Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου 2018

1Προβλέψεις Ταρώ | Ζώδιο Κριός |Κάρτα Ταρώ Οι Εραστές

Κάρτα Ταρώ Οι Ερωτευμένοι

Γενικά: Έχετε αρκετούς προβληματισμούς αυτή τη περίοδο. Θα νιώθετε την ανάγκη να εκφραστείτε πλέον και να σπάσετε τα όποια δεσμά σας πιέζουν. Θα θέλετε περισσότερο πάθος πάνω στους τομείς που σας ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα ψάξετε να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Επίσης θα επιζητήσετε να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα με τους συναδέλφους σας. Η ασφάλεια στο χώρο της εργασίας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Αρκετά θέματα πάντως θα ξεκαθαρίσουν και θα βελτιώσουν τις συνθήκες.

Αισθηματικά: Είναι μια περίοδος όπου θα ξεκαθαρίσετε πολλά μέσα στις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Θα θέλετε να είστε πιο ανεξάρτητος  χωρίς πίεση και διλήμματα. Αυτό θα κλονίσει τις ισορροπίες με τους γύρω σας. Πολλά όμως θα καταφέρετε να πετύχετε και να ισορροπήσετε τα δικά σας θέλω με τους άλλους. Μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία θα σας κινήσει πολύ το ενδιαφέρον και θα σας προβληματίσει ευχάριστα.

             

2Προβλέψεις Ταρώ | Ζώδιο Ταύρος | Κάρτα Ταρώ Βασιλιάς Κυπέλων

Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Κυπέλλων

Γενικά: Νιώθετε ότι θέλετε να αλλάξετε πολλά στη καθημερινότητα σας. Αφουγκράζεστε ότι έχετε πολλές εκκρεμότητες που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στη παρούσα φάση. Γενικότερα όμως με λίγο προγραμματισμό θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά.

Επαγγελματικά: Θα υπάρξουν περισσότερα έξοδα αυτό το μήνα από ότι υπολογίζατε. Αλλά ευτυχώς όμως θα σας παρουσιαστούν και νέες ευκαιρίες εσόδων. Θα υπάρξουν άτομα που θα σας υποστηρίξουν. Οπότε παρά τις όποιες δυσκολίες θα προχωρήσετε τα σχέδια σας. Προσοχή μόνο στα έξοδα.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας τα πράγματα οδεύουν πολύ καλύτερα. Θα ανανεώσετε  τη σχέση σας με το σύντροφος σας και μαζί θα διευρύνετε το κύκλο των επαφών σας. Θα έχετε καλή διάθεση και ίσως δώσετε άλλες προοπτικές στη σχέση. Πιθανόν να πάρετε την απόφαση να συμβιώσετε ή να πάτε για επισημοποίηση.

             

3Προβλέψεις Ταρώ | Ζώδιο Δίδυμος| Κάρτα Ταρώ Ιππότης δηνάριο

Κάρτα ταρώ Ιππότης των Πεντάκτινων

Γενικά: Καλή περίοδο για να δείξετε τις ικανότητες σας. Όπως επίσης να διαχειριστείτε σωστά όλες τις καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν. Απλά μην αδρανοποιηθείτε περισσότερο από όσο χρειάζεστε για να πάρετε μια απόφαση.

Επαγγελματικά: Θα υπάρχουν κάποια θέματα που θα προκύψουν αναπάντεχα. Μην χάσετε όμως την ψυχραιμία σας σε ότι και να αντιμετωπίσετε. Με τους κατάλληλους ελιγμούς θα διατηρήσετε την ήδη καλή σας φήμη. Αυτό θα φέρει το αποτέλεσμα να προχωρήσετε τα σχέδια σας ευκολότερα.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας καλό θα είναι να δείξετε μια πιο θετική στάση απέναντι στους άλλους. Ειδικά με το ταίρι σας είναι μια καλή στιγμή να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε από αυτόν. Θα βελτιωθούν πολύ οι σχέσεις σας και θα ισορροπήσετε μεταξύ σας. Η αρμονία  και η αισιοδοξία θα ξαναμπεί στην καθημερινότητα σας.

             

4Προβλέψεις Ταρώ | Ζώδιο Καρκίνος | Κάρτα Ταρώ 10 Κυπέλλων

Κάρτα ταρώ Δέκα των Κυπέλλων

Γενικά: Αυτός ο μήνας θα σας βάλει στη διαδικασία να γίνετε πιο ενεργητικοί. Με αποτέλεσμα να γίνετε πιο διαλλακτικοί και αυτό θα σας ωφελήσει. Θα καταστρώσετε τα σχέδια σας σε καλές βάσεις και έτσι θα έχετε τη βοήθεια που θέλετε.  

Επαγγελματικά: Αποφύγετε κάθε ένταση που θα δημιουργηθεί. Και μην επιδιώξετε να ξεκαθαρίσετε το οτιδήποτε. Χαλαρώστε λίγο τις απαιτήσεις σας και βάλτε τάξη.  Αυτό θα σας φέρει τη σταθερότητα που θέλετε και να οργανώσετε τον κύκλο των εργασιακών σας σχέσεων.  Έτσι θα πετύχετε τα νέα ξεκινήματα που αναμένατε τόσο καιρό.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας γίνετε πιο ενεργητικοί. Με αποτέλεσμα να μπείτε σε μια διαδικασία να μην αφήσετε καμιά εκκρεμότητα ανοικτή. Έτσι θα βάλετε γερές βάσεις στη σχέση σας που θα σηματοδοτήσει νέα αρχή. Νέα πράγματα θα φανούν στον ορίζοντα που δείχνουν θετικές προδιαγραφές.

             

5Προβλέψεις Ταρώ | Ζώδιο Λέων |Κάρτα Ταρώ  Ο Τροχός

Κάρτα Ταρώ Ο Τροχός της Τύχης

Γενικά: Σε αυτό το μήνα θα έρθετε αντιμέτωποι  με πολλά θέματα. Και δυστυχώς θα πρέπει να τα ρυθμίστε μόνοι σας. Καθόλου εύκολο αυτό μιας και η διάθεση σας δεν είναι στα καλύτερα. Πιέζεστε αρκετά ψυχολογικά και οι στιγμές ηρεμίας που θέλατε δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα. Με θάρρος όμως και πίστη θα τα βάλετε σε ρύθμιση τα περισσότερα.

Επαγγελματικά: Δείξτε το δυναμισμό σας όπου απαιτείται και εσείς θα βρείτε κερδισμένοι. Ωθήστε τα σχέδια σας και προτείνετε τις νέες σας ιδέες. Μην όμως βιάζεστε και να τις περάσετε άμεσα στους άλλους. Αφήστε χρόνο να το σκεφτούν και εσείς θα βγείτε κερδισμένοι. Δώστε προσοχή πως αντιμετωπίζετε τους συναδέλφους σας και μην είστε εριστικοί. Λύστε τις όποιες διαφορές σας ήπια και χωρίς παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά: Η αλληλεπίδραση σας με το ταίρι σας θα πρέπει να είναι πιο θετική. Γιατί ότι λέτε μετράει και αυτό κάποιες φορές σας φέρνει σε δύσκολη θέση μαζί του. Διαχειριστείτε σωστά τις όποιες προστριβές και μιλήστε απλά και ξεκάθαρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω τη σχέση σας πιο ομαλά.

             

6Προβλέψεις Ταρώ | Ζώδιο Παρθένος| Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια

Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια

Γενικά: Προχωρήστε με μεγαλύτερη σύνεση για να καταφέρετε να επιδιώξετε τις όποιες φιλοδοξίες σας. Έχετε όλα τα απαραίτητα εφόδια και το ανάλογο πάθος για να τα καταφέρετε. Είστε όμως βιαστικοί και παρορμητικοί και αυτό σας οδηγεί σε απερισκεψίες.

Επαγγελματικά: Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί απέναντι σε ανθρώπους που έχουν θέσεις  κλειδί στα εργασιακά σας. Αξιοποιήστε την ενέργεια σας όπου σας διακατέχει για να αλλάξετε την πορεία των οικονομικών σας. Με αυτοπεποίθηση και θάρρος μπορεί να προχωρήσετε σε πιο πρακτική εφαρμογή των νέων σας σχεδίων. Αναπτύξτε τις κρυφές σας πτυχές.  

Αισθηματικά: Παρόλο τις δυσκολίες στα ερωτικά σας θα πρέπει να παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας. Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που θέλετε. Έτσι θα μπουν νέα δεδομένα και με πιο πρακτική σκέψη αλλά και με σοφία θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Ο αυθορμητισμός και η ενέργεια σας θα είναι σωτήρια.

             

7Προβλέψεις Ταρώ | Ζώδιο Ζυγός |Κάρτα Ταρώ 8 Ξίφη

Κάρτα ταρώ Οχτώ των Ξιφών

Γενικά: Καλό θα είναι αυτή τη περίοδο να φροντίσετε τον τρόπο που εκφράζεστε. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να εκφράσετε  τις νέες ιδέες σας χωρίς όμως να δημιουργήσετε τεταμένες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Οι έντονες συζητήσεις φέρνουν λεκτικές διαμάχες άσκοπα.

Επαγγελματικά: Θα πρέπει να φιλοσοφήσετε αρκετά τον τρόπο σκέψης σας και επικοινωνίας. Δεν υπολογίζετε τους άλλους συνεργάτες σας και αυτό έχει και τις συνέπειες. Μοιραστείτε τις απόψεις σας και τα κοινά ιδανικά σας με τους άλλους. Δείξτε με πρακτικό τρόπο τι ακριβώς θέλετε. Και αυτό θα φέρει καλυτέρευση στην επικοινωνία και στους κοινούς σας στόχους. Έτσι θα καταφέρετε να επιδιώξετε πολλά από τους κοινούς σας στόχους.

Αισθηματικά: Θα νιώθετε ότι οι σχέσεις σας με το ερωτικό σας ταίρι έχει φτάσει σε ένα αδιέξοδο. Και αυτό σας κάνει ανυπόμονους ώστε να βρείτε λύσεις και απαντήσεις. Παρόλο αυτά τίποτα δε σας ικανοποιεί και εσείς θα νιώθετε ότι οδηγήστε σε αδιέξοδο. Σκεφτείτε αρκετά όσα θέλετε και εξετάστε όλες τις συνέπειες προτού αποφασίσετε για οτιδήποτε. Με υπομονή και λογική όλα λύνονται.

             

8Προβλέψεις Ταρώ | Ζώδιο Σκορπιός| Κάρτα Ταρώ 5 Κυπέλλων 

Κάρτα ταρώ Πέντε των Κυπέλλων

Γενικά: Προσεγγίστε ότι θέλετε να πετύχετε με προσοχή και επιμέλεια.  Μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα και να κάνετε προσωρινές τις απογοητεύσεις σας. Φτάνει να πλησιάσετε τους άλλους με τον κατάλληλο τρόπο.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα εξελιχθούν αρκετά ομαλά. Με σύνεση και με οργάνωση θα  πειθαρχήστε στις απαιτήσεις των ανωτέρων σας  και όλα θα γίνουν υπέρ σας. Έτσι θα προχωρήσετε με πιο πρακτική σκέψη και σοφία και θα έχετε τις αλλαγές που τόσο θέλατε.

Αισθηματικά: Νιώθετε στάσιμοι στα ερωτικά σας και ότι έχετε βαλτώσει. Θα πρέπει να γίνετε πιο αυθόρμητοι και ενεργοί. Και όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα για να βγείτε από το λήθαργο που έχετε πέσει. Καινούργια γνωριμία προς το τέλος του μήνα  θα σας κάνει να αλλάξετε ότι θεωρούσατε δεδομένο. Και φυσικά θα κινηθείτε επιτέλους προς όφελος σας.

             

9Προβλέψεις Ταρώ | Ζώδιο Τοξότης | Κάρτα Ταρώ  Η Δύναμη

Κάρτα Ταρώ Η Δύναμη

Γενικά: Αυτό το διάστημα θα ξεκινήσετε να προσέξετε ιδιαίτερα ότι σας επηρεάζει στη διάθεση σας. Θα σκεφτείτε αρκετά πως θα κινηθείτε με στρατηγική ώστε να είστε σε θέση ισχύος σε ότι σας προκύψει.  

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και ειδικά λόγου αφέλειας. Αλλά αυτό δε θα σας πτοήσει να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας σχέδια που είναι μεγάλα. Θα υπάρξει μια δυναμική από εσάς που θα σας κάνει να εξελίσσετε τα θέματα προς δικό σας όφελος. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και αυτό σας κάνει πιο δυναμικούς και πρωτοπόρους. Η εφαρμογή των σχεδίων σας που θα επιδιώξετε θα είναι θεαματικά αποτελεσματική.  

Αισθηματικά:  Στα ερωτικά σας θα πρέπει να είστε  σε επιφύλαξη με το ταίρι σας. Ο τρόπος που εκφράζεστε απέναντι στη πίεση στο ταίρι σας φέρνει τεταμένες σχέσεις μεταξύ σας. Χαλαρώστε την στάση σας και δείτε λίγο με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα. Δεν είστε παντογνώστης και μη κάνετε επίδειξη ισχύος κάθε φορά. Δε θα πετύχετε μακροπρόθεσμα.

             

10Προβλέψεις Ταρώ | Ζώδιο Αιγόκερος |Κάρτα Ταρώ 3 Ράβδος

Κάρτα ταρώ Τρία των Ράβδων

Γενικά: Θα είναι μια περίοδος έμπνευσης για εσάς και προόδου. Αυτό όμως απαιτεί και από πλευράς να δείξετε την ανάλογα υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τρίτα άτομα.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και πράγματα που θα πρέπει να σταθεροποιήσετε. Ιδιαίτερα σε θέματα με τα οικονομικά καλό είναι να μην ρισκάρετε. Καλό θα είναι να κινηθείτε πιο ομαδικά. Έτσι θα μοιράσετε τα βάρη σας και να λειτουργήσετε καλύτερα χωρίς στρες. Νέες ευκαιρίες έρχονται. Αξιοποιήστε τες ανάλογα.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας, καλό θα είναι, να ισορροπήσετε λίγο τα αισθήματα σας. Επιθυμείτε πολλά και ναι έχετε έντονα συναισθήματα. Αλλά οι εντάσεις και η επιβουλή δε σας οδηγεί κάπου. Διαχειριστείτε καλύτερα την όλη κατάσταση. Έτσι θα έρθετε ουσιαστικά με το ταίρι σας. Θα γίνετε πιο ποθητός και ελκυστικός σε όλα. Νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν εσάς τους αδέσμευτους.

             

11Προβλέψεις Ταρώ | Ζώδιο Υδροχόος |Κάρτα Ταρώ 2 Κυπέλλων

Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων

Γενικά: Αυτή τη περίοδο καλό θα είναι να προγραμματίσετε τις εκκρεμότητες σας. Μην παίρνετε και άλλες ευθύνες και μην ανοίγεστε οικονομικά. Σταθεροποιήστε ότι έχετε καταφέρετε και κλείστε υποθέσεις.

Επαγγελματικά: Θα είναι μια θετική περίοδο για τα εργασιακά σας. Η πρόοδος στα επαγγελματικά σας σχέδια και στόχους θα βαίνουν ικανοποιητικά. Οι συνεργάτες σας, θα σας υποστηρίξουν στο έπακρο και θα βάλετε τις βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες. Φτάνει μόνο να μην βιάζεστε και να κλείνετε παλιές εκκρεμότητες.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας καλό θα είναι να είστε ευέλικτοι. Αποφύγετε τις όποιες εντάσεις και εκφραστείτε καλύτερα στο ταίρι σας. Συζητήστε πιο ήπια για το πώς  πραγματικά νιώθετε. Το να αποφεύγετε την όποια συζήτηση ή να κλείνεστε δεν οδηγεί πουθενά. Όπως κιόλας στο να δημιουργείτε ένταση έτσι για να δημιουργηθεί.

             

12Προβλέψεις Ταρώ | Ζώδιο Ιχθύες | Κάρτα Ταρώ  Ο Ήλιος

Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος

Γενικά: Έχετε περάσει από πολλά κύματα είναι η αλήθεια. Αλλά επιτέλους θα έχετε τη ώθηση που χρειάζεστε για λύσετε όλα τα θέματα που αντιμετωπίζετε. Η καλή σας διάθεση θα είναι προς όφελος σας.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα ξεκαθαρίσουν πολλά θέματα. Φτάνει και εσείς να προσέχετε τον τρόπο όπου εκφράζεστε. Ειδικά όταν θέτετε τους όρους σας και τις απαιτήσεις σας. Θα σας δοθούν πολλές καλές προοπτικές για να δείξετε τις ικανότητες σας. Καταφέρνετε τα πάντα δείχνοντας την αξία σας. Η αναγνώριση έρχεται φτάνει να δείξετε την διαλλακτικότητα που χρειάζεται.  

Αισθηματικά: Αν θέλετε να επικοινωνείτε περισσότερο καλό θα είναι να το δηλώσετε. Το ταίρι σας έχει έντονο ενδιαφέρον για εσάς. Αλλά η ανάγκη σας να επικοινωνείτε συνεχώς τον προβληματίζει. Η ανασφάλεια σας, σας οδηγεί σε ομιχλώδες καταστάσεις. Σταθεροποιήστε λίγο τα πράγματα και όλα θα επανέλθουν. Πιθανόν να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να ανανεώσετε το γάμο σας.