Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας
Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας

Προβλέψεις Ταρώ – Ταρώ της Αγάπης. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης, Δέσποινα Πάππας και Βέρα σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Η Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μελλοντολογίας κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας μπορείτε να την συμβουλευτείτε καθημερινά στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Προβλέψεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Κάρτα Ταρώ Ο Τρελός

1Ζώδιο Κριός / Κάρτα Ταρώ Ο Τρελός

 Η κάρτα Ταρώ ο Τρελός που αντιπροσωπεύει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σε αυτή την περίοδο φέρνει πολλές  εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Πολλά θα είναι τα σκαμπανεβάσματα που θα έχετε εσείς οι δεσμευμένοι. Είναι μια περίοδος της ζωής σας που θα πρέπει να δώσετε χώρο στον σύντροφο σας γιατί τα πράγματα αυτή τη στιγμή δεν προχωρούν όπως εσείς τα θέλετε.  Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει μέσα από την επικοινωνία και ένα καλό διάλογο. Τα γεγονότα προχωρούν πολύ γρήγορα και φέρνουν λύση σε τυχόν προβλήματα. Για εσάς τους αδέσμευτους ξεκινάει ένας νέος κύκλος στα ερωτικά σας όπου μια καινούργια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει και θα σας παρασύρει.

Κάρτα Ταρώ Οι Ερωτευμένοι

2Ζώδιο Ταύρος / Κάρτα Ταρώ Οι Εραστές

Η κάρτα Ταρώ οι Εραστές φέρνει για εσάς και τον σύντροφο σας πάθος . Η σχέση σας γίνεται έντονα αισθησιακή με  πόθο και έντονα συναισθήματα. Ο σύντροφός σας  έχει στο μυαλό και στην καρδιά του εσάς και αναζητά τρόπους για να μπορείτε να περάσετε μαζί καλά! Σκέψεις όμορφες και τρυφερές έρχονται να δώσουν νόημα στην ζωή σας. Φόβοι που είχατε από το παρελθόν για την σχέση σας θα ξεπεραστούν. . Ένα ταξίδι προγραμματισμός θα σας γεμίσει με χαρά… Οι αδέσμευτοι μην βιάζεστε και τα πράγματα θα εξελιχτούν μόνα τους.  Αφεθείτε στη μαγεία της ερωτικής αύρας.

Κάρτα Ταρώ Το Άρμα

3Ζώδιο Δίδυμοι / Κάρτα Ταρώ Το Άρμα

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει εσάς και τις σκέψεις σας, Είναι μια πολύ θετική κάρτα που φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, μια καινούργια γνωριμία αναστατώνει  εσάς τους αδέσμευτους. Η ζωή αρχίζει να σας δείχνει το φωτεινό της πρόσωπο, κι εσείς οι δεσμευμένοι θα κάνετε νέες προσπάθειες να αποκαταστήσετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας. Ένα πρόβλημα που έχετε πρέπει να λυθεί αντικειμενικά, η υπόθεση χρειάζεται να ζυγιστεί με προσοχή πριν καταλήξετε σε κάποιες αποφάσεις. Αν κάνετε σωστούς χειρισμούς  όλες οι δοκιμασίες εξασθενούν κι απομακρύνονται. 

Κάρτα Ταρώ Η Δικαιοσύνη

4Ζώδιο Καρκίνος / Κάρτα Ταρώ Η Δικαιοσύνη

Ο συμβιβασμός για εσάς τους δεσμευμένους είναι απαραίτητος. Ο σύντροφος σας  βρίσκεται σε μία περίεργη συναισθηματική φάση αυτή την περίοδο κάτι που δεν μπορεί να αποδεχτείτε. Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα τώρα είναι ο μόνος τρόπος για να θέσετε τα πράγματα επί τάπητος και να φέρετε μια καινούργια ισορροπία. Θα υπάρχει ένταση, αντίθεση και ανάγκη για προσπάθεια συμφιλίωσης. Ήρθε ο καιρός να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις και  η πορεία της σχέσης σας εξαρτάται από τις θυσίες που επιθυμείτε να κάνετε. Για εσάς τους αδέσμευτους ξεκινάει μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος για σας με έμφαση στη σεξουαλικότητα και στα έντονα συναισθήματα.

Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος

5Ζώδιο Λέων / Κάρτα ταρώ Ο Ήλιος

Αγαπητοί Λέοντες εσείς οι δεσμευμένοι μέσα στις επόμενες ημέρες  Η κάρτα του Ήλιου που αντιπροσωπεύει τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά  στην σχέση σας με τον σύντροφο σας. Θα υπάρξουν αρκετές αισθηματικές εξελίξεις, θα θέλετε να αποστασιοποιηθείτε, φροντίστε να μην το κάνετε  διότι η αισθηματική σας ζωή αναστέλλεται. Απαιτείται οπωσδήποτε συγκράτηση και αυτογνωσία.  Μη βιαστείτε καθόλου γιατί δεν ευνοείστε για καμία πρωτοβουλία εάν θέλετε να τα φέρετε όλα στα μέτρα σας. Ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, μια καινούργια γνωριμία  αναστατώνει εσάς τους αδέσμευτους. 

Κάρτα Ταρώ Η Μεγάλη Ιέρεια

6Ζώδιο Παρθένος / Κάρτα Ταρώ Η Αρχιέρεια

Πρωτόγνωρα συναισθήματα έρχονται και ένας μυστικός έρωτας, ξεσηκώνει εσάς τους δεσμευμένους. Κρυφές σκέψεις σας φέρνουν  αντιμέτωπους με τα βαθύτερα σας αισθήματα και σας μπερδεύουν πολύ. Μην βιάζεστε  καθώς τα γεγονότα δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμα. Ο σύντροφος σας έχει συναισθήματα για εσάς και εσείς καλείστε να αναγνωρίσετε, την συντροφικότητα και  την σταθερότητα που θέλει να σας προσφέρει. . Ο έρωτας ένα περίεργο παιχνίδι για εσάς. Διαχειριστείτε και αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας. Οι αδέσμευτοι  έχετε ανάγκη να μείνετε με τον εαυτό σας και να δείτε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς πριν ενεργήσετε ώστε να επιτύχετε κάτι σημαντικό.

Κάρτα Ταρώ Η Κρίση

7Ζώδιο Ζυγός / Κάρτα Ταρώ Η Κρίση

Φίλοι Ζυγοί κάτι απρόοπτο στη συζυγική σας ζωή θα σας βάλει σε διαδικασία επανεξέτασης όλης της κατάστασης. Τα πράγματα αλλάζουν κι εσείς καλείστε να δείτε ξεκάθαρα και σωστά. Μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να έχετε εντάσεις με τον σύντροφο σας. Μην είσαστε παρορμητικοί, δείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Η κάρτα η Κρίση  δίνει ένα μήνυμα, ότι θα έχετε αντοχές και αρκετά συναισθηματικά αποθέματα για να δώσετε αλλά και να πάρετε αγάπη. Σε αυτή την περίοδο της ζωής σας φροντίστε να είσαστε σταθεροί για να μην έχετε απρόβλεπτα γεγονότα. Οι αδέσμευτοι δεν έχετε  απολύτως τίποτα να φοβηθείτε  γιατί το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει αγνά και ειλικρινή συναισθήματα για σας. 

Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος

8Ζώδιο Σκορπιός / Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος

Για τους αδέσμευτους τις επόμενες ημέρες ξεκινάει ένας νέος κύκλος στα ερωτικά σας όπου μια καινούργια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει και θα σας παρασύρει. Εσείς οι δεσμευμένοι μπορείτε τώρα να είναι όλα με το μέρος σας. Πολλές χαρές και διασκέδαση περιμένουν εσάς και το ταίρι σας. Αυτή η περίοδος φέρνει για εσάς ερωτικό πάθος έντονη σεξουαλικότητα και αρμονία. Μέρα με την ημέρα κατακτάτε τον σύντροφο σας περισσότερο. Προσέξτε μόνο μην υπόσχεστε πράγματα που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε

ολοκληρωμένες προβλέψεις
Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος

9Ζώδιο Τοξότης / Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος

Φίλοι Τοξότες οι δύσκολες εποχές πέρασαν για εσάς και τον σύντροφο σας. Η κάρτα του Ήλιου φωτίζει την καθημερινότητα και την σχέση σας. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει ένα γεγονός που θα σου δώσει συναισθηματική επιβεβαίωση και εσείς θα αναπτερωθείτε  συναισθηματικά και ηθικά. Θα είσαστε σε πολύ καλή δημιουργική περίοδο και θα μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Οι αδέσμευτοι  θα βρίσκεστε  σε μία άκρως ανανεωτική περίοδο, όπου υπάρχουν ευκαιρίες, και θα  εκπληρωθεί μία μεγάλη ερωτική σας προσδοκία!

Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

10Ζώδιο Αιγόκερως / Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

Αγαπητοί Αιγόκεροι Η Σελήνη μέσα στις επόμενες ημέρες παρουσιάζει σε εσάς οικογενειακές καταστάσεις και θέματα από ζήλεια  και  λόγια τρίτων. Ο σύντροφος σας είναι αγνός, ειλικρινής, απέναντι σας, αποφύγετε τα εμπόδια και  μετρήσετε πάρα πολύ αυτό που θα κάνετε. Σκεφθείτε με λογική μην αφήνετε την καρδιά σας να είναι αναστατωμένη και σίγουρα να περιμένετε θετικές εξελίξεις. Πρέπει να ακούσετε τη διαίσθηση σας, για να κερδίσετε όσα επιθυμείτε. Οι αδέσμευτοι στις επόμενες ημέρες βρίσκεστε με μια καρδιά αναστατωμένη με διάθεση περίεργη. Μία διπλή ερωτική πρόταση σας ξεσηκώνει έντονα.  

Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα

11Ζώδιο Υδροχόος / Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα

 Φίλοι Υδροχόοι ήρθε ο καιρός να αναγνωριστούν οι αξίες σας.  Η αισθηματική σας  ζωή αποκτά νόημα και η σχέση σας με τον σύντροφο σας γεμίζει πάθος και σεξουαλικότητα.  Οι μέρες σας αποκτούν νόημα και η επιρροή πάνω στο σύντροφο σας είναι μεγάλη. Θα διανύσετε μια περίοδος γονιμότητας κι επιτυχίας. Πόθος και συναίσθημα ξυπνούν τις σκέψεις σας ξεσηκώνουν την καρδιά σας. Ο έρωτας σας κορυφώνεται θα υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα αγάπης και ζεστασιάς. Για εσάς τους αδέσμευτους ξεκινά μία πολύ ερωτική περίοδος όπου η μελλοντικές προοπτικές είναι πολύ θετικές και γεμάτες συναισθήματα.

ρώτα το ταρωτω
Κάρτα Ταρώ Ο Τροχός της Τύχης

12Ζώδιο Ιχθύς / Κάρτα Ταρώ Ο Τροχός

Αγαπητοί Ιχθύς δύσκολη ήταν η περίοδος που περάσατε με το ταίρι σας. Ανατροπές και στεναχώριες θεωρούνται παρελθόν. Αφήστε την δύσκολη περίοδο να περάσει.  Τώρα  μπορείτε να κάνετε την σχέση με τον σύντροφό σας καλύτερη μέσα στις επόμενες ημέρες αρκεί να το θέλετε.  Η ανταμοιβή για όλες τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες σάς δίνεται απλόχερα με μια νέα ανοδική περίοδο.  Καλές οι επόμενες ημέρες για να ανανεωθεί η σχέση σας με τον σύντροφο σας Αναθεωρήστε την κατάσταση με τον σύντροφο σας  Ήρθε η ώρα να κάνετε τις θετικές σας σκέψεις πράξεις. Οι αδέσμευτοι μην ζείτε μέσα στην μοναξιά, μια σχέση και το παρελθόν έρχεται να ξυπνήσει μνήμες.