Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019. Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Άρης, Δέσποινα Πάππας και Βέρα σας περιμένουν. Από κοντά στο κατάστημα ή τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα & Εξωτερικό.

Η Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της μελλοντολογίας κάθε μήνα θα σας παρουσιάζει μια ανάλυση για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας μπορείτε να την συμβουλευτείτε καθημερινά στον χώρο του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Προβλέψεις μπορούν να γίνουν και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας
Μελλοντολόγος Δέσποινα Πάππας

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 από την Μελλοντολόγο Δέσποινα Πάππας.

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 | Ζώδιο Κριός | Κάρτα Ταρώ 9 Ξίφη
Κάρτα ταρώ Εννιά των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Εννιά των Ξιφών

Γενικά: Το επόμενο διάστημα σας προειδοποιεί για τα θέματα που σας απασχολήσουν. Καλό είναι να τιθασεύσετε το χαρακτήρα σας και να μη κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Επαγγελματικά: Θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας. Ειδικά σε που αφορούν οικονομικούς διακανονισμούς και εμπορικές συναλλαγές. Προσοχή σε ότι έχει σχέση με δάνεια και υποθήκες που αφορούν το σπίτι σας.

Αισθηματικά: Στο ερωτικό κομμάτι σας τώρα, καλό θα είναι να είστε λιγότερο επίμονοι και περισσότερο ευαίσθητοι. Αν και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά κάποιες ετεροχρονισμένες δυσάρεστες καταστάσεις θα σας βγάλουν λίγο εκτός. Δείξτε προσεκτικοί και έξυπνοι στη διαχείριση των αναγκών.

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ταύρος | Κάρτα Ταρώ 4 Ξίφη
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ξιφών

Γενικά: Αυτή τη περίοδο θα σας απασχολήσει περισσότερο τα επαγγελματικά σας παρά το οτιδήποτε άλλο. Σας ανοίγονται καινούρια προοπτικές και έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να σκεφτείτε.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας κάνετε τη κάθε προσπάθεια για πραγματοποιηθούν ή να ολοκληρωθούν τα σχέδια σας. Αλλά παρόλο τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση σας κάποια απρόοπτα γεγονότα σας φράζουν το δρόμο. Απαιτείται λοιπόν ένας καλός σχεδιασμός για τις επόμενες κινήσεις σας, για να υλοποιηθούν οι στόχοι σας.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας τα πράγματα γίνονται παθιασμένα ή πιο έντονα. Δράστε με μέτρο τη λογική για να τα ισορροπήσετε. Θα πρέπει να κάνετε  μια επιλογή ανάμεσα των δύσκολων ερωτικών σχέσεων ή κάποιων ανέφικτων στόχων. Κάποιες φορές αν δε μπορούμε να βρούμε τις ισορροπίες με τους άλλους καλύτερα να επιλέξουμε τη μοναξιά για κάποιο διάστημα.

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 | Ζώδιο Δίδυμος| Κάρτα Ταρώ 6 Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Έξι των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Έξι των Κυπέλλων

Γενικά: Αυτό το διάστημα θα σας πιάσει μια νοσταλγία για το παρελθόν σας. Αλλά πέρα από τις ευχάριστες στιγμές που θα νοσταλγείτε μαζί έρχονται και τα λάθη του παρελθόντος που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Επαγγελματικά: Ξαφνικά θέματα της τελευταίας στιγμής δυστυχώς δε θα λείψουν. Όμως παρόλο τις αντιξοότητες σαν από μηχανής θεός θα βρίσκετε τη λύση έστω και τελευταία στιγμή. Θα έχετε μια αποφασιστικότητα και μια υπέρτατη θέληση να εκτελέσετε τα καθήκοντα σας παρά τις δυσκολίες ή τις όποιες καθυστερήσεις. Προσέξτε τα οικονομικά σας, και μη κάνετε περιττές σπατάλες.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας θα υπάρξει μια τάση για μυστικοπάθεια ή μυστικές συναντήσεις. Όσοι διατηρείτε μια σχέση προσέξτε. Συναντήσεις και επιστροφή πρώην ερωτικών συντρόφου θα είναι στο επίκεντρο αυτό το διάστημα.

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις
Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 | Ζώδιο Καρκίνος| Κάρτα Ταρώ  Σελήνη
Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη
Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

Γενικά: Θα περάσετε ένα έντονο διάστημα. Θα νιώθετε ότι βαδίζετε σε άγνωστα μονοπάτια και δε θα ξέρετε που βαδίζετε γιατί όλα θα μεταβάλλονται συνεχώς. Δείξτε τη απαιτούμενη προσοχή ειδικά σε θέματα που σας απασχολούν.

Επαγγελματικά:  Στα εργασιακά σας θα καταφέρετε να ρυθμίσετε ότι έχει σχέση με τη γραφειοκρατία και με νομικές υποθέσεις πάσης φύσεως. Θα καταφέρετε έστω και τελευταία στιγμή να κλείσετε τις όποιες εκκρεμότητες στις οποίες είχατε αμελήσει ή αναβάλατε για καιρό. Παρόλο η περίοδος διακρίνετε από μια μεταβλητή θα καταφέρετε να ρυθμίσετε πολλά θέματα.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας μη παρασύρεστε από το συναίσθημα. Και μη βιάζεστε να κρίνετε πράγματα. Η περίοδος αυτή δεν είναι για να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα ή να δρομολογήσετε σοβαρά θέματα.

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 | Ζώδιο Λέων| Κάρτα Ταρώ 5 Ράβδων
Κάρτα ταρώ Πέντε των Ράβδων
Κάρτα ταρώ Πέντε των Ράβδων

Γενικά: Η καθημερινότητα σας θα είναι αρκετά πιεστική αυτή τη περίοδο αλλά θα υπάρξουν και ευχάριστα απρόοπτα στα οποία θα σας ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας προσέχετε να μην δώσετε στόχους και αφορμές για κουτσομπολιά εις βάρος σας. Κρατήστε μια επιφυλακτικότητα στις όποιες συζητήσεις που δεν αφορούν τη δουλειά και στα πηγαδάκια. Κάποιοι θα κοιτάξουν να δημιουργήσουν σκόπιμα πρόβλημα.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας, θα μπείτε στη διαδικασία να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στη σχέση σας και να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Αυτό που καθυστερούσατε τόσο καιρό να κάνετε θα έρθει με ένα πιο βίαιο τρόπο που θα αποκαταστήσει την αρμονία στη σχέση σας ξανά.

ρωτα το ταρωτω
Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 | Ζώδιο Παρθένος| Κάρτα Ταρώ Σελήνη
Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη
Κάρτα Ταρώ Η Σελήνη

Γενικά: Αρκετά προβληματική θα υπάρξει αυτή η περίοδος για εσάς. Μυστικές συναντήσεις, ίντριγκες και έντονο παρασκήνιο θα παίξουν πολύ.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα υπάρξουν αρκετά θέματα που θα σας απασχολήσουν. Σχέδια και καθυστερήσεις θα είναι αναμενόμενο. Κάποιοι από τους συναδέλφους σας θα κοιτάξουν να σας διαβάλουν βγάζοντας σας από τα ρούχα σας.

Αισθηματικά: Τα ερωτικά σας θα πρέπει να δώσετε μεγάλο βάρος στη ψυχολογία του ερωτικού σας συντρόφου. Εντάσεις και εκνευρισμοί θα παίξουν σημαντικό ρόλο και η οικογένεια σας θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Δώστε προσοχή.

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 | Ζώδιο Ζυγός| Κάρτα Ταρώ Άρμα
Κάρτα Ταρώ Το Άρμα
Κάρτα Ταρώ Το Άρμα

Γενικά: Αυτός ο μήνας θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης. Πολλές φορές θα είστε αισιόδοξοι ακόμα και με το τίποτα.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα σας δοθούν ευκαιρίες για να ανακάμψετε. Φροντίστε τα οικονομικά σας και μην ανοίγεστε. Γενικά θα είναι μια περίοδος παραγωγική και ουσιαστική φάση σε πρακτικά ζητήματα.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας και γενικά στα προσωπικά σας θα σας πιάσει μια ευαισθησία παραπάνω. Αυτό θα σας κάνει περισσότερο διεκδικητικούς και εριστικούς αλλάζοντας τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας. Οι όποιες σκοπιμότητες δε θα λείψουν, αλλά με μεθοδικότητα θα τα ξεπεράσετε όλα τα απρόοπτα.

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 | Ζώδιο Σκορπιός| Κάρτα Ταρώ 9 Ξίφη
Κάρτα ταρώ Εννιά των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Εννιά των Ξιφών

Γενικά: Δε διανύετε την καλύτερη περίοδο αυτό το διάστημα. Θα νιώθετε συνεχώς ότι όλοι ζητούν περισσότερες θυσίες από εσάς και θα νιώθετε εγκλωβισμένοι και σε αδιέξοδο. Μην κλείνεστε και μη τα βλέπετε όλα αρνητικά. Η αλλαγή έρχεται μέσα από μεγάλες θυσίες σαν ανταπόδοση.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας το τοπίο θα είναι βαρύ. Θα αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε μια πραγματικότητα  που δε σας αρμόζει. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες. Και εσείς σε όλα αυτά θα πρέπει να φανείτε ισάξιοι. Και το χειρότερο; Χωρίς όφελος.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας θα σας πιάσει μια μανία να ξεκαθαρίσετε πράγματα. Θα είστε αποφασισμένοι να τελειώνετε σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά αλλά κρατούσατε λόγου συναισθήματος. Αφού ξεμπλοκάρετε με ότι σας καταπίεζε θα απελευθερωθείτε. Θα ξαλαφρώσετε και θα βάλετε πλώρη για νέα λιμάνια.

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 | Ζώδιο Τοξότης | Κάρτα Ταρώ 4 κυπέλων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Κυπέλλων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Κυπέλλων

Γενικά: Θα είστε αρκετά νευρικοί αυτό το διάστημα και αυτό θα επηρεάζει τη καθημερινότητα σας. καλό θα είναι να μην ανοίγετε μέτωπα και να σκέφτεστε πριν ενεργήσετε. Μείνετε μακριά από κακόβουλους ανθρώπους.


Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα είστε πολυάσχολοι. Και δυστυχώς θα έχετε βαρύ φόρτο εργασίας και καλό θα είναι να είστε σχολαστικοί. Έστω και τελευταία στιγμή τα βγάζετε πέρα με τις υποχρεώσεις σας που σας βάζουν τελευταία στιγμή. Ένα θέμα οικονομικό που σχετίζεται με περιουσία καλό είναι έστω και τελευταία στιγμή να το τακτοποιήσετε.


Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας θα προβληματιστείτε αρκετά. Τα απρόοπτα και οι ξαφνικές ανατροπές δεν είναι στα καλύτερα σας. Και τώρα καλείστε να λύσετε ή να πάρετε τις αποφάσεις που τόσο καιρό αμελούσατε. Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας και να τακτοποιήσετε τα του οίκου σας. Βάζοντας λίγο τη λογική σας πάνω στο συναίσθημα θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019 | Ζώδιο Αιγόκερος| Κάρτα Ταρώ 4 Δηνάριο
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Τέσσερα των Πεντάκτινων

Γενικά: Σε καλή κατάσταση θα είναι τα θέματα σας και οι επιδιώξεις σας αυτή τη περίοδο. Είναι καλή περίοδος για να χαλαρώσετε και να ρυθμίσετε πράγματα χωρίς άγχος.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας επιτέλους θα νιώθετε ότι όλα κυλούν ομαλά. Έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις όταν έπρεπε, και τώρα παίρνετε τις ανταμοιβές σας. Νέες προοπτικές στα οικονομικά σας έρχονται και σας δημιουργεί αισιοδοξία. Πιθανότητα από μια πώληση ακινήτου.

Αισθηματικά:  Τα ερωτικά σας θα σας προβληματίσουν αυτό το διάστημα. Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και αυτό σας προβληματίζει. Θα πρέπει να πάρετε καίριες αποφάσεις που τόσο καιρό αμελούσατε. Βαθιά μέσα σας ξέρετε τι επιλογές έχετε. Όσο το καθυστερείτε, τόσο θα σας βγαίνει μπούμεραγκ.

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019| Ζώδιο Υδροχόος| Κάρτα Ταρώ 7 Ξίφη
Κάρτα ταρώ Εφτά των Ξιφών
Κάρτα ταρώ Εφτά των Ξιφών

Γενικά: Είστε σε φάση περισυλλογής και πειραματισμού. Θέλετε να αλλάξετε πολλά στη ζωή και στη καθημερινότητα σας. Και μπορείτε άνετα να το πετύχει. Το δύσκολο σε αυτό είναι ότι τα θέλετε όλα χτες. Βέβαια η διπλωματία σας και η εξυπνάδα σας θα σας βοηθήσει πολύ αυτή τη περίοδο.

Επαγγελματικά: Μια νέα εποχή έρχεται για εσάς. Και μάλιστα με λαμπρή πορεία. Φτάνει να αποφύγετε έξυπνα και μοναδικά όπως εσείς ξέρετε τις αντιπαραθέσεις με άτομα που δυστυχώς τα χρειάζεστε στη δεδομένη περίοδο. Ένα φιλικό σας άτομο θα φανεί σημαντικός σύμμαχος σε ότι επιχειρήσετε. Κάντε όμως καλύτερη διαχείριση στα οικονομικά σας. Έχετε μια τάση υπερκατανάλωσης.

Αισθηματικά: Στα ερωτικά σας θα πρέπει να δείξετε όλη τη μαεστρία σας. Τα παρασκηνιακά σας φλερτ αλλά και οι ευκαιριακές σας σχέσεις κινδυνεύουν να φανερωθούν στο μόνιμο ταίρι σας.  Για να μη μπείτε σε μπελάδες αλλά και να μην βρεθείτε σε απρόοπτα καλό θα είναι να κάνετε μια παύση από τις κραιπάλες σας.

Προβλέψεις Ταρώ Απριλίου 2019| Ζώδιο Ιχθύες | Κάρτα Ταρώ Ιππότης Δηνάριο
Κάρτα ταρώ Ιππότης των Πεντάκτινων
Κάρτα ταρώ Ιππότης των Πεντάκτινων

Γενικά: Θα υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο και θα είστε αποδέκτες πολλών καταστάσεων που θα πρέπει να ρυθμίσετε. Έχετε αφήσει εκκρεμότητες για πολύ καιρό και εκεί είναι το λάθος σας. Θα πρέπει να δράσετε γρήγορα για να προλάβετε τις επιπολαιότητες  κινήσεις που κάνετε ή τυχόν αμέλειες σας.

Επαγγελματικά: Στα εργασιακά σας θα πιεστείτε αρκετά ώστε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Αμελήσατε τα καθήκοντα σας και τώρα θα πρέπει να δουλέψετε διπλά για να βγάζετε τα σπασμένα. Αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας ή τις όποιες δυνατότητες σας. Αυτό θα σας φέρει σίγουρο κέρδος αλλά ταυτόχρονα θα σας ξελασπώσει.

Αισθηματικά: Νιώθετε περίεργα τελευταία και δε ξέρετε και γιατί. Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά και η κούραση σας βγαίνει. Μη βγάζετε όμως και τη ξινίλα σας στους άλλους που δε σας φταίνε. Ο σύντροφος σας έχει τη καλή  διάθεση να σας χαλαρώσει. Ένα ρομαντικό διήμερο εκτός πόλης θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ανάλαφρα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles