Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης, Δέσποινα Πάππας και Βέρα σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Η Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μελλοντολογίας κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας μπορείτε να την συμβουλευτείτε καθημερινά στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Προβλέψεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ραντεβού με την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 από την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Κριός |Κάρτα Ταρώ: Επτά Πεντάκτινο

Κάρτα ταρώ Εφτά των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Εφτά των Πεντάκτινων

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το Επτά Πεντάκτινων δηλώνει για εσάς τους δεσμευμένους Κριούς ότι έχετε φτάσει σε ένα σταυροδρόμι και δεν ξέρετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε. Μέσα σε αυτό τον μήνα θα σας δημιουργηθεί έντονη επιθυμία  για μια άλλη σχέση συνήθως παράνομη. Θα είναι μια ερωτική περίοδος για εσάς που ταράζει την μόνιμη σχέση σας και τον άνθρωπο σας. Αμφιβολίες διλήμματα και φόβοι κάνουν τις μέρες σας έντονες. Φροντίστε να πάρετε σωστές αποφάσεις πριν εκτεθείτε. Αν είστε ελεύθεροι βαδίζετε σε ένα νέο δρόμο χωρίς εμπόδια. Ένας ξαφνικός έρωτας έρχεται να αλλάξει την καθημερινότητα σας. 

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Θα περάσετε μια περίοδο ανασφάλειας με τα επαγγελματικά σας. Είστε άτομο με ισχυρή θέληση και μπορείτε να επιτύχετε πολλά. Κινηθείτε ποιο υπεύθυνα για να έχετε τις εξελίξεις που αναζητάτε εδώ και καιρό. Μην φοβηθείτε τις ευθύνες έχετε φτάσει σε ένα πολύ σημαντικό σταθμό της πορείας σας. Οι προτάσεις που θα έχετε θα είναι αρκετές. Νέες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα φέρνουν μια αλλαγή προς το καλύτερο.

Οικονομικές προβλέψεις

Μια άσχημη τροπή θα έχουν τα οικονομικά σας μέσα σε αυτή την περίοδο. Οικονομικές συναλλαγές που εκκρεμούν σας στεναχωρούν.   Οπλιστείτε λοιπόν με υπομονή και αποφασιστικότητα, γιατί ο αγώνας είναι λίγο δύσκολος. 

Τυχερή Μέρα: Σάββατο

Τυχεροί Αριθμοί: 3 – 18 – 30

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Ταύρος |Κάρτα Ταρώ: Ιππότης Πεντάκτινο

Κάρτα ταρώ Ιππότης των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Ιππότης των Πεντάκτινων

Αισθηματικές προβλέψεις 

Αγαπητοί Ταύροι αν είσαστε σε σχέση θα περάσετε μια  περίοδο ανασφάλειας με το σύντροφο σας, όπου όλα είναι ρευστά και τίποτα σίγουρο και σταθερό. Εσείς πάντα στρέφεστε στα υλικά αγαθά και συμφέροντα, κάτι που είναι πολύ κακό για την σχέση σας. Αλλάξτε πριν να είναι αργά.  Η ζωή δεν είναι μόνο χρήμα , είναι και αγάπη. Αγάπη θέλει και ο άνθρωπος σας, μην βάζετε εμπόδια στην αισθηματική σας ζωή. Επικοινωνήστε περισσότερο με τον άνθρωπο σας και το σύμπαν είναι έτοιμο να σας χαρίσει τα καλύτερα. Αν είστε αδέσμευτοι διανύεται μια περίοδο μοναξιάς προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας. Προσπαθήστε να βρείτε ότι αναζητάτε.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

  Αυτή η κάρτα Ταρώ ο Ιππότης Πεντάκτινο υποδηλώνει την ανάγκη να αναπτύξουμε  την ιδιότητα της επιμονής και την ικανότητα για εργατικότητα. Στην εργασία σας δεν είναι όλα όπως εσείς θέλετε. Αρκετά σκαμπανεβάσματα με συνεργάτες το τελευταίο διάστημα δημιουργούν θέματα για εσάς. Θα χρειαστεί να κινηθείτε δραστικά για να ξεκαθαρίσει ότι τοξικό και δύσκολο.  Αφήστε αυτή την δύσκολη περίοδο να περάσει και αποφύγετε να κάνετε νέα σχέδια σε αυτό τον μήνα. 

Οικονομικές προβλέψεις

Η οικονομική σας κατάσταση σας ταλαιπωρεί αρκετά αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε  να ηρεμήσετε και σταδιακά να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία την κρίση που περνάτε. Προς το τέλος του μήνα θα έχετε αισθητή βελτίωση.

Τυχερή Μέρα: Τετάρτη

Τυχεροί Αριθμοί: 12 – 29 – 31

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος |Κάρτα Ταρώ: Το Άρμα

Κάρτα Ταρώ Το Άρμα
Κάρτα Ταρώ Το Άρμα

Αισθηματικές προβλέψεις 

Φίλοι Δίδυμοι εσείς που είσαστε σε μια σχέση ή στον γάμο σας μην ζείτε μέσα στα όνειρα. Ο σύντροφος σας κρατά κρυμμένα μυστικά από εσάς. Ακούστε την διαίσθηση σας και πράξτε σωστά για να κρατήσετε ισορροπίες, τίποτα δεν σας χαρίζεται όσο και αν προσπαθείτε. Η κάρτα αυτή μπορεί να δηλώνει και ότι η σχέση σας είναι ένα προϊόν συμβιβασμού και όχι έρωτα. Αυτό τον μήνα θα  υπάρχει στασιμότητα για εσάς, το ταίρι σας διαλέγει να είναι σε απόσταση και η επαφή σας δεν θα είναι η καλύτερη. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο στην ζωή του. Μην ακολουθείτε λάθος δρόμο πατήστε γερά στα πόδια σας και δείξτε προσοχή παντού. Οι αδέσμευτοι θα διανύσετε ένα ξένοιαστο καλοκαίρι με πολλές  κατακτήσεις.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Ο μήνας θα είναι αρκετά έντονος για εσάς Τα θέματα εργασίας σας δημιουργούν κούραση αλλά και εκνευρισμό. Δημιουργούνται όμως και ευκαιρίες εξέλιξης, για αυτό να ακούτε όλες τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε με συνεργάτες που είσαστε σε ρήξη δείξτε σεβασμό και πολλά θα αλλάξουν.. Πάρτε πρωτοβουλίες και μια νέα ευκαιρία θα σας δοθεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα το οποίο  θα φέρει επιτυχία και άνοδο στην εργασία σας. 

Οικονομικές προβλέψεις 

Λειτουργήστε με υπευθυνότητα στα οικονομικά σας και σταδιακά θα έχετε άνοδο. Το σύμπαν θα σας ανταμείψει. 

Τυχερή Μέρα: Παρασκευή

Τυχεροί Αριθμοί: 13 – 36 – 40

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος |Κάρτα Ταρώ: Ακόλουθος Σπαθί

Κάρτα ταρώ Ακόλουθος των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Ακόλουθος των Ξιφών

Αισθηματικές προβλέψεις 

Εσείς οι δεσμευμένοι αυτό τον μήνα θα αναζητάτε λύσεις για την σχέση σας. Μην αφήνετε την στασιμότητα  στην σχέση σας. Αποφύγετε συναισθηματικές αλλαγές και μην νιώθετε θλίψη με τον άνθρωπο σας.  Κυκλοθυμία κι αναποφασιστικότητα δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε, μία συναισθηματική αλλαγή και απομάκρυνση του αγαπημένου σας προσώπου, σας βάζει σε σκέψεις και πόνους καρδιάς. Τα οικογενειακά σας προβλήματα θα είναι αρκετά και οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι έντονες. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να διορθώσετε ην αισθηματική σας ζωή και να κρατήσετε ισορροπίες. Αν είστε αδέσμευτοι. Ο έρωτας, σας χτυπάει τη πόρτα, φέρνοντας μαζί του κάποιο δίλημμα. 

Επαγγελματικές προβλέψεις

Μια νέα περίοδος ξεκινάει για τα επαγγελματικά σας. Ότι σπείρατε θα θερίσετε. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες και μην διστάσετε σε νέα ξεκινήματα . Οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν. Μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις σε αυτό τον μήνα  Μετακινήσεις που θα έχετε στην εργασία σας δημιουργούν μια πολύ ευνοϊκή περίοδο  και οι επαγγελματικές σας εξελίξεις θα είναι πολύ καλές. 

Οικονομικές προβλέψεις

Θα περάσετε μια δοκιμασία με τα οικονομικά σας, θα πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί, γιατί θα διανύσετε μια περίοδο αναμονής και καθυστέρησης. 

Τυχερή Μέρα: Κυριακή

Τυχεροί Αριθμοί: 6 – 27 – 44

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Λέων |Κάρτα Ταρώ: Βασιλιάς Πεντάκτινο

Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Αισθηματικές  προβλέψεις

Ήρθε ο καιρός να δώσετε στον σύντροφο σας αγάπη και σταθερότητα. Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να δείτε την σχέση σας με σταθερότητα. Ξεκαθαρίστε ότι σας βαραίνει και είναι τοξικό. Απομακρύνετε αρνητικούς ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας γιατί μάλλον θα σας εκμεταλλευτούν με τον χειρότερο τρόπο. Διατηρήστε τον έρωτα σας ρομαντικό και μην παρασύρεστε από απρόβλεπτα γεγονότα που θα δημιουργήσουν τρίτα πρόσωπα. Αν δεν είσαστε σε σχέση, ένα νέο πρόσωπο  θα έλθει στη ζωή σας, και η διάθεση σας θα αλλάξει θετικά.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Προσπαθήστε να φέρεται θετικά αποτελέσματα στην εργασία σας και κινηθείτε συνετά για να έχετε καλές εξελίξεις. Δείξτε δύναμη και θέληση σε ότι νέο θέλετε να ξεκινήσετε γιατί μπορεί να κάνετε τα απίθανα πιθανά. Διαχειριστείτε σωστά τις σκέψεις σας  σε κάθε εγχείρημα πιστέψτε στον εαυτό σας και η επιτυχία  είναι δεδομένη.  

Οικονομικές προβλέψεις

 Στα οικονομικά σας, φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Θα υπάρξουν προσφορές, αλλά θα υπάρξουν και απώλειες. Αν κάνετε  γρήγορα τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις, οι δυσάρεστες συνέπειες θα είναι πολύ πιο περιορισμένες.

Τυχερή Μέρα: Δευτέρα

Τυχεροί Αριθμοί: 9 – 17 – 28 – 44

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Παρθένος |Κάρτα Ταρώ: Εννιά Πεντάκτινο

Κάρτα ταρώ Εννιά των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Εννιά των Πεντάκτινων

Αισθηματικές προβλέψεις 

Μέσα σε αυτό τον μήνα ένα πρόβλημα που θα έχετε με τον σύντροφό σας  θα πρέπει να λυθεί άμεσα.  Η ειλικρίνεια και η ευθύτητα μπορεί να κάνει θαύματα. Προσπαθήστε να συμβιβάσετέ για να κάνετε καλύτερη την σχέση σας με την οικογένεια και το σπίτι σας. Αυτός ο μήνας απαιτεί ξεκαθαρίσματα ακόμα και σε ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας. Φροντίστε να είσαστε πολύ αληθινοί και αν υπάρχουν λάθη να τα αποδεχτείτε.  Σκεφθείτε τα όλα επανεξετάστε τα προβλήματα που βιώνετε και σίγουρα νέες ελπίδες για μια νέα καλύτερη ζωή.  Αν είστε μόνοι, σύντομα θα έχετε συναισθηματική επιβεβαίωση  από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Αποφύγετε σε αυτή την περίοδο ένα ξεκαθάρισμα και μια διαμάχη που αφορά συνεργάτες σας. Να είσαστε πολύ προσεχτικοί γιατί κακοί χειρισμοί φέρνουν ανατροπές και πολλά προβλήματα. Να είσαστε δυναμικοί και σκεφθείτε τι εναλλακτικές έχετε για να κινηθείτε σωστά. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές μπορείτε τώρα. Οπλιστείτε με θάρρος και δύναμι αγωνιστείτε και η επιτυχία είναι με το μέρος σας.  Σας ανοίγονται δρόμοι με πολλές επιλογές.

Οικονομικές προβλέψεις

Στα οικονομικά να είσαστε προσεχτικοί για να μην σας εξαπατήσουν. Οικονομικά προβλήματα, θα συνεχιστούν σε όλη αυτή την περίοδο . Αποφύγετε τα έξοδα.

Τυχερή Μέρα: Τρίτη

Τυχεροί Αριθμοί: 13 – 19 – 44

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Ζυγός |Κάρτα Ταρώ: Η Σελήνη

Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη
Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

Αισθηματικές προβλέψεις 

Δείξτε θάρρος σε όλα τα δύσκολα που αντιμετωπίζετε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι ευθύνες θα είναι αυξημένες  Αλλάξτε τις δικές σας προτεραιότητες και δείξτε όλη σας στην αγάπη στο σπίτι και την οικογένεια. Εκνευρισμοί και αβεβαιότητα σας δημιουργεί το ταίρι σας. Κλείστε τα δύσκολα θέματα που έχετε μεταξύ σας κάντε την εσωτερική αλλαγή σας και γιατί όχι ; Αλλάξτε. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Ανανεώστε την σχέση σας με τον σύντροφό σας  η περίοδος αυτή το ευνοεί το σύμπαν απλόχερα στέλνει όμορφα συναισθήματα.  Οι ελεύθεροι  θα έχετε μια πολύ ερωτική περίοδο και ένα δεσμό με καθαρά αισθησιακή και σεξουαλική πρόθεση που μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Γενικά αυτή η περίοδος δημιουργεί αρκετά παρασκήνια και ψέματα στην εργασία σας. Θα περάσετε μια περίοδο ανασφάλειας. Δείξτε θάρρος και κινηθείτε με τιμιότητα και εργατικότητα. Σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί μέχρι να σιγουρευτείτε ότι πραγματικά αξίζει να προχωρήσετε σε αυτές. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας.  Αναβαθμίσετε τη δουλειά σας με νέες μεθόδους και αποφύγετε άσκοπες κινήσεις. Έχετε όλα τα προσόντα να πετύχετε τους στόχους σας. 

Οικονομικές προβλέψεις

Να είσαστε υπομονετικοί σε ότι αφορά τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί με οποιεσδήποτε δοσοληψίες. Θα περάσετε μια Περίοδο αναμονής και καθυστέρησης. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τα έξοδα.

Τυχερή Μέρα: Πέμπτη

Τυχεροί Αριθμοί: 1 – 22 – 33

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός |Κάρτα Ταρώ: Πέντε Κούπα

Κάρτα ταρώ Πέντε των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Πέντε των Κυπέλλων

Αισθηματικές προβλέψεις 

Ήρθε ο καιρός που η οικογένεια σας αναζητά περισσότερο και αυτή την  περίοδο νιώθετε τον εαυτό σας εγκλωβισμένοι και οι αντοχές σας δοκιμάζονται. Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε από τον σύντροφο σας Μια νέα γνωριμία για εσάς κλονίζει τον γάμο σας. Μην σκέπτεστε παρορμητικά και γίνεστε ένα μικρό παιδί, αν επενδύσετε λάθος σε παράλληλη σχέση θα πληρώσετε τα ρίσκο σας. Ελέγχετε επιπολαιότητα και παρορμητισμο. Προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο και οδηγήστε τις καταστάσεις σε σωστά μονοπάτια. Αν είστε αδέσμευτοι ένας νέος έρωτας σας φέρνει τα καλύτερα.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Να είσαστε επιφυλακτικοί σε νέες προτάσεις που θα σας γίνουν. γιατί στην εργασία σας και οι συνθήκες θα είναι δύσκολες. Προσπαθήστε να χειριστείτε με προσοχή τους συνεργάτες σας και δείξτε υπομονή . Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα αν και όλο αυτό δεν θα σας αρέσει. Βάλτε στόχους για να πετύχετε αυτά που θέλετε στην εργασία σας. Εμπιστευθείτε το ένστικτο σας , διώξτε από την ζωή σας τον φόβο και την άρνηση και σίγουρα θα έρθει η αλλαγή που τόσο επιθυμείτε.  

Οικονομικές προβλέψεις

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες στα οικονομικά σας. Προσέξτε απρόβλεπτες δαπάνες που θα έρθουν. Η στασιμότητα των οικονομικών  σας έχει κουράσει σε αυτή την περίοδο. Να ξέρετε όμως ότι αυτό θα αλλάξει. 

Τυχερή Μέρα: Δευτέρα

Τυχεροί Αριθμοί: 5 – 19 – 31

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Τοξότης |Κάρτα Ταρώ: Τέσσερα των Ξιφών

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ξιφών

Αισθηματικές προβλέψεις

Ιδανικός αυτός ο μήνας για εσάς φίλοι Τοξότες. Ήρθε ο καιρός για χαρά ζεστασιά και αγάπη με τον σύντροφο σας. Θετική θα είναι όλη αυτή η περίοδος. Διακοπές ανεμελιά και αρκετά ταξίδια σε αυτή την περίοδο δημιουργούν όμορφα  συναισθήματα για εσάς και το ταίρι σας. Πολλές θα είναι οι χαρές στην οικογένεια και στο σπίτι από γεγονότα ευχάριστα.  Όπως όλα δείχνουν Προχωράτε  σε μια νέα κατεύθυνση στη ζωή σας  οι προσπάθειες που έχετε  καταβάλει για την ισορροπία και την αρμονία στέφονται με επιτυχία. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε την ασφάλεια και την αγάπη που ζητάτε με ένα νέο έρωτα γεμάτο πάθος. 

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Η καριέρα σας θα φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα και η περίοδος αυτή είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα και συνεργασίες. Μπορείτε τώρα να κάνετε νέα σχέδια για τα επαγγελματικά σας και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Καλή η περίοδος για συνεργασίες με τους άλλους.  Μια νέα ευκαιρία στην επαγγελματική σας καριέρα φέρνει πολύ καλές προϋποθέσεις για το  επαγγελματικό σας μέλλον. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. 

Οικονομικές προβλέψεις

Όσων αφορά τα οικονομικά σας θα αλλάξουν. Ένα νέο πρόγραμμα που θα εφαρμόσετε στην εργασία σας θα φέρει κέρδη με πολύ καλές αποδοχές. Η τύχη είναι ευνοϊκή για σας αυτή την περίοδο.

Τυχερή Μέρα: Παρασκευή

Τυχεροί Αριθμοί: 17 – 38 – 47

ρωτα το ταρωτω
ρωτα το ταρωτω

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερως |Κάρτα Ταρώ: Οχτώ των Ραβδών

Κάρτα ταρώ Οχτώ των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Οχτώ των Ράβδων

Αισθηματικές προβλέψεις

Μετά από τόσα δύσκολα αγαπητοί Αιγόκεροι θα διανύσετε μια ήρεμη περίοδο με τον άνθρωπό σας. Αν αλλάξετε στάση θα βοηθήσει πολύ την επαφή σας και τον διάλογο μεταξύ σας και η σχέση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αυτός ο μήνας σας προσφέρει ελευθερία σκέψεων και δραστικές αποφάσεις για τις σχέση σας και την αισθηματική σας ζωή. Ο σύντροφος σας θα απαιτεί πολλά. Αν σε αυτή την περίοδο σκεφθείτε λογικά η σχέση σας θα έχει γερά θεμέλια . Βάλτε στόχους μιλήστε με το ταίρι σας και δώστε φως και αγάπη μεταξύ σας. Δείξτε προσοχή παντού. Μην παρασύρεστε από αρνητικούς ανθρώπους που είναι γύρω σας, αποφύγετε παγίδες που σας βάζουν. Αν είστε ελεύθεροι βγείτε από το άγχος λίγο υπομονή ακόμα και μία νέα  γνωριμία ρίχνει φως στην μοναξιά σας. 

 Επαγγελματικές προβλέψεις 

Να είσαστε προσεχτικοί από μια νέα συνεργασία που θα σας γίνει μην πάρετε αποφάσεις η κάνετε αλλαγές δεν είναι η καλύτερη περίοδος για εσάς. Ακόμα και στην εργασία κάνετε την δική σας επανάσταση, χαλαρώστε, ηρεμήστε και αφήστε το σύμπαν να φροντίσει για εσάς. Μην βιαστείτε για ένα νέο ξεκίνημα να είσαστε επιφυλακτικοί. 

Οικονομικές προβλέψεις

Δώστε μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας. Αν σε αυτή την περίοδο προσέξετε τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο και θα σας φέρουν κέρδη. 

Τυχερή Μέρα: Σάββατο

Τυχεροί Αριθμοί: 18 – 29 – 42

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Υδροχόος |Κάρτα Ταρώ: Βασίλισσα Κούπα

Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Βασίλισσα των Κυπέλλων

Αισθηματικές προβλέψεις 

Φίλοι Υδροχόοι σε αυτή την περίοδο εσείς οι δεσμευμένοι θα έχετε όμορφα συναισθήματα και πολλές όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σας. Έντονα συναισθήματα γεμίζουν την σχέση σας.  Αυτά που ονειρευόσασταν για εσάς και την σχέση σας πραγματοποιούνται. Επίσης είναι πολύ καλή περίοδος για την απόκτηση ενός παιδιού. Ενδεχομένως, ένα ταξίδι ξενοιασιάς δημιουργεί ανεβασμένη διάθεση και έντονα συναισθήματα.  Οικογένεια, παιδιά, σας δημιουργούν υπέροχες στιγμές με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία. Εσείς οι αδέσμευτοι μην αγχώνεστε, λίγο υπομονή ακόμα και μία γνωριμία με ένα νέο πρόσωπο που θα εμφανισθεί στη ζωή σας, με καλή επαγγελματική θέση, θα εξελιχθεί σύντομα σε ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Μεγάλη επιτυχία και θρίαμβος έρχεται τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Ύστερα από επίπονη εργασία οι κόποι σας θα έχουν την ανταμοιβή που θέλετε και οι δυσκολίες που είχατε αντιμετωπίσει γίνονται πλέον παρελθόν. Είναι ώρα να δράσετε και να ξεκινήσετε την εφαρμογή των σχεδίων σας, καθώς οι στόχοι σας δρομολογούνται προς την επιτυχία. Η τύχη σας ευνοεί Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οι συγκυρίες, είναι με το μέρος σας. Ότι καθυστερούσε θα σταματήσει. Οι εξελίξεις στην εργασία σας θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα.

Οικονομικές προβλέψεις

Κέρδη που θα αποκτήσετε από την εργασία σας  θα ευνοήσουν τα οικονομικά σας. Η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αρκετά.

Τυχερή Μέρα: Τετάρτη

Τυχεροί Αριθμοί: 12 – 19 – 28

Προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2019 | Ζώδιο Ιχθύς |Κάρτα Ταρώ: Ακόλουθος Πεντάκτινο

Κάρτα ταρώ Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Αισθηματικές προβλέψεις

Η ερωτική σας επαφή θα είναι έντονη με το ταίρι σας. Έντονα και διαφορετικά συναισθήματά γεμίζουν την ζωή σας σε αυτή την περίοδο. Προσέξτε μόνο μια γυναίκα η οποία θα προσπαθήσει να φέρει εμπόδια στην σχέση σας Αν είστε ήδη σε γάμο ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να αναζωογονηθείτε. Ο μήνας φέρνει ανέμελες στιγμές, έντονες συγκινήσεις, και όπως όλα δείχνουν μια νέα αρχή για εσάς είναι γεγονός. Ένα νέο πρόσωπο για εσάς τους αδέσμευτους που εμφανίζεται στην ερωτική σας ζωή θα σας ξυπνήσει έντονα συναισθήματα και θα σας προσφέρει ότι εσείς αναζητάτε. 

Επαγγελματικές προβλέψεις 

Στην εργασία σας προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες δείτε τα γεγονότα ποιο ξεκάθαρα και αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά γιατί όλα δεν είναι όπως φαίνονται. Προσέξτε τους ανταγωνιστές σας γιατί πολύ από αυτούς δεν έχουν την άνοδο σας. Στηριχθείτε στις δυνάμεις σας και βαδίστε προγραμματισμένα σε ότι κάνετε. Στηριχτείτε με τις δικές σας δυνάμεις και μην περιμένετε τρίτους να σας βοηθήσουν. Δείξτε υπομονή στην εργασία σας και οι δυσκολίες θα τελειώσουν. 

Οικονομικές προβλέψεις

Μια δύσκολη περίοδος θα είναι για τα οικονομικά σας και θα πρέπει να δείξετε προσοχή στο πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας. Διατηρήστε την ηρεμία σας και με σωστές κινήσεις θα φέρετε κατάλληλες ισορροπίες. 

Τυχερή Μέρα: Πέμπτη

Τυχεροί Αριθμοί: 10 – 11 – 37

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles