Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 15/02/2020

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 15/02/2020 – Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

ΚΡΙΟΣ

Ζώδιο Κριός 2020

Αγαπητοί Κριοί μην αφήσετε να σας χαλάσουν την διάθεση αυτό το Σαββατοκύριακο. Ίσως το παρελθόν μαυρίζει τις σκέψεις σας για αυτό  ξεφύγετε από κάθε τι αρνητικό που υπάρχει γύρω σας δεν βοηθάει. Σήμερα Σάββατο βάλτε σκοπό στην ζωή σας την αλλαγή προς το καλύτερο δώστε προτεραιότητα στην αισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι δείτε το ταίρι σας θετικά χωρίς γκρίνιες, με ξεκάθαρες καταστάσεις χωρίς να υπάρχει παραπλάνηση στις κουβέντες σας μπορείτε να κάνετε την μέρα σας πολύ καλύτερη.  Ωστόσο, καλό θα είναι την Κυριακή να προσέξετε λίγο και να αποφύγετε παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Από την άλλη, εσείς που είστε αδέσμευτος/η, προτιμήστε το σαββατόβραδο  να βγείτε  νέες γνωριμίες σίγουρα θα προκύψουν. Την Κυριακή μην πιστέψετε νέες υποσχέσεις.

Τυχερή ημέρα : Τετάρτη

ΤΑΥΡΟΣ

Ζώδιο Ταύρος 2020

Αγαπημένοι Ταύροι αυτό το Σάββατο σας βρίσκει νευρικούς και με κακή διάθεση στο περιβάλλον και στους γύρω σας. Στην σχέση με το ταίρι σας θα είσαστε πιεσμένοι και σήμερα πολλοί από εσάς θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Συγκρατείστε τα νεύρα σας δείξτε υπομονή σε όσα συμβαίνουν γύρω σας και ζήστε την ημέρα με σκέψεις θετικές.  Την Κυριακή φροντίστε να περάσετε την μέρα σας με σκέψεις θετικές διαλέξτε φίλους που θα σας αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σας κάνουν να νιώσετε ανάλαφροι και ευδιάθετοι. Προσπαθήστε να ανανεώσετε την σχέση σας και τολμήστε να κάνετε διάλογο με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες αυτό το Σαββατοκύριακο μέσα από διασκέδαση να βρείτε το άλλο σας μισό. Το σύμπαν σας ευνοεί. 

Τυχερή ημέρα : Κυριακή

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Αγαπημένοι μου Δίδυμοι αυτό το Σαββατοκύριακο θα δεχτείτε προκλήσεις πολλές, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ήρθε η στιγμή να πάρετε αποφάσεις σε ότι αδιέξοδο ζείτε. Μην έχετε αρνητικά συναισθήματα για το ταίρι σας δεν θα βγει πουθενά, φροντίστε να κάνετε τις κινήσεις που χρειάζεται. Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την σχέση σας. Πάρτε τον χρόνο σας ξεπερνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας, είναι στο χέρι σας το να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μετατρέψετε την ένταση σε… πάθος, με τον άνθρωπό σας. Η Κυριακή θα είναι μια καλή  ημέρα για εσάς που δείχνει να περνά χωρίς προβλήματα. Για εσάς τους αδέσμευτους προσέξτε να μην αντιδράσετε  άσχημα με τις αποκαλύψεις που θα έχετε  όσο δυσάρεστες κι αν είναι. Σκεφτείτε θετικά και απομακρυνθείτε άμεσα από κακούς ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας. 

Τυχερή ημέρα : Πέμπτη

ολοκληρωμένες προβλέψεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Αυτό το Σάββατο θα σας κουράσει καλοί μου Καρκίνοι ενώ η μέρα φέρνει ανασφάλειες και μπερδεμένα συναισθήματα. Ρήξεις θα έχετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο και πολλά λόγια που θα πείτε σας βάζουν σε άσχημες σκέψεις. Χαμηλώστε τους τόνους συγκρατηθείτε αν δεν θέλετε  να φέρετε τις καταστάσεις στα όρια. Ταυτόχρονα, η ευαισθησία σας φέρνει μεγαλύτερα προβλήματα στο ταίρι σας. Φροντίστε την Κυριακή σας να χαλαρώσετε γιατί είναι μια νέα ημέρα, δεχτείτε μια συναισθηματική αποκατάσταση που θα σας ζητηθεί από το άλλο σας μισό, παραμερίστε τους εγωισμούς μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Ένας διάλογος μεταξύ σας μπορεί να φέρει τα καλύτερα. Εσείς οι αδέσμευτοι οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν σε αυτό το διήμερο θα είναι εξαιρετικές. Δείξτε συγκέντρωση και προσοχή σε ότι κάνετε.

Τυχερή ημέρα : Δευτέρα

ΛΕΩΝ

Ζώδιο Λέων 2020

Φίλοι Λέοντες  από αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να απολαύσετε την ισορροπία και την αρμονία στην σχέση σας.  Εσείς ώμος θα θέλετε  να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Να προβληματιστείτε περισσότερο σχετικά με τα θέματα που σας απασχολούν. Ενώ σήμερα Σάββατο θα είσαστε αναποφάσιστοι σε ότι θέλετε να κάνετε. Βάλτε όλα τα θέματα σας σε μια σειρά και αποφύγετε το άγχος. Την Κυριακή η διάθεση σας θα ανανεωθεί και φυσική σας κατάσταση θα είναι πολύ καλή. Το ταίρι σας θα δείξει ανταπόκριση απέναντι σας και καταφέρνετε να ζήσετε τα καλύτερα μαζί του. Οι αδέσμευτοι σε αυτό το διήμερο οι κατακτήσεις που θα έχετε θα είναι αρκετές. Θα νιώσετε γοητευμένοι αρκετά από όσα συμβαίνουν  γύρω σας αλλά όπως φαίνεται δεν είσαστε διαθέσιμοι να κάνετε μια νέα σχέση.

Τυχερή ημέρα : Παρασκευή

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζώδιο Παρθένος 2020

Αγαπητοί Παρθένοι αυτό το Σαββατοκύριακο, παραμερίστε τους φόβους σας και ζήστε το διήμερο με γαλήνη και ισορροπία. Το Σάββατο  θετικά θα είναι τα βήματα που θα κάνει το ταίρι σας για εσάς και ένα νέο ξεκίνημα μεταξύ σας θα φέρει αγάπη και όμορφες στιγμές στην καθημερινότητα σας. Συζητήστε ότι σας απασχολεί με το ταίρι σας και σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση . Την Κυριακή θα έχετε μια ημέρα γεμάτη φως  θα βρείτε τις ισορροπίες σας και τίποτα δεν θα είναι δύσκολο. Ζήστε την μέρα θετικά με Αγάπη. Οι αδέσμευτοι το Σαββατοκύριακο θα έχετε χαρούμενες επικοινωνίες και συναντήσεις ένας νέος έρωτας σας ξεσηκώνει. Προσπαθήστε να δείτε ξεκάθαρα την ζωή σας αλλάξτε θετικά  τις σκέψεις σας και αποφύγετε να επιστρέψετε σε κάτι το οποίο δεν αξίζει.

Τυχερή ημέρα : Σάββατο

ΖΥΓΟΣ

Ζώδιο Ζυγός 2020

Αγαπητοί Ζυγοί αυτό το Σαββατοκύριακο αισθάνεστε ανασφαλείς στην αισθηματική σας ζωή. Η ημέρα έντονη το Σάββατο και εσείς θα είσαστε πεσμένοι με θέματα που θα υπάρχουν γύρω σας. Να είσαστε  προσεχτικοί απέναντι στο ταίρι σας για να μην έχετε εντάσεις χωρίς λόγο. Προσέξτε τρίτα πρόσωπα που θα κινηθούν αρνητικά προς εσάς. Την Κυριακή συγκρατείστε τα νεύρα σας και δείτε θετικά τον σύντροφο σας προσέξτε την σχέση σας.  Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε συζητήσεις που θα λύσουν διαφωνίες και θα φέρουν τα θετικά και ξεχάστε ότι δύσκολο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ένα έντονο Σαββατοκύριακο με ένα νέο έρωτα ένα έρωτα που θα σας συνεπάρει. 

Τυχερή ημέρα : Τρίτη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Το διήμερο αυτό θα ανακαλύψετε κρυμμένα γεγονότα, και αρκετά ψέματα που θα ειπωθούν επηρεάζουν την σχέση σας. Το Σάββατο θα υπάρχει ένταση  με το ταίρι σας και εσείς θα είσαστε αποφασισμένος/η να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση που θα επικρατεί. Σκεφθείτε πάντα με την λογική για το αγαπημένο σας πρόσωπο και σκεφθείτε με ένα συμβιβασμό πριν αποστασιοποιηθεί το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μην μπαίνετε σε λάθος μονοπάτια που δεν θα οδηγήσουν πουθενά και τους δύο σας. Μπορεί να νιώθετε πληγωμένοι σε αυτό το διήμερο αλλά κοιτάξτε μπροστά και απελευθερωθείτε από μπλοκαρισμένες καταστάσεις δεν θα χάσετε. Οι αδέσμευτοι σε αυτό το διήμερο  Τίποτα δε σας αγχώνει. Το Σαββατοκύριακο, τονίζει την αυτοπεποίθησή σας και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, και όπως όλα δείχνουν ότι προχωράτε δυναμικά στην κατάκτηση ενός νέου ατόμου που θα γνωρίσετε. 

Τυχερή ημέρα : Τρίτη

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζώδιο Τοξότης 2020

Αγαπητοί Τοξότες σε αυτό το Σαββατοκύριακο η σχέση σας θα γίνει πολύ καλύτερη και τυχόν διαφορές θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Η επαφή σας με το ταίρι σας θα είναι ποιο εύκολη μην πιέσετε καταστάσεις αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη γιατί σίγουρα θα πάρετε αγάπη.  Έτσι και εσείς θα έρθετε πολύ κοντά με το ταίρι σας και θα επιβεβαιωθείτε για τα συναισθήματα του. Την Κυριακή θα σας προβληματίσει ένα θέμα τρίτου προσώπου που θα προκύψει μην δώσετε σημασία και μην χαλάτε την ημέρα σας.  Πρέπει να ακούσετε τη διαίσθηση σας, αν θέλετε να ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο θέμα να ξέρετε ότι σε όλο αυτό κάτι κρυμμένο υπάρχει. Οι αδέσμευτοι μπορείτε σε αυτή την περίοδο να ξεκινήσετε μια νέα σχέση από φλερτ και νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Προβλέπετε ένα πολύ ερωτικό Σαββατοκύριακο ζήστε το. 

Τυχερή ημέρα : Κυριακή

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Φίλοι Αιγόκεροι τα αισθηματικά σας αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι καλά. Η ηρεμία η γαλήνη και η αγάπη θα επικρατήσει στην σχέση σας. Συναισθηματικά σε ότι αναζητάτε για εσάς και το ταίρι σας έρχεται πολλαπλασιασμένο. Η  Αμοιβαία θα είναι τα συναισθήματα σας που θα χαρακτηρίζονται με αγάπη χαρά, υπομονή και κατανόηση. Μπορείτε σε αυτή την ήρεμη περίοδο από κοινού να  καλλιεργήσετε το συναίσθημα της αμοιβαιότητας . Φροντίστε να μην πέφτετε σε πειρασμούς, πάντα να είσαστε ο ένας στην καρδιά και το μυαλό του άλλου.  Η συναισθηματική σας ζωή σας απογειώνει. Οι αδέσμευτοι να ξέρετε ότι μέσα σε αυτό το διήμερο αποφύγετε να είσαστε νευρικοί  και προσπαθήστε να αποφύγετε επαφές με λάθος πρόσωπα. 

Τυχερή ημέρα : Τετάρτη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Αγαπητοί Υδροχόοι αυτό το Σαββατοκύριακο  η επαφή σας με το ταίρι σας θα είναι δύσκολη, θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις και εντάσεις σε θέματα που απασχολούν και τους δυο σας. Το Σάββατο ίσως ένας τσακωμός ή μια διαφωνία να συμβεί μεταξύ σας και τα συναισθήματα να μπλοκάρουν. Ότι και αν συμβεί μεταξύ σας ηρεμήστε και προσπαθήστε να το χειριστείτε με προσοχή. Ζήστε την Κυριακή σας σαν μια άλλη φωτεινή ημέρα και κάντε τις ώρες σας καλύτερες με το συντροφικό σας ταίρι. Διαγράψτε τα όσα δύσκολα περάσατε χθες δείξτε υπομονή και αποφασίστε να ξεκινήσετε  ένα νέο κύκλο με αγάπη μεταξύ σας. Να ξέρετε ότι όλα θα προχωρούν ποιο γρήγορα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια στάσιμη κατάσταση, καλό θα ήταν να μην δεχτείτε μπερδεμένες καταστάσεις σε αυτό το διήμερο. 

Τυχερή ημέρα : Δευτέρα

ολοκληρωμένη πρόβλεψη επαναφοράς

ΙΧΘΥΕΣ

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Φίλοι Ιχθύς Το Σάββατο η σχέση σας με το ταίρι σας θα είναι δύσκολη. Αποφύγετε παρεξηγήσεις μεταξύ σας κινηθείτε προσεχτικά χωρίς να προβληματίζεστε. Μην πιέζεται τα θέματα που σας απασχολούν να τα δρομολογήσετε τώρα αυτό θα γίνει μόνο στην κατάλληλη ώρα και χρόνο. Την Κυριακή η διάθεση σας αλλάζει η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ήρεμη  πιο σταθερή για εσάς και το ταίρι σας . Μια συζήτηση θα ήταν καλή μεταξύ σας αν πείτε αλήθειες, να είσαστε βέβαιοι ότι τα συναισθήματα ξαναξυπνούν. Ζήστε την μέρα με φως και πάθος, μην πιέσετε το συντροφικό σας ταίρι και σίγουρα ότι δύσκολο υπάρχει θα αποκατασταθεί. Οι αδέσμευτοι να είσαστε προσεχτικοί προσπαθήστε να μην ανεβάσετε τους τόνους μέσα σε αυτό το διήμερο σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή.

Τυχερή ημέρα : Κυριακή

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles