ομάδα του ταρωτω

Οι παρακάτω ερωτήσεις έγιναν στις 30/01/2019  στο Ρώτα το Ταρωτώ

1. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Νίκο χωρίσαμε πριν από 1,5 μήνα μετά από 10 χρόνια σχέσης, για πολλούς και διάφορους λόγους και μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουμε και τα ξαναβρισκουμε. Πιστευώ ότι τον επηρέασαν οι φίλοι του και τον έπεισαν να χωρίσει.Θα τα ξαναβρούμε πάλι; Θα παντρευτούμε ή έχει τελειώσει οριστικά αυτή η σχέση; Υπάρχει κάτι άλλο στην ζωή του;

Το ψευδόνυμο μου: Μελαχρινό μωρό

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητό Μελαχρινό μωρό, Όταν είναι ο ίδιος ικανοποιημένος από εσένα δεν νομίζω ότι οι φίλοι του έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν χωρισμό μεταξύ σας. Τα 10 χρόνια που είστε μαζί σας έφεραν σε διαφωνίες λόγω διαφορετικών απόψεων. Και να έχετε επανασύνδεση με δυσκολία θα είστε όπως στην αρχή του δεσμού σας. Άφησε λίγο χρόνο και βλέπω στο μέλλον ενδεχόμενο μιας καλύτερης σχέσης και συμβίωσης με τον σύντροφό σου. 

ολοκληρωμένες προβλέψεις

2. Ρώτα το Ταρωτώ:

Εχω γνωρισει κάποιον που ειναι 10 χρονια δεσμευμένος. Τον ξέρω λίγο καιρό και συμπεριφέρεται αρκετά πολυ καλά αν και δε θέλω να ενθουσιάζομαι. Ο ίδιος λέει είναι μπερδεμένος με τη σχέση του φαίνεται καλός άνθρωπος. Αξίζει να ασχοληθώ μαζι του η θα χάσω τον χρόνο μου και το κάνει γενικά αυτό κερατωνει και κρατάει τη κοπέλα του για σιγουρακι?

Το ψευδόνυμο μου: Panda

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Panda, είναι δεσμευμένος και θα παραμείνει. Έχει άπιστο χαρακτήρα, του αρέσεις σαν άτομο και ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα. Αν θελήσεις να προχωρήσεις μαζί του θα σου έλεγα να μην δεθείς συναισθηματικά. Άλλωστε στο μέλλον θα κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες όπου εσύ θα επιλέξεις ποιος είναι ο κατάλληλος που θα νιώσεις από το ένστικτό σου.

ερωτική συναστρία

3. Ρώτα το Ταρωτώ:

Με τον Δημήτρη ήμασταν μαζί ένα χρόνο σχεδόν….Με παράτησε τον Απρίλιο….Δεν ήθελε να με ξανά δει ούτε να με ξανά ακούσει…Ο λόγος που υποτίθεται με χώρισε ήταν επειδή δήθεν δεν ένιωσε ποτέ κάτι για μένα…Ενώ στην πραγματικότητα γνώρισε μια άλλη κοπέλα….με την οποία και χώρισε πριν λίγο καιρό….και απο τότε μου έστειλε κάποιες φορές μήνυμα και μου ζήτησε συγγνώμη που με πλήγωσε….υπάρχει πιθανότητα να είμαστε ξανά μαζί?

Το ψευδόνυμο μου:Ελίνα

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Ελίνα, η απιστία είναι κάτι που δεν συγχωράτε εύκολα. Έχει συναισθήματα για σένα, συγχρόνως όμως είναι ελαφρόμυαλος και το θέμα έγκειτο σε σένα. Αν εσύ μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή μαζί του, αυτός να ξέρεις ότι είναι θετικός. Από εσένα λοιπόν εξαρτάται, και αν  θα ξεπεράσεις  την πράξη του στο παρελθόν.  

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

4. Ρώτα το Ταρωτώ:

Αν θα είμαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο για πάρα πολλά χρόνια? Αν με αγαπάει αληθινά? Και αν θα με παντρευτεί κάποια στιγμή.

Πόσο σοβαρά την βλέπει την σχέση μας και που θα καταλήξει;

Αν με εχει απατήσει ποτέ?

Αν εχει σκεφτεί ποτε να χωρίσουμε ? 

Αν θα μείνουμε ποτέ μαζί μόνιμα ?

Αν επηρρεάζεται αρνητικά απο τρίτους ?

Το ψευδόνυμο μου: Σοφία

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Αγαπητή Σοφία, δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω άπιστο, φλερτάρει, κοιτάζει όπως όλοι οι άνδρες. Έχεις πολύ ανασφάλεια και αυτό μπορεί να τον κουράσει, για αυτό πρόσεξε την ζήλεια και  γενικά την ανακριτική συμπεριφορά απέναντί του. Επηρεάζεται από άτομα της οικογένειάς του αλλά όχι σε σημείο να σας χωρίσουν. Αν είσαι πιο ήρεμη όλα θα πάνε πολύ καλύτερα στο μέλλον.   

προσωπικη αστρολογικη προβλεψη

5. Ρώτα το Ταρωτώ:

Η σχέση μου μαζί του είναι περίπλοκη αυτή την στιγμή εγώ τον αγαπάω όσο τίποτα στον κόσμο εκείνος λέει πώς με αγαπάει σαν άνθρωπο και δεν θέλει με τίποτα να με χάσει από την ζωή τού αλλά δεν το τελειώνει και οριστικά εγώ ανέχομαι τα πάντα για να μην τον χάσω βλέπω ότι έχει συναισθήματα αλλά δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι μια δύσκολη κατάσταση πού δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί προσπαθώ να πάρω την απόφαση να χαθώ τελείως απο την ζωή τού Αλλά δεν με αφήνει θα ήθελα να ξέρω πώς νιώθει και τι θα γίνει ευχαριστώ.

Ρώτα το Ταρωτώ | Η ομάδα του Ταρωτώ απαντάει:

Είναι σαν να σε κινεί με νήματα, μια μαριονέτα στα χέρια του. Δεν κάνει καθόλου καλό στη ψυχολογία σου αλλά κατά διαστήματα όλοι περνάμε από σχέσεις που μας ελέγχουν τα συναισθήματα γιατί εμείς το επιτρέπουμε. Είσαι σε μια ευαίσθητη φάση της ζωής σου, όπου θα πρέπει να σκεφτείς μόνη σου και να νιώσεις πότε θα πράξης και πως. Στο μέλλον δυναμώνεις αλλά αυτό θα έρθει μέσα από την ψυχή σου, πού υπονοεί και δάκρυα και αδυναμίες, αδιέξοδα. Όσο πιο γρήγορα κάνεις την αλλαγή τότε θα δεις ότι και ο άνδρας που σε ενδιαφέρει θα σε πλησιάσει με αγάπη και προοπτικές.   

ερωτική συναστρία
ρωτα το ταρωτω

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles