Τα έχω με αγόρι αλλά ψάχνω την κοπέλα της ζωής μου. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είμαι bi. Είχα σχέση με μια κοπέλα, χωρίσαμε άσχημα και μετά γνώρισα το παιδί που είμαι τώρα. Νιώθω ότι αυτό το παιδί, ενώ περνάμε καλά, δεν θα είναι κάτι σημαντικό στη ζωή μου. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποτέ θα βρω μια κοπέλα που θα σταθεί αληθινή σύντροφος πλάι μου. Θα αργήσω να την βρω ? Και τι πρέπει να κάνω για να την βρω;

Το ψευδώνυμο μου: Ελπίδα 1989

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, με μπέρδεψες λιγάκι με τις δισυπόστατες επιλογές σου. Με άλλον είσαι και άλλη ονειρεύεσαι. Όπως τουλάχιστον μου έδωσες να καταλάβω, όμως δεν μπορώ να εξηγήσω, το πώς γνωρίζεις, ότι το άτομο που υπάρχει τώρα, στην ζωή σου, ενώ περνάς καλά, δεν θα  είναι σημαντικό στο μέλλον. Μήπως  χρειάζεται να ξετυλίξεις λίγο αυτό το κουβάρι ;Όχι δεν πρέπει να κάνεις κάτι για να βρεις την αγάπη. Θα την βρεις μόλις ανακαλύψεις τον εαυτόν σου. Να θυμάσαι ελπίδα μου, πως το ιδανικό δεν υπάρχει, υπάρχει όμως  εκείνο που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και άνετα μαζί.  Σου το εύχομαι.

μέντιουμ άρης

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα. Με τον Στέλιο είχαμε μια σχέση που διοίκησε λίγο διάστημα πριν ένα χρόνο περίπου. Πριν δυο μήνες ξεκινήσαμε να ξαναμιλάμε χωρίς να έχουμε βρεθεί από κοντά. Δεν μπορώ να καταλάβω αν με θέλει ξανά στην ζωή του ή τι θέλει από εμένα. Είμαι διατεθειμένη να κάνω άλλη μια προσπάθεια γιατί υπήρξα πολύ ερωτευμένη. Μήπως είναι μια ψευδαίσθηση; Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι στο μέλλον κ αν όχι θα υπάρξει κάποιο νέο άτομο στη ζωή μου; Ευχαριστώ πολύ!

Το ψευδώνυμο μου: Απογοητευμένη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, το πρόβλημά σου, να φοβάσαι μήπως ξαναπληγωθείς  από το ίδιο άτομο, δεν μου μοιάζει πολύ σοβαρό. Έχεις πάρει το μάθημά σου, και μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτόν σου, ελπίζω. Η κάρτα σου, ο ακόλουθος κούπα, βλέπει μια νέα προσφορά αγάπης από αυτό το άτομο. Φρόντισε η δεύτερη ευκαιρία που σας δίνεται, να  μην κρατήσει τα λάθη του παρελθόντος, και ότι ακολουθήσει να είναι καινούριο και σταθερό.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα σας. Το θέμα που με ενδιαφέρει είναι καθαρά επαγγελματικό. Περιμένω μια καλή δουλειά μέσω ενός στενού συγγενικού μου προσώπου και θα ήθελα να ξέρω αν θα έχει θετική έκβαση στο άμεσο μέλλον. Όμως γενικότερα ψάχνομαι πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό επαγγελματικά οπότε θα ήθελα να ξέρω τι θα προκύψει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το ψευδώνυμο μου: Penny

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη, η κάρτα σου, το οκτώ Μπαστούνι, σου λέει πως σύντομα, θα πάρεις κάποια νέα, από το άτομο που περιμένεις. Πιθανόν να υπάρξει καθυστέρηση στα σχέδιά σου , να θυμάσαι πως η εποχή εξακολουθεί να είναι ασαφής και δύσκολη. Λίγη υπομονή, θα την χρειαστείς για λίγο καιρό ακόμα. Από κάπου όμως θα φανεί φως. Όλα στην ώρα τους καλή μου, καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου, μα έτσι είναι τα πράγματα για την ώρα τουλάχιστον.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Ρώτα το Ταρωτώ | Έχω πληγωθεί παρά πολύ από τις σχέσεις που είχα και η τελευταία ειδικά ήταν κάτι που δεν θα ξεχάσω στη ζωή μου διότι μου άφησε πολλά σημάδια. Έχω χάσει την θετική μου σκέψη σε αυτό δύσκολα εμπιστεύομαι θα ήθελα να ήξερα εάν υπάρχει για εμένα αυτή η αγάπη που θέλω και που έχω δώσει να με στηρίζει και να είναι δίπλα μου όπως εγώ μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Το ψευδώνυμο μου: AloneWoman

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, δεν είσαι μόνη, οι περισσότεροι από εμάς, έτσι ακριβώς αισθάνονται ακριβώς. Δεν ξέρω αν σε παρηγορώ, αλλά το βαθύτερο σκοτάδι είναι λίγο πριν ξημερώσει. Μην  απογοητεύεσαι, μην παραιτείσαι. Για κάθε άνθρωπο υπάρχει ο δικός του άγγελος που φροντίζει για αυτόν. Μην αμφισβητείς τον άγγελό σου, σε νοιάζεται και σε φροντίζει. Έχε πίστη και υπομονή. Τα καλά έρχονται σε αυτούς που ξέρουν να περιμένουν.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Προσπαθώ να βγάλω άκρη τόσο καιρό και έχω μπερδευτεί τόσο, μα τόσο πολύ… Ο συγκεκριμένος άνθρωπος από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα υπήρξε μια έντονη χημεία έλξη με κέρδισε αμέσως ήτανε σα να τον ήξερα μια ολόκληρη ζωή, σα να να με περίμενε… Συνεργαστήκαμε μαζί, πολύ καλή συνεργασία, τις περισσότερες φορές μονό με το βλέμμα καταλαβαίναμε τι ήθελε να πει ο ένας στον άλλο.. αυτός πάντα κλειστός χαρακτήρας, διακριτικός, με απίστευτο χιούμορ, σε χαλάρωνε συνεχεία, έδινε την εντύπωση όμως ότι κάτι φοβότανε και δεν εκδηλωνότανε ποτέ.. Ήξερα όμως ότι είχε αισθήματα για μένα.. Τώρα πια η συνεργασία έληξε και μιλάμε μερικές φορές, είχαμε κανονίσει να βρεθούμε μετά από όλα αυτά άλλα τον βλέπω να διστάζει να με δει σα να φοβάται κάτι.. τελικά θα βρεθούμε θα τον δω θα ξαναρχίσει η συνεργασία μας θα είμαστε μαζί και στη ζωή.. να τον περιμένω να ξεκαθαρίσει ίσως κάτι που τον βασανίζει ή να τον ενοχλήσω εγώ.. 

Το ψευδώνυμο μου: ΕΛΠΙΔΑ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

ΕΛΠΙΔΑ μου, καταλαβαίνω , από ότι μου γράφεις, πως ποτέ δεν υπήρξε ερωτική σχέση μεταξύ σας, όσο συνεργαζόσασταν. Αν δεν έγινε κάτι τότε, που ήταν τόσο  ζεστά τα πράγματα , πώς περιμένεις κάτι τώρα;; Θα έλεγα ότι  δεν θα πέσει ο εγωισμός σου, σε περίπτωση που εσύ θα επικοινωνήσεις πρώτη. Ίσως μάλιστα, αν ενδιαφέρεται, και για κάποιον λόγο διστάζει, θα του λύσεις τα χέρια. Τι περιμένεις λοιπόν;;

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles