Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης, Δέσποινα Πάππας και Βέρα σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Η Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μελλοντολογίας κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας μπορείτε να την συμβουλευτείτε καθημερινά στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Προβλέψεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ραντεβού με την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 από την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Κριός |Κάρτα Ταρώ: Ο Αυτοκράτορας

Κάρτα Ταρώ Ο Αυτοκράτορας

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπητοί Κριοί αποφασίστε να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις αν θέλετε να ζήσετε ευτυχισμένα με το ταίρι σας. Μην αφήνετε βίαια γεγονότα να προκαλέσουν ανατροπές στην ζωή σας. Διαφυλάξτε την αισθηματική σας ζωή και δώστε προσοχή στους ανθρώπους γύρω σας. Μπορείτε να φέρετε καλή συναισθηματική ισορροπία. Αν είστε μόνος/η, έχετε ανάγκη από σταθερό δεσμό.

Επαγγελματικές προβλέψεις 

 Επιτυχία στα επαγγελματικά σας σαν να σας άγγιξε η τύχη καθώς ευνοούνται ανοίγματα και καινούργια ξεκινήματα.  Μια πρόταση που θα σας γίνει, έχει πολλές πιθανότητες να σας φέρει ξαφνικά καλές αλλαγές. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα και μην βιάζεστε σε τίποτα. 

Οικονομικές προβλέψεις

Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν αλλαγές και θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα.

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος |Κάρτα Ταρώ: Η Δικαιοσύνη

Κάρτα Ταρώ Η Δικαιοσύνη

Αισθηματικές προβλέψεις 

Φίλοι Ταύροι ήρθε ο καιρός για εσάς να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναβαθμίσετε την δουλειά σας. Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας και πάρτε πρωτοβουλίες παντού.  Θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία  με μια νέα επαγγελματική πρόταση για καινούργια δουλειά ή για άλλη θέση με καλύτερες προοπτικές στην ήδη υπάρχουσα εργασία. Αν είστε αδέσμευτοι ένα νέο πρόσωπο θα εμφανισθεί στη ζωή σας, που θα σας ξεσηκώσει. Οι δεσμευμένοι  πιθανόν να ανακαλύψετε κάποια παράνομη ερωτική δραστηριότητα του συντρόφου σας, που θα σας προκαλέσει ζήλεια Προσέξτε και φροντίστε να κρατήσετε ισορροπίες. 

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σας  ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας . Όπως όλα δείχνουν  θα  αναγνωριστεί η αξία σας και μια επαγγελματική επιτυχία σας ανοίγει νέους ορίζοντες. με μια ανοδική πορεία.

Οικονομικές προβλέψεις

Στα οικονομικά σας να λειτουργήσετε με σύνεση και αυτοσυγκέντρωση και να βρείτε τις σωστές λύσεις που θα βοηθήσουν τα οικονομικά σας.

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος |Κάρτα Ταρώ: Ο Τροχός της Τύχης

Κάρτα Ταρώ Ο Τροχός της Τύχης

Αισθηματικές προβλέψεις 

Μία κινητικότητα θα παρατηρηθεί στο περιβάλλον σας και νέες γνωριμίες παρουσιάζονται για εσάς τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι θα έχετε ένα μυστικό έρωτα και αυτό θα αναπτύσσεται στα κρυφά. Μην πιέσετε καταστάσεις σε εσάς τους ίδιους αλλά και στην σχέση σας , πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας γιατί τα γεγονότα θα προχωρούν γρήγορα. Ο σύντροφος σας σας λατρεύει μην τον πληγώσετε. 

Επαγγελματικές προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σας  μια διένεξη με συνεργάτες σας οδηγεί σε εντάσεις. Όλα θα εξαρτηθούν από εσάς. Γενικά αυτήν την περίοδο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να αποφύγετε πιθανά μπερδέματα και φασαρίες. Μην επιχειρήσετε να προβείτε σε αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου, γιατί η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους κινήσεις. 

Οικονομικές προβλέψεις 

Θα σας δοθεί μία νέα ευκαιρία για να διορθώσετε την κατάσταση στον οικονομικό τομέα και να μπορέσετε να ισορροπήσετε.

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος |Κάρτα Ταρώ: Η Εγκράτεια

Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια

Αισθηματικές προβλέψεις 

Αγαπητοί Καρκίνοι ο Ιούλιος για εσάς τους δεσμευμένους δημιουργεί στην σχέση σας λόγια και εντάσεις. Ο αγαπημένος σας κάτι κρύβει και ίσως μια εξαπάτηση να είναι καθ’ οδόν. . Επίσης υπάρχει ο φόβος να αποκαλυφθούν κάποιες κρυφές σας σχέσεις και να προκληθούν μεταξύ σας νέες φιλονικίες και διαμάχες. Αποφύγετε λόγια που θα πικράνουν και τους δυο σας  όσο και αν αυτό δεν σας ακούγεται καλά. Είσαστε επιρρεπής σε έριδες, διενέξεις και φασαρίες, θα πρέπει να αλλάξετε στάση για να αποκατασταθούν οι ισορροπίες.  Αν είστε άτομο ελεύθερο,  οι αλλαγές στα αισθηματικά σας είναι σίγουρες. Θα έχετε διπλή ερωτική πρόταση.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Προσπαθήστε να είσαστε επιφυλακτικοί σε νέες προτάσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε λάθη και εντάσεις στην εργασία σας, συγκρατείστε τα νεύρα σας και τον εγωισμό σας για να μην έχετε αποτυχία. Υπάρχουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας βλάψουν, προστατέψτε τον εαυτό σας.

Οικονομικές προβλέψεις

Οικονομικές συναλλαγές που εκκρεμούν φροντίστε να τις ταχτοποιήσετε   Είναι μία περίοδος που θα προσπαθήσετε να δώσετε ένα τέλος στα οικονομικά σας προβλήματα και να επέλθει η ισορροπία και η ανάκαμψη.

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Λέων |Κάρτα Ταρώ: Η Αυτοκράτειρα

Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα
Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα

Αισθηματικές  προβλέψεις

Φίλοι Λέοντες αυτό το μήνα εσείς οι δεσμευμένοι θα πρέπει να βάλετε την λογική και το συναίσθημα και πείτε στο ταίρι σας τα θέλω σας γιατί τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και προσπαθήστε να δείτε με αισιοδοξία την σχέση σας. Προσπαθήστε να ανανεώσετε την σχέση σας με το ταίρι σας φροντίστε να κάνετε μαζί νέα πράγματα αν θέλετε να είσαστε καλύτερα. Ο μήνας υπόσχεται σε εσάς τους αδέσμευτους νέα ξεκινήματα και γνωριμίες.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Δυσκολίες που περάσατε στην εργασία σας θα σταματήσουν.  Αν συνεργάζεστε με πρόσωπα από το εξωτερικό υπάρχει μεγάλη εύνοια. Είναι μία ευνοϊκή περίοδος για σας και θα πετύχετε τους στόχους σας. Θα δημιουργηθούν οι καλύτερες εντυπώσεις και εσείς θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Επιτυχία  σε όλες τις προσπάθειες σας, ολοκλήρωση που σας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, πραγματοποίηση όλων των σχεδίων και των επιθυμιών σας. 

Οικονομικές προβλέψεις

Μια οικονομική ανανέωση, σας κάνει καλύτερες τις μέρες σας. Πιθανόν να έχετε, είτε ευνοϊκές παροχές από κάποια κληρονομιά.

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος |Κάρτα Ταρώ: Η Δύναμη

Κάρτα Ταρώ Η Δύναμη

Αισθηματικές προβλέψεις 

Αγαπητοί Παρθένοι αυτό τον μήνα οι αισθηματική σας ζωή ταράζεται. Η σχέση σας με τον σύντροφο σας αυτό τον μήνα θα έχει εντάσεις, καβγάδες και πολλές θα είναι οι διαμάχες που θα γίνουν μεταξύ σας. Μην πείτε λόγια που δεν πρέπει και μην είσαστε επιρρεπείς σε φασαρίες. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις, προσπαθήστε να βρείτε λύσεις με ηρεμία και γαλήνη ψυχής με ένα καλό διάλογο.  Αν είστε άτομο ελεύθερο, σημαίνει ότι αποζητάτε μία σχέση σταθερή για να έχετε μία ήρεμη και ισορροπημένη ζωή. Σύντομα μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Οι στόχοι και τα σχέδιά σας θα έχουν την απόδοση που θέλετε για τα επαγγελματικά σας. Μόνο που σε αυτό τον μήνα η κούραση σας φέρνει νεύρα. Προσέξτε τις κινήσεις σας. 

Οικονομικές προβλέψεις

Η υπομονή, οι μετρημένες κινήσεις σας και η σωστή διαχείριση, είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν  να σταθεροποιήσετε την οικονομική σας κατάσταση και στη συνέχεια να πετύχετε σταδιακή οικονομική άνοδο.


Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός |Κάρτα Ταρώ: Οι Εραστές

Κάρτα Ταρώ Οι Ερωτευμένοι

Αισθηματικές προβλέψεις 

Φίλοι Ζυγοί αυτός ο μήνας δημιουργεί σε εσάς τους δεσμευμένους αμφιβολίες για την σχέση σας με τον σύντροφο σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε έλεγχο τα συναισθήματα σας. Αν δείτε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του ή της συντρόφου σας, μην αδιαφορήσετε, με γνώση και λογική δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας για να έχετε μεταξύ σας αρμονία, αγάπη, ισορροπία. Ένας διάλογος θα βοηθούσε πολύ και τους δυο σας. Η ισορροπία και η αρμονία θα επέλθει ανάμεσά σας, δείξτε κατανόηση, καλή συμπεριφορά να ξέρετε ότι θα πετύχετε τα ακατόρθωτα. Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες σημαίνει ότι σύντομα θα συνάψετε δεσμό με ένα νέο πρόσωπο. 

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Χειριστείτε με διπλωματία τα επαγγελματικά σας και κάντε προσεκτικές κινήσεις για να αποφύγετε πιθανά μελλοντικά λάθη. Γενικά προμηνύοντας νέα ξεκινήματα ή αλλαγές θέσης στον εργασιακό σας χώρο. 

Οικονομικές προβλέψεις

Στα οικονομικά Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε οικονομική ανάκαμψη, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε κατάλληλα.

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός |Κάρτα Ταρώ: Ο Ερημίτης

Κάρτα Ταρώ Ο Ερημίτης

Αισθηματικές προβλέψεις 

Αυτό τον μήνα εσείς οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα έχετε μία έντονη συζυγική σύγκρουση. Ένας απρόβλεπτος δυνατός διαπληκτισμός σας βάζει σε σκέψεις και διλλήματα. Γενικά η οικογενειακή σας ζωή το διάστημα αυτό θα περάσει μια σοβαρή κρίση, μια δοκιμασία, λόγω κακής συνεννόησης. Η εμπιστοσύνη σας θα κλονιστεί  μη τυφλωθείτε από το θυμό και αντιμετωπίστε την κατάσταση με ψυχραιμία και λογική. Για να αποτραπεί αυτός ο κίνδυνος αποφύγετε θυμούς  και προσπαθήστε να φέρετε μία ισορροπία μεταξύ σας. Αν είστε ελεύθεροι η τύχη σας επιφυλάσσει καλύτερες μέρες. 

Επαγγελματικές προβλέψεις

Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρχει  αστάθεια. θα πρέπει να προσέξετε και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για νέες συνεργασίες  γιατί η περίοδος θα είναι δύσκολη. Προσπαθήστε να είσαστε ήρεμοι. Στα οικονομικά σας είναι μία περίοδος 

Οικονομικές προβλέψεις

Στα οικονομικά θα σας δοθεί μια νέα ευκαιρία για να διορθώσετε την κατάσταση στον οικονομικό τομέα και να μπορέσετε να ισορροπήσετε. Πολλές θα είναι οι αλλαγές για εσάς και η οικονομική σας ανεξαρτησία μέσα σε αυτό το μήνα θα είναι γεγονός.

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης |Κάρτα Ταρώ: Η Δικαιοσύνη

Κάρτα Ταρώ Η Δικαιοσύνη

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο μήνας  Ιούνιος για εσάς τους δεσμευμένους Τοξότες θα φέρει δυσκολίες στην σχέση σας. Αόριστες συζητήσεις  και ανεξήγητες καταστάσεις με  το ταίρι σας παγώνουν τα συναισθήματα σας. Αναζητήστε λύσεις, κάντε ένα διάλογο μεταξύ σας δείξετε αυτοσυγκράτηση για να μη δημιουργηθούν ολέθρια αποτελέσματα στην οικογενειακή σας ζωή. Δώστε βάση στην διαίσθηση σας  μείνετε σιωπηλοί και αντιμετωπίστε όλα τα θέματα σας με ηρεμία. Αν είστε αδέσμευτοι ένα νέο πρόσωπο θα εμφανισθεί στη ζωή σας, που θα σας ξεσηκώσει 

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Στα επαγγελματικά σας κάποιες καινούργιες ιδέες που θα υλοποιήσετε και υποσχέσεις για βοήθεια που θα σας παρουσιαστούν αναπάντεχα, θα σας ανοίξουν τον δρόμο για την επιτυχία και για ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον. Η αξία σας και οι δυνατότητές σας θα αναγνωρισθούν από τους συνεργάτες σας και θα λάβετε την επιβράβευση που τόσο πολύ περιμένετε. 

Οικονομικές προβλέψεις

Τα οικονομικά σας θα έχουν μια σταθερή ανοδική πορεία, και σταδιακά θα έχετε σημαντικά κέρδη.

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως |Κάρτα Ταρώ: Η Αρχιέρια

Κάρτα Ταρώ Η Μεγάλη Ιέρεια

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπητοί Αιγόκεροι αυτός ο μήνας δεν σας βρίσκει με καλή διάθεση. θα διανύσετε μια περίοδο εσωτερικής σύγχυσης. Απαιτείται θάρρος, δύναμη και πίστη σε  ότι θέλετε να ξεκινήσετε η να αλλάξετε ότι δύσκολο υπάρχει. Ελέγξτε προσεκτικά τις κινήσεις του αγαπημένου σας προσώπου, γιατί πιθανόν η αιτία να μην είστε εσείς, αλλά τρίτα πρόσωπα. Αποφύγετε εντάσεις  που θα δημιουργηθούν ανάμεσά σας και εμπιστευθείτε το ταίρι σας αποφύγετε προβλήματα και μην καταπιέζεστε. Προσπαθήστε να βρείτε εσωτερική ισορροπία παραμερίστε το άγχος και μην ασχολείστε με ανθρώπους που δεν αξίζουν. Αν είστε αδέσμευτοι, ένας νέος έρωτας έρχεται να σας απογειώσει. 

 Επαγγελματικές προβλέψεις 

Στα επαγγελματικά σας θέματα πιθανά εμπόδια και προβλήματα θα ξεπεραστούν, κρατήστε κρυφά τα χαρτιά σας και σίγουρα θα ξεχωρίσετε από τους συνεργάτες σας.

Οικονομικές προβλέψεις

Στα οικονομικά σας  σταδιακά την οικονομική σας κατάσταση θα παρουσιάσει βελτίωση. 

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος |Κάρτα Ταρώ: Ο Ήλιος

Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος

Αισθηματικές προβλέψεις 

Φίλοι Υδροχόοι. Κάτι αλλάζει στη ζωή σας αργά αλλά σταθερά και η συναισθηματική σας ζωή τροποποιείται προς το καλύτερο.  Για εσάς τους δεσμευμένους ο μήνας φέρνει καλές ειδήσεις. Η οικογενειακή σας ζωή κυλάει με αρμονική συμβίωση, ευτυχία  αυτό  σημαίνει ότι η σχέση σας είναι δυνατή, ειλικρινής και τίποτα δεν μπορεί να την χαλάσει. Η γενναιοδωρία, η αισιοδοξία και τα αποθέματα της θετικής ενέργειας που έχετε είναι τεράστια. Αν είστε αδέσμευτοι, ένας νέος έρωτας έρχεται να σας απογειώσει και να σας παρασύρει για να ζήσετε έντονες φλογερές ερωτικές στιγμές, γεμάτες πάθος. Μια παλιά φιλία ίσως ξαναζωντανέψει, φουντώσει και να μετατραπεί σε ερωτική σχέση, σε ένα ζωογόνο έρωτα, με ενδεχόμενη επισημοποίηση. 

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Στα επαγγελματικά σας θα κάνετε νέα ξεκινήματα κάποιες νέες ιδέες που θα υλοποιήσετε  θα σας ανοίξουν τον δρόμο για την επιτυχία και την άνοδο. Ήρθε η ώρα για επαγγελματική καταξίωση. 

Οικονομικές προβλέψεις

Στα οικονομικά σας θα υπάρξει βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και θα αποκτήσετε αρκετά χρήματα, ως ανταμοιβή για τον υπομονετικό σας χαρακτήρα. 

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς |Κάρτα Ταρώ: Ο Μάγος

Κάρτα Ταρώ Ο Μάγος

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλοι Ιχθείς την περίοδο αυτή μία στασιμότητα που επικρατεί στην αισθηματική σας ζωή και εσείς οι δεσμευμένοι περνάτε μία δύσκολη φάση είσαστε  εσωστρεφής και έχετε μία τάση για απομόνωση, μοναξιά και πνευματική αναζήτηση. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να ξεδιαλύνετε μέσα σας αν τα δικά σας αισθήματα υπάρχουν ακόμα για το ταίρι σας. Πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις, να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, να κινηθείτε αργά και με σταθερά βήματα και να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, ώστε να επανέλθει η ισορροπία και αρμονία ανάμεσά σας. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και αυθόρμητοι και όλα θα εξελιχθούν ομαλά, ώστε να πραγματοποιηθεί η συναισθηματική σχέση που επιθυμείτε.  

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Στην εργασία σας να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος μεγάλης σύγκρουσης, φασαρίας και αναστάτωσης με συναδέλφους που μπορεί να σας βλάψουν. Βάλτε στόχους για  καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα με καλύτερες προϋποθέσεις. Η δημιουργική σας έμπνευση θα βοηθήσει αρκετά στην επικερδή ανάπτυξη της εργασίας σας. 

Οικονομικές προβλέψεις

Μία συνάντηση που θα πραγματοποιήσετε για θέματα επαγγελματικά, θα έχει ευνοϊκή επίδραση και στην άνοδο των οικονομικών σας.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles