Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018. Στις 31/01/2018 θα σημειωθεί ολική Έκλειψη Σελήνης μη ορατή από την χώρα μας. GTM 13:31  στην 11°Λέοντα 37′. Στις 15/02/2018 θα σημειωθεί μερική Έκλειψη Ηλίου. GTM 20:52 στην 27°Υδροχόου 08′.

Ιδιαιτέρως θα επηρεαστούν Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπίοι. Πάντως ιδιαιτέρως προσεκτικοί πρέπει να είμαστε όλοι σε θέματα, συμφωνιών, αλλαγή εργασιακών χώρων, απαρχή σημαντικών δραστηριοτήτων, σε μεγάλες μετακινήσεις κ.τ.λ.

Επίσης επηρεάζονται σε αισθηματικά θέματα και γάμο συγκεκριμένα Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι πάλι. Στην κοσμική και πολιτική Αστρολογία, ο κίνδυνος για ακραία καιρικά φαινόμενα και σεισμούς, αυξάνεται τόσο στο εσωτερικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α τίθεται θέμα δημόσιας ασφάλειας και ισλαμικής τρομοκρατίας. Στην Μέση Ανατολή θα επικρατεί μεγάλη αστάθεια.

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 | Κριός

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 31/01 και η Έκλειψη του Ηλίου στις 15/02, θα σας προκαλέσει αρκετή ένταση σε αρκετούς τομείς. Αλλά θα μπορέσει και να σας ενεργοποιήσει. Να ολοκληρώσετε ζητήματα, που εδώ και πολύ καιρό είναι ανοιχτά. Θα σας απασχολήσουν επίσης ζητήματα οικονομικά. Που όμως σας συνδέουν και έχουν σχέση με τρίτα πρόσωπα. Όπως κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα, που θα προσπαθήσετε να τα προωθήσετε αυτή την περίοδο. Πάντως, θα υπάρξουν άτομα που θα σας φέρουν στην επιφάνεια  ζητήματα που έχετε ή θέλετε να ξεχάσετε ή να επαναφέρετε στην μνήμη. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει εσωτερική αναστάτωση.

Επίσης η Έκλειψη στις 15/02 θα σας δημιουργήσει μια τάση να δραστηριοποιήστε σε τομείς ώστε να εκπληρωθούν κάποιες επιθυμίες σας. Είτε κάτι που θέλετε να αποκτήσετε εδώ και καιρό. Αυτό το διάστημα υπάρχει πιθανότητα να διακοπεί μια μακροχρόνια φιλία. Φρόντιζε ιδιαίτερα σε συνεργασίες επαγγελματικού περιεχομένου, οι άνθρωποι τους οποίους θα επιλέξεις να είναι του ίδιου ιδεολογικού και κοινωνικού περιεχομένου.

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Κριός

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 | Ταύρος

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 31/01 και η Έκλειψη του Ηλίου στις 15/02, θα σας κάνει τόσο δυναμικούς στον επαγγελματικό τομέα, ώστε μπορείτε να δημιουργήσετε εχθρότητες με τους συναδέλφους σας, θα έχετε αρχηγικές τάσεις, ώστε θα προσπαθείτε να επιβληθείτε και στους ανωτέρους σας, αυτό θα δημιουργήσει περίεργες εντυπώσεις. Αποφύγετε λοιπόν να είστε προκλητικοί γιατί έτσι μπορεί να κλονιστούν και οι κοινωνικές-φιλικές σας σχέσεις. Να γνωρίζετε ότι ακόμη κι αν είστε ανώτατος επιχειρηματίας δεν πρέπει να φέρεστε αλαζονικά διότι όλο και από κάποιον εξαρτόμαστε καλώς ή κακώς.

Επίσης η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02 θα σας δημιουργήσει υπαρξιακές ανησυχίες, θα δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μεταφυσική, φιλοσοφία κ.τ.λ. Ίσως αυτή την περίοδο περιμένετε κάποια δικαστική απόφαση. Ωστόσο, η έκλειψη του Ηλίου στον 9 οίκο σου δίνει την ευχέρεια να διακρίνεις τους εχθρούς, που εποφθαλμιούν την επαγγελματική σας καριέρα ή επιχείρηση.

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Ταύρος

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 | Δίδυμος

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 31/01 και η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02, θα σας προειδοποιήσει πως όταν δεν έχουμε τις ικανότητες που είναι απαραίτητες για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, είναι προς όφελος μας να εξελιχθούν τα πράγματα από μόνα τους, χωρίς να τα πιέσεις. Η Έκλειψη της Σελήνης στον 11 οίκο έχει μια καλή πλευρά, ότι βρίσκουμε συμπαράσταση και βοήθεια προκειμένου να αγωνιστείτε για κάποια οράματα. Κάποιες από τις επιθυμίες θα μπορέσουν σύντομα να πραγματοποιηθούν.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02 θα σας φέρει σε επαφή με θέματα που σχετίζονται με τον νόμο, είτε το εξωτερικό, είτε με ζητήματα που αφορούν τους φίλους σας. Ο καλύτερος εξοπλισμός που έχετε είναι η φιλοσοφία που έχετε και τις γνώσεις για τους νόμους του κράτους, αν λοιπόν δείξετε ικανότητες και σεβασμό προς αυτά, μέσα από διάφορα γεγονότα, όλο και κάτι θα προκύψει που θα σας βοηθήσει.

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Δίδυμος

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 | Καρκίνος

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 31/01 και η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02, σας προειδοποιεί ότι καλά φυλαγμένα μυστικά, πρέπει έτσι όντως έτσι όντως να μείνουν, και να μην εμπιστευόμαστε πληροφορίες, που όταν αποκαλυφθούν μπορούν να μας ζημιώσουν. Αυτή την περίοδο θα υπάρχει ένα συναίσθημα ανησυχίας και φοβίας που πιθανόν να σας κυριεύσει, όπως υπάρχει επίσης περίπτωση να επιδιώξουν κάποιοι να βάλουν εμπόδια στις προσπάθειες σας και τα σχέδια σας, γενικώς θα επικρατεί παρασκήνιο, διότι γίνεστε αντικείμενο ζήλιας. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση κάποιοι να σας υπονομεύσουν ακόμη και με αθέμιτους τρόπους.

Και η Έκλειψη Ηλίου ενεργοποιεί συνήθως ζητήματα από το παρελθόν τα οποία δεν είναι ευχάριστα και δεν έχουν κλείσει, και έτσι υπάρχει πιθανότητα αυτή την περίοδο να προχωρήσετε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Επιπλέον αυτή την περίοδο προκύπτουν ζητήματα οικογενειακά, όπου υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των μελών.

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Καρκίνος

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 | Λέων

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 31/01 και η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02, σας οδηγεί σε μια περίοδο όπου αισθάνεστε, θάρρος,δυναμικότητα, και ενθουσιασμό, θα είστε αποφασισμένοι να δραστηριοποιηθείτε σε πράγματα και μάχες με σκοπό την νίκη. Συνήθως με τις Εκλείψεις υπάρχει μια τάση να ξεκινάμε κάτι καινούργιο μια νέα αρχή, αλλά αυτό θέλει προσοχή, διότι συνήθως ότι ξεκινάμε στην έκλειψη δεν έχει διάρκεια. Συνήθως βιάζεσαι, όμως διατηρείτε και μια αυτοπεποίθηση, ότι έχετε την δυνατότητα να κάνετε πράγματα από τα οποία να βγείτε ακόμη πιο ισχυρός και δυνατός αλλά προσέξτε.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02, θα σας δώσει να καταλάβετε πόσο συνεργάσιμοι η μη είναι κάποιοι συνεργάτες σας στον επαγγελματικό τομέα σε μια πιο φορτισμένη φάση, και εκεί φαίνονται και η προθέσεις των άλλων, πόσο εποφθαλμιούν την εργασιακή σας θέση. Το πρόβλημα όμως σοβαρεύει και όταν ο σύντροφος της ζωής σας αυτή την περίοδο σας συναγωνίζεται και δημιουργείται ένταση.

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Λέων

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 | Παρθένος

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 31/01 και η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02, θα σας κάνουν να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα, δεν θα σας δημιουργηθούν μόνο έξοδα, αλλά θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Αν ψάχνετε κάποια νόμιμη οδός για κάποιο εισόδημα καλώς, αν ψάχνετε για κάποια πηγή που δεν είναι νόμιμη θέλει προσοχή. Πάντως με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα χρήματα στην περίοδο των εκλείψεων υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να βγούμε ζημιωμένοι και πάνω από όλα δεν πρέπει να κυριαρχεί βιασύνη. Πολλές φορές οι συναλλαγές είναι τόσο ατυχείς, που το λάθος το καταλαβαίνουμε αμέσως.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02 μπορεί να σας φέρει χρήματα από συνεργασίες που έχετε ή από τον σύντροφο σας, τον σύζυγο. Η Έκλειψη ίσως επαναφέρει ζητήματα προστριβών με συγγενείς για κληρονομικά ή περιουσιακά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα εδώ και πολύ καιρό ίσως και χρόνια.

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Παρθένος

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 | Ζυγός

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 31/01 και η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02, θα σας δημιουργήσει υπερένταση. Άλλοτε θα σας κάνει να λειτουργείτε με βιασύνη και άλλοτε θα σας κάνει να αισθάνεστε μια υπερκόπωση και κούραση. Θα έρθετε πιθανόν σε κάποια σύγκρουση με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Με τους όποιους συναλλάσσεστε καθημερινώς από τους συγγενείς μέχρι τούς γείτονες σας. Η αιτία της υπερέντασης και των συγκρούσεων κατά μεγάλη πλειοψηφία θα οφείλεται σε εσάς. Μάλλον θα κάνετε πράγματα και θα καταπιάνεστε από υποθέσεις χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. 

Η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02, θα σας βοηθήσει αν έχετε προγραμματίσει κάτι σημαντικό. Θα βγείτε πολλαπλά ενισχυμένος. Το κύριο πρόβλημα στην περίπτωση σας είναι η επιφανειακή-επιδερμική αντιμετώπιση των ενδιαφερόντων σας! Παρ’όλο ότι μπορεί να δίνετε την εντύπωση του παθιασμένου με αυτά.

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Ζυγός

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 | Σκορπιός 

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 31/01 και η Έκλειψη Ηλίου στις  15/02, θα εγείρει ζητήματα που αφορούν τα προσωπικά, τα οικογενειακά σας και την ιδιωτική ακίνητη περιουσία σας, το πρόβλημα είναι όμως ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις αντιστάσεις. Πάντως όσο και να σας προκαλούν ιδιαιτέρως δικοί σας άνθρωποι π.χ. οικογενειακά μέλη, μην δίνετε τροφή στην πρόκληση, το μόνο που καταφέρνετε είναι να υπάρχει εκνευρισμός και ένταση μέσα στο σπίτι. Υπάρχει περίπτωση με αυτή την Έκλειψη να ενεργοποιηθούν ζητήματα από το παρελθόν. Όταν όμως το παρελθόν επηρεάζει το παρόν προκαλούνται δύσκολες καταστάσεις.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02 θα σας δώσει να καταλάβετε ότι κάποιοι θα θελήσουν να επηρεάσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη, συνήθως εμφανίζονται ως σύμμαχοι και φίλοι, οι οποίοι μόλις τους δοθεί η ευκαιρία προβάλουν το {γιατί εσύ και όχι εγώ} με αποτέλεσμα να σας προκαλείται αγωνία, επίσης μπορεί να υπάρξει οικονομική δυσχέρεια μάλλον προσωρινή στην επιχείρηση σας και να υπάρξουν απολύσεις.

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Σκορπιός 

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 | Τοξότης

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 31/01 και η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02, θα σου δώσει την εντύπωση ότι θα μπορείς να καταφέρεις πολλά. Θα αισθάνεσαι σίγουρος για τον εαυτό σου. Θα έχετε την ικανότητα να είστε σε όλα μέσα. Αν έχετε κάποιο ταλέντο σε κάποια τέχνη και όχι μόνο, μπορείτε να το αξιοποιήσετε τώρα με μεγάλη επιτυχία. Στον  εργασιακό σας χώρο το δημιουργικό ταλέντο θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες. Αν είστε επιχειρηματίας είναι πολύ πιθανόν η επιχείρηση σας να σημειώσει μια οικονομική άνοδο. Όμως, όπως σε όλες της δραστηριότητες σου, οι υπερβολές μπορούν να προκαλέσουν ατυχή γεγονότα! Ιδιαίτερα στην περίοδο των εκλείψεων. Γιαυτό σε κάθε περίπτωση που χρειάζεται να ρισκάρετε φροντίστε να ερευνάτε κάθε λεπτομέρεια.

Από τις 15/02 θα επιδίδεστε σε δραστηριότητες κυρίως οικονομικές για να υλοποιήσετε κάποιους στόχους και επιθυμίες, έτσι αναζητάτε λύσεις μέσω κυρίως φίλων και γνωστών. Υπάρχει όμως επίσης η περίπτωση να παρασυρθείτε και να ξοδεύετε χρήματα άσκοπα για κάποιον φίλο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με ορισμένα άτομα.

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Τοξότης

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 | Αιγόκερος 

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 31/01 και η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02, απαιτεί από εσένα, να δίνεσαι όλο και περισσότερο στην εργασία σου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ανωτέρων που αυτή την περίοδο ζητούν όλο και πιο πολλά από εσάς. Γεγονός αποτελεί αρκετές φορές σε περίοδο εκλείψεων στον 6 οίκο να υποχρεώνεσαι να δουλέψεις για κάποιον άλλον συνήθως πρόκειται για ανώτερο σου. Μερικές φορές δημιουργούνται και συγκρούσεις με αυτή την διέλευση μέσα στον εργασιακό χώρο από αντίπαλους συνάδελφους σας, ανώτερους, πελάτες, κ.τ.λ. Αυτή την περίοδο να είστε προσεκτικοί και σε θέματα υγείας. Θα είστε πιο ευάλωτοι σε μολύνσεις στον πυρετό, στην υπερκόπωση και σε ατυχήματα.

Από τις 15/02 θα σας δίνετε η εντύπωση με την έκλειψη Ηλίου ότι δεν υπάρχουν διέξοδοι. Αν όμως διατηρήσετε την ψυχραιμία σας θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες ανώδυνα. Μεταθέτετε χρονικά οτιδήποτε σοβαρό ζήτημα 2 εβδομάδες αργότερα. Επίσης αποφύγετε σεξ με άτομα που αμφιβάλλετε για την ερωτική τους συμπεριφορά.

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Αιγόκερος 

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 | Υδροχόος 

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 31/01 και η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02, θα σας σημαδέψει. Θα σας οδηγήσει σε μια περίοδο, όπου οι άλλοι όπως οι συνεργάτες σας θα δείξουν πόσο συνεργάσιμοι είναι ή όχι. Άλλα την περίοδο των εκλείψεων είναι συνήθως λιγότερο συνεργάσιμοι. Ίσως περάσετε μία περίοδο εντάσεων και ανησυχίας και στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων και του γάμου σας. Έτσι το πρόβλημα μεγαλώνει περισσότερο. Έτσι θα πρέπει κάθε διάθεση αντιπαλότητας με οποιονδήποτε τρόπο να αποφεύγεται. Ή να καταστέλλεται για να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις. Τις περισσότερες φορές στον αισθηματικό τομέα ο υποκινητής των αντιπαραθέσεων είστε εσείς έστω κι αν τις περισσότερες φορές δεν το καταλαβαίνεται.

Από τις 15/02 με την έκλειψη Ηλίου, θα μοιάζετε σαν σηκώνετε στους ώμους σας όλες τις οικογενειακές σας υποθέσεις και ευθύνες. Οι οποίες μπορεί να είναι από κοινωνικές μέχρι και επαγγελματικές. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει αφόρητη πίεση.

Χρόνια Πολλά Υδροχόε! Οι Προβλέψεις για το γενέθλιο έτος σου!

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Υδροχόος 

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 | Ιχθύς 

Η Έκλειψη της Σελήνης στις 31/01 και η Έκλειψη Ηλίου στις 15/02, όσο και δύσκολες καταστάσεις σου δημιουργήσει αν τις αντιμετωπίσεις με ετοιμότητα και ειλικρίνεια, θα μπορέσεις ακόμα να βγεις κερδισμένος. Κυρίως όσον αφορά τα αισθηματικά σας,αν έχουν ξεπεραστεί κάποια όρια και έχει γίνει προβληματική η σχέση και υποφέρετε την τερματίζετε. Είναι περίοδος ξεκαθαρίσματος θέλει πάντως πολύ προσοχή, διότι αν διατηρείτε μια επίσημη σχέση και μια κρυφή σχέση, υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθεί η μυστική σχέση και να προκύψει χωρισμός από τον γάμο σας και να εκτεθείτε. Να προσέχετε επίσης που λέτε τα μυστικά σας μπορούν να διαδοθούν αφορά τις γυναίκες κυρίως.

Η έκλειψη Ηλίου στις 15/02 θα συνδέσει τα επαγγελματικά με τα οικονομικά σας, θα δραστηριοποιηθείτε για να αποκτήσετε χρήματα, όχι μόνο από την εργασία σας ως  αμοιβή άλλα θα κάνετε και καλές διαπραγματεύσεις, και ως επιχειρηματίας είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδο.

Μαθήματα Αστρολογίας Ζώδιο Ιχθύς

Αληθινές Τηλεφωνικές Προβλέψεις από το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Προβλέψεις Αστρολογίας & Χαρτομαντείας από κοντά στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles