Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2018

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2018. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης και Αθηνά σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Θέλεις Αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Η Μελλοντολόγος Αθηνά κάθε μήνα θα σας κάνει προβλέψεις μέσα από τις κάρτες ταρώ.

ρώτα το ταρωτώ
Κάνε κλικ και στείλε την ερώτηση σου! Το Ταρωτώ σου απαντά!

Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου από την Μελλοντολόγο Αθηνά.

Ζώδιο Κριός | Κάρτα Ταρώ Οχτώ Δηνάριο
Κάρτα ταρώ Οχτώ των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Οχτώ των Πεντάκτινων

Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί αυτό το διάστημα. Ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με δανεισμό χρημάτων. Υπάρχει περίπτωση να εκτεθείτε. Μάλιστα θα σας απασχολήσουν και οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ή των υπαλλήλων σας. Γενικά διατηρήστε ουδέτερη στάση και επιφύλαξη σε όλα τα θέματα.

Ζώδιο Ταύρος | Κάρτα Ταρώ Βασιλιάς Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Κυπέλλων

Καιρός για αναδιοργάνωση αυτός ο μήνας. Οι απώλειες έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Μάλιστα κάποιο ανδρικό πρόσωπο με υψηλή θέση θα σας προσεγγίσει. Μην είστε ευάλωτοι στις τυχόν υποσχέσεις για βοήθεια, η κάρτα σας προειδοποιεί για τις κακές θελήσεις, και  να σας υποσχεθούν πράγματα που δε μπορούν να γίνουν. Ο κίνδυνος εξαπάτησης καραδοκεί.

Ζώδιο Δίδυμος | Κάρτα Ταρώ Δύο Ξίφη
Κάρτα ταρώ Δύο των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Δύο των Ξιφών

Προσοχή αυτή τη περίοδο, θα πρέπει να επιδείξετε. Οι σχέσεις σας, θα περάσουν από το μικροσκόπιο. Αρκετοί θα είναι αυτοί που θα έρθουν με σκοπό να σας εξαπατήσουν. Μάλιστα θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα αν κάνετε οτιδήποτε «παράνομο» αυτό το διάστημα. Μια γυναίκα όμως  θα ασκήσει την επιρροή της και θα σας προστατεύσει.

Ζώδιο Καρκίνος | Κάρτα Ταρώ Πέντε Δηνάριο
Κάρτα ταρώ Πέντε των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Πέντε των Πεντάκτινων

Η εύνοια αυτό το διάστημα θα είναι φανερή. Ειδικά σε ότι σχετίζεται με τα οικονομικά και γενικά στα επαγγελματικά. Φυσικά και η λογική παίζει σημαντικό ρόλο και ο σχεδιασμός των κινήσεων.  Δυστυχώς στην αγάπη δεν ισχύει το ίδιο. Στα θέματα της καρδιάς θα υπάρξουν προβλήματα.

Ζώδιο Λέων | Κάρτα Ταρώ Άσσος Κυπέλων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων

Δείχνετε αρκετά άκαμπτη θέληση αυτή τη περίοδο. Για εσάς ο νόμος είναι αμετάβλητος και ισχύει για όλους. Φυσικά αυτό σας δίνει τη δύναμη και το κύρος να βάζετε τα πράγματα στη θέση τους. Και άλλες φορές να δημιουργεί ανισορροπίες και προβλήματα σε σχέση με τους άλλους. Επίσης μια απροσδόκητη αλλαγή θέσης θα αλλάξει τα δεδομένα.

Ζώδιο Παρθένος | Κάρτα Ταρώ Βασιλιάς Ράβδων
Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Ράβδων

Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι αυτή τη περίοδο. Έχετε την εύνοια της τύχης και σας φανερώσει πολλές καλές ευκαιρίες. Αλλά με τα πείσματα και τη ξεροκεφαλιά σας κινδυνεύετε να τα θαλασσώσετε. Κάποιο άτομο θα σας δώσει κάποια συμβουλή που θα πρέπει να εισακούσετε.

Ζώδιο Ζυγός | Κάρτα Ταρώ Ο Θάνατος
Κάρτα Ταρώ Ο Θάνατος
Κάρτα Ταρώ Ο Θάνατος

Δύσκολη αυτή η περίοδος με πολλά εμπόδια. Η καταστροφή είναι προ το πυλών και απαιτεί τη μέγιστη προσοχή σας. Η αδράνεια σας και ο λήθαργος, σας έκανε να χάσετε άτομα που θέλανε να  σας ευεργετήσουν. Τα εμπόδια θα είναι αρκετά και η αποτυχίες πολλές οπότε ενεργοποιηθείτε.

Ζώδιο Σκορπιός | Κάρτα Ταρώ Βασίλισσα Ράβδων
Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Ράβδων

Ευχάριστη περίοδο αυτή που διανύουμε για εσάς. Πολλά άτομα, ειδικά του αντίθετου φύλου θα προσπαθήσουν να σας εκφράσουν το θαυμασμό σας. Επίσης και στο τομέα των εργασιών σας θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για ανανέωση. Όπως κιόλας είναι περίοδος που θα πάρετε και τις αμοιβές σας, από τους κόπους των περασμένων μηνών.

Ζώδιο Τοξότης | Κάρτα Ταρώ Ο Κόσμος
Κάρτα Ταρώ Ο Κόσμος
Κάρτα Ταρώ Ο Κόσμος

Είναι μια καλή περίοδος να βγείτε από την στασιμότητα και από την αδράνεια. Μην ανησυχείτε για τυχόν αποτυχίες. Η επιτυχία σας, είναι εξασφαλισμένη και η αποδοχή του κόσμου μέγιστη. Μάλιστα θα σας παρουσιαστεί και μια ευκαιρία για ένα ταξίδι ίσως και αλλαγή τόπου ή κατοικίας.

Ζώδιο Αιγόκερος | Κάρτα Ταρώ Εννιά Ξίφη
Κάρτα ταρώ Εννιά των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Εννιά των Ξιφών

Όσο και αν δε μπορείτε να τα διαχειριστείτε τα θέματα που σας προκύπτουν μην βάζετε και άλλο λάδι στη φωτιά. Ναι είστε απαιτητικοί γιατί είστε υπεύθυνοι και βγάζετε όλη τη δουλειά και τα δίνετε όλα αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει και οι άλλοι να χορέψουν στο δικό σας ρυθμό. Μη νιώθετε προδομένοι και ότι δε  σας κατανοούν. Δώστε τους δέλεαρ ώστε να κερδίσετε σημαντική υποστήριξη από αυτούς.

Ζώδιο Υδροχόος | Κάρτα Ταρώ Εφτά Ξίφη
Κάρτα ταρώ Εφτά των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Εφτά των Ξιφών

Η περίοδος αυτή θα είναι δύσκολη για εσάς.  Θα πρέπει να διαχειριστείτε πολλά, ειδικά στη διαχείριση των οικονομικών. Αυτό θα φέρει προστριβές με τα δικά σας άτομα ειδικά του αντίθετου φύλου και σε νεότερη ηλικία. Έχετε την σωστή κρίση να τα βάλετε σε μια σειρά αλλά κάποιες φορές καλό είναι να ακούσετε και μην αγνοηθεί μια καλή συμβουλή. Παρόλα αυτά όμως η οικονομικά επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Ζώδιο Ιχθύες | Κάρτα Ταρώ Αυτοκράτειρα
Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα
Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα

Πέρα την όποια αμφιταλάντευση  που υπάρχει, όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Αρκετές υποθέσεις σας ακόμα και οι πιο περίπλοκες θα επιλυθούν. Θα περάσετε δυναμικά στη δράση και θα γίνετε αρκετά παραγωγικοί και οι υφιστάμενοι σας θα σας δώσουν χώρο για πρωτοβουλίες. Μην φοβάστε το άγνωστο ή όποια δυσκολία τη ξεπερνάτε.

Δείτε και Αυτό: Ξέρεις ότι……..

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.