Ρώτα το Ταρωτώ: 20 χρόνια γάμος | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Είμαι παντρεμένη αλλά και ερωτευμένη με τον συνάδελφο μου! Μου δείχνει ενδιαφέρον αλλά όχι ξεκάθαρο! Επιδιώκει να είναι δίπλα μου, με αγγίζει δήθεν τυχαία πάνω στην κουβέντα, με κοιτάει πολλές φορές επίμονα! Παρ όλα αυτά δεν έχει κάνει κίνηση για να βρεθούμε οι δυο μας! Θέλω να μάθω αν υπάρχει όντως ενδιαφέρον από μέρους του για να κάνω κίνηση να δείξω και εγώ το δικό μου ενδιαφέρον 

Το ψευδώνυμο μου: Μάσα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Μάσα μέσα από την Ενόραση διακρίνω για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ότι σε αυτή την περίοδο ψάχνει μια βαθιά και ειλικρινή σχέση. Μαζί σου θέλει να ξεκινήσει κάτι, και αν τον βλέπεις δισταχτικό διστάζει γιατί είσαι παντρεμένη. Αναζητά την ποιότητα σε μια σχέση και γνωρίζει ότι εσύ διαθέτεις αυτό το προσόν. Θωρεί ότι μπορείτε μαζί να ξεπεράσετε ότι δύσκολο υπάρχει. Εσύ φίλη Μάσα κρατάς το κλειδί της επαφής για την σχέση στα χέρια σου, για αυτό φρόντισε να τον ενθαρρύνεις δείξε ενδιαφέρων θα ανταποκριθεί. Πρόσεξε μόνο κάποια πολύ λεπτά σημεία μπορεί να δημιουργήσουν αρνητικό αντίκτυπο και να προκαλέσουν ζητήματα μπορείτε όμως να ξεπεράσετε τα προβλήματα, δαπανώντας περισσότερο ποιοτικό χρόνο μεταξύ σας. Αλλά σκέψου καλά πριν ξεκινήσεις μαζί του γιατί θέλει μια ξεκάθαρη σχέση στην ζωή του. Για αυτό λοιπόν να είσαι ξεκάθαρη απέναντι του και πρόσεξε πολύ επάνω στο ξεκίνημα της σχέσης. 

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | 20 χρόνια γάμος με τα καλά του και τα κακά του και από τις δύο πλευρές για να είμαστε ειλικρινείς, μάλλον όμως έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι εγώ κτητική και ζηλιάρα ο σύζυγος εγωιστής και πολλές φορές βίαιος και γυναικάς για ακόμα μια φορά κάτι δεν πάει καλά πολύ καιρό τώρα ή εγώ είμαι και με τη βούλα τρελή και δεν είναι διαίσθηση. 

Το ψευδώνυμο μου: πληγωμένες ψυχές

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπημένη μου φίλη Η πρόβλεψη μέσα από την Ενόραση δείχνει ότι ο σύντροφος σου σε αυτή την περίοδο θέλει να περνά καλά, Ξεσηκωμένος αρκετά είναι με μια νέα γνωριμία που έχει προκύψει με το άλλο φύλο. Παίζει και φλερτάρει με συναισθήματα που δεν είναι ειλικρινή. Οι συνθήκες στον γάμο και στην σχέση σας αλλάζουν κάτι που πάλι θα σε βγάλει εκτός εαυτού. Θα ζήσετε πολλές εντάσεις σε αυτή την περίοδο και ότι προκύψει πρέπει να το χειριστείς με πολύ προσοχή για να φέρεις τον γάμο σου σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να φέρεις θετικές αλλαγές φίλη μου είσαι αρκετά έξυπνη και πολύ δυνατή και θα έλεγα πολύ επικοινωνιακή. Κάνε διάλογο μαζί του λοιπόν όχι πόλεμο χωρίς θυμό χωρίς ζήλια με αγάπη και με μια έξυπνη πολιτική που θα παίξεις εσύ η ίδια για να βγεις από τα δύσκολα. Αδιαφόρησε και μην τον κάνεις να σε βλέπει δεδομένη καν τον με τον τρόπο σου να είσαι το ζητούμενο, ας νομίζει ότι είσαι αλλού και ας μην είσαι. Άλλαξε τρόπο σκέψης κάνε το άλμα για να μην υποφέρεις και να πάψεις να είσαι μια πληγωμένη ψυχή. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Θέλω να μου πείτε για τα επαγγελματικά μου. Το άτομο που έχω γράψει πως ενδιαφέρομαι είναι προϊστάμενος μου. Γενικά με πολεμάνε πολύ. Θέλω να δείτε τι θα γίνει. Θα έχω κάποια εξέλιξη; Ή μια ζωή στάσιμη κ φοβισμένη; Γενικά δουλεύω σε ανταγωνιστικό χώρο με πολλές γυναίκες και συνεχώς δέχομαι άσχημα σχόλια και δεν προάγομαι ενώ θα έπρεπε βάσει απόδοσης.

Το ψευδώνυμο μου: Λουλουδάκι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Λουλουδάκι μέσα από την χαρτομαντεία προβλέπω ότι θα πρέπει μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο να είσαι πολύ προσεχτική σε ότι συμβαίνει με τους γύρω σου οι προκλήσεις και οι αρνητικές καταστάσεις θα είναι πολλές. Προνόησε  και πρόσεξε κάθε φορά πριν πάρεις αποφάσεις!  Και πάνω από όλα, μην αφήσεις τρίτους να υπεισέρχονται στον τομέα, ή στον χώρο των επαγγελματικών σου συμφερόντων.  Απόφυγε επίσης να  φανερώσεις τα σχέδιά σου χωρίς να έχεις εγγυημένη εχεμύθεια, ή χωρίς να είσαι  βέβαιη για την βοήθεια που περιμένετε. Δεν θα λείψουν πρόσκαιρες καθυστερήσεις στις επιδιώξεις σας. Να είσαι αφοσιωμένη περισσότερο σε ότι κάνεις για να αποδυναμώσεις ανταγωνιστές και εχθρούς. Αν προχωρήσεις έτσι η κατάσταση θα παρουσιάσει ισορροπία. Αν είσαι προσεκτική και επιμελής στην εργασία σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια σταθούν στο δρόμο σου. Η μαχητικότητα, που σε χαρακτηρίζει, δεν σε εγκαταλείπει λεπτό και οι προτεραιότητες σου θα αλλάξουν. 

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλή χρονιά!!! Υγειά κ Ευτυχία σας εύχομαι. Με το συγκεκριμένο άτομο χωρίσαμε πριν 1 χρόνο περίπου. Δεν ήμασταν πολύ καιρό μαζί αλλά εγώ νόμιζα ότι ήταν ο άντρας της ζωής μου! Αυτή την στιγμή δεν έχουμε επικοινωνία. Θα ήθελα να δούμε αν θα γίνει κίνηση από μέρους του για επανασύνδεση κ αν αξίζει τον κόπο αλλιώς αν θα υπάρξει νέο άτομο στην ζωή μου. Ευχαριστώ

Το ψευδώνυμο μου: Νικολέτα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή και χαρούμενη χρονιά φίλη Νικολέτα.  Ανοίγοντας τις κάρτες μου βλέπω ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει πολλά προβλήματα σε αρκετούς τομείς τις ζωής του. Προτεραιότητες δίνει φίλη Νικολέτα  στα επαγγελματικά του. Και όπως όλα δείχνουν είναι αρκετά πιεσμένος από τα γεγονότα αυτής της περιόδου. Την περίοδο που ήσασταν μαζί ένιωσε ένα συναισθηματικό δέσιμο για εσένα και ήταν πολύ ικανοποιημένος μαζί σου. Κατάλαβε ότι θέλεις να έχεις τον έλεγχο των πραγμάτων εσύ και τον φόβισες. Δείξε υπομονή σε όλο αυτό που υπάρχει, αξίζει τον κόπο να είσαι μαζί του  γιατί σαν άνθρωπος έχει συναισθήματα κι είναι δοτικός. Όλα δείχνουν ότι αρμονία μεταξύ σας θα υπάρχει, Έχετε πολλές πιθανότητες για επανασύνδεση. Επιμείνετε σε αυτό που θέλετε μαζί του το σύμπαν στέλνει πολύ θετικά μηνύματα για εσένα.