Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15/01/18 – 21/01/18

Κριός

Κριός Ζώδιο

H Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα για εσάς τους Κριούς. Σηματοδοτεί πως ήρθε η ώρα να κοιτάξετε  την καριέρα σας με μια νέα προοπτική. Επιπλέον, θα ξαναδείτε τον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας στους άλλους.

Η Νέα Σελήνη την Τρίτη ενώνει τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα στη ζώνη καριέρας και φιλοδοξίας σας αυτή την εβδομάδα. Αυτή η ένωση μας δίνει το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε τους προηγούμενους στόχους σας με μια νέα προοπτική.

Οι 5 τυχεροί αριθμοί σας αυτήν την εβδομάδα είναι: 3, 11, 20, 24 & 27

Ζώδιο Κριός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ταύρος

Ταύρος Ζώδιο
Την Τρίτη η Νέα Σελήνη φωτίζει το ζώδιο του Αιγόκερω και τον 9ο οίκο σας για ταξίδια στο εξωτερικό και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ενώνεται με τον Ήλιο, τη Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα.

Εάν αισθάνεστε ότι πρέπει να επιστρέψετε στο σχολείο και να παρακολουθήσετε μαθήματα, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να εξετάζετε τι είδους τομέα θα διαλέξετε και να μάθετε περισσότερα για το τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε με τη ζωή σας το 2018.

Οι 5 τυχεροί αριθμοί σας αυτήν την εβδομάδα είναι: 7, 15, 22, 28 & 34

Ζώδιο Ταύρος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Δίδυμοι

Δίδυμος Ζώδιο
Η Αφροδίτη κινείται στον Υδροχόο, ακολουθούμενη από τον Ήλιο αργότερα αυτή την εβδομάδα, αλλά πριν συμβεί αυτό, μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αναβοσβήνει στο 8ο Οίκο σας των κοινών πόρων και έργων.

Εάν εσείς και κάποιος κοντά σας έχετε ήδη μιλήσει έντονα για τα οικονομικά, τώρα είναι η ώρα να αποφύγετε αυτά τα επιχειρήματα και να εξεύρετε έναν τρόπο να διορθώσετε τα πράγματα και να μην επικεντρωθείτε τόσο πολύ στα χρήματα, αλλά στο έργο ή το ζήτημα. Αυτό είναι ένα δύσκολο πράγμα (τα χρήματα – ειδικά για τα κοινά χρηματικά ποσά).

Οι 5 τυχεροί αριθμοί σας αυτήν την εβδομάδα είναι: 10, 15, 22, 27 & 33

Ζώδιο Δίδυμος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Καρκίνος

Καρκίνος ΖώδιοΗ εβδομάδα ξεκινάει με μια Νέα Σελήνη στο αντίθετο ζώδιο του Αιγόκερου, στη ζώνη σχέσης για εσάς. Το Νέο Φεγγάρι συνδέεται με τον Ήλιο, τη Αφροδίτη, τον Ερμή, τον Πλούτωνα που είναι αρκετά για να επηρεάσουν την ζώνη της σχέσης σας.

Αν υπήρχε ποτέ χρόνος να τα ξαναβρείς με κάποιον ή να ξεκινήσεις μια νέα φιλία ή σχέση, είναι τώρα. Έχετε μια ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό νου τώρα Καρκίνοι.

Οι 5 τυχεροί αριθμοί σας αυτήν την εβδομάδα είναι: 9, 15, 26, 33 & 40

Ζώδιο Καρκίνος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Λέων

Λέων Ζώδιο
Η Νέα Σελήνη αυτή τη βδομάδα θα λάμπει στον 6ο οίκο σας για την υγεία και την ευημερία – για μερικούς από σας είναι ένας τομέας που ίσως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις επόμενες εβδομάδες. Εάν βάλατε κάποια έξτρα κιλάκια στις διακοπές τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να να προσπαθήσετε να απαλαγείτε από αυτά.
Αργότερα την εβδομάδα, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα λάμψουν στον Υδροχόο – στη δική σας ζώνη σχέσης – και για τον μοναδικό Λέων είναι μια σπουδαία στιγμή να βγεί έξω και να γνωρίσει νεο κόσμο.

Οι 5 τυχεροί αριθμοί σας αυτήν την εβδομάδα είναι: 4, 17, 26, 33 & 41

Ζώδιο Λέων Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Παρθένος

Παρθένος ΖώδιοΑυτή η Νέα Σελήνη της Τρίτης λάμπει στον Αιγόκερω, στο 5ο οίκο της αυτο-ολοκλήρωσης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας. Είναι πολύ ωραίο να γιορτάσετε να είστε ερωτευμένοι ή να αισθάνεστε αισιόδοξοι όταν ψάχνετε τον έρωτα της ζωής σας.

Είστε ελέυθεροι; Οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά ταίρια για σας – με την Νέα Σελήνη, τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Πλούτωνα να είναι όλα στο ίδιο μέρος του διαγράμματος. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα πρέπει να κάνουν σχέδια κάτι διασκεδαστικό με το άλλο τους μισό το βράδυ της Τρίτης.

Οι 5 τυχεροί αριθμοί σας αυτήν την εβδομάδα είναι: 3, 7, 8, 12 & 25

Ζώδιο Παρθένος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ζυγός

ΖυγόςΗ Νέα Σελήνη της Τρίτης φωτίζει οικιάκη σας ζώνη σας, το 4ο οίκο της οικογένειας σας – που θα μπορούσε να ρίξει φως σε ένα θέμα που είχατε με έναν συγκάτοικο ή μέλος της οικογένειας. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, ο Ήλιος ακολουθεί την Αφροδίτη στον Υδροχόο και στον 5ο οίκο του ρομαντισμού, της δημιουργικότητας και της αυτοπεποίθησης.

Ο επόμενος μήνας μοιάζει να είναι πολύ ρομαντικός για εσάς και αν είστε μόνος, θα πρέπει να προετοιμαστείτε να γνωρίσετε κόσμο. Έχετε ένα online προφίλ και αν ναι, είναι ξεπερασμένο; Φτιάξτε τις ρωγμές άμεσα και ετοιμαστείτε για κάτι νέο!

Οι 5 τυχεροί σας ημέρες: 9, 14, 25, 39 & 46

Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Σκορπιός

Σκορπιός - Ζώδιο του Μήνα

Ο 3ος οίκος σας των συνομιλιών και επικοινωνίας τονίζεται από τον Σκορπιό της Νέας Σελήνης της Τρίτης. Αυτό που λέτε και πώς το λέτε και το παρουσιάζετε είναι εξαιρετικά σημαντικό. Έχετε σίγουρα το «δώρο της επικοινωνίας» έτσι σιγουρευτείτε ότι το χρησιμοποιείτε!

Ζητώντας πράγματα επίσης – με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι φυσικά ένας άλλος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της Νέας Σελήνης για καλό και για τη δική σας αυτοπεποίθεση. Δουλεύεις σκληρά, το αξίζεις.

Οι 5 τυχεροί αριθμοί σας είναι: 8, 17, 23, 36 & 50

Ζώδιο Σκορπιός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Τοξότης

Τοξότης ΖώδιοΗ Νέα Σελήνη της Τρίτης λάμπει στο 2ο οίκο σας των χρήματων, της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησής σας. Σας φέρνει εύκολες στιγμές για να βγάλετε έναν λειτουργικό προϋπολογισμό. Τα χρήματα υπάρχουν στο μυαλό σας τώρα τελευταία και αυτή η σεληνιακή ενέργεια θα φέρει μαζί της νέες λύσεις στα παλιά προβλήματα.

Η στροφή προς τον Υδροχόο ξεκινά στα μέσα της εβδομάδας, όταν η Αφροδίτη και ο Ήλιος μπαίνουν στο 3ο οίκο της επικοινωνίας. Θα είστε σε θέση να εξηγήσετε καλύτερα αυτό που χρειάζεστε οικονομικά και θα προχωρήσετε προσωπικά.

Οι 5 τυχεροί αριθμοί σας αυτήν την εβδομάδα είναι: 2, 5, 11, 19 & 24

Ζώδιο Τοξότης Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Αιγόκερως

Αιγόκερος ΖώδιοΗ Νέα Σελήνη σας, εντάσσεται από την Τρίτη. Κάθε Νέα Σελήνη συμβολίζει μια νεα αρχή, αυτό είναι ένα μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να εξετάζουμε τους προηγούμενους στόχους σας με μια νέα προοπτική.

Είναι σαν την δική σας προσωπική Πρωτοχρονία. Τι πρέπει να αλλάξει και τι μπορεί να μείνει; Αργότερα μέσα στην εβδομάδα αποχαιρετάτε την Αφροδίτη και τον Ήλιο, καθώς μεταφέρονται προς τον Υδροχόο, το 2ο οίκο σας με χρήματα και αυτοπεποίθηση. Τομείς που θα σκέφτεστε τις επόμενες εβδομάδες.

Οι 5 τυχεροί αριθμοί σας αυτήν την εβδομάδα είναι: 8, 12, 22, 29 & 36

Ζώδιο Αιγόκερος Μαθήματα Αστρολογίας 

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Υδροχόος

Υδροχόος ΖώδιοΜε μια Νέο Σελήνη στα κρυμμένα μυστικά και την ιδιωτική ζωή σας ξεκινάει η εβδομάδα σας. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη και ο Ήλιος έρχονται στο ζώδιο σας αργότερα την εβδομάδα. Αυτή είναι μία από αυτές τις εβδομάδες που οι Υδροχόοι απολαμβάνουν την αλλαγή αυτή των πλανητών.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας για τις επόμενες εβδομάδες φέρνει μαζί της μια ευκαιρία για μια νέα αγάπη ή για να ανανεώσει την υπάρχουσα σχέση σας. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι είναι ώρα να γνωρίσουν νέο κόσμο. Ο Δίδυμος και ο Λέων είναι ένα εξαιρετικό πλανητικό ταίριασμα για εσάς.

Οι 5 τυχεροί αριθμοί είναι: 11, 18, 23, 27 & 39

Ζώδιο Υδροχόος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ιχθύες

Ιχθύες ΖώδιοΗ Νέα Σελήνη της εβδομάδας επικεντρώνεται στο 11ο οίκο της ελπίδας, των επιθυμιών και της φιλίας. Η δημιουργία μιας νέας φιλίας ή μια επανασύνδεση με ένα παλιό φίλο θα μπορούσε να είναι στην ατζέντα σας αυτή την εβδομάδα ή τις επόμενες εβδομάδες.

Μόλις η Αφροδίτη και ο Ήλιος μεταφερθούν στο δωδέκατο οίκο σας της ιδιωτικότητας και των μυστικών αργότερα την εβδομάδα, θα είστε πολύ πιο επιφυλακτικοί. Απλά μην αποκλείσετε κάποιον που είναι πραγματικά καλός φίλος ή γνωστός και προσπαθεί μόνο να σας βοηθήσει.

Οι 5 τυχεροί αριθμοί σας: 6, 12, 14, 19 & 27

Ζώδιο Ιχθύς Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles