Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4/04/2020

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4/04/2020 – Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

ΚΡΙΟΣ

Ζώδιο Κριός 2020

Αγαπητοί Κριοί, αυτό το σαββατοκύριακο θα είστε πολύ δυναμικοί, δημιουργικοί και ικανοί να χειριστείτε τις τρελές απαιτήσεις και τους ρυθμούς της ζωής σας. Θα πρέπει να σταθείτε στα πόδια σας και να αγωνιστείτε για τα πράγματα που θέλετε να επιτύχετε. Μην αφήνετε άλλους ανθρώπους να σας φοβίζουν και να σας αποθαρρύνουν. Οι πλανήτες μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε αδύναμοι, γι ‘αυτό θα πρέπει να αγωνιστείτε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες. Προς το τέλος του Σαββατοκύριακου, θα λάβετε θετικές επιρροές που θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη σας και θα είστε ενεργοί, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία.

Τυχερή ημέρα : Σάββατο

ΤΑΥΡΟΣ

Ζώδιο Ταύρος 2020

Αγαπητοί Ταύροι, αυτό το σαββατοκύριακο θα φέρει πολλές θετικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά σας. Θα καταφέρετε να διευθετήσετε τα εκκρεμή χρέη και να αισθανθείτε κάποια ανακούφιση. Οι προσωπικές σας σχέσεις ευνοούνται και η επικοινωνία σας θα είναι άψογη. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε ένα σχέδιο που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας και θα σας δώσει επίσης χρόνο για να αποσυμπιέσετε από την καθημερινή πίεση.

Τυχερή ημέρα : Παρασκευή

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτό το σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα. Θα έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και οι δεξιότητές σας στην επικοινωνία θα είναι εξαιρετικές. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και αλλάξτε οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί. Μην αφήνετε τα μικρά πράγματα να σας κατεβάζουν, δεν αξίζουν. Θα διευθετήσετε κάποιες συγκεχυμένες καταστάσεις και θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Τυχερή ημέρα : Δευτέρα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι θετικό και αισιόδοξο. Θα επιτύχετε πολλά πράγματα και τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα. Στην προσωπική σας ζωή, μια περίοδος ευημερίας πρόκειται να αρχίσει και η αέναη σεξουαλικότητά σας θα σας φέρει πολλές ευχάριστες στιγμές. Η επαγγελματική ζωή σας είναι επίσης ευνοημένη, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, ειδικά εκείνους που φαινόταν ανέφικτοι. Να είστε πιο προσεκτικοί στα οικονομικά σας και να ελέγχετε τις δαπάνες σας.

Τυχερή ημέρα : Πέμπτη

ΛΕΩΝ

Ζώδιο Λέων 2020

Αγαπητοί Λέοντες, αυτό το σαββατοκύριακο θα φέρει εντάσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας και αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε λυπημένοι και αποπροσανατολισμένοι. Από την άλλη πλευρά, η επαγγελματική ζωή σας ευνοείται και τα σχέδιά σας μπορούν τώρα να υλοποιηθούν. Κάποιες δευτερεύουσες εξελίξεις θα διαταράξουν τα σχέδιά σας, αλλά μην αφήσετε αυτό να σας καταβάλει και να σας βγάλει από το πρόγραμμά σας. να είστε υπομονετικοί και λογικοί και θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια. Βεβαιωθείτε ότι αντιμετωπίζετε τις υποχρεώσεις σας αμέσως. Επιπλέον, διατηρήστε μια θετική σχέση με τους ανθρώπους στη ζωή σας, γιατί οι εντάσεις δεν θα σας βοηθήσουν αυτή την περίοδο.

Τυχερή ημέρα : Τετάρτη

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζώδιο Παρθένος 2020

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι δύσκολο, πιεστικό και έντονο. Τα οικονομικά σας σας κάνουν να αισθανθείτε ανασφαλείς και να πανικοβάλλεστε όταν νομίζετε ότι ίσως χάνετε αυτά για τα οποία έχετε δουλέψει σκληρά. Το πρόγραμμά σας θα είναι πολύ σκληρό και θα χρειαστεί να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Σχεδιάστε και ολοκληρώστε τις υποχρεώσεις σας με οργανωμένο και αποτελεσματικό τρόπο. Μετά θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε την προσωπική σας ζωή και αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο χαλαροί. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συναντήσετε νέους ανθρώπους που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σας.

Τυχερή ημέρα : Κυριακή

ολοκληρωμένες προβλέψεις

ΖΥΓΟΣ

Ζώδιο Ζυγός 2020

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτό το σαββατοκύριακο θα σας φέρει απροσδόκητες αλλαγές και δυσκολίες. Οι εξελίξεις θα είναι καταρρακτώδεις και αυτό θα σας αποπροσανατολίσει και θα σας αποδιοργανώσει. Πρέπει να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και την υγεία σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα στην επαγγελματική σας ζωή, οπότε παραμείνετε σε εγρήγορση και αποφύγετε τις παγίδες και τις συγκρούσεις με τους τριγύρω σας. Προσεγγίστε προσεκτικά κάθε απόφαση σας, γιατί ο κίνδυνος παραμονεύει. Αυτό το σαββατοκύριακο θα σας φέρει πολύ πίεση. Να είστε ήρεμοι, υπομονετικοί και έτοιμοι και θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε εμπόδιο.

Τυχερή ημέρα : Σάββατο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτό το σαββατοκύριακο θα σας φέρει πολλές σημαντικές αλλαγές. Οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας θα είναι γεμάτες ένταση και συγκρούσεις. Ελέγξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί αν υπερβάλλετε ή ενεργήσετε με βιασύνη, θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείτε. Θα πρέπει να αφιερώσετε όλη την προσοχή και την ενέργεια σας για να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα. Η προσωπική σας ζωή δεν θα αποτελέσει προτεραιότητα και αυτό θα σας απασχολήσει πάρα πολύ.

Τυχερή ημέρα : Τρίτη

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζώδιο Τοξότης 2020

Αγαπητοί Τοξότες, αυτό θα είναι ένα πολύ δημιουργικό σαββατοκύριακο για πολλούς τομείς της ζωής σας, ενώ παράλληλα θα είστε σε θέση να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Αισθάνεστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι, αλλά πρέπει να προσπαθήσετε να είστε προσεκτικοί και προετοιμασμένοι για ό, τι μπορεί να εμφανιστεί στο δρόμο. Τολμήστε να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας και να πείσετε τους άλλους για την αξία τους. Η συνεργασία σας με τους συναδέλφους σας ή τον κύκλο σας θα είναι εξαιρετική και, εάν συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά, θα καταφέρετε να κερδίσετε μερικές μεγάλες ανταμοιβές.

Τυχερή ημέρα : Δευτέρα

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Αγαπητοί Αιγόκεροι, η αρχή αυτού του σαββατοκύριακου θα σας φέρει πολλές δυσκολίες στη συνέχεια όμως τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη βελτίωση όσο μπορείτε, προκειμένου να κάνετε πράγματα που φαίνονται σκληρά ή επικίνδυνα. Υπερασπίστε τις ιδέες σας και μην αφήσετε κανέναν να σας αποθαρρύνει. Βρείτε χρόνο για να εξετάσετε νέες ιδέες και σχέδια στην επαγγελματική σας ζωή. Τολμήστε να αναλάβετε ρίσκο και να θέσετε υψηλότερους στόχους, αφού τα αστέρια είναι στο πλευρό σας.

Τυχερή ημέρα : Πέμπτη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικά θετικό για εσάς, ειδικά στον τομέα της καριέρας σας. Θα καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους σας, αρκεί να είστε συνετός και υπεύθυνος στα οικονομικά σας και να μην χάσετε τον έλεγχο. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο για να εκπληρώσετε τις ανάγκες σας. Αυτό το σαββατοκύριακο θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή και κοινωνικά. στην προσωπική σας ζωή. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και κάντε τις σωστές κινήσεις που θα βελτιώσουν την κατάσταση. Εάν είστε μόνοι, αξιοποιήστε στο έπακρο την ανεξαρτησία σας και διοχετεύστε την ενέργεια σας σε πράγματα και δραστηριότητες που είναι και ικανοποιητικές και χρήσιμες για το μέλλον.

Τυχερή ημέρα : Τετάρτη

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύς προβλεψεις 2020


Αγαπητοί Ιχθείς, αυτό το σαββατοκύριακο θα σας φέρει τις ιδανικές συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα και να βελτιώσετε την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Μην ξεχάσετε να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας που χρειάζεται τη βοήθεια και την παρουσία σας. Οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε την καθημερινή σας ζωή και να γίνετε πολύ πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικούς κινδύνους και να γίνετε πιο δεσμευμένοι όταν πρόκειται για τους ανθρώπους γύρω σας. Μερικοί από αυτούς ίσως κρυμμένα μυστικά από εσάς.

Τυχερή ημέρα : ΠαρασκευήAbout the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles