Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης, Δέσποινα Πάππας και Βέρα σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Η Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μελλοντολογίας κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας μπορείτε να την συμβουλευτείτε καθημερινά στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Προβλέψεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ραντεβού με την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας

Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 από την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας

Κάρτα Ταρώ Ο Τρελός

1Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Κριός |Κάρτα Ταρώ: Ο Τρελός

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αγαπητοί Κριοί, εσείς οι δεσμευμένοι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα ζήσετε μια περίοδο ανασφάλειας. Το ταίρι σας στον μήνα αυτό θα σας προβληματίσει αρκετά και δεν θα ξέρει τι θέλει. Η συμπεριφορά του δημιουργεί προβλήματα θα χρειασθεί να αλλάξετε την καθημερινότητα σας ώστε η ζωή σας να προχωράει όμορφα. Γενικά στο συναισθηματικό τομέα  αποφύγετε μικροεντάσεις και εμπόδια που μπορεί να προκύψουν δεν θα πρέπει να σας πτοήσουν. Αγωνιστείτε για την σχέση σας σίγουρα εσείς θα κερδίσετε. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, με διασκέδαση, ταξίδια και μαγικές ερωτικές απολαύσεις.

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Εντάσεις και συγκρούσεις με συνεργάτες σας αναστατώνουν. Θα είναι μια περίοδος με αρκετές δυσκολίες στην εργασία σας. Οι γύρω σας θα θέλουν να σας βλάψουν, μια περίοδος δύσκολων καταστάσεων και δοκιμασιών ξεκινά για σας, έχετε μεγάλη εσωτερική δύναμη για να ξεπεράσετε παγίδες που σας βάζουν. Πάρτε πρωτοβουλίες ώστε να μην υπάρξουν λάθη και στραβοπατήματα, που θα είναι καταστροφικά για την δουλειά σας. Να το κάνετε άμεσα για να μην έχετε προβλήματα οικονομικά.  

Οικονομικές προβλέψεις

Μερικές δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στα οικονομικά σας. Προσέξτε και διαχειριστείτε σωστά τα χρήματα σας.

Τυχερή Μέρα: Σάββατο

Τυχεροί Αριθμοί: 9 – 17 – 31

Κάρτα Ταρώ Ο Τροχός της Τύχης

2Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος |Κάρτα Ταρώ: Ο Τροχός της Τύχης

Αισθηματικές προβλέψεις 

Αγαπητοί Ταύροι πολλά αλλάζουν μέσα σε αυτή την περίοδο για εσάς τους δεσμευμένους. Μην επιλέγετε την μοναχικότητα και απομακρύνεστε από τον άνθρωπο σας διατηρήστε την ηρεμία σας και αποφύγετε φασαρίες. Αλλάξτε τρόπο και συμπεριφορά ήρθε η ώρα να λύσετε θέματα που σας απασχολούν  θα πρέπει να δείτε  προσεκτικά τις καταστάσεις και απαραίτητα να βρείτε την καλύτερη λύση στα θέματα που σας απασχολούν. Να είσαστε  υπομονετικοί γιατί πολλά δεν θα αλλάξουν για αυτό αγαπήστε και διεκδικήστε το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι δείξτε θάρρος η τύχη σας επιφυλάσσει καλύτερες μέρες. 

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας και αποφύγετε καθυστερήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας. εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο και προγραμματίστε όσα θέλετε να κάνετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και κινηθείτε συνετά σε νέες συνεργασίες που θα παρουσιαστούν δείξτε θάρρος και τα σχέδια σας θα υλοποιηθούν. Νέα ξεκινήματα σε αυτό τον μήνα ευνοούνται.

Οικονομικές προβλέψεις

Μια στασιμότητα θα υπάρχει στα οικονομικά σας, αποφύγετε ανοίγματα φροντίστε να είστε προσεκτικοί με οποιεσδήποτε δοσοληψίες.

Τυχερή Μέρα: Παρασκευή

Τυχεροί Αριθμοί: 22 36 – 40

Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

3Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος |Κάρτα Ταρώ: Η Σελήνη

Αισθηματικές προβλέψεις 

Φίλοι Δίδυμοι, ο Ιούλιος για εσάς θα είναι ένας μήνας που εσείς οι δεσμευμένοι θα θέλετε να αλλάξετε πολλά σε όλα τα επίπεδα. Οι εξελίξεις τρέχουν για εσάς και θα έρθουν δυσκολίες για εσάς και το ταίρι σας. Κακόβουλοι άνθρωποι γύρω σας θα θελήσουν να σας βλάψουν. Μην δίνετε περιθώρια σε τρίτους γιατί η σχέση σας θα επηρεαστεί αρνητικά. Έχετε την δύναμη να αλλάξετε τα πάντα, γεμίστε την ψυχή σας με αγάπη για το ταίρι σας και χειριστείτε με προσοχή ότι έχει σχέση με την οικογένεια και το σπίτι. Αν είσαστε μόνοι ο μήνας αυτός για εσάς φέρνει στην ζωή σας το άλλο σας μισό

Επαγγελματικές προβλέψεις

Νέα ξεκινήματα θα κάνετε στην εργασία σας. Ήρθε ο καιρός να κάνετε ποιο εποικοδομητικά πράγματα, και  οι συνεργασίες που επιθυμούσατε  αρχίζουν να ξεκινούν και εσείς γεμίζετε  χαρά και αισιοδοξία. Η αφθονία που θα υπάρχει γύρω σας σας δίνει ευκαιρίες για άνοδο και επιτυχίες στα επαγγελματικά σας. Απαλλαγείτε από τους φόβους του παρελθόντος  γιατί τίποτα δεν θα είναι στάσιμο.

Οικονομικές προβλέψεις 

Να έχετε υπομονή γιατί μια πολύ καλή συνεργασία θα σας φέρει  κέρδη που θα σας ανακουφίσουν.  Είναι πολύ πιθανόν να λάβετε χρήματα που δεν περιμένετε  και από άλλη πηγή. 

Τυχερή Μέρα: Πέμπτη

Τυχεροί Αριθμοί: 03 – 10 -17

Κάρτα Ταρώ Η Μεγάλη Ιέρεια

4Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος |Κάρτα Ταρώ: Η Αρχιέρεια

Αισθηματικές προβλέψεις 

Ο μήνας έντονος για εσάς τους δεσμευμένους Καρκίνους. Θα έχετε αρκετά καλές στιγμές με το ταίρι σας σε αυτή την περίοδο. Ανοίξτε την καρδιά σας και κάντε τον δικό σας απολογισμό. Είναι μια πολύ καλή περίοδος μεταξύ σας να βρείτε ξανά τον έρωτα  και να βρεθείτε πολύ κοντά.  θα χρειασθεί να αλλάξετε τους καθημερινούς σας ρυθμούς της ρουτίνας, να ανανεωθείτε, ώστε η οικογενειακή σας ζωή να αποκτήσει νέα ενδιαφέροντα, δημιουργικά, αλλά και ψυχαγωγικά. Όπως όλα δείχνουν η τύχη επιτέλους σας χαμογελά. Νέες εξελίξεις δημιουργούν όμορφες στιγμές. Αν είστε πολύ καιρό χωρίς σύντροφο,  μία νέα γνωριμία έρχεται να σας ανεβάσει και να σας ξεσηκώσει ερωτικά.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Το τελευταίο διάστημα έχετε φόβους και ανασφάλειες με τα επαγγελματικά κάτι που δημιουργεί διακυμάνσεις μέσα σας. Κάποια βοήθεια που θα έχετε από τους συνεργάτες σας σας δίνει ελευθερία κινήσεων να πετύχετε τους στόχους σας.  Είστε άτομο ταλαντούχο  διατηρήστε τις σχέσεις σας με διπλωματία και η πορεία σας στα επαγγελματικά σας φέρνει απρόοπτη επιτυχία, ηθική ανταμοιβή που σας δικαιώνει για τις προσπάθειες που έχετε κάνει εδώ και καιρό. Αποφύγετε το άγχος και διαφυλάξτε την ψυχική σας ισορροπία. 

Οικονομικές προβλέψεις

Κινηθείτε με λογική σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Μην έχετε αδυναμίες στην συγκεκριμένη περίοδο για να αποκτήσετε χρήματα θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με οποιεσδήποτε δοσοληψίες. 

Τυχερή Μέρα: Κυριακή

Τυχεροί Αριθμοί: 11 – 25 – 49

Κάρτα Ταρώ Η Δικαιοσύνη

5Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Λέων |Κάρτα Ταρώ: Η Δικαιοσύνη

Αισθηματικές  προβλέψεις

Φίλοι Λέοντες στην συγκεκριμένη περίοδο σκεφθείτε και ζυγίστε τα πράγματα ακόμα και αν υπάρχουν μπερδεμένα συναισθήματα. Μην είστε όμως ανυπόμονοι και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Αφήστε τα γεγονότα να εξελιχθούν ομαλά, με αργό ρυθμό για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Εκφράστε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας και αποφύγετε μυστικούς έρωτες για να μην τρίξουν τα θεμέλια της σχέσης σας. Μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας σε τρίτους το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να σας βλάψουν. Για τους αδέσμευτους χρειάζεται προσοχή παντού για να μην μπλέξετε. Ένα νέο πρόσωπο θα αλλάξει την ερωτική σας ζωή. Κάντε τις σωστές κινήσεις.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά σας θέματα με προσοχή και μην τα αγνοείτε .Διαμάχες αρκετές θα έχετε στον εργασιακό σας χώρο άσχημο κλίμα ανάμεσα στους συνεργάτες, μπερδέματα, κίνδυνος  προσπαθήστε να έχετε ισορροπίες για να πετύχετε τους στόχους σας. Δείξτε εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο ισχυρό που είναι δίπλα σας και ακολουθείστε τις συμβουλές του.  Αν εκμεταλλευτείτε σωστά την συγκεκριμένη περίοδο τα επαγγελματικά σας θα έχουν μια καλύτερη πορεία. 

Οικονομικές προβλέψεις

Εστιάστε την προσοχή σας στα οικονομικά σας. Σημαντικές δοσοληψίες  σας φέρνουν απόλυτη ικανοποίηση. Προσπαθήστε μόνο να μην βγείτε εκτός προγράμματος.

Τυχερή Μέρα: Σάββατο

Τυχεροί Αριθμοί: 21 – 23 – 40

Κάρτα Ταρώ Οι Ερωτευμένοι

6Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος |Κάρτα Ταρώ: Οι Εραστές

Αισθηματικές προβλέψεις 

Αγαπητοί Παρθένοι ο μήνας αυτός για εσάς τους δεσμευμένους μπορεί να αλλάξει πολλά για; εσάς και την σχέση σας. Όσο και αν είσαστε ερωτευμένοι μην κάνετε την συζυγική σας ζωή δύσκολη. Κάποιος από τους δύο σας βιώνει δύσκολα , αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και λειτουργήστε με ηρεμία. Προσπαθήστε να δείτε ξεκάθαρα την σχέση σας και εμπιστευθείτε το ταίρι σας. Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας και βγείτε από ανασφάλειες. Ότι αντιθέσεις έχετε φροντίστε να ξεπεραστούν. Σε ότι κάνετε σκεφθείτε με λογική. Αν είστε αδέσμευτοι προσπαθήστε να αποφύγετε την μοναξιά, δώστε προτεραιότητες στην αισθηματική σας ζωή και δημιουργείστε προοπτικές για ένα ευτυχισμένο ερωτικό μέλλον.

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στα επαγγελματικά σας μέσα σε αυτή την περίοδο για εσάς  που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε κατάλληλα για να μπορέσετε να εξελιχθείτε και να πετύχετε επαγγελματικά. Διαφορές και αντιθέσεις με πρόσωπα μέσα από την εργασία σας ανατρέπουν τα σχέδια σας. Μην δώσετε καθόλου προσοχή στα γεγονότα και κινηθείτε με λογική. Κατάλληλη η περίοδος για όσους θέλουν να ασχοληθούν με κάτι καινούργιο. 

Οικονομικές προβλέψεις

Χειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας και αποφύγετε τα έξοδα γιατί στην συγκεκριμένη περίοδο οι δυσκολίες θα είναι έντονες.

Τυχερή Μέρα: Δευτέρα

Τυχεροί Αριθμοί: 02 – 14 – 33

Κάρτα Ταρώ Ο Κόσμος

7Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός |Κάρτα Ταρώ: Ο Κόσμος

Αισθηματικές προβλέψεις 

Φίλοι Ζυγοί θα διανύσετε μια περίοδος γεμάτη έντονα συναισθήματα. Ο έρωτας με το ταίρι σας γίνεται ποιο δυνατός και η συζυγική σας ζωή γεμίζει φως. Σε κάθε σας βήμα θα ευνοήστε από τα δώρα που στέλνει για εσάς το σύμπαν. Μέσα σε αυτόν τον μήνα  αν κάποια στιγμή επικρατεί ένας εκνευρισμός και μια αβεβαιότητα μην σας τρομάξει πιστέψτε το ένστικτο σας και δείτε με θετικές σκέψεις το σπίτι και την οικογένεια. Η σχέση σας αποκτά σταθερές βάσεις. Αν είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. . Όλα τα όνειρα σας γίνονται πραγματικότητα. 

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Αρκετές αλλαγές προβλέπονται σε αυτό τον μήνα στην εργασία σας. Στον επαγγελματικό σας χώρο τα πράγματα και οι καταστάσεις δεν είναι όπως φαίνονται. Εντάσεις και ανταγωνισμοί από τους συνεργάτες σας δημιουργούν ένα κακό κλίμα. Προσπαθήστε να ανατρέψετε τα γεγονότα . Μην κάνετε νέα σχέδια μέσα σε αυτή την περίοδο γιατί οι αλλαγές που θα γίνουν μέσα σε αυτή την περίοδο δεν θα φέρουν καλές ευκαιρίες. Ένα νέο ξεκίνημα μια νέα αρχή ξεκινάει από το τέλος του μήνα και μετά.

Οικονομικές προβλέψεις

Κάποια έκτακτα έξοδα που θα παρουσιαστούν στα οικονομικά  θα σας αποσυντονίσουν . Να είσαστε προσεχτικοί σε όλες τις συναλλαγές σας.

Τυχερή Μέρα: Τρίτη

Τυχεροί Αριθμοί: 10- 13 – 29

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς
Κάρτα Ταρώ Η Κρίση

8Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός |Κάρτα Ταρώ: Η Κρίση

Αισθηματικές προβλέψεις 

Αγαπητοί Σκορπιοί να είσαστε λογικοί με τον σύντροφο σας . Ολοκληρώστε τις προσπάθειες  που κάνετε και σίγουρα θα είσαστε ευτυχισμένοι. Μην σκέπτεστε το παρελθόν που κάποιες φορές ήταν δύσκολο μεταξύ σας . Η συμπεριφορά του αγαπημένου σας προσώπου κρύβει έντονα συναισθήματα φροντίστε να κάνετε  άμεσα  τις κατάλληλες κινήσεις και δείτε την σχέση σας με σιγουριά, ασφάλεια, και αγάπη.  Συνειδητοποιήστε την κατάσταση και δείτε με σιγουριά τα θετικά της σχέσης σας. Αν είστε ελεύθεροι μια νέα αισθηματική  γνωριμία φέρνει τα καλύτερα για εσάς. 

Επαγγελματικές προβλέψεις

Η στασιμότητα επικρατεί στην εργασία σας το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις ανασφάλειες που έχετε και αναλάβετε ότι δύσκολο θα έρθει. Η ψυχική σας δύναμη και η θέλησή σας θα σας βοηθήσουν αρκετά, ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.  Μην χάνετε καθόλου χρόνο στα  επαγγελματικά σας, οι προτάσεις που θα σας γίνουν φέρνουν πολύ καλές επαγγελματικές συνεργασίες. Δείξτε υπομονή και θα ανταμειφθείτε. Οι προσεκτικοί σας χειρισμοί, θα σας οδηγήσουν σταδιακά στην επιτυχία. 

Οικονομικές προβλέψεις

Καλές ευκαιρίες και θετικές αλλαγές θα έχετε  στα οικονομικά σας. θέματα επαγγελματικά, θα φέρουν ευνοϊκή επίδραση και στην άνοδο των οικονομικών σας.

Τυχερή Μέρα: Πέμπτη

Τυχεροί Αριθμοί: 29 – 36 – 44

Κάρτα Ταρώ Το Άρμα

9Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης |Κάρτα Ταρώ: Το Άρμα 

Αισθηματικές προβλέψεις

Για τους δεσμευμένους θα είναι πολύ καλή περίοδος αυτή που θα διανύστε.  Ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε θα σας αναζωογονήσει και θα βοηθήσει . Μερικές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι, προσπαθήστε να βοηθήσετε τον άνθρωπο σας  σας. Θα είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για να γεμίσετε την ζωή σας, την σχέση σας με όμορφα και αληθινά συναισθήματα. Ο γάμος σας αποκτά σταθερές βάσεις κι εσείς νιώθετε πιο ήρεμοι  και κατασταλαγμένοι. Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία εξαιρετική γνωριμία  ένας καινούργιος έρωτας αλλάζει τα πάντα για εσάς.

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Τα επαγγελματικά σας θα πάνε πολύ καλά .Προτάσεις που θα έχετε φέρνουν πολύ καλές προοπτικές στην εργασία σας. Αλλαγές, επιτυχία, έντονη δημιουργικότητα φέρνει ο μήνας για εσάς. Δείξτε ψύχραιμοι και φερθείτε διπλωματικά. Μην φοβάστε να πάρετε αποφάσεις σε νέες προτάσεις που θα σας γίνουν μια και οι εξελίξεις τρέχουν και θα είναι θετικές. 

Οικονομικές προβλέψεις

Πολλές θα είναι οι πιθανότητες  να πραγματοποιήσετε κάποια ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους, ταξίδια που θα φέρουν κέρδη και υλικές απολαύσεις. Σε αυτή την περίοδο η τύχη είναι με το μέρος σας.

Τυχερή Μέρα: Κυριακή

Τυχεροί Αριθμοί: 10 – 46 – 48

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω
Κάρτα Ταρώ Η Δύναμη

10Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως |Κάρτα Ταρώ: Η Δύναμη

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπητοί Αιγόκεροι εσείς που είσαστε σε ένα γάμο μέσα σε αυτό τον μήνα προσπαθήστε να βάλετε σε αυτοέλεγχο τον εαυτό σας και χειριστείτε με προσοχή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Η ένταση και τα προβλήματα σχέσεων απαιτούν μια πνευματική ισορροπία. Μην ρίχνετε ευθύνες στον άνθρωπό σας και μην μένετε στάσιμοι σε πράξεις και λόγια. Μπορεί η αισθηματική σας ζωή αυτό το διάστημα να αναστέλλεται και ο γάμος σας να βρίσκεται σε κρίση όμως σε αυτό τον  μήνα προσπαθήστε να είσαστε σωστοί στην σχέση σας. Αφού ξεκαθαρίσετε ην θέση σας  να ξέρετε ότι όλες οι δοκιμασίες εξασθενούν κι απομακρύνονται. Αν είστε ελεύθεροι ή ελεύθερες   κοινωνικές σας επαφές σας φέρνουν πολύ κοντά σε μια νέα γνωριμία.

 Επαγγελματικές προβλέψεις 

Ήρθε η ώρα να κρατήσετε μια αυστηρή στάση στην εργασία σας. Η ένταση και τα προβλήματα που θα δημιουργήσουν συνεργάτες σας χαλούν την διάθεση, δείξτε υπομονή.  Μελετήστε προσεχτικά τα επόμενα βήματα σας. Προτάσεις για να αναλάβετε κάτι καινούργιο τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Αρκετές ευκαιρίες θα έχετε για να αναλάβετε κάτι καινούργιο. 

Οικονομικές προβλέψεις

Κάποιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίσατε σας έχουν βγάλει εκτός προγράμματος. Λειτουργήστε με προσοχή  για να έχετε την οικονομική βελτίωση που τόσο επιθυμείτε.

Τυχερή Μέρα: Τετάρτη

Τυχεροί Αριθμοί: 20 – 31 – 38

11Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος |Κάρτα Ταρώ: Ο Ήλιος

Αισθηματικές προβλέψεις 

Φίλοι Υδροχόοι ένας καλός μήνας έρχεται για το ζώδιό σας! Ένα καινούργιο ξεκίνημα έρχεται στην αισθηματική ζωή σας και τον γάμο σας. Ο σύντροφος σας δείχνει την αγάπη του για εσάς. Έντονα συναισθήματα και καλύτερες ημέρες σας φέρνουν κοντά με τον άνθρωπο σας , οι καλοκαιρινές σας διακοπές θα είναι οι καλύτερες. Τα πάθος μεταξύ σας γίνεται έντονο, ορμητικό, και ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σας ζωή δημιουργεί έντονα συναισθήματα και ηρεμία. Αν είστε αδέσμευτοι ένας καινούργιος έρωτας θα κάνει την καρδιά σας να νιώσει χαρά και ευτυχία.

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Ένα νέο ξεκίνημα στην εργασία σας φέρνει πολύ καλές προοπτικές για την καριέρα σας. Αντίξοες συνθήκες δεν θα υπάρχουν πια. Σε αυτό τον μήνα θα έχετε μεγάλη πρόοδο . Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθηση σας αλλά και η δύναμη που διαθέτετε σε αυτή την περίοδο δημιουργούν πολύ καλές προϋποθέσεις για το μέλλον σας.  Ήρθε η ώρα για επαγγελματική καταξίωση. 

Οικονομικές προβλέψεις

Όπως όλα δείχνουν τα οικονομικά σας θα είναι ανοδικά. Ήρθε η στιγμή να πετύχετε την άνοδο που περιμένατε εδώ και καιρό. Κάποια οικονομική εκκρεμότητα που είχατε κατά το παρελθόν ταχτοποιείτε άμεσα. 

Τυχερή Μέρα: Τετάρτη

Τυχεροί Αριθμοί: 08 – 23 – 46

Κάρτα Ταρώ Η Αυτοκράτειρα

12Προβλέψεις Ταρώ Ιουλίου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς |Κάρτα Ταρώ: Η Αυτοκράτειρα 

Αισθηματικές προβλέψεις

Πολλά είναι τα διλήμματα που έχετε αγαπητοί Ιχθείς το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα είναι μια περίοδος για εσάς και τον άνθρωπο σας αρκετά δύσκολη και κουραστική. Να είσαστε εγκρατείς και αποφύγετε εντάσεις, δείξτε κατανόηση και αποφύγετε να σκέπτεστε αρνητικά σε ότι αφορά τον γάμο ή την σχέση σας. Μην αφήνετε χώρο σε τρίτα πρόσωπα να δημιουργούν προβλήματα και τοξικές καταστάσεις. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Για τους ελεύθερους ο μήνας θα κυλήσει ξένοιαστα ταξίδια και ερωτικές απολαύσεις σας κάνουν χαρούμενους. 

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Μέσα σε αυτό τον μήνα τα επαγγελματικά σας θα είναι αρκετά θετικά. Μια επαγγελματική πρόταση που θα έχετε σας γεμίζει ενθουσιασμό. Να είσαστε προσεχτικοί σε νέες συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Τα σχέδια σας κρατήστε τα κρυφά  και προχωρήστε με οδηγό την διαίσθηση. Δείξτε υπομονή και επιμονή σε μερικά εμπόδια που θα παρουσιαστούν και προσπαθήστε να διατηρήσετε καλή σχέση με τους συνεργάτες σας. 

Οικονομικές προβλέψεις

Να είσαστε προσεχτικού με τα οικονομικά σας. Μην κάνετε έξοδα. Θα σας δοθεί μία νέα ευκαιρία για να διορθώσετε την κατάσταση στον οικονομικό τομέα και να μπορέσετε να ισορροπήσετε. 

Τυχερή Μέρα: Δευτέρα

Τυχεροί Αριθμοί: 11 – 16 – 29