Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21/03/2020

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21/03/2020 – Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

ΚΡΙΟΣ

Ζώδιο Κριός 2020

Αγαπητοί Κριοί, αυτό το σαββατοκύριακο θα είστε σε καλύτερη διάθεση, αισιόδοξοι και θα περιβάλλεστε από ανθρώπους που δραστήριους και γεμάτους ζωντάνια. Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που θα σχετίζονται με τη δουλειά σας και θα έχετε κάποιο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσετε στο να προγραμματίσετε το μέλλον σας. Ένα νέο κεφάλαιο πρόκειται να ξεκινήσει στη ζωή σας. Είστε έτοιμοι να στοχεύσετε ψηλά και να επιτύχετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Αυτό το σαββατοκύριακο ευνοεί το να εκφράσετε τις σκέψεις σας.

Τυχερή ημέρα : Τετάρτη

ΤΑΥΡΟΣ

Ζώδιο Ταύρος 2020

Αγαπητοί Ταύροι, αυτό το σαββατοκύριακο θα σας φέρει αισιοδοξία, ενέργεια, θετικές εξελίξεις στη ζωή σας και θα είστε μια πηγή ενέργειας. Έχετε σκεφτεί πολλά και είστε έτοιμοι να κινηθείτε προς τη μεγάλη περιπέτεια που θα σας δώσει γνώσεις κι εμπειρία. Αυτά που έχετε μάθει μέχρι στιγμής θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις παγίδες με ευελιξία. Είστε σε απόλυτη αρμονία με την εσωτερική γνώση που έχετε αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου. Πράξτε με οργανωμένο και πειθαρχημένο τρόπο και θα ξέρετε τι να αποφύγετε και τι να ακολουθήσετε. Θα ξεπεράσετε τελικά τα εμπόδια και θα προχωρήσετε.

Τυχερή ημέρα : Δευτέρα

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Φίλοι Δίδυμοι, αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι πολύ ευεργετικό για τις ενέργειες και τα σχέδιά σας. Θα έχετε όλη τη δυναμική και τη θετική σκέψη που χρειάζεστε για να λάβετε μέτρα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Θέλετε μια νέα δουλειά; Θα σας βοηθήσει η προηγούμενη εμπειρία σας να κάνετε τις σωστές αποφάσεις; Η σχέση σας αντιμετωπίζει σημαντικά εμπόδια; Είστε τελικά σε θέση να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά, αλλά και με κατανόηση, έτσι ώστε να μπορέσετε τελικά να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια. Βρείτε τι σας ενοχλεί και αλλάξτε το.

Τυχερή ημέρα : Πέμπτη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτό το σαββατοκύριακο θα σας δώσει μερικές εκπληκτικές ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος και να θέσετε νέα θεμέλια στη ζωή σας σε όλους τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να κυνηγήσει νέες περιπέτειες και να εξερευνήσει νέους ορίζοντες. Θα νιώσετε την ανάγκη να επεκτείνετε τα όριά σας και να εξελιχθείτε μέσα από εμπειρίες ζωής. Ταυτόχρονα, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία που έχετε κερδίσει μέχρι στιγμής στη ζωή σας. Σκεφτείτε τι έχετε περάσει και τι θέλετε να ολοκληρώσετε και τότε θα είστε σε θέση να οργανώσετε καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σας, ένα βήμα κάθε φορά. Οι αποφάσεις σας θα καθορίσουν την ανεξαρτησία σας.

Τυχερή ημέρα : Τρίτη

ΛΕΩΝ

Ζώδιο Λέων 2020

Αγαπητά Λιοντάρια, αυτό το σαββατοκύριακο θα σας βοηθήσει να δείξετε τις δυνατότητές σας και να πλησιάσετε τους στόχους σας. Η απαισιοδοξία και η ανασφάλεια δεν ανήκουν στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Τα πράγματα φαίνονται πιο φωτεινά και με καλύτερες προοπτικές. Αυτό σας δίνει το κίνητρο που αναζητάτε για να επιτύχετε αυτό που έχετε ορίσει το μυαλό σας. Θέλετε να ξεκινήσετε μια δίαιτα, αρχίστε γυμναστήριο, κόψτε μια κακή συνήθεια, αλλάξτε κάποια πράγματα στη σχέση σας! Τώρα είναι η ώρα.

Τυχερή ημέρα : Κυριακή

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζώδιο Παρθένος 2020

Φίλοι Παρθένοι, αυτό το σαββατοκύριακο θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε στη ζωή σας, ώστε να μπορείτε τελικά να γνωρίσετε τις εξελίξεις που ονειρεύεστε. Θα έχετε αρκετό δυναμισμό, ενέργεια και προθυμία για πρόοδο και ως εκ τούτου θα είστε σε θέση να λύσετε τα δύσκολα προβλήματα που σας πιέζουν. Οι υποθέσεις σας θα πάψουν να σας καθυστερούν πια και τελικά θα τις δείτε να υλοποιούνται προς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα κάνετε κάποια νέα σχέδια για ένα ταξίδι με στόχο την επέκταση της δουλειάς και της προσωπικότητάς σας. Οργανώστε την καθημερινή ρουτίνα σας ελαφρώς καλύτερα ώστε να ελέγξετε και να ελαχιστοποιήσετε το άγχος σας.

Τυχερή ημέρα : Παρασκευή

ολοκληρωμένες προβλέψεις

ΖΥΓΟΣ

Ζώδιο Ζυγός 2020

Αγαπητοί Ζυγοί, ήρθε η ώρα να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις και να βουτήξετε βαθιά σε αυτή την περιπέτεια που ονομάζεται ζωή. Ο χρόνος είναι σωστός για να δοκιμάσετε νέα πράγματα ή να αναλάβετε νέες ευθύνες. Επιπλέον, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε κάτι νέο με προοπτικές για το μέλλον. Είστε αισιόδοξοι και αυθόρμητοι, και αυτό σας απομακρύνει από τη ρουτίνα και σας κάνει να αισθανθείτε αισιόδοξοι για τα σχέδιά σας. Η ανάγκη σας για επιτυχία δεν θα σας αφήσει να χάσετε το χρόνο σας. Θα αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε λεπτό, όχι μόνο για να επιτύχετε αυτό που θέλετε, αλλά και για να έχετε χρόνο για τις προσωπικές σας απολαύσεις.

Τυχερή ημέρα : Πέμπτη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Φίλοι Σκορπιοί, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και αυτοσχεδιάσετε. Αυτό το σαββατοκύριακο θα μπορείτε να επεκτείνετε τις ιδέες σας και να να πάψετε να σκέφτεστε το παρόν. Ίσως θελήσετε να τελειώσετε καταστάσεις που δεν έχουν πλέον μέλλον. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας σε πράγματα που δεν πρόκειται να λειτουργήσουν άλλο. Στοχεύστε ψηλά και συνεχίστε να αγωνίζεστε για να φτάσετε εκεί. Μπορείτε ακόμα να πετύχετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε αν αξιοποιήσετε σωστά τη ζωή σας.

Τυχερή ημέρα : Σάββατο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζώδιο Τοξότης 2020

Αγαπητοί Τοξότες, ένα δυναμικό και πολυάσχολο σαββατοκύριακο είναι μπροστά σας. Εάν κάτι δεν έχει κανένα μέλλον, κανένα νόημα ή ενέργεια, πρέπει να το τελειώσετε και να το διώξετε από τη ζωή σας. Αφήστε το μυαλό να σας καθοδηγήσει. Οργανώστε τη ζωή σας και τις μετακινήσεις σας, αντιμετωπίστε ότι δεν λειτούργησε στο παρελθόν και προχωρήστε μπροστά, χωρίς φόβο και ανασφάλεια.

Τυχερή ημέρα : Παρασκευή

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Φίλοι Αιγόκεροι, αυτό το σαββατοκύριακο φαίνεται να είναι αφιερωμένο σε σας! Δεν μπορείτε πλέον να αγνοήσετε τις εμπειρίες σας και να αγνοήσετε όσα έχετε μάθει από προηγούμενες καταστάσεις. Τα μαθήματα που διδάσκει η ζωή σας δίνουν νόημα και καθορίζουν τις επιλογές σας. Δεν μπορείτε να αγνοήσετε όσα έχετε βιώσει ή τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά σας. Μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε, αρκεί να έχετε αυστηρή πειθαρχία και οργάνωση.

Τυχερή ημέρα : Δευτέρα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Αγαπητέ Υδροχόε, το προσεχές σαββατοκύριακο σάς δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τα γεγονότα στη ζωή σας και να σκεφτείτε το μέλλον που θα ταιριάζει στους στόχους σας. Θα θέσετε στόχους και θα τους πετύχετε. Έχετε τον αυθορμητισμό και την καλή διάθεση που μπορεί να σας μεταφέρει οπουδήποτε πρέπει να πάτε, γεμάτος εμπειρία και γνώση. Ό,τι έχεις βιώσει μέχρι στιγμής δεν ήταν τυχαίο. Χρησιμοποίησε κάθε μάθημα ζωής με σύνεση, εάν θέλεις να δεις τη ζωή σου να σημειώνει πρόοδο.

Τυχερή ημέρα : Τρίτη

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Φίλοι Ιχθύες, αυτό το σαββατοκύριακο σας φέρνει αισιοδοξία και καλούς οιωνούς. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή, οπότε αφήστε τα όνειρά σας να κατευθύνουν τα μελλοντικά σας σχέδια και τις επιλογές σας. Ανασυγκρωτήστε τους τομείς της ζωής σας που το έχουν ανάγκη και εφαρμόστε ένα πρόγραμμα που θα σας οδηγήσει στο στόχο σας, ένα βήμα κάθε φορά. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα περάσετε πολύ καλά και θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.

Τυχερή ημέρα : Τετάρτη

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles