Ρώτα το Ταρωτώ: 17 χρόνια μαζί και με απάτησε | Αληθινές Ιστορίες, Αληθινές Απαντήσεις! Μέσα στις σελίδες του Taroto Blog θα βρεις αληθινές ιστορίες και προβληματισμούς που σίγουρα θα σε προβληματίσουν και ίσως να ταυτιστείς! Έχεις και εσύ κάτι που σε βασανίζει; Στείλε μήνυμα και λάβε απάντηση! Η έμπειρή ομάδα του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, θα σου δώσει συμβουλή και θα σε καθοδηγήσει!

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Γεια σας. Είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια και έχουμε δύο παιδιά. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες στο γάμο μας και γενικά σαν οικογένεια. Η γυναίκα μου είχε πέσει επάνω στα προβλήματα των παιδιών μας και δε μου έδινε σημασία, Κάποια στιγμή επικοινώνησε μαζί μου μια πρώην σχέση μου από το σχολείο. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και κάποια στιγμή βρεθήκαμε, και της είπα ότι θέλω να ξαναβρεθούμε. Δε σας κρύβω ότι ταράχτηκα όταν τη συνάντησα. Μου έστειλε ένα μνήμα ερωτικό και το είδε η γυναίκα μου. Δεν με πίστευε ότι ήταν απλά μια συνάντηση μετά από αυτά που διάβασε στο μήνυμα. Ξαφνικά άρχισε να μου κάνει σκηνές και να με ζηλεύει πιστεύοντας ότι εγώ έχω σχέση με την άλλη. Αναρωτιέμαι αν με αγαπάει ή είναι απλά εγωισμός όταν ένιωσε ότι μπορεί να με χάσει.

Το ψευδώνυμο μου: Προβληματισμένος

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητέ φίλε η πρόβλεψη μου με το εκκρεμές  δείχνει ότι θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο να πιστέψει το ταίρι σας σε εσάς. Συναισθήματα υπήρχαν και δεν σας τα έδειχνε, αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και επαναστάτησε. Το εκκρεμές μας δείχνει φίλε μου ότι δύσκολα θα το ξεπεράσει και έχετε πολλές πιθανότητες να φτάσετε στα άκρα. Στην επικοινωνία σας πρέπει να εκφράζεις τα ειλικρινή συναισθήματα σου στο άτομο με το οποίο επιθυμείς να είσαι μαζί του. Πάψε να αναρωτιέσαι φίλε μου να ξέρεις ότι σε αγαπάει με τον δικό της τρόπο, απλά όλα δείχνουν ότι είναι ανασφαλής και την τρόμαξες. Βάλε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε τάξη και αποφάσισε που πραγματικά θέλεις να είσαι. 

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλησπέρα στην ομάδα!!!εδώ και ένα χρόνο εργάζομαι σε ένα κατάστημα από το οποίο δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη από κει…θέλω να φύγω να βρω κάτι άλλο και να φύγω από κει κάνω προσπάθειες να βρω κάτι άλλο αλλά μάταια. Θα ήθελα να μου πείτε αν στην άμεση πορεία μου θα μου βρεθεί κάτι άλλο καλύτερο. Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό εκεί μέσα και θέλω να φύγω.. σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω την απάντηση σας ..

Το ψευδώνυμο μου: Μαρία

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Μαρία μέσα από την χαρτομαντεία διακρίνω ότι τίποτα δεν θα χαθεί από τα επαγγελματικά σου και στην επόμενη περίοδο οι κάρτες σου δείχνουν αλλαγές μόνο θα πρέπει να είσαι σίγουρη πριν πάρεις αποφάσεις για την μετακίνηση σου αλλού. Κράτησε την ηρεμία σου και ψάξε σιγά σιγά χωρίς άγχος Στην παρούσα εργασία σου είναι καταστάσεις που έχουν δείξει από τον προηγούμενο καιρό ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν, όμως πιθανό είναι εσύ να εξακολουθείς να πιστεύεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις παρόλο που καταπιέζεσαι. Αν εργαστείς σκληρά οι αλλαγές που επιθυμείς σίγουρα θα έρθουν ήρθε η στιγμή να κάνεις την ανατροπή που επιθυμείς. 

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | 17 χρόνια μαζί σχέση κ γάμος μαζί κ μ δυο παιδιά στην εφηβεία πλέον περάσαμε πολλά. Ένα χρόνο πριν ίσως κ λίγο παραπάνω η κατάσταση δύσκολη. Ανακάλυψα τρίτο πρόσωπο στην ζωή του, γνώστη συνάδελφός του και να φανταστείτε έδινα στην κόρη της ρούχα και παιχνίδια της δικιάς μου κόρης και αυτή ήθελε να μου φάει τον άντρα…. και ερχόμαστε στο τώρα εξακολουθούμε να είμαστε μαζί ύστερα από ατέλειωτες συζητήσεις και προσπάθειας και των δυο.

Το πρόβλημα μου είναι ότι κατά την διάρκεια της πορείας της προηγουμένης χρονιάς κ ενώ υποτίθεται προσπαθούσαμε ανακάλυψα και πάλι μηνύματα και από τις δυο μεριές τα περισσότερα δικά της, του το είπα ότι εξάντλησα όλα τα περιθώρια μου και θέλω να φύγω. Δεν με άφησε όμως…με έχει διαλύσει όλο αυτό, δεν υπάρχει μέρα που να μην το έχω σκεφτεί και να πονάω. Η οικογένεια μου είναι το α κ το ω στην ζωή μου, θέλω να τον εμπιστευτώ και προσπαθώ. Υπάρχει μέλλον μεταξύ μας; και το βασικότερο για εμένα αν την έχει ξεπεράσει; Με αγαπάει; γιατί αν δεν υπάρχει αγάπη που πιστεύω ότι έχουμε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε.

Το ψευδώνυμο μου: Αγαπούλα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή φίλη μου οι κάρτες μου δείχνουν ότι θα έχετε πολλές διακυμάνσεις στην επόμενη περίοδο και αρκετές αναταραχές ακόμα στην συναισθηματική σας ζωή. Ενδέχεται να υπάρξουν μεγαλύτερες δυσκολίες στη σχέση σας, ειδικά αν κάποιος από τους δύο είναι ευέξαπτος. Αγαπούλα σκέψου  με λογική όλα έγιναν από συναισθηματική του ανασφάλεια με αποτέλεσμα να αφήσει χώρο στο τρίτο πρόσωπο. Να ξέρεις ότι συναισθήματα έχει για εσένα και έχει μετανιώσει για αυτό όλο το γεγονός, φρόντισε να τον εμπιστευθείς και μην πληγώνεσαι. Μην δίνεις δύναμη σε μια γυναίκα αρνητική που στόχο έχει βάλει να σου κλέψει την ευτυχία. Η συμβουλή μου είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να συζητάτε τα προβλήματα με τον σύντροφό σου. Δείξε του Αγάπη και να ξέρεις θα ανταποκριθεί.   

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Ζήσαμε μαζί 12 χρόνια και μετά χωρίσαμε με δική μου απόφαση. Αυτός με ήθελε και μάλιστα ήθελε και να παντρευτούμε αλλά εγώ τον απομάκρυνα. Τώρα ζει αλλού και μέσα σε έξι μήνες μετά τον χωρισμό βρήκε άλλη. Είναι μαζί της εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να έχει παντρευτεί ενώ μου έλεγε πως πάνε σοβαρά. Άραγε υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει πίσω γιατί ακόμα τον θέλω και τον αγαπώ?

Το ψευδώνυμο μου: Μικρή

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Μικρή μέσα από την ενόραση διακρίνω ότι την περίοδο που χώρισες είχες  ένα υπέρμετρο εγωισμό ενώ το ταίρι σου είχε πολλά συναισθήματα για εσένα. Κάπου όμως στην διαδρομή εκείνος δεν ξεπέρασε ποτέ την απόρριψη την δική σου και πάντα πίστευε ότι ο δεσμός σας είχε γερές βάσεις. Τον πλήγωσες πολύ. Προσπάθησε να σε ξεπεράσει φίλη μου για αυτό δεσμεύτηκε με την άλλη. Χρειάζεται να κοπιάσεις για να γυρίσει κοντά σου, η εμπιστοσύνη για εσένα έχει χαθεί για αυτό και παραμένει στην άλλη σχέση ως σήμερα. Στην επόμενη περίοδο θα αρχίσουν οι εντάσεις μεταξύ τους. Διακριτικά προσπάθησε από τον Απρίλιο ως τον Μάιο ότι εκκρεμεί μεταξύ σας σε αυτή την περίοδο μπορεί να βρει την λύση του. 

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Ρώτα το Ταρωτώ | Καλημέρα Ταρωτώ, καταρχήν ευχαριστώ που μας συμβουλεύετε! Θα ήθελα να μάθω για τα επαγγελματικά μου. Τον άλλο μήνα σταματάω από την δουλειά που δουλεύω και μέσα στο καλοκαίρι η αδερφή μου ανοίγει την δικιά της επιχείρηση. Θα πάω να δουλέψω μαζί της. Θέλω να μάθω εάν αυτή η επιλογή μου είναι σωστή; και πως θα πάει η συνεργασία μας;

Το ψευδώνυμο μου: Μαρία

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Φίλη Μαρία στην παρούσα εργασία που έχεις θα δυσκολευτείς να επικεντρωθείς, πρόσεξε φίλη μου γιατί θα έχεις προβλήματα.  Φρόντισε να συγκεντρωθείς Μπορεί να ζήσεις κάποιες ημέρες όπου θα πρέπει να καθίσεις παραπάνω στη δουλειά για να παραδώσεις χωρίς όμως να παραπονεθείς, θα πρέπει να περάσεις τη δοκιμασία. Η παρούσα δουλειά λοιπόν θα έχει δυσκολίες. Το θέμα που σε απασχολεί  στην συνεργασία  με την αδελφή σου όλα δείχνουν ότι μεταξύ σας θα τα πάτε καλά. Το πρώτο διάστημα η εργασία που θα ξεκινήσετε θα σας δυσκολέψει, η πορεία δείχνει όμως ότι θα πάτε καλά. 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles