Προβλέψεις Ταρώ – Ταρώ Σαββατοκύριακου. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

Προβλέψεις Ταρώ Σαββατοκύριακου από την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας

Ζώδιο Κριός / Κάρτα Ταρώ: Ο τροχός της τύχης

Αγαπητέ Κριέ αυτό το Σαββατοκύριακο εσείς οι αδέσμευτοι καλό θα ήταν να αποφύγετε το άγνωστο Η ανασφάλειά σας, σας οδηγεί σε λάθος κινήσεις ενώ το πάθος σας σε αλλαγή ζωής. Σκεφθείτε με λογική για να βρείτε την λύση που αναζητάτε. Οι δεσμευμένοι να είσαστε ξεκάθαροι με το ταίρι σας γιατί ότι δίνεται θα πάρετε. Θα είναι περίοδος μιας δύσκολης αλλαγής. Τρόπος διαφυγής δεν είναι η απομόνωση, μην απομακρύνεστε από την σχέση σας ελέγξτε τον εαυτό σας  και μην πιέζεται το ταίρι σας 

Κάρτα Ταρώ Ο Τροχός της Τύχης
Κάρτα Ταρώ Ο Τροχός της Τύχης
Ζώδιο Ταύρος / Κάρτα Ταρώ: Ο Ήλιος

Φίλοι Ταύροι ένα Σαββατοκύριακο για εσάς με φως και ενέργεια. Η ποιο ευνοϊκή κάρτα η κάρτα του Ήλιου χαρίζει το φως στις σχέσεις σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς τους δεσμευμένους θα υπάρξουν πολλές σημαντικές ευκαιρίες με πάθος και σεξουαλικότητα. Η σχέση σας γίνεται έντονα αισθησιακή.  Τα γεγονότα προχωρούν πολύ γρήγορα και φέρνουν λύση σε τυχόν προβλήματα. Εύνοια της τύχης σας κάνει να χαμογελάτε. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε να δεχτείτε στην αγκαλιά σας ένα νέο ή και παλιό πρόσωπο.

Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος
Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος
Ζώδιο Δίδυμοι / Κάρτα Ταρώ: Η Κρίση

Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο όλες οι αισθήσεις σας ξυπνούν έντονα και πολλά θα αλλάζουν.  Για εσάς τους αδέσμευτους ξεκινάει ένας νέος κύκλος στα ερωτικά σας όπου μια καινούργια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει και θα σας παρασύρει. Φλερτ  και ερωτοτροπίες ξυπνούν το ενδιαφέρον σας. Όσοι από εσάς είσαστε σε μια σχέση να είσαστε προσεχτικοί με το ταίρι σας γιατί ένα ξαφνικό γεγονός σας φέρνει αντιμέτωπους και η συναισθηματική σας ζωή ανατρέπεται. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. 

Κάρτα Ταρώ Η Κρίση
Κάρτα Ταρώ Η Κρίση
Ζώδιο Καρκίνος / Κάρτα Ταρώ: Ο Μάγος

Αγαπητοί Καρκίνοι εσείς οι αδέσμευτοι αυτό το Σαββατοκύριακο θα αισθανθείτε ότι όλα θα είναι καλύτερα. Ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα ξυπνά το ενδιαφέρον σας. Πάρτε πρωτοβουλίες θα αξίζει τον κόπο. Μια καινούργια αρχή για εσάς τους δεσμευμένους θα σας οδηγήσει σε ένα καλό αποτέλεσμα. Μέσα σε αυτό το διήμερο θα νιώσετε έτοιμοι να διορθώσετε ότι  στραβό κάνατε απέναντι στο ταίρι σας και να δείτε τα πράγματα με περισσότερη αγάπη και κατανόηση. Σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε τα συναισθήματα σας.

Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος
Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος
Ζώδιο Λέων / Κάρτα Ταρώ: Η Δικαιοσύνη

Φίλοι Λέοντες θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέσα σε αυτό το διήμερο. Εσείς οι δεσμευμένοι μην πάρετε αποφάσεις σε ότι αφορά την σχέση σας γιατί η κατάσταση θα είναι στάσιμη. Κρυφές καταστάσεις, ανατρέπουν την ισορροπία στο σπίτι και στην οικογένεια. Αντιμετωπίστε όλα τα δύσκολα με προσοχή και κρατήστε μια ήρεμη στάση απέναντι στο ταίρι σας. μην καταστρέφετε τις πιθανότητές σας στην αγάπη. Οι αδέσμευτοι σε αυτό το διήμερο αποφύγετε τις λάθος επιλογές. 

Κάρτα Ταρώ Η Δικαιοσύνη
Κάρτα Ταρώ Η Δικαιοσύνη
Ζώδιο Παρθένος / Κάρτα Ταρώ: Η  Αυτοκράτειρα

Αγαπητοί Παρθένοι μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο εσείς οι δεσμευμένοι θα βρίσκεστε με την καρδιά σας αναστατωμένη. Πρέπει να μετρήσετε πάρα πολύ αυτό που θα κάνετε, καθώς οι τωρινές σας πράξεις θα έχουν συνέπειες για το μέλλον. Οι αλλαγές στα αισθηματικά σας είναι σίγουρες. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και δείτε το σωστό από το λάθος. Όσοι σε αυτή την περίοδο είσαστε μόνοι θα πάρετε αποφάσεις για να κάνετε θετικά βήματα σε κάτι νέο που θα προκύψει. 

Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα
Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα
Ζώδιο Ζυγός / Κάρτα Ταρώ: Ο Αυτοκράτορας

Φίλοι Ζυγοί πολλές θα είναι οι επιθυμίες σας και τα κρυμμένα συναισθήματα μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλετε τόσα να πείτε και άλλα τόσα να πράξετε, όμως πολλά σας φοβίζουν. Χειριστείτε με προσοχή τα συναισθήματα σας για να νιώσετε γαλήνη. διατηρήστε ισορροπίες με το ταίρι σας και μην συννεφιάζετε την ζωή σας χωρίς λόγο. Βάλτε σε ταξί τα συναισθήματα σας και αναγνωρίστε τα λάθη σας. Οι αδέσμευτοι αυτό το Σαββατοκύριακο Δείξε προσοχή στους χειρισμούς σας σε νέες γνωριμίες που θα προκύψουν και όλα θα πάνε καλά.

Κάρτα Ταρώ Ο Αυτοκράτορας
Κάρτα Ταρώ Ο Αυτοκράτορας
Ζώδιο Σκορπιός / Κάρτα Ταρώ: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Φίλοι Σκορπιοί αυτό το Σαββατοκύριακο εσείς οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες. Αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας και διαχειριστείτε σωστά όλα τα θέματα. Αν υπάρχει καλή πρόθεση, διάθεση, υπομονή όλα τα εμπόδια ή οι δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν. Οι αδέσμευτοι σύντομα θα δημιουργήσετε μια νέα σχέση με κυρίαρχο στοιχείο το σεξουαλικό πάθος . Όλα δείχνουν ότι θα περάσετε τέλεια. 

Κάρτα Ταρώ Ο Διάβολος
Κάρτα Ταρώ Ο Διάβολος
Ζώδιο Τοξότης / Κάρτα Ταρώ: Το Άρμα

Αγαπημένοι Τοξότες Προσέξτε αρκετά αυτό το Σαββατοκύριακο και συγκρατείστε τα νεύρα σας. Η κάρτα του Άρματος δηλώνει για εσάς τους δεσμευμένους ότι η σχέση σας με το ταίρι σας μπαίνει σε σταθερότητα και αισιοδοξία. Το σύμπαν φέρνει αφθονία στην σχέση σας και μπορείτε να περιμένετε τα καλύτερα. Οι αδέσμευτοι δεχτείτε ξαφνικές προτάσεις που θα προκύψουν νοιώστε ελεύθεροι και θα περάσετε τέλεια. 

Κάρτα Ταρώ Το Άρμα
Κάρτα Ταρώ Το Άρμα
ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω
Ζώδιο Αιγόκερως / Κάρτα Ταρώ: Ο Πύργος

Αγαπημένε μου Αιγόκερε να είσαστε πολύ προσεχτικοί αυτό το Σαββατοκύριακο. Αρκετά πεσμένη διάθεση θα έχετε εσείς οι δεσμευμένοι γιατί κρυφές καταστάσεις αναστατώνουν την καρδιά σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι η κατάσταση με το ταίρι σας έχει φτάσει στο απροχώρητο.  Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες και εμπόδια σε αυτές τις ημέρες γιατί θα βρίσκεστε εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που αποφεύγετε να θίξετε. Αποφεύγετε τις αλλαγές και τις αβέβαιες καταστάσεις Δεν σας οδηγούν πουθενά. Οι αδέσμευτοι φοβόσαστε να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

Κάρτα Ταρώ Ο Πύργος
Κάρτα Ταρώ Ο Πύργος
Ζώδιο Υδροχόος / Κάρτα Ταρώ: Η Δύναμη

Φίλοι Υδροχόοι ένα σαββατοκύριακο πολύ όμορφο και αρκετά ανεβασμένο για εσάς τους αδέσμευτους νέες γνωριμίες η ακόμα και μια φωτεινή σχέση σας γεμίζουν όμορφα συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ευτυχισμένες στιγμές με το ταίρι σας. Η σχέση σας  είναι γεμάτη αγάπη και αρμονία. Εκπέμπεται έντονο μαγνητισμό και είσαστε το ζητούμενο και όχι το δεδομένο. Εγκεφαλικά παιχνίδια σας ξεσηκώνουν με το ταίρι σας σε αυτό το διήμερο και δημιουργούν πολύ καλές προϋποθέσεις για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος.

Κάρτα Ταρώ Η Δύναμη
Κάρτα Ταρώ Η Δύναμη
Ζώδιο Ιχθύς / Κάρτα Ταρώ: Η Σελήνη

Αγαπητοί Ιχθύς αυτό το σαββατοκύριακο εσείς οι δεσμευμένοι δώστε σημασία στο ταίρι σας και μην κάνετε την σχέση σας τοξική.  Οι ήρεμες καταστάσεις κάποιες φορές δεν σας αρέσουν και το ζητούμενο για εσάς θα είναι πάντα η σχέση σας να ξυπνά τους πόθους σας. Η ερωτική ρουτίνα μέσα σε αυτό το διήμερο σας εγκλωβίζει.  Αποφεύγετε τις αλλαγές δεν φέρνουν πάντα τα καλύτερα. Αν είστε ελεύθεροι, θα ζήσετε ένα τρελό έρωτα κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια σχέση γεμάτη αγάπη.

Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη
Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles