Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2018

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2018. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Προβλέψεις Ταρώ
Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου .

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης και Αθηνά σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Αστρολογικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

Θέλεις Αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Η Μελλοντολόγος Αθηνά κάθε μήνα θα σας κάνει προβλέψεις μέσα από τις κάρτες ταρώ.

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου από την Μελλοντολόγο Αθηνά.

Ζώδιο Κριός | Κάρτα Ταρώ Οκτώ Πεντάκτικο

Θα πρέπει να εργαστείτε πολύ αυτή τη περίοδο πάνω στις σχέσεις σας ειδικά με τα γυναικεία άτομα του περιβάλλοντος σας. Στα επαγγελματικά σας προσέξτε τις κινήσεις σας μην εκτεθείτε ειδικά σε σχέση με τα οικονομικά.

Ζώδιο Ταύρος | Κάρτα Ταρώ Τέσσερα Ράβδοι  

Αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς και ένα κύμα καλοτυχίας θα σας ανανεώσει αρκετά. Ότι σχεδιάσετε θα επιτευχθεί ομαλά και χωρίς καθυστερήσεις. Μια γυναίκα θα παίξει σημαντικό ρόλο στα δρώμενα σας και θα σας φέρει πιο κοντά στην επιτυχία.

Ζώδιο Δίδυμος | Κάρτα Ταρώ ΤΟ Πύργος  

Απρόβλεπτη κατάσταση που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Προσέξτε  πολύ, και μην ενεργείτε εν βρασμό ψυχής και απερίσκεπτα υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης και εναντίωσης.

Ζώδιο Καρκίνος | Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη 

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεγάλη αστάθεια στη καθημερινότητα σας. Και αυτό οφείλετε σε λάθη που έχετε διαπράξει εσείς οι ίδιοι είτε επειδή δεν αντιληφθήκατε τους κινδύνους  των πράξεων σας είτε από τρικλοποδιές από κρυφούς εχθρούς όπου δε  δώσατε την απαιτούμενη σημασία. Αναθεωρήστε τη στάση σας.

Τεστ Αυτογνωσίας

Ζώδιο Λέων | Κάρτα Ταρώ Δυο Ξίφη  

Αυτή τη περίοδο θα δεχτείτε  την επιρροή και τη προστασία μιας γυναίκας η οποία θα σας ωφελήσει προσφέροντας σας δώρα είτε ηθικά είτε υλικά. Προσοχή μόνο σε επαφές με άτομα ΄ύποπτες΄ συμπεριφορές και δραστηριότητες.

Ζώδιο Παρθένος | Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος  

Θα πρέπει να δείξετε την κατάλληλη  δεξιοτεχνία και διπλωματία σε ένα με κύρος για να πετύχετε τα θέλω σας και τα σχέδια σας τόσα στα επαγγελματικά σας όσο και στη καθημερινότητα σας. Προσοχή στις παγίδες των εχθρών σας, που θα προσπαθήσουν να σας φέρουν την όποια δυσμένεια.

Ζώδιο Ζυγός | Κάρτα Ταρώ Τρία Ξίφη  

Δώστε προσοχή αυτό το διάστημα στα λόγια και στις πράξεις σας γιατί πολλοί θα τα στρέψουν εναντίον σας. Ειδικά μια γυναίκα θα κοιτάξει να σας συκοφαντήσει και να σας εκθέσει. Θέματα που έχουν να κάνουν με τη θρησκεία και το πνευματισμό θα σας προβληματίσουν και θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον  το τελευταίο καιρό.

Ζώδιο Σκορπιός | Κάρτα Ταρώ Επτά Πεντάκτινο  

Θα δείτε μεγάλη βελτίωση αυτή τη περίοδο στη ζωή σας προς το καλύτερο. Θα προκαλείτε το θαυμασμό των άλλων ειδικά των γυναικών και θα προωθείτε τα στα σχέδια σας πιο εύκολα. Προσοχή μόνο στα λάθη λόγου ανυπομονησία σας ή στην υπερβολική σας καχυποψίας.

Ζώδιο Τοξότης | Κάρτα Ταρώ Τέσσερα Κυπέλλων   

Αυτός ο μήνας δε θα είναι και η καλύτερος για να προωθήσετε τα όποια σχέδια σας ή να ασκήσετε την όποια κριτική στα θέματα που σας απασχολούν. Θα υπάρξουν αρκετές λογομαχίες και μια περίοδος «γρουσουζιάς» που δε θα σας αφήσουν να δράσετε και να πάτε παρακάτω. Δώστε βάση στην εσωτερική σας φωνή και στα όποια προμηνύματα.

Ζώδιο Αιγόκερος | Κάρτα Ταρώ Οκτώ Ράβδοι  

Αυτός ο μήνας θα φέρει ανακατατάξεις τόσο στο στενό σας οικογενειακό περιβάλλον όσο και στο ευρύτερο, ειδικά με ότι έχει να κάνει με το γυναίκειο φύλλο ειδικά των πιο μεγάλων σε ηλικία. Δώστε τόπο στην οργή και μην αφήσετε τις όποιες εντάσεις να επηρεάσουν και τις σχέσεις σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Οι άλλοι δε σας φταίνε σε κάτι.

Ζώδιο Υδροχόος | Κάρτα Ταρώ Άσσος Κυπέλλων  

Η άκαμπτη θέληση σας και ο αμετάκλητος χαρακτήρας σας θα σας φέρει μπροστά σε ευχάριστες εξελίξεις και μια απροσδόκητη  ευχάριστη αλλαγή στα επαγγελματικά σας. Γενικά αυτή τη περίοδο ότι βάλετε στο μυαλό σας θα δείτε ότι θα το φέρετε εις πέραν.

Ζώδιο Ιχθύες | Κάρτα Ταρώ Ο Κόσμος 

Η επιτυχία σας αυτό το διάστημα είναι εξασφαλισμένη από κάθε πλευρά, και οι ανταμοιβές σας πολλές. Η αποδοχή του κόσμου σας δίνει άλλο αέρα και ίσως σκεφτείτε να κάνετε ένα κοντινό ταξίδι ή να αλλάξετε κατοικία. Προσοχή μην αναπαυτείτε από την επιτυχία και πέσετε σε αδράνεια.

Ξέρεις ότι……..

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.