Ψυχομετρία

Μπορούμε να καταλάβουμε τον ψυχισμό του συνομιλητή μας κρατώντας ένα δικό του αντικείμενο στα χέρια μας; Ας το δοκιμάσουμε!!!! (Κι αν πετύχει ελάτε να μου το πείτε κι εμένα που είμαι μέσα στο νεύρο κάθε δευτερόλεπτο)! Ωμμμμ!

Όλα τα φυσικά υλικά έχουν μνήμη. Μέσω αυτής δημιουργούνται οι εικόνες, τα συναισθήματα και οι σκέψεις.  Η ενέργεια που εισέρχεται σ΄ένα υλικό ή σε ένα αντικείμενο γίνεται συνήθως όταν αυτό έρθει σε επαφή με ένα άλλο αντικείμενο ή μ΄εμάς.

Τι είναι η Ψυχομετρία;

Ψυχομετρία είναι η αντίληψη των εντυπώσεων από ένα φυσικό αντικείμενο.  Οι εντυπώσεις μπορούν να έρθουν με τη μορφή συναισθημάτων, σκηνών, μορφών σκέψης, χρωμάτων ή συγκινήσεων. Μπορούν να έρθουν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό.

Μερικοί άνθρωποι έχουν το χάρισμα ή το ταλέντο, να μπορούν, κρατώντας ένα αντικείμενο στα χέρια τους, να αντιλαμβάνονται τον ψυχισμό του ανθρώπου που είναι ιδιοκτήτης του αντικειμένου.

Εσείς, άραγε, έχετε το χάρισμα να αναγνωρίσετε τον ψυχισμό του ανθρώπου που μόλις γνωρίσατε, κρατώντας μόνο το ρολόι του ή το στυλό του;  Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τον τρόπο που σας φανερώνεται ακολούθως και να αποφανθείτε αν έχετε ή όχι το χάρισμα.

Μπείτε στην Πράξη……..

Για να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή μ ένα αντικείμενο και να καταλάβετε στη συνέχεια τον ψυχισμό του ανθρώπου που έχει το αντικείμενο, πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσετε το μυαλό σας από σκέψεις. Αφού το καταφέρετε αυτό κρατείστε το αντικείμενο μέσα στα χέρια σας και νιώστε τις δονήσεις και την ενέργεια που εκπέμπει. Δεν πρέπει να έχετε προσδοκίες. Πρέπει να είστε απόλυτα δεκτικοί. Να νιώθετε, να ακούτε, να κοιτάτε μέσα από το τρίτο μάτι.

Το Πείραμα…..

Μπορείτε να εξασκηθείτε με ορισμένα αντικείμενα όπως : βαμβάκι, μετάξι, βελούδο, δέρμα, κοχύλι, μαλλί, κεχριμπάρι, πηλός, σίδερο, ξύλο, φτερό.  Αφού τους τοποθετήσετε σε αριθμημένους φακέλους, θα τους κλείσετε και θα προσπαθήσετε να μαντεύετε τι περιέχει κάθε φάκελος. Ύστερα από 7 μαντεψιές θα μπορείτε να δείτε ότι έχετε βελτιωθεί. Δεν πρέπει να απογοητευτείτε αν δεν το καταφέρεται αμέσως. Όσοι ασχολούνται με το διαλογισμό μπορούν να σας βεβαιώσουν πως χρειάζονται χρόνια προσπάθειας για να καταφέρετε να διώξετε κάθε σκέψη από το μυαλό.

Άρθρο της Κατερίνας Αστεριάδη

Διαβάστε και το Αριθμοί και Μουσική από την Κατερίνα Αστεριάδη.

Για προβλέψεις αληθινές…..Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles