Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2018

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου 2018. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης και Αθηνά σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Θέλεις Αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Η Μελλοντολόγος Αθηνά κάθε μήνα θα σας κάνει προβλέψεις μέσα από τις κάρτες ταρώ.

Προβλέψεις Ταρώ Μαΐου από την Μελλοντολόγο Αθηνά.

Κάρτα ταρώ Τρία των Πεντάκτινων

1Ζώδιο Κριός | Κάρτα Ταρώ Τρία Δηνάρια 

Αυτό το διάστημα θα προκύψουν κάποιες  ξαφνικές υποχρεώσεις. Αλλά και αυτές θα ξεπεραστούν άμα δείξετε την απαιτούμενη προσοχή. Γενικά το κλίμα είναι καλό και η φήμη σας εξαπλώνεται. Μάλιστα κάποια νέα που αφορούν ένα αγόρι της οικογένειας σας, θα σας χαροποιήσουν.

Κάρτα ταρώ Εννιά των Ξιφών

2Ζώδιο Ταύρος | Κάρτα Ταρώ Εννέα Ξίφη

Το διάστημα αυτό δεν είναι ευχάριστο για εσάς. Δυστυχώς οι βάσιμες υποψίες που είχατε για ένα άτομο επαληθεύονται. Θέματα που αφορούν τις εναλλακτικές μεθόδους θα σας απασχολήσουν. Προσοχή σε μικροατυχήματα και σε ένα ηλικιωμένο μέλος της οικογενείας σας.

Κάρτα ταρώ Ασσος των Ξιφών

3Ζώδιο Δίδυμος | Κάρτα Ταρώ Άσσος Ξίφη

Αυτή  η περίοδος θα είναι σαν δίκοπο μαχαίρι για εσάς. Θα πρέπει να σκέφτεται με ηρεμία προτού αποφασίσετε το οτιδήποτε. Η όποια απερισκεψία σας μπορεί να ματαιώσει κάποια συναλλαγή σας. Προσοχή λοιπόν γιατί  η όποια επιλογή σας θα σας φέρει είτε σε μεγάλη ευημερία ή αθλιότητα.

Κάρτα ταρώ Ασσος των Ράβδων

4Ζώδιο Καρκίνος | Κάρτα Ταρώ Άσσος Ράβδων

Αυτή τη περίοδο δυστυχώς δεν είναι και από τις καλύτερες σας. Οι αναποδιές και τα εμπόδια θα διαδέχονται το ένα στο άλλο. Και η αδράνεια θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό. Μην αγχώνεστε και μη συμμερίζεστε τα σημάδια της εποχής. Μπόρα είναι και θα περάσει. Το κλίμα θα αλλάξει προς το τέλος του μήνα.

Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα

5Ζώδιο Λέων | Κάρτα Ταρώ Αυτοκράτειρα

Θα υπάρξει μια μικρή αμφιταλάντευση αυτή τη περίοδο αλλά μην αγχώνεστε. Ακόμα και οι πιο περίπλοκες υποθέσεις θα πέσει φως και θα λάμψει η αλήθεια. Η παραγωγικότητα σας με συνδυασμό τη δράση και τη πρωτοβουλία σας θα φέρει μακροημέρευση. Ηρεμία και στα οικογενειακά σας θέματα.

Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

6Ζώδιο Παρθένος | Κάρτα Ταρώ Σελήνη

Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτή τη περίοδο. Τυχόν αστάθεια ή αποσιώπηση κάποιων πραγμάτων μπορεί να φέρει απώλειες. Οι κρυφοί σας εχθροί θα χρησιμοποιήσουν απόκρυφες δυνάμεις για να σας εξουδετερώσουν. Προσοχή λοιπόν και μην δίνετε στόχους και αφορμές.

Κάρτα ταρώ Εννιά των Κυπέλλων

7Ζώδιο Ζυγός | Κάρτα Ταρώ Εννέα Κυπέλλων

Τα νέα για εσάς, αυτό το διάστημα θα είναι ευχάριστα. Τόσο στα οικογενειακά σας αλλά και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ειδικά μια επιτυχία στον επιχειρηματικό τομέα έρχεται τη κατάλληλη στιγμή. Οι αδέσμευτοι θα βρείτε το ταίρι σας εκεί που δε το περιμένετε. Οι δεσμευμένοι θα επισημοποιήστε μια σχέση ή θα ανανεώσετε τους οικογενειακούς δεσμούς οι ήδη παντρεμένοι.

Κάρτα ταρώ Οχτώ των Ράβδων

8Ζώδιο Σκορπιός | Κάρτα Ταρώ Οκτώ Ράβδων

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα θα είναι αρκετά έντονο. Οι διαμάχες και οι καυγάδες θα γίνουν και θα παίρνουν. Τόσο στο επαγγελματικό τομέα που ο ανταγωνισμός είναι έντονος. Αλλά και στο οικογενειακό περιβάλλον δε θα λείψουν οι καυγάδες με το σύντροφο. Ρίξτε λοιπόν λίγο τους τόνους για να αποφύγετε τα χειρότερα. Δεν είναι ο καιρός να περάσετε τα σχέδια σας ή τις απόψεις σας. Αφήστε τα για πιο μετά.

Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Κυπέλλων

9Ζώδιο Τοξότης | Κάρτα Ταρώ Βασίλισσα Κυπέλλων

Ιδιαίτερο αυτό το διάστημα με πολλές ευκαιρίες αλλά και παγίδες. Ειδικά στα επαγγελματικά σας, θα σας γίνει μια πρόταση με πολλές προοπτικές κέρδους. Φτάνει μόνο να προσέχετε λίγο τα ψιλά γράμματα των όρων. Στα οικογενειακά σας θα έρχονται λεφτά είτε από κληρονομιά είτε από ένα πλούσιο γάμο. Γενικά, η τύχη σας ευνοεί στα οικονομικά και σας κλείνει το μάτι.

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ξιφών

10Ζώδιο Αιγόκερος | Κάρτα Ταρώ Τέσσερα Ξίφη

Έχετε περάσει το δικό σας μαρτύριο, όλο αυτό το διάστημα. Αυτό σας έχει κάνει από τη μια να απομονωθείτε από τους άλλους. Αλλά από την άλλη, σας έδωσε την ευκαιρία να οργανωθείτε και βάλετε στόχους.  Από όλη αυτή τη συνετή διαχείριση φτάσετε και στην επιτυχία που έχετε με τόσο κόπο πετύχει. Χαρείτε την, γιατί σας αξίζει.

Κάρτα ταρώ Δέκα των Ξιφών

11Ζώδιο Υδροχόος | Κάρτα Ταρώ Δέκα Ξίφη

Δώστε προσοχή αυτό το διάστημα. Τα πράγματα δε είναι όπως φαίνονται. Οι άνθρωποι σας προσεγγίζουν αλλά κάτι θέλουν από εσάς. Κάποιο φιλικό σας άτομο θα σας προδώσει, εκεί που δε το περιμένετε. Μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας οπουδήποτε. Προσοχή και σε τυχόν παρατυπίες σας, μην έρθετε αντιμέτωποι με το νόμο.

Κάρτα Ταρώ Ο Ερημίτης

12Ζώδιο Ιχθύες | Κάρτα Ταρώ Ιεροφάντης

Έχετε τη τάση να είστε ευκολόπιστοι και να δείχνετε κατανόηση. Αυτό σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και πρόσχαρους. Όλοι θέλουν να σας εκμυστηρεύονται τα μυστικά τους. Άλλοι το βλέπουν σαν αδυναμία σας και θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Προσπαθήστε να μην καταναλώνεστε δεξιά και αριστερά. Προσοχή στις συμμαχίες και που ανοίγεστε. Γενικά να είστε επιφυλακτικοί και συντηρητικοί στις κινήσεις σας.

Δείτε και Αυτό: Ξέρεις ότι……..

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.

Σχολιάστε