Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 28/03/2020

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 28/03/2020 – Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

ΚΡΙΟΣ

Ζώδιο Κριός 2020

Χάρη στο χάος και το χαμό γύρω σας, είναι δύσκολο να κρίνετε και να αποφασίσετε τη σωστή πορεία δράσης. Τώρα θα έχετε το χρόνο και την ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη μέσα στο κεφάλι σας και να διορθώσετε τυχόν λάθη που είχατε στην προσέγγισή σας. Με τη διαίσθησή σας να λειτουργεί σωστά για άλλη μια φορά, θα μπορέσετε να ακολουθήσετε μια πιο αντικειμενική προσέγγιση στους ανθρώπους και τις καταστάσεις. Οπότε, τώρα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να αντιμετωπίσετε βασικούς τομείς που σας ανησυχούν.

Τυχερή ημέρα : Τρίτη

ΤΑΥΡΟΣ

Ζώδιο Ταύρος 2020

Φίλοι Ταύροι οι αστρολογικές πτυχές αυτού του Σαββατοκύριακου σας γεμίζουν με ελπίδα και ανεβάζουν  τη διάθεσή σας σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα! Αυτό σας γεμίζει με ενέργεια και αποφασιστικότητα και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που είχατε αποφασίσει να κάνετε και οι οποίες θα κάνουν την καθημερινή σας ζωή πιο ευχάριστη και αρμονική.

Τυχερή ημέρα : Κυριακή

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Αυτό το Σαββατοκύριακο, φίλοι Δίδυμοι, θα βλέπετε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία, καθώς η σκέψη σας έχει μια ασυνήθιστη σαφήνεια. Θα συνειδητοποιήσετε ότι έως τώρα έχετε υποτιμήσει εσφαλμένα πολλά πράγματα και έχετε κάνει κάποιες κακές επιλογές. Μη φοβάστε! Δεν είναι ποτέ αργά για να αλλάξετε. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να γίνετε πιο ενεργητικοί και να λάβετε μια πιο προσεκτική προσέγγιση όταν πρόκειται για τη λήψη αποφάσεων. Με την ψυχραιμία και την εστίαση μπορείτε ακόμα να κάνετε  τα πάντα όπως θέλετε.

Τυχερή ημέρα : Τετάρτη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Αγαπητοί Καρκίνοι, ήρθε η ώρα να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις και να βουτήξετε βαθιά σε αυτή την περιπέτεια που ονομάζεται ζωή. Ο χρόνος είναι σωστός για να δοκιμάσετε νέα πράγματα ή να αναλάβετε νέες ευθύνες. Επιπλέον, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε κάτι νέο με προοπτικές για το μέλλον. Είστε αισιόδοξοι και αυθόρμητοι, και αυτό σας απομακρύνει από τη ρουτίνα και σας κάνει να αισθανθείτε αιδιόδοξοι για τα σχέδιά σας. Η ανάγκη σας για επιτυχία δεν θα σας αφήσει να χάσετε το χρόνο σας. Θα αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε λεπτό, όχι μόνο για να επιτύχετε αυτό που θέλετε, αλλά και για να έχετε χρόνο για τις προσωπικές σας απολαύσεις.

Τυχερή ημέρα : Δευτέρα

ΛΕΩΝ

Ζώδιο Λέων 2020

Αγαπητοί Λέοντες, αυτό το σαββατοκύριακο θα σας φέρει αισιοδοξία, ενέργεια, θετικές εξελίξεις στη ζωή σας και θα είστε μια πηγή ενέργειας. Έχετε σκεφτεί πολλά και είστε έτοιμοι να κινηθείτε προς τη μεγάλη περιπέτεια που θα σας δώσει γνώσεις κι εμπειρία. Αυτά που έχετε μάθει μέχρι στιγμής θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις παγίδες με ευελιξία. Είστε σε απόλυτη αρμονία με την εσωτερική γνώση που έχετε αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου. Πράξτε με οργανωμένο και πειθαρχημένο τρόπο και θα ξέρετε τι να αποφύγετε και τι να ακολουθήσετε. Θα ξεπεράσετε τελικά τα εμπόδια και θα προχωρήσετε.

Τυχερή ημέρα : Σάββατο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζώδιο Παρθένος 2020

Αγαπητοί Παρθένοι, να περιμένετε πολλές ευχάριστες εξελίξεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι εξελίξεις αυτές θα σας γεμίσουν με ενέργεια και αισιοδοξία για το μέλλον, βοηθώντας σας να δείτε τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Αυτό, με τη σειρά του, θα σας βοηθήσει να βάλετε όλες σας τις εκκρεμότητες σε τάξη. Τα άστρα είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό μην διστάσετε να αλλάξετε οτιδήποτε δεν σας ικανοποιεί πλέον, ανεξάρτητα από το πόσο έκπληκτος ή φοβισμένος είστε από αυτή την άγνωστη επαναστατική πλευρά στο χαρακτήρα σας. Θα δείτε ότι οι τυχόν αλλαγές που κάνετε θα είναι για το καλύτερο και ότι η καθημερινή σας ζωή θα ρέει πολύ πιο αρμονικά επιτρέποντάς σας να ακολουθήσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Τυχερή ημέρα : Πέμπτη

ολοκληρωμένες προβλέψεις

ΖΥΓΟΣ

Ζώδιο Ζυγός 2020

Αγαπητοί Ζυγοί, το προσεχές σαββατοκύριακο σάς δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τα γεγονότα στη ζωή σας και να σκεφτείτε το μέλλον που θα ταιριάζει στους στόχους σας. Θα θέσετε στόχους και θα τους πετύχετε. Έχετε τον αυθορμητισμό και την καλή διάθεση που μπορεί να σας μεταφέρει οπουδήποτε πρέπει να πάτε, γεμάτος εμπειρία και γνώση. Ό,τι έχετε βιώσει μέχρι στιγμής δεν ήταν τυχαίο. Χρησιμοποιήστε κάθε μάθημα ζωής με σύνεση, εάν θέλετε να δείτε τη ζωή σας να σημειώνει πρόοδο.

Τυχερή ημέρα : Τετάρτη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Σας δίνεται τελικά η ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που παραμένουν απαρατήρητες μέχρι τώρα και να αλλάξετε την πορεία της καθημερινής σας ζωής. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ισορροπία και να γίνετε πιο θετικός και αισιόδοξος για το μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο, αισθάνεστε ειρηνικά με τον εαυτό σας και χωρίς εμπόδια στα εξωτερικά προβλήματα, θα είστε έτοιμοι να καταλήξετε σε νέα σχέδια και να τα συνειδητοποιήσετε χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Τυχερή ημέρα : Παρασκευή

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζώδιο Τοξότης 2020

Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε τον τρόπο που λειτουργούσατε ως τώρα. Χρειάζεται μια αλλαγή του σχεδίου επειδή βλέπετε ότι τα πράγματα απλά δεν πηγαίνουν όπως ελπίζατε ότι θα πήγαιναν και ότι η κατάσταση είναι πολύ πιο απαιτητική και επείγουσα από ότι πιστεύατε. Ήρθε η ώρα να καταλήξετε σε μια νέα στρατηγική και να οργανώσετε τον εαυτό σας έτσι ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε κάθε μέρα στη ζωή σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να θέσετε τελικά τα πιο φιλόδοξα σχέδια και τα όνειρά σας σε κίνηση.

Τυχερή ημέρα : Πέμπτη

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Τα αστέρια σας χαμογελούν χαρούμενα αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό μαζί με τις δικές σας πράξεις  και δυναμική θα σας βοηθήσει να βάλετε όλες τις υποθέσεις σας στην τάξη, αλλάζοντας αυτά που δεν λειτούργησαν και να απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα που φαινόταν να είναι χωρίς τέλος. Ο τρόπος ζωής σας θα παρουσιάσει μια αξιοσημείωτη βελτίωση, κάτι που θα σας χαρίσει την ηρεμία και την ησυχία που χρειάζεστε για να απολαύσετε την επιτυχή ανάπτυξη όλων των σχεδίων σας.

Τυχερή ημέρα : Κυριακή

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτό το σαββατοκύριακο θα σας δώσει μερικές εκπληκτικές ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος και να θέσετε νέα θεμέλια στη ζωή σας σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κυνηγήσει νέες  περιπέτειες και να εξερευνήσει νέους ορίζοντες. Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τα όριά σας και να εξελιχθείτε μέσα από εμπειρίες ζωής. Ταυτόχρονα, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία που έχετε κερδίσει μέχρι στιγμής στη ζωή σας. Σκεφτείτε τι έχετε περάσει και τι θέλετε να ολοκληρώσετε και τότε θα είστε σε θέση να οργανώσετε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας, ένα βήμα κάθε φορά. Οι αποφάσεις σας θα καθορίσουν την ανεξαρτησία σας.

Τυχερή ημέρα : Δευτέρα

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Αγαπητά ψαράκια, υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε προσπαθήστε να διαλέξετε προσεκτικά τα λόγια σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και ανοιχτοί στη συζήτηση. Αυτό θα βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των εντάσεων και θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε στην αξιοποίηση των ευκαιριών που έρχονται προς το δρόμο σας και που ίσως να είχατε χάσει διαφορετικά. Αυτά, με τη σειρά τους, θα μπορούσαν να αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλημα για τη μελλοντική σας ανάπτυξη.

Τυχερή ημέρα : Τρίτη

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles