Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 12/03/2019 στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα σας με τον Γιώργο ήμασταν κοντά στους 3 μήνες μαζί αλλά εδώ και 18 μέρες έχουμε χωρίσει προσπάθησα πολλές φορές να τ μιλήσω. Tη μια είναι κάλος την άλλη μου λέει με ποιο δικαίωμα τον παίρνω τήλε. γενικά έχει εναλλαγές η συμπεριφορά του. Θα ήθελα να μάθω αν είναι ερωτευμένος μαζί μου και αν θα κάνει κάποια κίνηση επανασύνδεσης

Το ψευδώνυμο μου: Μαριανακι

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου η κάρτα σου είναι ο ακόλουθος σπαθί που σημαίνει ότι ο Γιώργος αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σ εσένα και κάποια νέα γνωριμία που του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Προσπαθεί να αποφασίσει πως αισθάνεται. Υπάρχουν ακόμα μέσα του αισθήματα για σένα και ενδέχεται ίσως μία επανασύνδεση αν αυτό θα θέλεις κι εσύ.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Μετά από 2 χρόνια ξανά βρισκόμαστε ερωτικά. Είμαι το ίδιο ερωτευμένη μαζί του όπως τότε… κοιμόμαστε μαζί αρκετές φορές την βδομάδα, κάνουμε έρωτα, συζητάμε διάφορα άλλα ποτέ δεν μου δίνει το κάτι παραπάνω. Είναι κλειστός και λέει ότι δεν θέλει σχέση και ότι θα χαλάσει το ερωτικό αν κάνουμε σχέση και ότι προτεραιότητα του είναι η δουλειά. Θέλω να ξέρω αν είναι ερωτευμένος μαζί μου και άπλα φοβάται. Επίσης μήπως υπάρχει άλλη γυναίκα στην ζωή του;

Το ψευδώνυμο μου: Flower

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Καλή μου flower η κάρτα σου είναι το τέσσερα πεντάκτινο και σε ειδοποιεί πώς το άτομο αυτό δύσκολα αφήνει κάτι που θεωρεί δικό του ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα γι’  αυτό. Θα μπορούσε να υπάρχει κι άλλο άτομο στη ζωή του ή να είχε  σοβαρά αισθήματα για σένα. Αυτό θα το μάθεις μόνο αν και εφόσον εκείνος  αποφασίσει. Κάνε λοιπόν υπομονή γιατί μαζί του μόνο έτσι μπορείς να συνεννοηθείς. Αν τον πιέσεις μπορεί να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα .

ερωτική συναστρία

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Είμαι η Κατερίνα είμαι υδροχόος α δεκαήμερου με ωροσκόπο κριό γ δεκαήμερου Άρη στο σκορπιό σελήνη στο καρκίνο Αφροδίτη & Δία στον υδροχόο είχα γνωρίσει ένα παιδί πριν κάτι χρόνια στο Facebook που είναι σεκιούριτι & θα ήθελα να ρωτήσω αν θα υπάρξει σχέση μεταξύ μας ; & αν ενδιαφέρεται. Τον λένε Χρήστο .

Το ψευδώνυμο σου: Κατάλινα 7

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Κατερίνα μου  το επτά κούπα που σου βγήκε σου ζητά να βάλεις λίγο την λογική σου να δουλέψει και μην κάνεις την ζωούλα σου δύσκολη με επιλογές που δεν είναι πραγματοποιήσιμές . Στο μέλλον σου  θα εμφανιστεί ένα νέο άτομο με το οποίο θα προχωρήσεις σε μια όμορφη σχέση .

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Θέλω να ξέρω αν θα υπάρχει επανασύνδεση με τον άντρα μου. Είμαστε σε διάσταση 1 χρόνο και οι δυο έχουμε άλλες σχέσεις εκείνος αυτή η στιγμή είναι απόλυτα αρνητικός δεν έχουμε καμία επικοινωνία

Το ψευδώνυμο σου: Παριανή

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Παριανή η κάρτα σου το έξη κούπα μου δείχνει ότι αναπολείς το παρελθόν με γλυκιά προσμονή. Κάτι που δεν κάνει ο άνδρας σου. Πιθανόν να έχε μπει νέο πρόσωπο στην ζωή του και να θέλει να προχωρήσει έτσι. Όμως ποτέ δεν μπορεί να ξέρεις  πώς αυτό θα εξελιχθεί στο μέλλον, γι’ αυτό μίλα μαζί του με αγάπη και τρυφερότητα. Μπορεί να έχεις αναπάντεχα αποτελέσματα .

ολοκληρωμένες προβλέψεις

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Καλημέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν θα έχω σύντομα κάποια γνωριμία η οποία θα εξελιχθεί σε δεσμό και εν συνεχεία σε γάμο μέσα στο 2019. Θα είναι από το φιλικό η από το επαγγελματικό περιβάλλον μου;; Υπάρχει περίπτωση να γυρίσει κάποιος πρώην δεσμός μου;; Θα μείνω έγκυος μέσα στο έτος;; Σας ευχαριστώ πολύ!

Το ψευδώνυμο σου: Μικρή μικρή πορτοκαλενια!

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη μου για την ώρα το τέσσερα κούπα σου λέει ότι θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα δεν έχει έλθει η ώρα σου για τις μεγάλες αλλαγές. Οι πολλές όμως ερωτήσεις που κάνεις μπορούν να απαντηθούν από κοντά εύκολα από τους συνεργάτες του ΤΑΡΩΤΩ. Τηλεφώνησε  για ραντεβού.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles