1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αγαπητή μου ομάδα θα ήθελα να μου πείτε τι θα γίνει με αυτόν τον άνθρωπο σε σχέση με εμένα. Ενδιαφέρεται πια;; θα έρθει πάλι πίσω να τα ξανά βρούμε;; Νιώθει κάτι;; Χωρίσαμε με πολύ άδικο τρόπο. Πίστευα πως ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Έκανα λάθος;;; Να είστε πάντα καλά και σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την αγάπη σας.

Το ψευδώνυμο μου: Χίλια Κομμάτια
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου φίλη Χίλια Κομμάτια η κάρτα σου το Πέντε κούπα δηλώνει την μεγάλη σου επιθυμία και την ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση. Προσπάθησε να ξεκολλήσεις από αυτήν την ιστορία γιατί έχεις πάψει να ζεις την ζωή σου, πράγμα που θεωρώ έγκλημα μιας και η ζωή μας είναι πολύ λίγη. Ζήσε για σένα λιγάκι, μην ζεις για να περιμένεις γιατί πάει η ζωούλα σου χαμένη. ΑΝ είναι να γυρίσει θα τον βρεις στο δρόμο σου, αν όχι εκείνος θα χάσει.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Έχει 2 μήνες που χώρισα με το αγόρι μου. Είχα κάνει κάποια λάθη τα οποία δεν μπορεί να τα δεχτεί ενώ με λατρεύει πολύ. Προσπαθώ να του αλλάξω γνώμη να γυρίσει πίσω. Βλέπω πως θέλει αλλά κάτι τον τραβάει πίσω το ότι δεν με εμπιστεύεται. Θέλω να μάθω αν θα ξανά είμαστε μαζί και αν θα υπάρξει γάμος και οικογένεια μαζί του.

Το ψευδώνυμο μου: Καψούρα
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου Καψούρα, βρες τον τρόπο να συναντηθείς μαζί του και μίλησέ του για τα αισθήματα σου ήρεμα και γλυκά χωρίς εξάρσεις, προσπάθησε να του δείξεις πόσο τον αγαπάς και πόσο έχεις αλλάξει τον τελευταίο καιρό για το χατίρι του . Γίνε και λίγο γατούλα, ξέρεις εσύ. Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις, φτάνει να το πιστεύεις.

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον άντρα μου ήμουν παντρεμένη 17 χρόνια. Χωρίσαμε γιατί στην ζωή μου μπήκε κάποιος άλλος με τον οποίο περνούσα καλά και τον πίστευα σε ότι μου έλεγε. Παντρεύτηκα με αυτόν αλλά μετά από έξι μήνες χώρισα γιατί είδα ότι τίποτε από αυτά τα ωραία που ζούσα δεν ήταν αληθινά. Είδα ότι ο μόνος άνθρωπος που με αγαπούσε αληθινά ήταν αυτός που ζήσαμε 17 χρόνια μαζί με όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Δυστυχώς όμως τώρα που θέλω να τον διεκδικήσω ξανά έχει σχέση με κάποια άλλη. Θα καταφέρω να τον κάνω να γυρίσει πίσω;

Το ψευδώνυμο μου: Ατίθαση
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Ατίθαση, δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που στον ενθουσιασμό της στιγμής θυσιάζει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της, με αντάλλαγμα τίποτα. Φοβάμαι μόνο πως τώρα είναι μάλλον αργά για μία επανασύνδεση, γιατί όπως είναι επόμενο ο πρώην σου έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στο άτομο σου και δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι κάποτε μπορεί να την ξαναβρεί. Η κάρτα σου το Τέσσερα κούπα, που απλά μου επιβεβαιώνει τους ενδοιασμούς μου, αλλά όχι και τής ελπίδες μου. Πάρε κουράγιο και κάνε μία συζήτηση με εκείνον. Μίλησέ του για τα αισθήματά σου και ζήτησέ του μία βαθιά και ειλικρινή συγνώμη. Εύχομαι η αγάπη του για σένα να είναι ακόμα ζωντανή. Με λίγη βοήθεια απ’ το σύμπαν μπορεί να συμβεί το θαύμα.

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με ενδιαφέρει αυτό το άτομο, άλλα είναι κάπως διστακτικός απέναντι μου. Έχω ελπίδες μαζί του; Μήπως υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του; Τον βλέπω προβληματισμένο και κάπως αδιάφορο κάποιες στιγμές. Μήπως επηρεάζεται από κάποια πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος; Με ενδιαφέρει πραγματικά να μάθω τι έχει στο μυαλό του για μένα κι αν υπάρχει προοπτική

Το ψευδώνυμο μου: Zebra17
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή μου φίλη Zebra17, η κάρτα σου το εννέα μπαστούνι μιλάει για ένα άτομο λίγο κουρασμένο και γενικώς αδιάφορο η θα μπορούσες να τον πεις και λίγο μπλαζέ. Βλέπω επίσης πώς προσπαθεί να αναρρώσει από μία πρόσφατη ερωτική απογοήτευση. Θα σε συμβούλευα να τον πλησιάσεις κάπως περισσότερο και να του δείξεις διακριτικά το ενδιαφέρον σου. Ίσως έτσι να καταλάβαινες αν πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα η όχι. Όσο για προοπτική είναι πολύ νωρίς ακόμα.

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ζούσαμε μαζί όμως χωρίσαμε στις 13 Ιουλίου 2018 μετά από 2 μήνες καβγάδες. Τρίτα άτομα, ζήλια και παραμέληση οι βασικές αιτίες όμως δεν μπορώ να προχωρήσω γιατί τον αγαπώ. Θα τα ξαναβρούμε; Έχει προχωρήσει την ζωή του; Ή παραμένει και εκείνος στάσιμος όπως εγώ; Έχω προσπαθήσει να προχωρήσω μα κάτι με κρατάει ακόμη δεμένη σε εκείνον.

Το ψευδώνυμο μου: Πικραμέγκο
Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη Πικραμέγκο, πιστεύω πώς πια έχει περάσει αρκετός καιρός  και  λογικά θα έπρεπε να έχεις καταλάβει πώς μία καλή σχέση δεν μπορεί να επιβιώσει με όλα αυτά που μου περιγράφεις τα τόσο δυσάρεστα. Απορώ μαζί σου και με δυσκολία προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς νοσταλγείς και όπως λες μένεις  δεμένη με αυτό το άτομο. Εάν σε ενδιαφέρει μια όμορφη ζωή με αγάπη και ηρεμία τότε ξέχνα το παρελθόν και προχώρησε με θάρρος και ελπίδα.