Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2018

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2018. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης και Αθηνά σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Θέλεις Αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Η Μελλοντολόγος Αθηνά κάθε μήνα θα σας κάνει προβλέψεις μέσα από τις κάρτες ταρώ.

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου από την Μελλοντολόγο Αθηνά.

Κάρτα ταρώ Οχτώ των Πεντάκτινων

1Ζώδιο Κριός | Κάρτα Ταρώ Οχτώ Δηνάριο

Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί αυτό το διάστημα. Ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με δανεισμό χρημάτων. Υπάρχει περίπτωση να εκτεθείτε. Μάλιστα θα σας απασχολήσουν και οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ή των υπαλλήλων σας. Γενικά διατηρήστε ουδέτερη στάση και επιφύλαξη σε όλα τα θέματα.

Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Κυπέλλων

2Ζώδιο Ταύρος | Κάρτα Ταρώ Βασιλιάς Κυπέλλων

Καιρός για αναδιοργάνωση αυτός ο μήνας. Οι απώλειες έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Μάλιστα κάποιο ανδρικό πρόσωπο με υψηλή θέση θα σας προσεγγίσει. Μην είστε ευάλωτοι στις τυχόν υποσχέσεις για βοήθεια, η κάρτα σας προειδοποιεί για τις κακές θελήσεις, και  να σας υποσχεθούν πράγματα που δε μπορούν να γίνουν. Ο κίνδυνος εξαπάτησης καραδοκεί.

Κάρτα ταρώ Δύο των Ξιφών

3Ζώδιο Δίδυμος | Κάρτα Ταρώ Δύο Ξίφη

Προσοχή αυτή τη περίοδο, θα πρέπει να επιδείξετε. Οι σχέσεις σας, θα περάσουν από το μικροσκόπιο. Αρκετοί θα είναι αυτοί που θα έρθουν με σκοπό να σας εξαπατήσουν. Μάλιστα θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα αν κάνετε οτιδήποτε «παράνομο» αυτό το διάστημα. Μια γυναίκα όμως  θα ασκήσει την επιρροή της και θα σας προστατεύσει.

Κάρτα ταρώ Πέντε των Πεντάκτινων

4Ζώδιο Καρκίνος | Κάρτα Ταρώ Πέντε Δηνάριο

Η εύνοια αυτό το διάστημα θα είναι φανερή. Ειδικά σε ότι σχετίζεται με τα οικονομικά και γενικά στα επαγγελματικά. Φυσικά και η λογική παίζει σημαντικό ρόλο και ο σχεδιασμός των κινήσεων.  Δυστυχώς στην αγάπη δεν ισχύει το ίδιο. Στα θέματα της καρδιάς θα υπάρξουν προβλήματα.

Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων

5Ζώδιο Λέων | Κάρτα Ταρώ Άσσος Κυπέλων

Δείχνετε αρκετά άκαμπτη θέληση αυτή τη περίοδο. Για εσάς ο νόμος είναι αμετάβλητος και ισχύει για όλους. Φυσικά αυτό σας δίνει τη δύναμη και το κύρος να βάζετε τα πράγματα στη θέση τους. Και άλλες φορές να δημιουργεί ανισορροπίες και προβλήματα σε σχέση με τους άλλους. Επίσης μια απροσδόκητη αλλαγή θέσης θα αλλάξει τα δεδομένα.

Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Ράβδων

6Ζώδιο Παρθένος | Κάρτα Ταρώ Βασιλιάς Ράβδων

Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι αυτή τη περίοδο. Έχετε την εύνοια της τύχης και σας φανερώσει πολλές καλές ευκαιρίες. Αλλά με τα πείσματα και τη ξεροκεφαλιά σας κινδυνεύετε να τα θαλασσώσετε. Κάποιο άτομο θα σας δώσει κάποια συμβουλή που θα πρέπει να εισακούσετε.

Κάρτα Ταρώ Ο Θάνατος

7Ζώδιο Ζυγός | Κάρτα Ταρώ Ο Θάνατος

Δύσκολη αυτή η περίοδος με πολλά εμπόδια. Η καταστροφή είναι προ το πυλών και απαιτεί τη μέγιστη προσοχή σας. Η αδράνεια σας και ο λήθαργος, σας έκανε να χάσετε άτομα που θέλανε να  σας ευεργετήσουν. Τα εμπόδια θα είναι αρκετά και η αποτυχίες πολλές οπότε ενεργοποιηθείτε.

Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Ράβδων

8Ζώδιο Σκορπιός | Κάρτα Ταρώ Βασίλισσα Ράβδων

Ευχάριστη περίοδο αυτή που διανύουμε για εσάς. Πολλά άτομα, ειδικά του αντίθετου φύλου θα προσπαθήσουν να σας εκφράσουν το θαυμασμό σας. Επίσης και στο τομέα των εργασιών σας θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για ανανέωση. Όπως κιόλας είναι περίοδος που θα πάρετε και τις αμοιβές σας, από τους κόπους των περασμένων μηνών.

Κάρτα Ταρώ Ο Κόσμος

9Ζώδιο Τοξότης | Κάρτα Ταρώ Ο Κόσμος

Είναι μια καλή περίοδος να βγείτε από την στασιμότητα και από την αδράνεια. Μην ανησυχείτε για τυχόν αποτυχίες. Η επιτυχία σας, είναι εξασφαλισμένη και η αποδοχή του κόσμου μέγιστη. Μάλιστα θα σας παρουσιαστεί και μια ευκαιρία για ένα ταξίδι ίσως και αλλαγή τόπου ή κατοικίας.

Κάρτα ταρώ Εννιά των Ξιφών

10Ζώδιο Αιγόκερος | Κάρτα Ταρώ Εννιά Ξίφη

Όσο και αν δε μπορείτε να τα διαχειριστείτε τα θέματα που σας προκύπτουν μην βάζετε και άλλο λάδι στη φωτιά. Ναι είστε απαιτητικοί γιατί είστε υπεύθυνοι και βγάζετε όλη τη δουλειά και τα δίνετε όλα αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει και οι άλλοι να χορέψουν στο δικό σας ρυθμό. Μη νιώθετε προδομένοι και ότι δε  σας κατανοούν. Δώστε τους δέλεαρ ώστε να κερδίσετε σημαντική υποστήριξη από αυτούς.

Κάρτα ταρώ Εφτά των Ξιφών

11Ζώδιο Υδροχόος | Κάρτα Ταρώ Εφτά Ξίφη

Η περίοδος αυτή θα είναι δύσκολη για εσάς.  Θα πρέπει να διαχειριστείτε πολλά, ειδικά στη διαχείριση των οικονομικών. Αυτό θα φέρει προστριβές με τα δικά σας άτομα ειδικά του αντίθετου φύλου και σε νεότερη ηλικία. Έχετε την σωστή κρίση να τα βάλετε σε μια σειρά αλλά κάποιες φορές καλό είναι να ακούσετε και μην αγνοηθεί μια καλή συμβουλή. Παρόλα αυτά όμως η οικονομικά επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα

12Ζώδιο Ιχθύες | Κάρτα Ταρώ Αυτοκράτειρα

Πέρα την όποια αμφιταλάντευση  που υπάρχει, όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Αρκετές υποθέσεις σας ακόμα και οι πιο περίπλοκες θα επιλυθούν. Θα περάσετε δυναμικά στη δράση και θα γίνετε αρκετά παραγωγικοί και οι υφιστάμενοι σας θα σας δώσουν χώρο για πρωτοβουλίες. Μην φοβάστε το άγνωστο ή όποια δυσκολία τη ξεπερνάτε.

Δείτε και Αυτό: Ξέρεις ότι……..

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here