Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Κριός |Κάρτα Ταρώ: Βασιλιάς Μπαστούνι

Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Ράβδων

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε αυτή την περίοδο προσπαθήστε να μην είσαστε εγκλωβισμένοι και αποφασίστε να αλλάξετε συνήθειες σε ότι αφορά την σχέση σας η τον γάμο σας. Στην έννοια της ζωής, του γάμου και των παιδιών αποφύγετε τα  λάθη. . Ένα περίεργο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σας και έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο δημιουργεί θέματα στο ταίρι σας. Φροντίστε να ξεπεράσετε διάφορα διλήμματα και κρατήστε τις ισορροπίες που πρέπει. Αν είσαστε μόνοι αναζητήστε την ξεκούραση και την χαλάρωση. Σε αυτό το μήνα θα έχετε πολλές πιθανότητες να έρθει στην ζωή σας ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σας αναζωογονήσει αρκετά, χωρίς να σας απασχολεί το αύριο.

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Κρατήστε μυστικά τα σχέδια σας και μην εμπιστεύεστε συνεργάτες και ανθρώπους γύρω σας. Προσέξτε αρκετά στην εργασία σας για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. , Ασυνεννοησία, ασυνέπεια, θα επικρατεί και κανείς δεν είναι ξεκάθαρος σ’ αυτά που λέει και υπόσχεται. Μην πιστέψετε σε τίποτα αυτή τη περίοδο γιατί τα ψέματα θα είναι πολλά.  Αποφύγετε λάθος κινήσεις και προσέξτε σε ότι κάνετε. Ελέγχετε  επιπολαιότητα και παρορμητισμό.

Οικονομικές προβλέψεις

Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε οικονομική ανάκαμψη, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Αποφύγετε δαπάνες.

Τυχερή Μέρα: Τρίτη

Τυχεροί Αριθμοί: 7 – 23 – 30

Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος |Κάρτα Ταρώ: Άσος Πεντάκτινο

Κάρτα ταρώ Ασσος των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Πεντάκτινων

Αισθηματικές προβλέψεις 

Ένα ξαφνικό γεγονός αναστατώνει την αισθηματική σας ζωή. Εσείς η το ταίρι σας θα διανύσετε μια αρκετά δύσκολη περίοδο. Αποφύγετε μεταξύ σας ακραίες συμπεριφορές και οι λάθος κινήσεις θα δημιουργήσουν συγκρούσεις και δρόμους επικίνδυνους. Ανασφάλεια και αβεβαιότητα, πάθος και εντάσεις δεν θα λείψουν όλο τον μήνα για εσάς και τον άνθρωπο σας. Προσέξτε ζήλια και τοξικά συναισθήματα και αποφύγετε ακραίες καταστάσεις. Αν είστε ελεύθερος ή ελεύθερη η μοναξιά που νιώθετε σας φέρνει θλίψη. Το σίγουρο θα είναι ότι η αλλαγή που θέλετε θα έρθει σύντομα. Θα ζήσετε ένα  νέο έρωτα σε απρόβλεπτες συνθήκες.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Στην εργασία σας  θα έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετά θέματα που θα σας απασχολήσουν.  Είσαστε τόσο κουρασμένοι που απρόβλεπτα γεγονότα σας χαλούν την διάθεση. Στον εργασιακό σας χώρο προσπαθήστε να δείξετε όλη την καλή σας διάθεση αποφασίστε να αναλάβετε ευθύνες Αναθεωρήστε την κατάσταση με προσοχή και προχωρήστε δυναμικά. 

Οικονομικές προβλέψεις

Το διάστημα αυτό δηλώνει μια δύσκολη περίοδο στα οικονομικά σας. Να είσαστε πολύ προσεχτικοί σε όλα τα οικονομικά σας θέματα για να μπορέσει να βελτιωθεί η άσχημη οικονομική κατάσταση  που θα υπάρχει.

Τυχερή Μέρα: Παρασκευή

Τυχεροί Αριθμοί: 18- 32- 41

Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος |Κάρτα Ταρώ: Ο Μάγος

Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος
Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος

Αισθηματικές προβλέψεις 

Σε όλο τον μήνα εσείς θα έχετε τον έλεγχο της σχέσης σας. Ένας νέος κύκλος ανοίγει για εσάς τους δεσμευμένους, και όπως όλα δείχνουν πολλά θα θέλετε να αλλάξετε. Ήρθε η περίοδος που σχέση η ο γάμος σας χρειάζεται ανανέωση. Απρόβλεπτα γεγονότα σας προβληματίζουν και εσείς οι ίδιοι θα θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Μια νέα αρχή θα ξεσηκώσει τα συναισθήματα σας. Ερωτικό πάθος και αρμονία, έντονη σεξουαλικότητα εμφανίζουν στον δρόμο σας νέες κατακτήσεις. Μυστήριο θα σκεπάζει την οικογενειακή σας ζωή. Αν δεν είσαστε σε σχέση, σημαίνει ότι σύντομα θα συνάψετε δεσμό με ένα νέο πρόσωπο και σύντομα θα ζήσετε τον απόλυτο έρωτα.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Πρέπει μέσα σε αυτή την περίοδο να αποφασίσετε για τα επαγγελματικά σας. Κρατήστε μια διαφορετική θέση απέναντι στους συνεργάτες σας και δείξτε προσοχή στα ζητούμενα. Οι δυσκολίες που είχατε μέχρι τώρα παραμερίζονται. Ήρθε η ώρα για επαγγελματική καταξίωση. Νέα ξεκινήματα νέες ιδέες θα υλοποιηθούν και σας γεμίζουν χαρά. Μην έχετε ανασφάλειες σε όσα κάνετε όλα τα φώτα πέφτουν επάνω σας  και οι επιτυχίες σας θα είναι αρκετές. 

Οικονομικές προβλέψεις 

Στα οικονομικά σας θα έχετε άνοδο και η περίοδος σας ευνοεί αρκετά. Είναι μία γόνιμη περίοδος που ευνοείται η απόκτηση υλικών αγαθών.

Τυχερή Μέρα: Πέμπτη

Τυχεροί Αριθμοί: 3- 21- 44

Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος |Κάρτα Ταρώ: Έξι Πεντάκτινο

Κάρτα ταρώ Έξι των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Έξι των Πεντάκτινων

Αισθηματικές προβλέψεις 

Δείξτε θάρρος και διεκδικήστε αυτά που θέλετε στην σχέση σας. Ο συναισθηματικό σας τομέας σε αυτή την περίοδο θα πάει πολύ καλά. Αποφύγετε ζήλια και πάθος μην αναστατώνετε την καρδιά σας χωρίς λόγο. Εάν είχατε προβλήματα στον γάμο η στη σχέση σας η περίοδος θεωρείτε η κατάλληλη για να βρείτε μεταξύ σας τις καλύτερες λύσεις. Μπορείτε με τον άνθρωπο σας να έρθετε ποιο κοντά και τα δύσκολα να τα κάνετε εύκολα. Όσοι είσαστε σε ένα γάμο αναρωτηθείτε, τι ακριβώς χρειάζεστε στ’ αλήθεια. Οι οιωνοί για το αισθηματικό σας μέλλον προβλέπονται θετικοί για εσάς τους αδέσμευτους.. 

Επαγγελματικές προβλέψεις

Η δύναμη που διαθέτετε σε αυτή την περίοδο βοηθούν τα επαγγελματικά σας. Μην είσαστε ανασφαλείς, χρειάζεται να επιδείξετε διαλλακτικότητα, ψυχραιμία. Και πάρτε απόφαση να δείτε θετικά τα θέματα στην εργασία σας. Προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε την κατάσταση με τους γύρω σας. Σε νέες προτάσεις η συνεργασίες που θα σας γίνουν να είσαστε επιφυλακτικοί και μόνο εάν θα είσαστε σίγουροι προχωρήστε.

Οικονομικές προβλέψεις

Δείξτε υπομονή και κάντε μετρημένες κινήσεις στα οικονομικά σας.  Αλλαγές με αργό, ρυθμό  έρχονται στη ζωή σας, Αποφύγετε τα έξοδα.

Τυχερή Μέρα: Κυριακή

Τυχεροί Αριθμοί: 15 -34- 48

Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Λέων |Κάρτα Ταρώ: Βασιλιάς Πεντάκτινο

Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Αισθηματικές  προβλέψεις

Μήνας γεμάτος σκέψεις  ο Οκτώβριος για εσάς, με μπερδεμένα συναισθήματα και αρκετούς προβληματισμούς. Προσπαθήστε σε αυτή την περίοδο να κάνετε αρμονική την σχέση σας με το ταίρι σας. Κρατήστε μια στάση συνετή και αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις στον γάμο η στην σχέση σας. Μην ταλαντεύεστε στον γάμο σας από ένα παράνομο και παθιασμένο έρωτα Είναι πολύ πιθανό να έχετε αλλαγές προσέξτε μην καταστρέψετε το γάμο σας. Αν είστε ελεύθεροι ένας καινούργιος έρωτας  προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις 

Επαγγελματικές προβλέψεις

Ένας μήνας που θα πρέπει να προωθήσετε τα σχέδια σας και να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την εργασία σας. Ένας νέος κύκλος αρχίζει Οι συγκυρίες, είναι με το μέρος σας. Ότι καθυστερούσε, επιτέλους αρχίζει να εξελίσσετε θετικά . Νέα σχέδια με πρόοδο φέρνουν μοναδικές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Μια πρόταση που θα έχετε για μια νέα συνεργασία θα φέρει επιτυχία και αρκετά κέρδη.

Οικονομικές προβλέψεις

 Η καλοτυχία, η επιτυχία, τα κέρδη είναι πολύ κοντά σας. Θα αποκτήσετε χρήματα πιθανόν από πώληση κάποιου ακινήτου, αλλά να περιμένετε επιτυχίες και κέρδη από επαγγελματικές δραστηριότητες.

Τυχερή Μέρα: Δευτέρα

Τυχεροί Αριθμοί: 9 – 16 – 30 – 45

Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος |Κάρτα Ταρώ: Δύο Κούπα

Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων

Αισθηματικές προβλέψεις 

Ο τομέας των αισθηματικών σας παρουσιάζει αέρα αλλαγής και φέρνει μια αλλιώτικη ερωτική περίοδο στην ζωή σας και στον γάμο σας, Χαρούμενος θα είναι ο μήνας με το ταίρι σας και στην σχέση σας υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση στον έρωτά σας από το αγαπημένο σας πρόσωπο, το οποίο είναι έτοιμο να σας προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε. Η σταθερότητα θα φέρει τις καλύτερες στιγμές για εσάς. Τα ταξίδια φέρνουν  συναισθηματικές ευκαιρίες σε εσάς τους ελεύθερους και νέες γνωριμίες σας κάνουν χαρούμενους. 

Επαγγελματικές προβλέψεις 

 Σε αυτή την περίοδο στην εργασία σας  καλό θα ήταν να αποφύγετε νέα ξεκινήματα. Πολλές θα είναι οι επαφές με τους γύρω σας και το φορτίο αρκετά βαρύ για να τους αντιμετωπίσετε.  Προσπαθήστε εσείς οι ίδιοι να καλυτερέψετε τις συνθήκες εργασίας σας και προσέξτε κρυφούς  ανθρώπους που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αναπτύξτε νέες ιδέες και αν κάνετε τις δικές σας προσπάθειες σιγά σιγά θα χτίσετε από την αρχή λιθαράκι λιθαράκι την επιτυχία σας  όλα τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητά.

