ομάδα του ταρωτω

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλησπέρα ομάδα του Ταρωτω.. Με τον Ν. Έχουμε χωρίσει εδώ και 4 μήνες και θέλω να δω αν έχει αισθήματα ακόμη για μένα και αν θα υπάρξει επανασύνδεση.. Ο χωρισμός έγινε κάτω από συνθήκες άσχημες .. Έχει υπάρξει μια επικοινωνία πότε μέσω τρίτων πότε άμεση.. Η συμπεριφορά του απέναντι μου είναι αρκετά περίεργη. Δεν ξέρω πως πρέπει να τον αντιμετώπισω.

Το ψευδόνυμο μου: Ινώ

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ινώ, επειδή οι συνθήκες ήταν πράγματι άσχημες υπάρχει ενδεχόμενο καθυστέρησης της επανασύνδεσης. Χρειάζεται τον χρόνο του, είναι συγχυσμένος όμως έχει συναισθήματα για σένα. Άφησε λίγο χρόνο ακόμα και η κατάσταση θα γίνει πιο ομαλή. Έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μία συζήτηση μαζί του, όπου και ξεκαθαρίζετε όσα δεν μπορέσατε μέχρι τώρα να πείτε.  

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί από το 2012 μέχρι και πριν 2 χρόνια περίπου (2017), χωρίσαμε ξαφνικά και δεν ξέρω τον λόγο!!! Ακόμα και σήμερα όμως έχουμε τηλεφωνική επαφή…δεν με αφήνει να τον ξεχάσω,γιατί? Αυτός είναι σε διάσταση από το 2012 χωρίς διαζύγιο,εγώ έχω διαζύγιο. Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης ή να πάω παρακάτω?Τώρα βρήκα δουλειά κι έχω την εντύπωση πως τον ενοχλεί,αληθεύει?

Το ψευδόνυμο μου:Τζο

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Τζο, απλά θέλει να τον έλεγχο παντού. Είναι και αρκετά ζηλιάρης και κτητικός. Έχετε ενδεχόμενο επανασύνδεσης όμως η σχέση αυτή θα σε καταπιέσει. Η αλήθεια είναι ότι τον ενοχλεί που έγινες πιο ανεξάρτητη τώρα που βρήκες δουλειά γιατί πιστεύει ότι θα γνωρίσεις κάποιον άλλον. Εξαρτάται από εσένα τι θα επιλέξεις. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ήμασταν μαζί 7 χρόνια και πολύ αγαπημένοι. Είναι παντρεμένος και η γυναίκα του έμαθε τα πάντα. Τα παραδέχτηκε όλα και ενώ είχε φύγει από το σπίτι, τελικά ξαναγύρισε για χάρη των παιδιών, εδώ και δύο μήνες περίπου. Όλοι του έκαναν πόλεμο και δεν άντεξε. Ή γυναίκα του κάνει συνεχως σκηνές. Έχουμε μια μικρή επικοινωνία και μου λέει πως εμένα αγαπάει, αλλά προσπαθεί για τα παιδιά. Θα χωρίσει τελικά? Θα γυρίσει σε μένα?

Το ψευδόνυμο μου: Πιπη93

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Πίπη93, υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Θα υπάρξει μία καθυστέρηση στο να πάρει την οριστική απόφαση να σε συναντήσει. Η σκέψη του πλέον βγαίνει στο τώρα επάνω σου. Αρχίζει και ξεκαθαρίζει η κατάσταση. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο μέλλον. Αργεί να σε προσεγγίσει γιατί ήθελε να ηρεμήσουν τα πράγματα στο σπίτι του. Δεν βλέπω να χωρίζει οριστικά με τη γυναίκα του αλλά το ενδεχόμενο να είστε πάλι μαζί είναι πολύ θετικό.  

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με το άτομο αυτό είχαμε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που οδηγούσε σε μια ωραία σχέση. Λόγω της διαφοράς ηλικιας που υπηρχε αναμεσα μας ήμουνα πολύ κλειστη και αμυντική απέναντι του. Μετά από έναν τσακωμό χαθήκαμε και δεν ξαναμιλησαμε. Σκέφτομαι αν ήταν λάθος η όλη στάση μου απέναντι του η αν έπραξα σωστά. Υπάρχει περίπτωση να ξαναμπεί στη ζωή μου και να υπάρξει κάτι θετικό;

Το ψευδόνυμο μου: Β.Κ.77

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Β.Κ.77, και βέβαια έχεις περίπτωση επανασύνδεσης και όχι μόνο. Θα υπάρξουν κι άλλα φλερτ που θα συναντήσεις. Μην σε επηρεάζει η διαφορά ηλικίας όλα καλά θα σου πάνε αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου για αυτόν. Εδώ μου δείχνει ότι κάνει θετικές σκέψεις για εσένα, απλά είναι άτομο που απεχθάνεται τις εντάσεις. Ενδεχόμενο να δώσετε άλλη μία ευκαιρία είναι στο προσκήνιο.   

ερωτική συναστρία

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είχαμε σχέση 5 χρόνια χωρίσαμε πριν 1μιση χρόνο. Σε αυτό το διάστημα σχέσης ειχαμε έντονους τσακωμούς. Κάθε φορά έφευγε κ γύριζε εκείνος. Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης?? Όλο αυτο το διαστημα δεν εχουμε επικοινωνία. Υπάρχει άλλη γύναικα στη ζωή του?? Εγώ όλο αυτό το διάστημα δεν ήθελα να παω παρακάτω!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το ψευδόνυμο μου: Μαίρη

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Μαίρη, σίγουρα είναι μία δυνατή σχέση, δύσκολο το βλέπω να προχωρήσεις τουλάχιστον προς το παρόν. Ενδεχόμενο επανασύνδεσης υπάρχει αλλά με κάποια καθυστέρηση. Αυτό το διάστημα δεν έχει κάποια γυναίκα στη ζωή του. Απλά πιστεύει ότι δεν θα τα καταφέρετε αν υποχωρήσει και κάνετε μία νέα αρχή. Στην ουσία ο φόβος τον κρατάει μακριά σου. Στην πορεία θα καλυτερεύσουν οι συνθήκες και θα μπορέσεις να κάνεις την προσπάθειά σου με μεγαλύτερη ευκολία.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles