Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης, Δέσποινα Πάππας και Βέρα σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

ΗΜελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μελλοντολογίας κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας μπορείτε να την συμβουλευτείτε καθημερινά στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Προβλέψεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας
Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 από την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Κριός |Κάρτα Ταρώ 3 Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Τρία των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Τρία των Κυπέλλων

Γενικά: Αυτό το διάστημα θα σας κουράσει. Οι δραστηριότητες που έχετε αναλάβει είναι πολλές και είναι συνέπεια των επιλογών σας.

Επαγγελματικά: Θα πρέπει να δείξετε μια καλύτερη διαχείριση στα εργασιακά σας. Τόσο στα οικονομικά σας αλλά και στη διαχείριση των καταστάσεων με τους συνεργάτες σας. Οι συνεργασίες σας θα αποδειχτούν καρπερές εάν και εφόσον ενεργήσετε σοβαρά. Οι μεταπτώσεις στα ψυχολογικά σας και οι φόβοι σας δε πρέπει να σας επηρεάζουν. Έχετε καταφέρει αρκετά οπότε επωφεληθείτε από οποιαδήποτε ευκαιρία για να βάλετε τάξη.

Αισθηματικά: Η οικογένεια αλλά και το περιβάλλον σας συγκρούεται αυτό το διάστημα. Αυτό φέρνει δυσαρμονία με το ταίρι σας και εσείς χάνετε τον έλεγχο. Θα πρέπει να  διακρίνετε τους λόγους όπου γίνονται όλα αυτά. Όσο δίκαιο και να έχουν οι μεν και οι δεν θα πρέπει να βρείτε μια μεθοδική λύση. Μόνο έτσι θα ισορροπήσετε ξανά τα πράγματα.

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Ταύρος | Κάρτα Ταρώ 6 Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Έξι των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Έξι των Κυπέλλων

Γενικά: Αρκετά ιδιαίτερο αυτό το διάστημα. Θα σας πιάσει μια νοσταλγία να βρεθείτε σε παλιά λημέρια σας. Θα κάνετε μια εσωτερική  αναζήτηση για το που ξεκινήσατε. Και φυσικά που φτάσατε και τι έχετε καταφέρει.

Επαγγελματικά: Κατά ένα περίεργο τρόπο θα είστε κερδισμένοι.  Παρότι ένα εμπόδιο της τελευταίας στιγμής θα αλλάξει κάποιες προγραμματισμένες σας κινήσεις. Οπότε καλό θα είναι, να είστε  διπλά προνοητικοί  σε ότι θέλετε να δρομολογήσετε. Κάποιες κινήσεις των ανταγωνιστών σας θα είναι άριστες αλλά οι δικές σας θα είναι αριστοτεχνικές. Καθαρίστε ότι είναι εμπόδιο για το δρόμο σας και σας πάει πίσω. Μη φοβάστε  και εξυπηρετήστε καθαρά τα συμφέροντα σας. Θα βγείτε νικητής.

Αισθηματικά: Θα απολαμβάνετε το αμέριστο ενδιαφέρον του συντρόφου σας στο ζενίθ. Μην όμως πιέζετε τα πράγματα ακόμα. Δώστε το χρόνο που αναλογεί για να σας εμπιστευτεί. Χρειάζεται χρόνο για να δει αυτά που του δείχνετε. Απολαύστε το τώρα σας που είναι τέλειο και αφεθείτε. Τα καλύτερα για εσάς έρχονται…

ρωτα το ταρωτω
Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος| Κάρτα Ταρώ 5 Ξίφη
Κάρτα ταρώ Πέντε των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Πέντε των Ξιφών

Γενικά: Θα είναι μια περίοδο που θα δοκιμαστείτε αρκετά. Θα πρέπει να τολμήσετε για να δείτε τι είναι αυτό που τελικά θα σας ανανεώσει. Για να κερδίστε αυτά που θέλετε η περίοδος αυτή σας καλεί απλά να τολμήσετε.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας καλό θα είναι να έχετε φροντίσει να έχετε ένα μικρό ποσό για έκτακτες ανάγκες. Θα σας χρειαστεί σίγουρα. Θα πρέπει να γίνετε ακόμα πιο διορατικοί από ότι είστε. Έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες και πολλά να αντιμετωπίσετε. Αλλά μη ξεχνάτε ότι αν δεν ηρεμήσετε δε θα μπορείτε να τα ελέγξετε όλα. Η ανυπομονησία έχει δυσάρεστα αποτελέσματα και περιττές καθυστερήσεις.

Αισθηματικά: Μια μικρή ανατροπή στα σχέδια σας θα σας προβληματίσει. Είστε έντιμοι και αυτό απαιτείτε κάθε στιγμή και από τους άλλους. Μην ψάχνετε όμως φωτιά εκεί που δεν υπάρχει. Οι δοκιμασμένες σχέσεις χρειάζονται μια ανανέωση. Στις καινούργιες δώστε χρόνο και τολμήστε.

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος | Κάρτα Ταρώ Αυτοκράτορας
Κάρτα Ταρώ Ο Αυτοκράτορας
Κάρτα Ταρώ Ο Αυτοκράτορας

Γενικά: Σε αυτή τη περίοδο θα σας απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα. Αφιερώστε δημιουργικό χρόνο  για να πετύχετε καλύτερη οργάνωση. Αυτό θα σας κάνει περισσότερο προνοητικούς σε οποιαδήποτε ανατροπή και εάν σας κάτσει.

Επαγγελματικά: Θα πρέπει να παραχωρήσετε κάποιες αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας. Μόνο έτσι θα εργαστείτε καλύτερα σε αυτό που θέλετε να δρομολογήσετε. Οργανώστε το πλάνο σας και με πιο πρακτικό τρόπο θα κερδίσετε την εύνοια ενός αξιόλογου ατόμου με κύρος. Αυτό θα σας προσφέρει να βελτιώσετε την εργασία σας και να σας αποφέρει κέρδη.

Αισθηματικά: Φανείτε περισσότερο ώριμοι  στα αισθηματικά σας αυτό τον καιρό. Η επιπολαιότητα σας όλο αυτό το  διάστημα μόνο άγχος και αναβλητικότητα σας έφερε. Μη παρεξηγείτε το οτιδήποτε και προσεγγίστε το θέμα μεταξύ σας διαφορετικά. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις συγκυρίες και ώριμα και δυναμώστε τη σχέση σας.

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Λέων| Κάρτα Ταρώ 9 Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Εννιά των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Εννιά των Κυπέλλων

Γενικά: Θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα αυτό το διάστημα στη ζωή σας. Θέτετε νέα ενδιαφέροντα και νέες φιλοδοξίες. Και όλο αυτό σας κάνει δραστήριους και ευχάριστους.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας, θέλετε να τρέξετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και αυτό σας αγχώνει. Ξαφνικές αλλαγές τελευταίας στιγμής ή όποιες καθυστερήσεις στα γεγονότα που διαχειρίζεστε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ένας άνθρωπος θα σας αιφνιδιάσει απρόβλεπτα και θα σας δώσει μια λύση σε ένα σημαντικό σας πρόβλημα.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας, ο σύντροφος σας θα σας καταπλήξει ευχάριστα με τη διάθεση του. Θα νιώθετε την αγάπη και την εκτίμηση τους. Επίσης θα δείτε να σας στηρίζουν σε καθημερινή βάση και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Και φυσικά το απολαμβάνετε.

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Παρθένος| Κάρτα Ταρώ 6 Ράβδοι
Κάρτα ταρώ Έξι των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Έξι των Ράβδων

Γενικά: Μια νέα περίοδο ξεκινάει αυτό το διάστημα με ευχάριστες ειδήσεις. Νέα ξεκινήματα και υποστήριξη από το περιβάλλον σας θα νιώστε έτοιμοι να καταστρώσετε τα σχέδια σας.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα υπάρξουν κάποιες αναμενόμενες καθυστερήσεις. Όμως θα είναι πρόσκαιρες, απλά φτάνει να ανασυγκροτήσετε και να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις.

Αισθηματικά: Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Μάλιστα πιθανόν να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση που δε σας ταιριάζει. Θα έχετε και πολλές υποχρεώσεις απέναντι στο ταίρι σας και αυτό σας κουράζει. Κρατήστε όσο μπορείτε αυτή τη περίοδο μυστικές τις υποθέσεις σας, όσο και αν θέλετε να τις μοιραστείτε.

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Ζυγός |Κάρτα Ταρώ 4 Δηνάρια
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων

Γενικά: Θα έρθετε αντιμέτωποι με πολλές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα. Οι απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσάς θα σας κάνει να βγείτε από την αδράνεια.  Έτσι θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας.

Επαγγελματικά:  Στα εργασιακά σας θα έχετε πολλές δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Θα πρέπει να προγραμματίστε ότι θέλετε να προχωρήστε. Όμως καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Καλό θα είναι να γίνετε λίγο πιο ομαδικοί και συνεργάσιμοι. Έτσι θα απαλλαγείτε και από περιττές ευθύνες.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας καλό θα είναι να αποβάλλεται το άγχος. Το να μεταφέρετε τη κούραση σας από τη δουλειά δεν είναι ότι καλύτερο. Φτιάξτε λίγο τη διάθεση σας και χαλαρώστε μαζί με το ταίρι σας. Άμεσα θα δείτε ότι η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί θεαματικά.

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός| Κάρτα Ταρώ 5 Δηνάρια 
Κάρτα ταρώ Πέντε των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Πέντε των Πεντάκτινων

Γενικά: Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές που θα σας ανανεώσουν αυτό το διάστημα. Μάλιστα αυτό θα σας φέρει καινούργιες προοπτικές να αλλάξετε ουσιαστικά όσα θέλετε αλλά δε κάνατε.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα σας δοθούν ευκαιρίες να αναδείξετε την δουλειά σας. Ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα ταλέντα σας και τα χαρίσματα σας. Δείξτε το δυναμισμό που χρειάζεστε αλλά και την ενέργεια για να αλλάξετε ότι θέλατε στον επαγγελματικό σας χώρο. Τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνετε χωρίς απώλειες για τη τσέπη σας ή το κύρος σας.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας καλό θα είναι να αναβάλλετε τις όποιες επισημοποιήσεις ή γνωριμίες με τα μελλοντικά σας πεθερικά. Δώστε περισσότερο βάρος και φροντίδα να ισορροπήσετε τη σχέση σας με το ταίρι σας. Το τελευταίο διάστημα έχετε φτάσει στα άκρα και αυτό σας κάνει επιπόλαιους και απερίσκεπτους.

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Τοξότης | Κάρτα Ταρώ  Η Σελήνη
Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη
Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

Γενικά: Αυτό το διάστημα θα σας προβληματίσει πολύ οι σχέσεις σας. Ειδικά ότι έχει να κάνει με το άμεσο περιβάλλον σας και το γυναικείο φύλλο. Θα νιώθετε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε όσο μπορείτε.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα υπάρξει μια αστάθεια που θα σας προβληματίσει. Αλλά θα είναι προσωρινή. Απλά δώστε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των τρέχων θεμάτων. Κρατήστε επιφυλακτικότητα σε ότι καινούργια καινοτομία. Στα οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες για εξέλιξη που θα πρέπει να τις διευθετήσετε. Με τους κατάλληλους χειρισμούς ετοιμάστε το έδαφος  που θα σας φέρει τα πολυπόθητα κέρδη.

Αισθηματικά: Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για φτιάξετε την επικοινωνία με το ταίρι σας. Η διάθεση σας είναι ευμετάβλητη αυτό τον καιρό. Οι επιθυμίες σας και οι απαιτήσεις σας δεν έχουν εκπληρωθεί όπως τα θέλετε. Είναι σημαντικό να τοποθετηθείτε απέναντι στο σύντροφο σας ξεκινώντας από το επικοινωνείτε περισσότερο. Θα είναι αρκετά σωτήριο για τη σχέση σας.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερος |Κάρτα Ταρώ 8 Ράβδος 
Κάρτα ταρώ Οχτώ των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Οχτώ των Ράβδων

Γενικά: Νιώθετε πολύ πιεσμένοι αυτή τη περίοδο. Επηρεάζεστε αρκετά από τρέχουσα καθημερινότητα σας εις βάρος όμως της υγείας σας. Με το άγχος και το στρες δε θα καταφέρετε και πολλά όμως. Μόνο περιττή κούραση χωρίς λόγο.

Επαγγελματικά: Θα προκύψουν αρκετά θέματα στα εργασιακά σας. Οπότε θα πρέπει να είστε σε συνεχή επιφυλακή και ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσετε. Καλό θα είναι να εστιάσετε και να ερευνήσετε τα πάντα προτού δρομολογήσετε νέα σχέδια. Καλό θα είναι να ακούσετε κάποιες συμβουλές από άτομα που έχουν εμπειρία.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας αυτή τη περίοδο νιώθετε περίεργα. Θέλετε να δρομολογήσετε πολλά θέματα. Αφήστε την όποια σοβαρή διευθέτηση για πιο μετά και μη βιάζεστε. Η μετακίνηση ή η αλλαγή κατοικίας που σκέφτεστε δεν σας ευνοεί αυτή τη περίοδο. Το απρόβλεπτο θα σας διακατέχει  δυστυχώς και στα αισθηματικά σας. Ηρεμήστε λοιπόν και χαλαρώστε.

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος |Κάρτα Ταρώ 4 Ξίφη
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ξιφών

Γενικά: Αυτό το μήνα θα σας ταλαιπωρήσει σε θέματα που έχουν μείνει πίσω. Αυτό σας εκνευρίζει γιατί θέλετε να πάτε παρακάτω αλλά νιώθετε εγκλωβισμένοι και σε αδιέξοδο. Οργανωθείτε και βάλτε τάξη, κλείστε εκκρεμότητες και θα δείτε πως θα απελευθερωθείτε.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας καλό θα είναι να δείξετε προσοχή όσο αφορά στο οικονομικό κομμάτι. Βάλτε τάξη σε εκκρεμότητες πριν κάνετε την όποια επένδυση. Θα υπάρχει και η πρόοδος σε αρκετά θέματα αλλά θα πρέπει να κινηθείτε με σταθερά βήματα. Δρομολογείστε τη καθημερινότητα στη δουλειά σας για να ομαλοποιήσετε καταστάσεις.

Αισθηματικά: Καλό θα είναι να βελτιώσετε την σχέση σας με το ταίρι σας ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Ο σύντροφος σας νιώθει απομονωμένος και δυστυχώς έχει δίκιο. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε λίγο τα πράγματα μαζί του και να ορίστε ξανά τη σχέση σας. Θα υπάρξει η ομαλότητα πάλι μεταξύ σας και θα μπει σε νέα θεμέλια η σχέση σας.

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2019 | Ζώδιο Ιχθύες | Κάρτα Ταρώ  Η Κρίση 
Κάρτα Ταρώ Η Κρίση
Κάρτα Ταρώ Η Κρίση

Γενικά: Αυτή τη περίοδο θα έρθετε αντιμέτωποι  με πολλές υποχρεώσεις. Οι απαιτήσεις θα αυξάνονται αλλά με τι σωστή ευελιξία θα τα σταθεροποιήσετε.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες. Οπότε καλό θα είναι να προγραμματίσετε ότι θέλετε να προχωρήσετε. Και φυσικά να έχετε πλάνο και εναλλακτικές. Καλό θα είναι να δράσετε και πιο ομαδικά και να μειώσετε το βάρος της εργασίας που θα έχετε αυτό το διάστημα.

Αισθηματικά: Αποφύγετε αυτό το διάστημα να μεταφέρετε τις εντάσεις από την εργασία σας στις σχέσεις σας. Η κούραση και το άγχος σας δημιουργεί εκνευρισμό και φορτώνετε με ευθύνες τους άλλους χωρίς να υπάρχει λόγος. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να κάνετε πράγματα μαζί όπου σας ηρεμούν.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles