Προβλέψεις Ταρώ Ιανουαρίου 2018

Μέσα από 42 Μαντικές τράπουλες χαρτομαντείας η Μελλοντολόγος Αθηνά, από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες,κάνει προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Ζώδιο Κριός | Κάρτα Ταρώ Εννιά Πεντάκτινα

Αυτό το διάστημα θα δείτε πολλούς από τους στόχους σας να εκπληρώνονται! Για αυτό μην σας παίρνει από κάτω. Αν κάποια σχέδια σας καθυστερούν και μη σας πιάνει  η ματαιοδοξία σας! Όλα όσα έχετε προγραμματίσει μπαίνουν επιτέλους σε σειρά. Μη κάνετε λοιπόν απερίσκεπτες κινήσεις λόγω  της ξεροκεφαλιά  σας

Ζώδιο Ταύρος | Κάρτα Ταρώ Βασιλιάς των Ξιφών

Δείξτε μεγάλη προσοχή σε όποια διαμάχες έχετε με δικαστικές διαμάχες. Ίσως να τερματίσει επιζήμια μια δικαστική υπόθεση για εσάς! Προσοχή που ανοίγεστε και λέτε τα μυστικά σας και τα σχέδια σας. Η προδοσία από κοντινά άτομα καραδοκεί!

Ζώδιο Δίδυμος | Κάρτα Ταρώ Δύο Πεντάκτινο

Αυτό το διάστημα αρκετές θα είναι οι ειδήσεις, τα μηνύματα που θα είναι αλλάζουν τα σχέδια ή θα τα εμποδίζουν. Μην ανησυχείτε όμως τα όποια προβλήματα και ανατροπές θα είναι πρόσκαιρες και μια επιβαλλόμενη ευθυμία από εσάς θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε!

Ζώδιο Καρκίνος | Κάρτα Ταρώ Τρία Ξίφη

Τα άτομα που έχετε δίπλα σας και θεωρούσατε «δικά σας», και που τόσο έχετε στηρίξει τώρα στα δύσκολα, σας γυρίζουν στη πλάτη. Μην αφήνετε την όποια ταραχή σας και τη συγχύσει σας. Να προβείτε σε λάθους χειρισμούς όπου μπορεί να σας φέρει τις όποιες απώλειες. Μην ανησυχείτε όλα αυτά είναι πρόσκαιρα και θα απομακρυνθούν. Με τον καιρό όλα θα τακτοποιηθούν.

Ζώδιο Λέων | Κάρτα Ταρώ Κρίση

Μια αλλαγή θέσης, θα φέρει επιτέλους την ανανέωση και τη διέξοδο που τόσο επιζητούσατε. Μια δικαστική υπόθεση που σας απασχολεί, θα εξελιχθεί ομαλά για εσάς. Μην δειλιάζετε να προβείτε σε όποια απόφαση, για να το φέρετε σε πέρας. Με την οικογένεια σας και τα δικά σας άτομα που σας περιβάλλουν θα έρθετε πιο κοντά και θα μοιραστείτε χαρά και ευτυχία!

Ζώδιο Παρθένος | Κάρτα Ταρώ Εφτά Ξίφη

Δώστε μεγάλη προσοχή  στις λεπτομέρειες στα σχέδια σας  και στους όποιους χειρισμούς, για να αποφύγετε τις φιλονικίες ή τις ενοχλήσεις που μπορούν να παρουσιαστούν. Ακολουθήστε τις συμβουλές και τις οδηγίες που θα σας δώσουν πιο έμπειρα άτομα για να τα πετύχετε και να αποφύγετε την όποια δυσφήμιση ή φλυαρία προς το άτομο σας.

Ζώδιο Ζυγός | Κάρτα Ταρώ Η Δύναμη

Η όλη ενεργητικότητα, η δράση και το θάρρος που δείξατε στις όποιες αναποδιές που σας παρουσιάστηκαν, σας φέρνει μπροστά στη πλήρη επιτυχία και σας αμοιβή με τιμές και προαγωγές. Ο δεσποτισμός σας, αλλά με τη καλή χρήση της δύναμης σας σε φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις. Προσοχή μόνο μην προκαλέσετε διχόνοια ή δυσμένεια λόγου της έπαρσης σας!

Ζώδιο Σκορπιός | Κάρτα Ταρώ Βασίλισσα των Ξίφων

Αυτός ο μήνας δεν είναι αρκετά ευνοϊκός για εσάς. Θα έχετε αρκετή θλίψη, και θα νιώσετε αρκετή στεναχώρια λόγου της μοχθηρίας σας και την αδιαλλαξία σας που έχετε δείξει κατά καιρούς, μάλιστα πολλοί θα σας αμφισβητήσουν λόγω της δολιότητας αλλά και της σεμνοτυφίας που έχετε δείξει σε πολλά θέματα. Οι όποιες προσπάθειες σας να χειριστείτε τα θέματα σας με αδιαλλαξία και χωρίς οίκτο δε θα καρποφορήσουν, αλλάξτε σκεπτικό και τρόπο δράσης.

Ζώδιο Τοξότης | Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος

Αυτή η περίοδος θα είναι άκρα ευνοϊκή για εσάς αφού θα δείτε τους στόχους και τις προσπάθειες των προηγούμενων μηνών, να αποδίδουν καρπούς. Η υλική ευτυχία είναι πλέον δεδομένη. Μια καινούργια συνεργασία που είναι στα σκαριά θα εξελιχθεί και θα σας φέρει τύχη. Η ικανοποίηση σας μάλιστα, θα είναι τέτοια που θα δείξετε μεγαλύτερο ζήλο, προσοχή όμως στις όποιες παράτολμες αποφάσεις σας!  Μη ρισκάρετε κάτι πριν τα ψάξετε αναλυτικότερα!

Ζώδιο Αιγόκερος | Κάρτα Ταρώ Πέντε Ράβδοι

Οι όποιες φιλονικίες είχατε αυτό το διάστημα με άτομα κύρους ή της οικογένειας σας τελικά θα σας βγουν. Ότι υπήρξε από πλευράς παρασκηνίου θα σας αποκαλυφτεί. Οπότε σας βοηθά να δράσετε και ανάλογα για να επιδιώξετε τους όποιους στόχους σας. Υλική επιτυχία θα σας παρουσιαστεί και στις επιχειρήσεις σας ή όποιες συναλλαγές έχετε με σχέση με τα οικονομικά σας και αυτό θα σας ικανοποιήσει αρκετά.

Ζώδιο Υδροχόος | Κάρτα Ταρώ Εφτά Κυπέλλων

Νέες γνωριμίες θα σας φέρουν μπροστά σε καινούργια σχέδια. Ιδέες και αποφάσεις που θα πάρετε και  θα σας φέρουν κάθε επιτυχία σε όποια επιδίωξη σας. Με ότι και να καταπιαστείτε θα είστε ικανοί να το φέρετε σε πέρας. Ένας νέος έρωτας θα μπει  στη ζωή σας και θα σας φέρει ευχάριστες ανατροπές, στους ήδη δεσμευμένους θα υπάρχει ανανέωση και ίσως ο ερχομός ενός παιδιού.

Ζώδιο Ιχθύς | Κάρτα Ταρώ Το Άρμα

Η βοήθεια που θα λάβετε απροσδόκητα και η συμπαράσταση από δικά σας άτομα, θα δρομολογήσουν αξιόλογες εξελίξεις. Σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Η δύναμη και η ενεργητικότητα σας θα φέρει θρίαμβο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι άσπονδοι εχθροί σας  θα νιώθουν ταραχή και αναστάτωση. Προσοχή μόνο σε τυχόν τάσεις δεσποτισμού από μέρος σας! Ή τυχόν φιλονικίες με κοντινά σας άτομα.

Για αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρώ δείτε ΕΔΩ