Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2018

1Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Κριός| Κάρτα Ταρώ Ο Τρελός

Κάρτα Ταρώ Ο Τρελός

Γενικά: Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τη συμπεριφορά σας. Ένα θέμα μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να φέρει ριζικές ανατροπές. Και αυτό οφείλετε σε δικές σας λάθος κινήσεις ή απερίσκεπτες συμπεριφορές.

Επαγγελματικά: Δείξτε λίγο περισσότερο κατανόηση στους συνεργάτες σας. Μη κρίνετε και μην είστε καχύποπτοι για το προς ενεργούν. Καταβάλλουν προσπάθειες για να βελτιώσουν την εργασία και τα οικονομικά σας επενδύοντας σε νέες προοπτικές.  Ζητήστε να σας εξηγήσουν ότι δε κατανοείτε πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.  

Αισθηματικά: Ο μήνας θα είναι δύσκολος και κουραστικός. Ειδικά όσο αφορά τη  συναισθηματική σας κάλυψη θα νιώθετε ανασφαλής. Προσοχή όμως, γιατί αυτό οδηγεί σε λάθος αντιλήψεις και ακραίες συμπεριφορές. Μην υπερβαίνετε τα όρια και μη βιάζεστε. Αφήστε το ταίρι σας να εκφραστεί και θα δείτε ότι άλλες απόψεις ίσως είναι πιο αποδοτικές στη βελτίωση της σχέσης σας.

             

2Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Ταύρος | Κάρτα Ταρώ Ο Κρεμασμένος

Κάρτα Ταρώ Ο Κρεμασμένος

Γενικά: Αυτή τη περίοδο θα πρέπει να δείξετε την απαιτούμενη υπευθυνότητα. Μόνο μέσα από τη σοβαρότητα και τη περισυλλογή θα καταφέρετε να πάρετε τις αποφάσεις. Τα μεγαλοπρεπή σχέδια χρειάζονται θυσίες.

Επαγγελματικά: Θα πρέπει να παραδέχεστε τα λάθη σας όσο και αν σας ενοχλεί. Σας επιτρέπονται κάποια λάθη αλλά είναι και μια αναγκαία διαδικασία που θα πρέπει να δείξετε υπομονή. Οι εξελίξεις παρόλα αυτά θα είναι αισιόδοξες. Αλλά θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες.

Αισθηματικά: Στα ζητήματα της καρδιάς θα πρέπει να είστε συνετοί. Παρόλο την όποια αισιοδοξία θα πρέπει να δείξετε το πρακτικό σας πνεύμα ή μια πιο σωστή κρίση. Γιατί μόνο έτσι θα σας προσφερθεί η όποια συναισθηματική κάλυψη χρειάζεστε.

             

3Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Δίδυμος |Κάρτα Ταρώ 7 Κυπέλλων 

Κάρτα ταρώ Εφτά των Κυπέλλων

Γενικά: Μην αφήσετε την όποια σύγχυση να σας καταβάλει. Είναι περισσότερο ριψοκίνδυνο για το μέλλον σας αυτό. Θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο.  

Επαγγελματικά: Η διστακτικότητα σας και το θόλωμα σας σε κρίσιμες καταστάσεις σας εκνευρίζει. Μην είστε όμως απόλυτοι. Ζητήστε τη βοήθεια κάποιων έμπιστων ανθρώπων  για να πάρετε καινούργιες απόψεις. Μια αναβάθμιση των επαγγελματικών σας σχέσεων θα φέρει θετικές αλλαγές που θα σας αναβαθμίσουν.  

Αισθηματικά: Είναι μια μεταβατική περίοδο για τα αισθηματικά σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε κάποιες υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν για καιρό. Το κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσει να συνεννοηθεί τε καλύτερα με το ταίρι σας. Τα όποια σύννεφα που υπήρχαν θα ξεδιαλύνουν.

             

4Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Καρκίνος | Κάρτα Ταρώ Πύργος

Κάρτα Ταρώ Ο Πύργος

Γενικά: Θα έχετε αρκετές δυσκολίες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο προσέγγισης σας. Ειδικά σε θέματα που αφορούν μακροχρόνιες συνεργασίες ή με το σπίτι σας.  

Επαγγελματικά: Θα δεχτείτε πολλές πιέσεις στα επαγγελματικά σας. Και αυτό θα είναι το επακόλουθο από τη δική σας αντίληψη και τη δική σας λογική ότι έχετε δίκαιο. Για να στηρίξετε τα όποια επιχειρήματα σας όμως θα πρέπει να τα αξιολογήστε με όλες τις παραμέτρους για να τα υποστηρίξετε. Και φυσικά κατ’ επέκταση να τα περάσετε. Οπότε θα πρέπει να ενστερνιστείτε και τις απόψεις των πιο ειδικών.

Αισθηματικά: Με τη στάση σας όλο αυτό το διάστημα έχετε απομακρυνθεί από όλους και από όλα. Όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε ξανά. Φυσικά όμως θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και να φροντίσετε να εκμεταλλευτείτε θετικά τις εξελίξεις. Έτσι θα φέρετε μόνο την ενίσχυση στα αισθηματικά σας και στην ερωτική σας ζωή.

             

5Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Λέων | Κάρτα Ταρώ 4 Κυπέλλων 

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Κυπέλλων

Γενικά: Είστε σε παράξενη διάθεση αυτή τη περίοδο. Η πίεση που νιώθετε και τα θέματα που προκύπτουν σας φέρνουν αναστάτωση. Βγείτε λίγο από τη μίζερη σκέψη σας. Αλλάξτε λίγο τον τρόπο αντιμετώπισης στα διάφορα προβλήματα. Με τη δεξιοτεχνία σας και μόνο θα δείτε τον ορίζοντα να φανερώνεται.

Επαγγελματικά: Καλό θα είναι να κρατήσετε πιο εποικοδομητική στάση στον εργασιακό σας χώρο. Περιορίστε λίγο τα έξοδα σας και σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Προσοχή και σε ότι υπογράφετε. Ειδικά  σε λεφτά που είναι να ξοδέψετε. Ιδίως στα ψιλά γράμματα των όρων.

Αισθηματικά: Ο σύντροφος σας, σας στηρίζει αρκετά παρά τις ιδιοτροπίες σας. Έφτασε λοιπόν η ώρα να του δώσετε τη σημασία που του αρμόζει. Ξεκαθαρίστε μέσα από το διάλογο τα θέματα σας και μην είστε ανταγωνιστικός. Οι διαφορές σας θα λυθούν αν δείξετε την εμπιστοσύνη πριν είναι αργά.

             

6Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Παρθένος | Κάρτα Ταρώ 3 Ξίφη

Κάρτα ταρώ Τρία των Ξιφών

Γενικά: Η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερα σας. Έχετε χάσει τη πίστη σας και αυτό δε σας βοηθάει στη παρούσα βάση. Όμως έχετε αναμφίβολα ένα καλό όπλο. Και αυτό είναι η επιμονή σας που σύντομα θα επιβραβευτεί. Προσοχή στον ψυχισμό σας και όλα θα πάνε καλά.

Επαγγελματικά: Δεν είστε και στη καλύτερη σας φάση στα εργασιακά σας. Έχετε κουραστεί και χρειάζεστε λίγες στιγμές χαλάρωσης. Αυτό  θα σας βοηθήσει να ανασυγκροτήσετε τα σχέδια σας. Οι δυνάμεις σας θα αναπληρωθούν και αυτό θα σας κάνει να φτάσετε γρηγορότερα στο προορισμό σας. Προσέξτε μόνο πως εκφράζεστε και που. Βγάζετε στην επιφάνεια τα προτερήματα ή τα ελαττώματα με απόλυτο τρόπο στους άλλους.

Αισθηματικά: Η κούραση σας και οι ιδιοτροπίες σας, βγαίνουν και στο ταίρι σας. Η επικοινωνία σας δεν είναι στα φόρτε σας. Οι άλλοι όμως δε σας φταίνε για να ανεχτούν τα ξεσπάσματα σας κάθε φορά.  Αφήστε τα προβλήματα και τα άγχη στο περιθώριο. Όταν είστε σε πιο διαλλακτική συμπεριφορά και ηρεμία τότε εκφραστείτε. Το ταίρι σας στέκετε δίπλα και σας τονίζει το ηθικό. Αλλά δε θα είναι άμα συνεχίσετε να ξεσπάστε αδικαιολόγητα.

             

7Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Ζυγός | Κάρτα Ταρώ 2 Ράβδοι

Κάρτα ταρώ Δύο των Ράβδων

Γενικά: Σας δίνετε η ευκαιρία να εξελιχθούν πολλά από τα σχέδια σας. Θα πρέπει όμως και εσείς να διαπραγματευτείτε τυχόν συνεργασίες. Πότε ακολουθώντας το ρεύμα των εξελίξεων και πότε να πάτε αντίθετα με το ρεύμα. Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και όλα θα πάνε καλά.

Επαγγελματικά: Θα πρέπει να ενισχύσετε το κομμάτι των συνεργασιών σας για να μπορέσετε να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδια σας. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές ή διορθώσεις. Αυτό θα σας φέρει εναλλακτικές κινήσεις κάπως επιτακτικά. Αλλά μην σας απασχολεί, όλα θα είναι προς όφελος σας.

Αισθηματικά: Θα υπάρξει κινητικότητα στα ερωτικά σας. Καινούργιες και δημιουργικές γνωριμίες μπαίνουν στο προσκήνιο. Και ευκαιρίες για να ζήσετε εφήμερες σχέσεις ή να κάνετε την έναρξη μιας ερωτικής σχέσης. Οι δεσμευμένοι θα θυμηθείτε τις παλιές καλές μέρες σας. Προσοχή όμως, σε εσάς που το παίζετε σε διπλό ταμπλό. Ναι, ευνοείστε και οι ευκαιρίες πολλές αλλά τίποτα κρυφό και από τον ήλιο.

             

8Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Σκορπιός | Κάρτα Ταρώ Σελήνη

Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

Γενικά: Οι αντιθέσεις δε θα λείψουν αυτό το μήνα. Ο ανταγωνισμός σας πιέζει και ψάχνετε να κάνετε πράγματα παρασκηνιακά. Με αυτό τον τρόπο δυστυχώς, δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα μόνο να χάσετε.  

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας δεν αποδίδουν όπως εσείς θα θέλατε. Θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες  που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους και μην βλέπετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Δημιουργείτε οι ίδιοι ένα παρασκήνιο που θα σας έρθει μπούμερανγκ.

Αισθηματικά: Θα έρθετε σε αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας. Έχετε ένα μοναδικό τρόπο να μαγνητίζετε τον άλλο και να περνάει το δικό σας. Αυτό όμως δε είναι αρεστό πάντα από το ταίρι σας. Δημιουργείτε εκνευρισμούς και εντάσεις και τα βλέπετε όλα παιχνίδι. Στο χέρι σας είναι τα ξανά κερδίσετε την εμπιστοσύνη. Μόνο έτσι θα φτιάξουν  οι διαπροσωπικές σας  σχέσεις.

             

9Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Τοξότης| Κάρτα Ταρώ 9 Ξίφη 

Κάρτα ταρώ Εννιά των Ξιφών

Γενικά: Θα πρέπει να δώσετε την ανάλογη έμφαση σε τρέχον υποχρεώσεις σας. Το να τις αγνοείτε ή να τις αμελείτε  δεν είναι λύση. Οι ανάγκες υπαγορεύουν στόχους και πρέπει επιτέλους να καλύψετε τα πρακτικά των υποθέσεων σας.

Επαγγελματικά: Θα αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες. Και δυστυχώς θα είναι αρκετές αλλά με την αισιοδοξία σας και μέσα από τις αλλαγές που θα ορίσετε θα τα ξεπεράσετε.  Φυσικά η νευρικότητα σας δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος σας. Αλλά ο προνοητικός μηχανισμός σας,  θα σας κάνει να βρείτε λύσεις από το πουθενά.

Αισθηματικά: Παραμείνετε ήρεμοι και μην πυροδοτείτε εντάσεις. Αυτό μπορεί να φέρει αιφνίδιες αλλαγές στη σχέση σας που δε τις περιμένατε. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη του συντρόφου σας και μη τραβάτε το σκοινί στα άκρα. Περάστε τα θέλω σας με διπλωματία. Θα έχετε όλα τα δεδομένα για να φέρετε τα δεδομένα που θέλετε εκεί που θέλετε.

             

10Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Αιγόκερος | Κάρτα Ταρώ Αυτοκράτορας

Κάρτα Ταρώ Ο Αυτοκράτορας

Γενικά: Η εποχή σας βοηθάει αρκετά παρά τις αντιξοότητες και τις όποιες αντιθέσεις. Ένα δυναμικό πρόσωπο θα σας βοηθήσει είτε μέσα από τις γνωριμίες του ή ηθικά. Θα υπάρξουν ενισχύσεις από άτομα που είστε ποιο κοντά αυτή τη περίοδο.

Επαγγελματικά: Τα εργασιακά σας και ειδικά τα οικονομικά ευνοούνται. Θα υπάρξουν έκτακτες εισφορές από άτομα που είναι πρόθυμα να σας καλύψουν.  Όποτε οι τρέχουσες οικονομικές σας ανάγκες θα καλυφθούν με ευκολία. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να σπαταλήσετε χρήμα σε απερισκεψία. Τα εργασιακά σας παραμένουν σταθερά. Μια καινούργια συνεργασία ή ένα άτομο με κύρος θα έρθει με προνόμια προς το μέρος σας. Κοιτάξτε να ωφεληθείτε.

Αισθηματικά: Είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά στο διάστημα που πέρασε με τα αισθηματικά σας. Πληρώσατε τη ξεροκεφαλιά σας και την έπαρση αλλά τώρα έρχεται αλλαγή. Μια καινούργια γνωριμία μπαίνει στο προσκήνιο με ευχάριστες προοπτικές. Μια υπάρχουσα σχέση ανανεώνεται και βελτιώνετε προς το καλύτερο.

             

11Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Υδροχόος | Κάρτα Ταρώ  5 Ξίφη

Κάρτα ταρώ Πέντε των Ξιφών

Γενικά: Αυτή η περίοδος παρόλο τις αντιφάσεις της δείχνει και την εξέλιξη των σχεδίων σας. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε με τις όποιες διορθωτικές κινήσεις για να εξυπηρετήσετε τους σκοπούς σας προς όφελος σας.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας αυτό το διάστημα δεν θα έχετε αδιέξοδα ή μπλοκαρίσματα, τα χειρίζεστε όλα ακριβώς όπως τα θέλετε με έξυπνους ελιγμούς. Οπότε τακτοποιείτε όλα τα θέματα που προκύπτουν απρόοπτα χωρίς βιασύνες. Ο προγραμματισμός και η προνοητικότητα σας, σας βοηθά για μια ακόμα φορά. Μόνο δώστε προσοχή στα οικονομικά σας.

Αισθηματικά: Έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες απέναντι στο ταίρι σας ή στην οικογένεια σας. Οπότε οι αντιθέσεις και οι διαφορετικές απόψεις δε θα λείψουν. Η οξυδέρκεια σας και η υπομονή σας  όμως για ακόμα μια φορά θα είναι σωτήρια για εσάς. Οι όποιες προστριβές που θα παρουσιαστούν θα λήξουν θετικά και αισιόδοξα υπέρ σας και προς όφελος σας.

             

12Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου | Ζώδιο Ιχθύες |Κάρτα Ταρώ Ερημίτης

Κάρτα Ταρώ Ο Ερημίτης

Γενικά: Η τύχη θα σας ευνοήσει αρκετά αυτή τη περίοδο. Μια γνωριμία με ένα άτομο με κύρος ή περασμένης ηλικίας θα αποδεχτεί πολύτιμος. Είτε με τις επαφές του είτε με τις πληροφορίες που θα σας δώσει. Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν στο έπακρον.

Επαγγελματικά: Θα είναι αρκετά δύσκολος μήνας στα εργασιακά σας από άποψη συντονισμού. Αλλά θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας μέσα από κοινούς στόχους. Δώστε μόνο προσοχή τόσο στη δική σας συμπεριφορά όσο και με τα άτομα που συνεργάζεστε. Η συμπεριφορά τους θα σας προβληματίσει αρκετά. Ωστόσο όμως παρά τις ανατροπές στις εξελίξεις η παραγωγικότητα θα αυξηθεί. Θα έρθουν και καινούργιες ευκαιρίες για συνεργασίες οι οποίες θα είναι αξιόλογες και αποδοτικές. Ηρεμήστε λοιπόν και λειτουργήστε μεθοδικά.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τις επιλογές σας και αυτό θα ξαφνιάσει το έτερον ήμισυ ευχάριστα. Έχετε πλέων αφουγκραστεί τι είναι αυτό που θέλετε και θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε. Υπερασπίστε τα θέλω σας και τους στόχους σας και περάστε σε ένα άλλο επίπεδο τη σχέση σας επισημοποιώντας την. Οι όποιες εντάσεις από το περιβάλλον θα λυθούν. Μην ξεχνάτε έχετε δώσει στόχους και αφορμές για παρεξηγήσεις στο παρελθόν. Όμως όλα θα εξομαλυνθούν.