Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2018

1Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2018

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

2Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Κριός | Κάρτα Ταρώ  5 Ξίφη

Κάρτα ταρώ Πέντε των Ξιφών

Γενικά: Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά αυτή τη περίοδο. Για αυτό και θα πρέπει να δείξετε κάποια ικανότητα προσαρμογής. Οι ειδήσεις και τα απροσδόκητα θα είναι συνεχείς. Δείξτε διπλωματία και θα ξεπεράσετε το όποιο εμπόδιο.

Επαγγελματικά: Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών αυτή τη περίοδο και ειδικά στο τέλος του μηνός. Επίσης είναι μια εποχή που δεν επιτρέπει ανατρεπτικές κινήσεις όσο καλές και να είναι. Δώστε προσοχή σε θέματα τεχνογνωσίας ή τεχνολογικά και ρυθμίστε τις ανάλογες αλλαγές.

Αισθηματικά: Αλλάξτε λίγο τη νοοτροπία σας και τη συμπεριφορά σας. Το πείσμα και η ξεροκεφαλιά σας, δε σας αφήνει να βάλετε τάξη και να ερμηνεύσετε τα σωστά σημάδια γιατί ο σύντροφος σας αντιδρά έτσι. Ακούστε και την άλλη άποψη και λειτουργήστε ανάλογα. Ισορροπήστε λίγο τις συνθήκες και όλα θα βελτιωθούν προς όφελος σας.

3Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Ταύρος |  Κάρτα Ταρώ 1 Κυπέλων

Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων

Γενικά:  Η ανάγκη προσαρμογής  για μια πιο αποδοτική  περίοδο θα γίνει πιο επιτακτική ανάγκη για σας. Αυτό θα σας φέρει κάποιο δισταγμό αλλά και ένα μπέρδεμα στο μυαλό για το πώς θα επιτύχετε τους σκοπούς σας χωρίς βοήθεια. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι χωρίς βοήθεια δε μπορείτε να καταφέρετε και πολλά.

Επαγγελματικά: Αυτό το μήνα όσο πολύπλοκος και εάν είναι με τις ιδιαιτερότητες του, θα σας ευνοήσει αρκετά. Σύντομα θα υπάρξει μια πρόταση με νέους ανθρώπους που θα δημιουργήσετε κάποιο κοινούς στόχους. Οι ικανότητες σας και οι προοπτικές σας θα προβληθούν και φυσικά όλα αυτά με το αζημίωτο οπότε μη τα αναλύετε όλα πολύ και μη χάνετε χρόνο.

Αισθηματικά: Όσοι είστε σε σχέση είναι μια θαυμάσια περίοδο να ρυθμίσετε κάποιες εκκρεμότητες. Βάλτε τα όρια σας στο σύντροφο σας και περάστε πιο ουσιαστικό χρόνο μαζί του. Αυτό θα σας ανανεώσει. Για τους ελεύθερους θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες με κοινά ενδιαφέροντα που θα εξελιχθούν σε σχέση ζωής.

4Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Δίδυμος | Κάρτα Ταρώ  Εγκράτεια

Κάρτα Ταρώ Η Εγκράτεια

Γενικά: Θα είναι μια ιδιαίτερη περίοδο αυτό το διάστημα. Ανισόρροπες καταστάσεις θα σας βγάλουν εκτός εαυτού. Όμως θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες και να αξιοποιήσετε  τις ευκαιρίες προς όφελος σας.

Επαγγελματικά: Το τελευταίο διάστημα νιώσετε ότι θα πρέπει να υπερασπιστείτε τα δρώμενα σας. Τα πράγματα θα περιπλέκονται πολύ και οι εξελίξεις θα καθυστερούν. Μην αγχώνεστε και ζητήστε βοήθεια από έμπιστους συνεργάτες να σας βοηθήσουν.

Αισθηματικά: Είστε σε μια φάση που εξετάζετε σοβαρά τα πλεονεκτήματα της ερωτικής σας σχέσης. Νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα, και συγχρόνως να καλύψετε τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Για τους ελεύθερους θα ασκήσετε ένα μαγνητισμό που σας φέρει σε ενδιαφέροντες  ερωτικές φιλίες. Προσοχή όμως μην βγουν στο προσκήνιο πράγματα που δεν είναι η ώρα τους.

5Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Καρκίνος | Κάρτα Ταρώ 4 Ράβδοι

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ράβδων

Γενικά: Οι όποιες ταλαιπωρίες αυτή τη περίοδο θα απομακρυνθούν και ένα αίσθημα ικανοποίησης χαράς φαίνεται στον ορίζοντα. Δώστε μόνο τον απαιτούμενο χρόνο για τη προσαρμογή.

Επαγγελματικά: Τα οικονομικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο και θα δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις. Μην αγχώνεστε είναι παροδικό και αποφύγετε να ζητήσετε ευθύνες για μια λάθος διαχείριση. Όλα θα ομαλοποιηθούν με μεθοδικότητα.

Αισθηματικά: Θα πρέπει να δείξετε λίγο περισσότερο ενδιαφέρον για τα άτομα που έχετε δίπλα σας. Κάποιες φορές  φαίνεστε ασυνεπής απέναντι τους λανσάροντας  περισσότερο τα δικά σας θέλω. Δώστε χρόνο ουσιαστικό στη σχέση σας και θα δείτε να εξελίσσονται πιο ομαλά τα πράγματα και να κερδίζετε έδαφος στα πρακτικά θέματα.

6Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Λέων | Κάρτα Ταρώ 3 Κυπέλων

Κάρτα ταρώ Τρία των Κυπέλλων

Γενικά: Δεν διανύετε και τη καλύτερη περίοδο σε αυτή τη φάση. Αυτό σας κάνει εριστικούς και καλό θα είναι να αφήσετε τα γεγονότα να εξελιχθούν πριν πάρετε την όποια απόφαση.

Επαγγελματικά: Μην ωθείτε τα πράγματα στη δουλειά στα άκρα. Ναι, έχετε ταλαιπωρηθεί αυτό το διάστημα αλλά δώστε και εμπιστοσύνη και τα περιθώρια στους  συνεργάτες σας  να δείξουν τη δημιουργικό  τους ταλέντο.

Αισθηματικά: Οι πρόσφατες ταλαιπωρίες σας θα έχουν απομακρύνει από το ταίρι σας. Χαλαρώστε και κοιτάξτε να επιδιώξετε να περάσετε περισσότερο χρόνο και θα δείτε ότι θα ξαναβρείτε τη καλή σας διάθεση.

7Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Παρθένος | Κάρτα Ταρώ Αστέρι  Ανάποδα

Κάρτα Ταρώ Το Αστέρι

Γενικά: Ο χρόνος αυτή τη περίοδο είναι αρκετά εποικοδομητικός και θα λειτουργήσει υπέρ σας. Η θεά τύχη θα σας είναι με το μέρος σας σε ότι καταπιαστείτε.

Επαγγελματικά: Θα πρέπει να αλλάξετε άποψη και τρόπους ενέργειας για συνεργάτες που έχετε βάλει στο περιθώριο. Καιρός να αναβαθμίσετε και να αλλάξετε ριζικά τα πλάνα σας και μην το παγώνετε άλλο. Η ανανέωση αυτή θα θετικές αλλαγές και επαγγελματικές ενδιαφέροντες συνεργασίες με πολλά κερδοφόρα αποτελέσματα.

Αισθηματικά: Αναζητάτε συνεχώς  την επιβεβαίωση και την αναγνώριση από το ταίρι σας. Αυτό όμως δημιουργεί ένταση και εκνευρισμό στο ταίρι σας που δε ξέρει πώς να σας διαχειριστεί. Μη μεγαλοποιείται τα πράγματα και μην τεντώνετε το σχοινί, το οποίο στηρίζει πολλά από τα επιτεύγματα σας.

8Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Ζυγός | Κάρτα Ταρώ Ιππότης Δηνάριο

Κάρτα ταρώ Ιππότης των Πεντάκτινων

Γενικά: Η πίστη στον εαυτό σας θα παίξει σημαντικό ρόλο για το επόμενο διάστημα. Μη φέρεστε απερίσκεπτα ή επιπόλαια και η επιμονή σας σύντομα θα επιβραβευτεί.

Επαγγελματικά: Ζητήστε βοήθεια και θα σας δοθεί. Ένα αξιοσέβαστο άτομο σας βοηθήσει να ανασυγκροτήστε τα σχέδια σας από τις όποιες επιπολαιότητες σας. Μαζί θα ενώσετε τις δυνάμεις σας και θα φτάσετε γρηγορότερα στην επίτευξη του προορισμού σας.

Αισθηματικά: Καλό θα είναι αυτή τη περίοδο να προσέχετε πως θα εκφραστείτε. Και μάλιστα και που, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια τυχόν κρυμμένες σας ιστορίες ή ελαττώματα που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Τηρήστε σιγή Ιχθύων.

9Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Σκορπιός | Κάρτα Ταρώ Κρίση

Κάρτα Ταρώ Η Κρίση

Γενικά: Θα νιώθετε ότι όλοι θα βάλλονται εναντίον σας και αυτό θα σας κουράζει. Ηρεμήστε και μην κατακρίνετε  τα πάντα. Απλά μερικές φορές θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τις εξελίξεις ενώ όπου χρειάζεται απλά να κάνετε παύση.

Επαγγελματικά: Σε αυτή τη φάση θα πρέπει να κάνετε επιτακτική την ανάγκη να αλλάξετε κάποια πράγματα στην εργασία σας. Οι όποιες διορθωτικές κινήσεις θα φέρουν τις ανάλογες θετικές επιδράσεις. Η αδράνεια θα φέρει καθυστερήσεις στο μέλλον.

Αισθηματικά: Θα εφοδιαστείτε  με αρκετή ψυχραιμία αυτή τη περίοδο που όμως θα σας ευνοήσει.  Πολλές οι ευκαιρίες στα συναισθηματικά σας και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση. Αυτό όμως σας βοηθά σε μια ερωτική κατάκτηση  ή σε μια δημιουργική ανανέωση της ήδη υπάρχουσας.

10Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Τοξότης | Κάρτα Ταρώ Ήλιος

Κάρτα Ταρώ Ο Ήλιος

Γενικά: Έρχονται αλλαγές  που παρά τις έντονες διακυμάνσεις ως προς τον τρόπο θα σας ευνοήσει. Οι κρίσεις που είχατε και που ακόμα σας ταλαιπωρούν θα τα δείτε πλέων με άλλη ματιά. Αυτό θα σας φέρει άλλες προοπτικές και έτσι θα ρυθμίσετε πολλά μαζί προς όφελος σας.

Επαγγελματικά: Οι αντιθέσεις δε θα λείψουν. Αρκετές οι δυσκολίες που αντιμετωπίσετε. Αλλά ένας φίλος ή συνεργάτης θα σας βοηθήσει να ξανακερδίσετε το χαμένο έδαφος. Παρά τις αντιξοότητες και τους ανταγωνισμούς  θα βρείτε την ισορροπία και να ωφεληθείτε σε βάθος χρόνου.

Αισθηματικά: Χωρίς αμφιβολία η παρουσία σας μαγεύει τα πλήθη. Τα αισθήματα σας και η γοητεία σας θα σας κάνει ενδιαφέροντες . Ένα άτομο αρκετά μεγαλύτερο σας θα μπει στη ζωή σας με ευεργετικά αποτελέσματα.

11Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Αιγόκερως | Κάρτα Ταρώ 8 Ξίφη 

Κάρτα ταρώ Οχτώ των Ξιφών

Γενικά: Θα υπάρξουν εξάρσεις και γενικά ένα έντονο κλίμα παρεξηγήσεων άνευ λόγου και αιτίας. Όλα θα δείχνουν ότι δεν σας υπολογίζουν και αυτό θα σας βγάζει εκτός ελέγχου. Ηρεμήστε και σκεφτείτε μήπως και εσείς δίνετε λαβές με τη συμπεριφορά ή τα σχόλια σας.

Επαγγελματικά: Παρόλο που οι αντιθέσεις δε θα λείψουν ο μήνας θα είναι αποδοτικός. Προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε και να ακούσετε έναν συνεργάτη σας που οι συμβουλές του θα είναι χρήσιμες. Ο υπερβολικός ανταγωνισμός μόνο δυσκολίες θα σας φέρει.  

Αισθηματικά: Οι διαφωνίες και οι εντάσεις δε θα λείψουν και από τα αισθηματικά σας. Καλό θα είναι να ρίξετε τους τόνους ειδικά αφού εσείς θα είστε εριστικός αυτό το διάστημα. Αλλιώς τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή.

12Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Υδροχόος | Κάρτα Ταρώ 7 Ράβδοι 

Κάρτα ταρώ Εφτά των Ράβδων

Γενικά: Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα σε μια ισορροπία. Η λογική που σας έλλειπε έρχεται τώρα σαν από μηχανής θεός να σας βγάλει από τις δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε.

Επαγγελματικά: Αυτή τη περίοδο θα μπουν οι βάσεις για την επαγγελματική σας εξέλιξη η οποία ήδη φαίνεται ανθηρή. Ένας αξιόλογος συνεργάτης και φίλος θα σας φανεί πολύ χρήσιμος. Παρά τις συγκρούσεις μείνετε πιστοί στο όραμα σας και υποστηρίξτε το, με τα μέσα που έχετε και όλα θα εξελιχθούν κατά ευχή.  

Αισθηματικά:  Νέα άτομα μπαίνουν στο προσκήνιο και θα φέρουν ανατροπές. Αυτό δοκιμάζει τις σχέσεις σας και σας φέρνει ένα δίλημμα για το πώς θα πρέπει να το χειριστείτε. Ειδικά πάνω σε μια παλιά σας υπόθεση απέναντι σε μια καινούργια. Πάρτε άμεσα τη σωστή και τη ποιο ευνοϊκή απόφαση για εσάς γιατί η εύνοια θα είναι για μικρό διάστημα.

13Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου | Ζώδιο Ιχθύες | Κάρτα Ταρώ Ιέρεια 

Κάρτα Ταρώ Η Μεγάλη Ιέρεια

Γενικά: Αυτή τη περίοδο θα συνδυάσετε τις δραστηριότητες σας γύρω από την οικογένεια σας και ειδικά με το γυναικείο φύλλο. Πολλά τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αλλά μην ωθείτε τα πράγματα στα άκρα. Ο χρόνος θα είναι πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή τη φάση.

Επαγγελματικά: Γενικά η σταθερότητα θα σας διέπει σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Οι εξελίξεις  στη δουλεία σας πάνε βάση του προγραμματισμού. Μια γυναίκα συνεργάτης θα παίξει προωθητικό ρόλο στην εκπλήρωση των σχεδίων σας και οι συμβουλές της θα είναι κερδοφόρες. Προσοχή μόνο σε όποιες ριψοκίνδυνες ενέργειες που σχετίζονται με ακίνητα από οικογενειακό περιβάλλον.

Αισθηματικά: Ο λόγος σας δε θα περνάει και πολύ σε θέματα που έχουν συναισθηματική φύση. Μην περιμένετε την όποια κάλυψη από το ταίρι σας άσχετα με αυτά που εσείς προσφέρετε. Ναι, μετράει η γνώμη σας αλλά δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις επιδιώξεις σας άμεσα.  Ακούστε και λίγο πως ο άλλος αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Αφήστε  εκφραστεί και θα δείτε σε βάθος χρόνου ότι θα ωφεληθείτε αρκετά.

Δες και αυτό: Ανάλυση στην Μεγάλη Αρκάνα