Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου 2018

Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου 2018. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης και Αθηνά σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Θέλεις Αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Η Μελλοντολόγος Αθηνά κάθε μήνα θα σας κάνει προβλέψεις μέσα από τις κάρτες ταρώ.

Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου από την Μελλοντολόγο Αθηνά.

1Ζώδιο Κριός | Κάρτα Ταρώ Άρμα

Η συμπαράσταση και  η βοήθεια που τόσο περιμένατε επιτέλους ήρθε! Ο θρίαμβος είναι προ των πυλών και ο κομπασμός από τους εχθρούς και η αναστάτωση φανερή. Δώστε προσοχή και μη προσφεύγετε σε τυχόν ταραχές και παρεξηγήσεις τώρα που φτάσετε στο τέλος ο εχθρός καραδοκεί.

2Ζώδιο Ταύρος | Κάρτα Ταρώ Ερημίτης

Η σύνεση και η φρόνηση θα πρέπει να είναι στο στόχαστρο σας αυτή τη περίοδο μιας και οι άλλοι απέναντι σας έχουν διάθεση να σας προδώσουν είτε μέσω απάτης είτε γιατί η σχέση σας μαζί τους έχει φθαρεί.

3Ζώδιο Δίδυμος | Κάρτα Ταρώ Εγκράτεια

Αυτή τη περίοδο θα σας απασχολήσουν αρκετά τα οικονομικά σας! Δυστυχώς δε δείχνουν τάση βελτίωσης οπότε και θα πρέπει να δείξετε μια μετριοπάθεια και λιτότητα στη διαχείριση τους ώστε να μην εκτεθείτε. Πάντως σε γενικές γραμμές είστε σε κλίμα διχόνοιας και με ανταγωνιστικά συμφέροντα με πολλά άτομα από το περιβάλλον σας.

4Ζώδιο Καρκίνος | Κάρτα ταρώ Πέντε Ξίφη

Αυτή τη περίοδο αναμένονται πολλές αλλαγές στη ζωή σας που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Οι ειδήσεις και τα νέα  θα πέφτουν βροχή και εσείς πάντα σε ετοιμότητα για να προλαβαίνετε τις εξελίξεις. Τα σημάδια της κούρασης θα αρχίσουν να φαίνονται αλλά στο τέλος θα καταφέρετε να τα διαχειριστείτε.

5Ζώδιο Λέων | Κάρτα Ταρώ Έξι Ξίφη

Ευχάριστες στιγμές θα γεμίσουν αυτή τη περίοδο της ζωής σας. Μια υπόθεση σας που σας απασχολούσε, και έδειχνε δυσμενή σημάδια τελειώσει ευνοϊκά. Μάλιστα θα αυξηθούν και οι μετακινήσεις σας  και πιθανότητα να πάτε και ένα ταξίδι. Κάποιες ειδήσεις από το εξωτερικό θα σας χαροποιήσουν.

6Ζώδιο Παρθένος | Κάρτα Ταρώ Εννέα Πεντάκτινο

Τόσο καιρό προσπαθειών και ματαιοτήτων, ήρθε ο καιρός πλέων να γελάσει και το χειλάκι σας. θα δείτε ότι όλα τα σχέδια σας να παίρνουν σάρκα και οστά και να σας εκπληρώνονται ακόμα και τα πιο τρελά σας όνειρα. Όλοι οι κόποι των προηγούμενων μηνών επιτέλους βγάζουν καρπούς. Οπότε μην αγχώνεστε για καθυστερήσεις τις τελευταίας στιγμής.

7Ζώδιο Ζυγός | Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος

Θα πρέπει να δείξετε όλη τη δεξιοτεχνία και τη διπλωματία σας για να ξεπεράσετε τις αναποδιές που θα σας παρουσιαστούν. Προσοχή όμως να σκεφτείτε πριν πράξετε το οτιδήποτε γιατί οι παγίδες των εχθρών σας είναι ύπουλες, και θα σας κτυπήσουν εκεί που πονάτε. Ξεκουραστείτε κιόλας λίγο όποτε μπορείτε γιατί το έχετε ανάγκη.

8Ζώδιο Σκορπιός | Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα

Έχετε περάσει πλέων στην πιο παραγωγική  σας φάση και τίποτα δε σας σταματά. Είστε ικανοί να διαλευκάνετε και τη πιο πολύπλοκη υπόθεση που θα σας παρουσιαστεί, και να δράσετε σωστά σε κάθε δυσκολία και αυτό δε περνάει απαρατήρητο. Οι εχθροί σας θα αμφιταλαντευτούν και οι προϊστάμενοι σας θα σας δώσουν τα εύσημα.

9Ζώδιο Τοξότης | Κάρτα Ταρώ Βασίλισσα Ράβδος

Παρότι έχετε καλές διαθέσεις πολλές φορές δε σας δίνετε την ευκαιρία να τις εκφράσετε ή ο τρόπος σας να μην είναι ο σωστός. Είναι μια καλή περίοδο για όλες τις πτυχές της καθημερινότητας σας. Μια κληρονομιά που θα σας έρθει ξαφνικά θα σας εκπλήξει ευχάριστα και στη στιγμή που το χρειαζόσασταν.

10Ζώδιο Αιγόκερος | Κάρτα Ταρώ Ο Ιεροφάντης

Αυτή τη περίοδο θα σας απασχολήσουν τα οικογενειακά σας και ειδικά η σχέση σας με τον σύντροφο σας. θα πρέπει να ρίξετε τις απαιτήσεις σας και δείξετε ότι θέλετε να έρθετε πιο κοντά καταφεύγοντας με πιο καλοσυνάτο τρόπο. Καλή η πειθαρχία και η τάξη στη ζωή μας αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις  θέλουν κατανόηση και καλοσύνη.

11Ζώδιο Υδροχόος | Κάρτα Ταρώ Τέσσερα Ράβδοι

Απρόσμενη καλοτυχία πλημμυρίζει αυτή τη περίοδο στη ζωή σας και αυτό σας ευχαριστεί αρκετά. Αισθάνεστε πιο δυνατός και σίγουρος και το βλέπετε και στη δουλειά σας. Σας έρχονται καινούργιες συνεργασίες με ευνοϊκές προοπτικές που θα σας απογειώσουν. Τα αισθηματικά σας αυτή τη περίοδο έρχονται σε δεύτερη μοίρα και ο σύντροφος σας ίσως το εκφράσει.

12Ζώδιο Ιχθύες | Κάρτα Ταρώ Δύο Κυπέλλων

Αυτή τη περίοδο θα πρέπει να δείξετε λίγο πιο συνεργάσιμοι και μην τα παίρνετε όλα μετρητής. Ενώ τα επαγγελματικά σας και γενικά οι συνεργασίες σας πάνε καλά έχετε τη τάση να είστε  άκαμπτοι και αμετάβλητοι και αυτό να σας βάζει σε δύσκολη θέση. Ηρεμήστε λίγο τα πάθη σας και τις εξάρσεις σας και μπείτε λίγο στη θέση του άλλου.

Ξέρεις ότι……..

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.