Οικονομικές προβλέψεις

Την περίοδο αυτή σας προβληματίζουν τα οικονομικά σας και μερικές φορές βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις και κινηθείτε με σύνεση. Δείξτε υπομονή βρείτε τις σωστές λύσεις που θα βοηθήσουν  στην λύση των οικονομικών σας.

Τυχερή Μέρα: Πέμπτη

Τυχεροί Αριθμοί: 3 – 29 – 40

Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός |Κάρτα Ταρώ: Τρία των Κυπέλλων

Κάρτα ταρώ Τρία των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Τρία των Κυπέλλων

Αισθηματικές προβλέψεις 

Αλλάξτε νοοτροπίες και συνήθειες, Γενικά η οικογενειακή σας ζωή το διάστημα αυτό θα περάσει μια σοβαρή κρίση, μια δοκιμασία, λόγω κακής συνεννόησης.  Μην λειτουργείτε παρορμητικά στον γάμο η την σχέση σας. Θα διανύσετε ένα μήνα αρκετά έντονο. Οι δεσμευμένοι θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που είχατε μόνο  ελέγχετε επιπολαιότητα και παρορμητισμό.. Αποφύγετε δυσάρεστα γεγονότα,, συγκρούσεις και λόγια καλό θα ήταν   να τα αποφύγετε.  Αν είστε ελεύθεροι σημαίνει  ότι θα έχετε μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο για σας με έμφαση στη σεξουαλικότητα. 

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες στην εργασία σας και ένας νέος κύκλος ανοίγει για εσάς θετικά. Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.  Οι συγκυρίες, είναι με το μέρος σας. Ότι καθυστερούσε, επιτέλους αρχίζει να εξελίσσεται θετικά. Ζυγίστε με προσοχή όλα τα θετικά που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Η τύχη, σας ευνοεί.

Οικονομικές προβλέψεις

Θα έχετε μια νέα  ευκαιρία για να κάνετε καλύτερα τα οικονομικά σας . Κρατήστε τις κατάλληλες ισορροπίες και αποφύγετε έκτακτα έξοδα. 

Τυχερή Μέρα: Δευτέρα

Τυχεροί Αριθμοί: 13 – 18 – 20

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός |Κάρτα Ταρώ: Ο Μάγος

Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος
Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος

Αισθηματικές προβλέψεις 

Η σχέση σας έντονη σε αυτή την περίοδο , η συναισθηματική σας ζωή αποκτά νόημα Οι συμπαντικές δυνάμεις αυτού του μήνα στέλνουν τα δώρα τους. Ο σύντροφο σας σας θαυμάζει, το ίδιο επιθυμεί και για εσάς. Δείξτε εμπιστοσύνη και αγάπη σε αυτή την περίοδο το έχει ανάγκη πολύ. Να είσαστε μόνο προσεχτικοί σε τρίτα πρόσωπα που θέλουν να επέμβουν στην ζωή σας και βέβαια όχι για καλό.  Αναρωτηθείτε αν οι άνθρωποι που είναι γύρω σας επηρεάζουν τη σχέση σας και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Για τους ελεύθερους  προμηνύεται μία καινούργια σχέση που θα αλλάξει την ζωή σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Την περίοδο αυτή να αναμένετε πολύ θετικά γεγονότα που αφορούν την εργασία σας και τα επαγγελματικά σας. Πάρτε πρωτοβουλίες δείξτε υπομονή και να είσαστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε. Η τύχη είναι ευνοϊκή για σας αυτή την περίοδο Η επιτυχία είναι κοντά σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αμφιβάλετε για τα προσόντα σας. Οι κόποι σας καρποφορούν. Έχετε αυτοπεποίθηση. Θα πετύχετε τους στόχους σας.

Οικονομικές προβλέψεις

Θα υπάρξει βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και θα αποκτήσετε αρκετά χρήματα, Προχωρήστε λοιπόν με θάρρος, γιατί μπορείτε να υλοποιήσετε τους σκοπούς σας.

Τυχερή Μέρα: Τετάρτη

Τυχεροί Αριθμοί: 21 – 37 – 42

Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης |Κάρτα Ταρώ: Άσος Πεντάκτινο

Κάρτα ταρώ Ασσος των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Πεντάκτινων

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι προσπάθειες σας θα αποδώσουν καρπούς. Οι αλλαγές που κάνατε στην αισθηματική σας ζωή σας έκανε πολύ καλό. Υπάρχει συναισθηματικός πλούτος στη σχέση σας, μια ισορροπία, μια απόλυτη ένωση. Σε αυτή την περίοδο θα είσαστε  πολύ καλά με τα αισθηματικά σας και το ταίρι σας .Όλες οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και όσοι είσαστε σε γάμο θα ανανεωθείτε . Υπέροχες θα είναι οι συνθήκες στην οικογένεια και η ημέρες θα κυλούν ξένοιαστες. Ο ερχομός ενός νέου  προσώπου στη ζωή σας, σημαίνει για εσάς τους αδέσμευτους ότι το πάθος και η ερωτική σας διάθεση θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Ο μήνας αυτός φέρνει τύχη και άνοδο στα επαγγελματικά σας. Τα πράματα προχωρούν θετικά στην εργασία σας. Πολλές επαφές θα έχετε με συνεργάτες και συζητήσεις που θα κάνετε φέρνουν πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα και ο μήνας φέρνει αρκετά κέρδη. Έχετε όλα τα προσόντα, να ολοκληρώσετε με επιτυχία, αυτό που ξεκινά τώρα. Οι στόχοι σας θα υλοποιηθούν. 

Οικονομικές προβλέψεις

Η υπομονή, οι μετρημένες κινήσεις σας και η σωστή διαχείριση, είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν να φέρετε τα οικονομικά σας σε ισορροπία. Σταδιακά η άνοδος που επιθυμείτε θα έρθει με οικονομική ξενοιασιά, με εσωτερική γαλήνη και ευημερία.

Τυχερή Μέρα: Τετάρτη

Τυχεροί Αριθμοί: 2 – 39 – 45

ρωτα το ταρωτω

Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως |Κάρτα Ταρώ: Ο Κόσμος

Κάρτα Ταρώ Ο Κόσμος
Κάρτα Ταρώ Ο Κόσμος

Αισθηματικές προβλέψεις

Περνάτε μια περίοδο που αρκετές φορές δεν είσαστε καλά με φόβους που μεγαλώνουν και σας φέρνουν σε αδιέξοδο. Μην ψάχνετε σε αυτή την περίοδο να χαλάσετε την σχέση σας η τον γάμο σας. Αποφασίστε να πλησιάσετε το ταίρι σας θα ανταποκριθεί  θα καταλάβετε ότι στην ουσία σας λύτρωσε, σας ελευθέρωσε, και σας έδωσε την ευκαιρία να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Τολμήστε το και μην αφήσετε να χαλάσει η σχέση σας η ο γάμος σας. Προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε, να δεχθείτε ότι ο ένας αγαπάει τον άλλον με ένα δικό του τρόπο, να βρείτε μία μέση οδό, που θα σας βοηθήσει να ζήσετε με ηρεμία.  Μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος ξεσηκώνει εσάς τους αδέσμευτους.

 Επαγγελματικές προβλέψεις 

Πάρτε τώρα πρωτοβουλίες στην εργασία σας. Έχετε μεγάλη δύναμη και οι δυσκολίες σας θα ξεπεραστούν. Ανταγωνιστές θα αποστασιοποιηθούν και εσείς θα μπορείτε να ισορροπήσετε. Αναβαθμίστε την εργασία σας  Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη γιατί αυτή είναι μια πολύ σημαντική  στιγμή για σας. Είναι μια περίοδος σταθερότητας, πολύ ευνοϊκή για σας για επιτυχία και για επαγγελματική άνοδο. Μη φοβάστε τίποτα.

Οικονομικές προβλέψεις

Tα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά. Είστε στο σωστό δρόμο. 

Τυχερή Μέρα: Σάββατο

Τυχεροί Αριθμοί: 26 – 39 – 45

Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος |Κάρτα Ταρώ: Βασίλισσα Μπαστούνι

Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Ράβδων

Αισθηματικές προβλέψεις 

Σε αυτή την περίοδο θα βρείτε τον δρόμο σας. Ότι σας πήγε πίσω στον γάμο ή την σχέση σταμάτησε, γιατί εσείς έχετε τον έλεγχο όλα θα έρθουν όπως τα επιθυμείτε γιατί κυριαρχεί η αγάπη για τον σύντροφο σας. Βαδίζετέ οι δυο σας σε σωστούς δρόμους. Ότι καθυστερούσε, Ότι καθυστερούσε μεταξύ σας, επιτέλους αρχίζει να εξελίσσεται θετικά. Ένα ταξίδι σε αυτό τον μήνα θα ήταν το ιδανικό και για τους δυο σας. Εάν δεν είσαστε σε σχέση ένα νέο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του  και η ζωή σας θα έχει πολλές εξελίξεις και αλλαγές. 

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Θα πετύχετε τους στόχους σας. Δείξτε αποφασιστικότητα και θάρρος, σκεφθείτε σοβαρά ότι νέο ξεκίνημα θέλετε να κάνετε, προτάσεις που θα σας γίνουν η νέες συνεργασίες. Ένας νέος κύκλος αρχίζει, ακούστε την διαίσθησή σας και με σωστές κινήσεις θα έχετε την επιτυχία που θέλετε. Οι στόχοι σας θα υλοποιηθούν. 

Οικονομικές προβλέψεις

 Είναι μία περίοδος που θα προσπαθήσετε να δώσετε ένα τέλος στα οικονομικά σας προβλήματα και να επέλθει η ισορροπία και η ανάκαμψη. Με σωστό προγραμματισμό  και υπομονή θα αλλάξουν τα δεδομένα και ο αύριο για εσάς θα είναι καλύτερο.

Τυχερή Μέρα: Δευτέρα

Τυχεροί Αριθμοί: 12 – 14 – 43

Προβλέψεις Ταρώ Οκτωβρίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς |Κάρτα Ταρώ: Ακόλουθος Πεντάκτινο

Κάρτα ταρώ Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Αισθηματικές προβλέψεις

Προσέξτε τις ενέργειές σας και τι αποφάσεις θα πάρετε για την σχέση σας η τον γάμο σας. Απρόβλεπτες καταστάσεις όπου τα πάντα είναι δύσκολα σας βάζουν σε σκέψεις. Θα διανύσετε μια περίοδο που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ότι εκκρεμότητα υπάρχει με το ταίρι σας και αποφύγετε να πείτε λόγια που θα πικράνουν και τους δυο σας. Δώστε ένα χρονικό περιθώριο στον εαυτό σας χωρίς να πιέζεστε.  Αν είστε μόνοι  ένας καινούργιος έρωτας θα κάνει την καρδιά σας να φτερουγίσει από χαρά και ευτυχία.

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Αρχίζει ένας νέος κύκλος για τα επαγγελματικά σας. Ένα νέο ξεκίνημα σας δίνει χαρά και έχετε πολλές δυνατότητες για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Θα είναι μια περίοδος που θα πρέπει να κινηθείτε διαισθητικά και όχι βιαστικά. Προσοχή σε όλες τις μυστικές επαφές.

Οικονομικές προβλέψεις

Δείξτε ψυχραιμία στα οικονομικά σας θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Προχωρήστε λοιπόν με θάρρος, γιατί μπορείτε να υλοποιήσετε τους σκοπούς σας και να αποκτήσετε ανέλπιστα κέρδη, αρκεί όμως να είστε σίγουροι, για το τι είναι αυτό που ζητάτε. 

Τυχερή Μέρα: Τρίτη

Τυχεροί Αριθμοί: 1 – 38 – 47

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles