Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας:
Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 – Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

Αρχές της εβδομάδας

Από την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη ανεβάζει την σεξουαλικότητα του Σκορπιού στα ύψη μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Η αντίστροφη μέτρηση για περίοδο των εορτών έρχεται  – είναι οι καλύτερες μέρες για του Σκορπίους στα αισθηματικά.  Η Αφροδίτη στο Σκορπιό θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητα της προσωπικής σας ζώης στη θέση της. Δεν χρειάζεται να ανεβάζετε το κάθε σας βήμα στο Instagram ή να ανεβάζετε μυστηριώδης φωτογραφίες γεμάτες νόημα ή υπονοούμενα. Αφήστε να υπάρχει ένα μυστήριο γύρω σας και κρατήστε τις στιγμές σας για εσάς. Θα κάνετε τους άλλους να αναρωτιούνται.
Τα ζευγάρια μπορεί να κάνουν κάνουν πιο σταθερά σχέδια μαζί για το μέλλον κατά τη διάρκεια αυτού του καιρού. Αλλά αν πρόκειται να πείτε το μεγάλο “ναι” βεβαιωθείτε πως υπάρχει τόσο εμπιστοσύνη όσο και πάθος στην σχέση σας.  Να προσέχετε το πράσινο τερατάκι της ζήλειας. Τώρα με την Αφροδίτη στο Σκορπίο, μπορεί να σας κάνει να ζηλέυετε περισσότερο από ότι πρέπει και αυτό ίσως δεν κάνει καλό στην σχέση σας.

Τέλη της εβδομάδας

Το φεγγάρι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου μπορεί επίσης να φέρει μια ρομαντική αναβίωση για τις μοναχικές καρδιές εκεί έξω. Εάν η ψυχολογία σας είναι πεσμένη, κάντε κάτι που σας φέρνει σε επαφή με τη δική σας φυσική κατάσταση όπως να κάνετε κράτηση για ένα μασάζ (ο Λέων κυβερνά την πλάτη) ή χορέψτε έντονα σε ένα μάθημα Ζumba. Η παρουσία του Λέοντα σε αυτό το φεγγάρι ζητάει μικρές αλλαγές. Μπορείτε να κάνετε μια μικρή αλλά αισθητή αλλαγή στα μαλλιά σας.  Αυτό θα μπορούσε να ανανεώσει την διάθεση σας.

Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η σταθεροποίηση του Κρόνου και του αυθόρμητου Ουρανού μοιράζονται έναν ευτυχισμένο χορό, καθώς αποτελούν το τρίτο τρίο των τρίγωνων (γωνίες 120 μοιρών) που ξεκίνησαν στις 24 Δεκεμβρίου 2016. (Η συνέχεια ήταν η 19η Μαΐου 2017.) Η παραδοσιακή σοφία και o ιδιόμορφος φουτουρισμός συνδυάζονται όμορφα κάτω από αυτούς τους ουρανούς, παρά την περίεργη σύζευξη που φέρουν αυτοί οι δύο πλανήτες. Ενδιαφέρον γεγονός: Ο Κρόνος ήταν ο αρχαίος κυβερνήτης του Υδροχόου πριν να αναλάβει ο Ουρανός τον τίτλο αυτό.
Όποιος γνωρίζει και αγαπά έναν Υδροχόο αναρωτιέται πιθανότατα την ικανότητα του ζωδίου αυτού να είναι τόσο εξωφρενικά λογικός και αλλά και υπέροχα αλλοπρόσαλος την ίδια ώρα. Όπως ο Υδροχόος Thomas Edison δίδαξε φημισμένα, «δεν έκανα αποτυχία. Έχω μόλις βρει 1.000 τρόπους που δεν θα λειτουργήσουν». Πείραμα και χρώμα εκτός των γραμμών με τις τεχνικές χρωματισμών του Ουρανού. H σκόπιμη πρόθεση του Κρόνου θα σας κάνει να εμφανιστείτε με κάτι που αλλάζει παιχνίδι στα χέρια σας!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles