Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2018

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2018. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης και Αθηνά σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Θέλεις Αληθινές προβλέψεις Χαρτομαντείας; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Τηλεφωνικές Προβλέψεις Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις; Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Η Μελλοντολόγος Αθηνά κάθε μήνα θα σας κάνει προβλέψεις μέσα από τις κάρτες ταρώ.

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου από την Μελλοντολόγο Αθηνά.

Ζώδιο Κριός | Κάρτα Ταρώ Βασιλιάς Ράβδων

Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Βασιλιάς των Ράβδων

Τα πράγματα αυτή τη περίοδο θα συνεχίσουν να είναι ευνοϊκά για εσάς. Δώστε όμως και εσείς την ανάλογη προσοχή για τυχόν ευκαιρίες που θα σας φανερωθούν ιδίως στο επαγγελματικό κομμάτι. Ένας άντρας θα σας δώσει κάποιες χρήσιμες συμβουλές που καλό θα είναι να τις ακούσετε.

Ζώδιο Ταύρος | Κάρτα Ταρώ Ιππότης Κυπέλλων 

Κάρτα ταρώ Ιππότης των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Ιππότης των Κυπέλλων

Αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα κοινωνική και ευχάριστη για εσάς. Οι συγκεντρώσεις με την οικογένεια και τους φίλους σας, θα σας ανανεώσουν. Επίσης  αναμένετε μια συνάντηση με ένα φίλο που θα σας προσφέρει απροσδόκητα χρηματικά ποσά μέσω μιας πρότασης. Προσοχή μόνο, στις όποιες αταξίες σας ή παρατυπίες.

Ζώδιο Δίδυμος | Κάρτα Ταρώ Έξι Ράβδων

Κάρτα ταρώ Έξι των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Έξι των Ράβδων

Θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή αυτή τη περίοδο και να μην δίνετε δικαιώματα για σχόλια. Ιδίως στο επαγγελματικό σας χώρο κινδυνεύετε  να χάσετε την αξιοπιστία σας από τους υφισταμένους σας. Ειδικά οι γυναίκες πιθανότατα να προδοθούν από δήθεν φίλο, εκεί που δε το περιμένανε. Όμως έρχεται και μια εκπλήρωση κάποιας προσδοκίας σας που θα εξισορροπήσει κάπως τα πράγματα.

Ζώδιο Καρκίνος | Κάρτα ταρώ Η Κρίση

Κάρτα Ταρώ Η Κρίση
Κάρτα Ταρώ Η Κρίση

Πολλές αλλαγές θα γίνουν αυτή τη περίοδο, που θα σας φέρουν κάποια ανανέωση και θα σας δείξουν καινούργιες διεξόδους. Μια δικαστική σας διαμάχη όμως, ίσως δεν εξελιχθεί όπως θα θέλατε. Προσοχή επίσης θα πρέπει να δείξετε και σε όποια άλλη αντιπαράθεση έχετε με το νόμο, εξετάστε κάθε περίπτωση πιο απλοϊκά, και χωρίς αδυναμία. Μη βλέπετε παντού εχθρούς και μη καταδικάζετε χωρίς στοιχεία.

Ζώδιο Λέων | Κάρτα Ταρώ Σελήνη

Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη
Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

Αυτή τη περίοδο θα είστε επιρρεπείς σε λάθη που θα σας οδηγεί σε κάθε είδος αστάθεια. Θα πρέπει να δώσετε την αμέριστη προσοχή σας. Γιατί οι εχθροί σας, κρυφοί και φανεροί, θα κοιτάξουν να αδράξουν την ευκαιρία και να σας συκοφαντήσουν. Μην δίνετε στόχους και αφορμές λοιπόν αυτή τη περίοδο. Και μην ανακοινώνετε τυχόν σχέδια σας, μέχρι να υλοποιηθούν.

Ζώδιο Παρθένος | Κάρτα Ταρώ Οκτώ Πεντάκτινο

Κάρτα ταρώ Οχτώ των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Οχτώ των Πεντάκτινων

Αυτή τη περίοδο της ζωής σας, τα οικονομικά θα είναι το επίκεντρο. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αυξάνονται και τα έσοδα σας ακόμα δεν έχουν κάνει την εμφάνιση σας. Μην αγχώνεστε όμως και μη κάνετε σκέψεις για να δανείσετε ή να δανειστείτε. Δε θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε και θα φανείτε αναξιόπιστος.

Ζώδιο Ζυγός | Κάρτα Ταρώ Ο Τρελός

Κάρτα Ταρώ Ο Τρελός
Κάρτα Ταρώ Ο Τρελός

Έχετε μια τάση αυτή τη περίοδο να υπερβάλετε σε όλα. Δώστε προσοχή στις όποιες κινήσεις σας, και μη φτάνετε σε ντελίριο και μη  καταφεύγετε σε ανοησίες. Θα μπείτε σε περιπέτειες που δε ξέρετε που θα καταλήξουν. Μη παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας, και μη διασκορπίζετε την ενέργεια σας. Δείξτε περισσότερη προσοχή, και μη τα μηδενίζετε όλα.

Ζώδιο Σκορπιός | Κάρτα Ταρώ Πέντε Κυπέλλων

Κάρτα ταρώ Πέντε των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Πέντε των Κυπέλλων

Η τύχη σας ευνοεί αρκετά αυτή τη περίοδο. Τα επιχειρηματικά σας πλάνα είναι όλα σε εξέλιξη και η επιτυχία τους πλέων αναμενόμενη. Τα οικογενειακά σας και αυτά είναι στη καλή φάση. Μάλιστα θα σας απασχολήσει κάποια κληρονομιά κάποιου συγγενικού ατόμου. Γνωστοί σας, θα σας κάνουν ένα καλό δώρο που θα χαρείτε. Μάλιστα θα έχετε και μια αναπάντεχη επίσκεψη συγγενών που έχετε να δείτε καιρό.

Ζώδιο Τοξότης | Κάρτα Ταρώ Ακόλουθος Ξιφων

Κάρτα ταρώ Ακόλουθος των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Ακόλουθος των Ξιφών

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτή τη περίοδο. Πολλοί είναι αυτοί που καραδοκούν απέναντι σας, και αλίμονο σας αν πέσετε σε λάθη. Ειδικά ένα δικός σας άτομο καραδοκεί και θα παραβιάσει τα μυστικά σας. Όμως η τύχη σας ευνοεί και δε σας αφήνει έτσι. Θα ξεπεράσετε τα τυχόν εμπόδια. Μάλιστα θα πάρετε και κάποια εκπληκτικά νέα που θα σας ικανοποιήσουν.

Ζώδιο Αιγόκερος | Κάρτα Ταρώ Επτά Κυπέλλων

Κάρτα ταρώ Εφτά των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Εφτά των Κυπέλλων

Θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα, αυτή τη περίοδο. Ειδικά στα επαγγελματικά σας, που είναι και ο κύριος στόχος σας. Έχετε δουλέψει πολύ, όλο αυτό τον καιρό, και η επιτυχία σας πλέων είναι δεδομένη. Η οικογένεια σας, έρχεται σε δεύτερη μοίρα και κάποια παράπονα δε θα λείψουν. Μη τους παραμελείτε και δώστε και εκεί τη προσοχή που αρμόζει. Γενικά ευχάριστος μήνας.

Ζώδιο Υδροχόος | Κάρτα Ταρώ Τέσσερα Κυπέλλων

Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Κυπέλλων

Δύσκολος μήνας αρκετά, αυτός για εσάς. Οι εντάσεις και οι λογομαχίες δε θα λείψουν, ούτε στη δουλειά σας αλλά δυστυχώς μεταφέρονται και στο σπίτι σας. Θα πρέπει μα δείξετε μια πιο διαλλακτική στάση. Τα όποια κακά προμηνύματα σας, καλό είναι να προσέξετε και να τα κάνετε υπέρ σας. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται..

Ζώδιο Ιχθύες | Κάρτα Ταρώ Άσσος Κυπέλλων

Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Ασσος των Κυπέλλων

Αρκετά άκαμπτος ο μήνας αυτός για εσάς. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο νόμος είναι αμετάβλητος για όλους. Ειδικά ο θείος νόμος έρχεται να δώσει τη δικαίωση ή την απροσδόκητη αλλαγή. Πάντως είστε τυχεροί σε όποια κατηγορία και αν είστε, γιατί έχετε και μια προστασία αυτό το διάστημα. Και αυτό θα λειτουργήσει παράδοξα πάνω σας. Είναι αυτό που λέμε κάθε εμπόδιο για καλό.

Ξέρεις ότι……..

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.