Μια σχέση παράνομη. Ρώτα το Ταρωτώ! Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Έχουμε χωρίσει, εδώ και έξι μήνες δεν έχει υπάρξει καμιά επικοινωνία από τη μεριά του θα υπάρξει όμως επανασύνδεση; Με σκέφτεται όσες στιγμές τον σκέφτομαι κι εγώ; Είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί μου; Αυτό που φοβάμαι κυρίως είναι να μην έχει μπει κάποιο άλλο πρόσωπο στη ζωή του. Ξέρω πως είμαστε διαφορετικοί σε πολλά πράγματα, αλλά νιώθω πως αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. 

Το ψευδώνυμο μου: παπι 

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλό μου Παπί, δεν μου γράφεις το γιατί χωρίσατε. Θα μου ξεκαθάριζε λίγο την εικόνα. Είναι πιθανόν να σε σκέπτεται ακόμα, μα δεν βλέπω να θέλει να κάνει κάποια κίνηση γι’ αυτό, και πολύ περισσότερο επανασύνδεση. Επιπλέον με τόσες πολλές διαφορές μεταξύ σας, ακόμα και αν πίστευες πως ήταν ο άνδρας της ζωής σου, κορίτσι μου δυστυχώς δεν ήταν. Η αγάπη έχει τις υπερβολές της, αλλά πονάνε συνήθως αυτοί που υπερβάλουν. Αφού λοιπόν  δεν γνωρίζω το γιατί, το αφήνω ως έχει, και δεν παύω να ελπίζω το καλύτερο για σένα.

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είναι μια σχέση παράνομη, είμαστε μαζί κοντά στα 5 χρόνια. Μια ήμαστε μαζί μια χώρια… Τώρα εδώ κ τρεις μήνες σχεδόν ήμαστε χώρια… Έκανα προσπάθεια να τον πλησιάσω μέσω μηνύματος αλλά η απάντηση του ήταν ότι το πουλάκι πέταξε αυτή την φορά… Θα ήθελα να μάθω αν θα ξανά είμαστε μαζί.. Ίσως ακόμα να με θέλει;; Ή και αν με σκέφτεται λίγο… Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω την απάντηση σας!!!

Το ψευδώνυμο μου: Κοτούλα!!!! 

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, η κάρτα σου, το επτά Σπαθί, είναι ξεκάθαρα αρνητικό, ως προς κάθε είδους επαναφοράς του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Δηλαδή ούτε σαν φίλος δεν σε βλέπει πια. Ίσως στο παρελθόν να έκανε όνειρα για σένα, πως υπήρχε η πιθανότητα κάποτε, στο μέλλον να είσαστε μαζί, αλλά εσύ δεν είχες κανένα σκοπό τέτοιου είδους, και μπορεί όταν βεβαιώθηκε για αυτό, να πήρε τις αποφάσεις του. Ως πότε ένας άντρας μπορεί να  μένει περιμένοντας; Έτσι λοιπόν αποφάσισε, να βγει απ’ την ζωή σου, έστω και λίγο εκδικητικά, θα έλεγα. Μακάρι η κάρτα σου να είχε  πιο ευχάριστα νέα.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Υπάρχει με τον Αθανάσιο αμοιβαία έλξη και ερωτικά συναισθήματα και επικοινωνούμε 5 μήνες τώρα. Δεν έχει συμβεί ακόμα συνάντηση λόγω συνθηκών και απόστασης. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρξει άμεσα συνάντηση και σχέση. Θέλω να ξέρω αν νιώθει όπως νιώθω και αν θέλει να κάνουμε σχέση όπως θέλω εγώ. Αν υπάρχει μέλλον. 

Το ψευδώνυμο μου: Αφέντρα 17 

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου, επειδή η ερώτησή σου είναι ασαφής, δηλαδή δεν με ενημερώνεις πως ακριβώς επιθυμείς κάποια σχέση με ένα άτομο που στην ουσία  δεν έχεις ακόμα συναντήσει, και για αυτό σε παρακαλώ να μου επαναλάβεις σαφέστερα την ερώτησή σου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βέρα.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλημέρα σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές και τηλεφωνικά για προβλέψεις μου λόγω το ότι θέλω να αφήσω το παρελθόν πίσω μιλάω με έναν άνθρωπο και έχω κάνει κάτι μαζί του όσο και να με ταλαιπωρεί το παρελθόν εγώ εδώ και λίγο καιρό προσπαθώ να φτιάξω τη ζωή μου πάλι. Θα υπάρξει κάτι καλό μαζί του; Αυτός τι άνθρωπος είναι; Να προχωρήσω δείχνει να ενδιαφέρεται. Δείχνει ένα καλό παιδί που θέλει να έχει κάτι σοβαρό μαζί μου.

Το ψευδώνυμο μου: Ελπίδα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη, η κάρτα σου ο ακόλουθος Κούπα, σε κατευθύνει ασφαλώς προς αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος φαίνεται πολύ θετικός προς το άτομό σου. Θα σε συμβούλευα να μην βιαστείς να τον πιέσεις για τίποτα, εάν δεν  βεβαιωθείς για τα αισθήματά σου απέναντί του, γιατί δεν έχεις ακόμα ξεχάσει την κάκιστη  εμπειρία του παρελθόντος σου. Κυρίως όμως, να μην του μιλάς καθόλου για τον πρώην σου. Αυτό είναι κάτι  που μπορεί να βλάψει, η να μειώσει τον ενθουσιασμό του. Σου εύχομαι αυτή την φόρα, να κερδίσεις την ευτυχία που σου αξίζει.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles