Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 14/03/2020

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 14/03/2020 – Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχει την μεγαλύτερη συλλογή από τράπουλες χαρτομαντείας Ταρώ από κάθε άλλο χώρο μελλοντολογίας. 42 Μαντικές Τράπουλες και 31 Συμβουλευτικές.

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

Μέσα στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες μπορεί κάποιος να μάθει κάθε τι που τον απασχολεί με αξιοπιστία και ακρίβεια! Οι Μελλοντολόγοι του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες με επικεφαλής το Μέντιουμ Άρη Κάππα σας περιμένουν. Καθημερινά στο κατάστημα ή ακόμα και τηλεφωνικά για όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο!

ΚΡΙΟΣ

Ζώδιο Κριός 2020

Αγαπητοί Κριοί αυτό το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να ξεχάσετε και να προχωρήσετε στην καθημερινότητα σας μόνο με σκέψεις θετικές.  Αξιοποιήστε το Σάββατο σας και φροντίστε παρά τα προβλήματα να κάνετε την μέρα σας καλύτερη.  Γεμίστε το βράδυ σας με όση περισσότερη χαρά μπορείτε παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο, παραμερίστε μεταξύ σας όλα τα προβλήματα. Σκεφθείτε θετικά και εκτιμήστε σωστά τα θέματα που απασχολούν εσάς και το ταίρι σας. Την Κυριακή η θετική σας διάθεση δημιουργεί στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να ανοίξει την καρδιά του σε μια ειλικρινή επικοινωνία μεταξύ σας. Όσοι βρίσκεστε σε απόσταση με το ταίρι σας θα έχετε ΄πολλές πιθανότητες επανασύνδεσης. 

Τυχερή ημέρα : Σάββατο

ΤΑΥΡΟΣ

Ζώδιο Ταύρος 2020

Φίλοι Ταύροι ιδιαίτερα έντονο θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορεί να σκέφτεστε θέματα που σας απασχολούν εδώ και ημέρες αλλά δώστε προσοχή στις αποφάσεις σας καθώς είναι πολύ πιθανό να αποφεύγετε να δείτε τα πράγματα όπως είναι.   Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει αλλιώς ο οργανισμός σας θα υποφέρει. Η ασφάλεια, η άνεση και η υλική ευημερία είναι αυτά που κυνηγάτε. Σήμερα Σάββατο  προσπαθήστε να χαλαρώσετε σε οτιδήποτε θέματα που έχετε εσείς και το ταίρι σας. Την Κυριακή φροντίστε η μέρα σας να γεμίσει αλήθειες και φως προσέξτε την σχέση σας με το ταίρι σας προκειμένου να την έχετε. Μπορείτε σήμερα να λύσετε την οποιαδήποτε παρεξήγηση υπάρχει. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες.  

Τυχερή ημέρα : Δευτέρα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Φίλοι  Δίδυμοι προσπαθήστε αυτό το Σαββατοκύριακο να μην έχετε μπερδέματα με το ταίρι σας. Δεν είναι η κατάλληλες ημέρες να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά τους δύο σας. Εσείς επάνω σε αυτό που σας απασχολεί κινηθείτε τις επόμενες ημέρες. Την Κυριακή να έχετε περισσότερες εσωτερικές δυνάμεις και φροντίστε να μην πέφτει το ηθικό σας . Μερικοί από εσάς να κάνετε τα βήματά σας με σύνεση, αν έχετε το περιθώριο, φανείτε μεγαλόψυχοι στο ταίρι σας και αποφύγετε κινήσεις που θα σας βάλουν σε δίλημμα και θα χαλάσουν την μέρα σας. Αν δεν αναμένετε να εξελιχθούν όλα όπως θα θέλατε, προσπαθήστε να χειριστείτε οποίο θέμα προκύψει με ειλικρίνεια και σταθερότητα. Αν κάνετε σωστούς χειρισμούς στην αισθηματική σας ζωή είναι βέβαιο ότι θα περάσετε όμορφα!

Τυχερή ημέρα : Πέμπτη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Αυτό το Σαββατοκύριακο εσείς οι Καρκίνοι φροντίστε να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας. Αποφύγετε γκρίνιες με το ταίρι σας να είστε δεκτικοί και ευέλικτοι ακόμα και σε νέα θέματα που θα προκύψουν. Μην δημιουργήσετε θέματα στην επικοινωνία με το ταίρι σας, να είσαστε σαφείς και αληθινοί. Την Κυριακή καλοί μου φίλοι δείξτε υπομονή για να μην φτάσετε στα άκρα με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε κάποια πράγματα που σας απασχολούν.   Να είστε δεκτικοί στην επικοινωνία με το ταίρι σας και προσπαθήστε να ανατρέψετε ότι δύσκολο προκύψει.  Μην δείχνεται συναισθήματα καχυποψίας και νευρικότητας.  Εναλλαγές θα υπάρξουν στις σκέψεις σας, ίσως να βγουν στην επιφάνεια αναστολές και κρυμμένες φοβίες, βάλτε σε τάξη όχι μόνο τις σκέψεις σας αλλά και την ζωή σας. 

Τυχερή ημέρα : Τετάρτη

ΛΕΩΝ

Ζώδιο Λέων 2020

Φίλοι Λέοντες σε αυτό το Σαββατοκύριακο σας απασχολούν πολλά θέματα που υπάρχουν εδώ και καιρό στην ζωή σας. Το Σάββατο νεύρα και εκνευρισμός θα είναι στα ύψη περίεργα συναισθήματα θα έχετε για το ταίρι σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις μεταξύ σας. Την Κυριακή παραμερίστε τους εγωισμούς μην έχετε νεύρα και  μην κάνετε αρνητικές κινήσεις και σκέψεις. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και στο ταίρι σας σε μια ποιο κοντινή επαφή που θα υπάρχει ο διάλογος και η επικοινωνία άμεσα. Μπορούν να λυθούν οι παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να τα χαλάσει όλα. Λειτουργήστε με την διαίσθηση σας πολλά δύσκολα μπορείτε να αποφύγετε. Οι αδέσμευτοι αποφύγετε να υπερβάλετε σε ότι υπάρχει γύρω σας. Μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να σας ξυπνήσει έντονα συναισθήματα.

Τυχερή ημέρα : Παρασκευή

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζώδιο Παρθένος 2020

Αγαπητοί Παρθένοι αυτό το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και μην παραμελείτε το ταίρι σας, μην του δημιουργείτε θέματα από κακοκεφιά δική σας. Αποφύγετε παρεξηγήσεις και την ξεροκεφαλιά στις αποφάσεις σας. Προσπαθήστε αυτό το διήμερο να γίνει καλύτερο αλλάξτε την διάθεση σας θετικά, μην πείτε λόγια που θα πληγώσουν το ταίρι σας γιατί μετά δεν θα μπορέσετε να επανορθώσετε. Διαλέξτε την σωστή στιγμή για να πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει. Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τα εσωτερικά σας προσπαθήστε να βγείτε από φόβους και ανασφάλειες, δείτε με αγάπη το συντροφικό σας ταίρι . Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες στον αισθηματικό σας τομέα, είναι πολύ πιθανόν να  γίνει έναρξη σταθερής σχέσης. 

Τυχερή ημέρα : Τρίτη

ΖΥΓΟΣ

Ζώδιο Ζυγός 2020

Φίλοι Ζυγοί ήρθε Σαββατοκύριακο και για εσάς και όλα δείχνουν ότι ήρεμα θα λυθεί ένα πρόβλημα που θα υπάρχει στην σχέση σας. Το διήμερο αυτό θα κάνετε ένα συμβιβασμό με το συντροφικό σας ταίρι και να είσαστε ειλικρινείς και ευθύς σε ότι πείτε. Μην σκέπτεστε τα λάθη του παρελθόντος σε αυτό το διήμερο χαλαρώστε και δείτε τα θέματα που έχετε εσείς και το ταίρι σας με την θετική πλευρά της ζωής. Προσπεράστε οποιοδήποτε πρόσωπο στέκεται εμπόδιο  στην σχέση σας. Την Κυριακή μην αντιδράτε παρορμητικά απέναντι στο ταίρι σας αν θέλετε να σας ακούει και να σας πιστεύει. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια ατμόσφαιρα περίεργη, στην οποία  επικοινωνία μεταξύ σας φροντίστε να καθαρίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο για να έχετε καλύτερες εξελίξεις στην ζωή σας. Εσείς που είσαστε αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία που όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. 

Τυχερή ημέρα : Κυριακή

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Αγαπημένοι Σκορπιοί σας περιμένει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον  Σαββατοκύριακο γεμάτο έντονα συναισθήματα για εσάς και το ταίρι σας. Όμως μην αφήνετε το μυαλό σας να ξεφεύγει νομίζοντας ότι κάτι σας λείπει γιατί με αυτό τον τρόπο θα ξεσηκώσετε το ταίρι σας, δείτε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Υπάρχουν παγίδες που πολλοί/πολλές θα θέλουν να σας εκμεταλλευτούν . Η Κυριακή σαφώς και θα είναι μια καλύτεροι ημέρα και για τους δύο σας. Το πάθος που σας χαρακτηρίζει έντονα σας ξεσηκώνει ερωτικά. Πάρτε σωστές και ξεκάθαρες  αποφάσεις σήμερα  και δεχτείτε ποιο όμορφα και θετικά το αύριο ενώ μια νέα ισορροπία θα φέρει την σχέση σας με το ταίρι σας όπως την επιθυμείτε.  Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε ελεύθερα , και δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να συναντήσετέ το πρόσωπο, που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. 

Τυχερή ημέρα : Πέμπτη

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζώδιο Τοξότης 2020

Αγαπητοί Τοξότες το Σαββατοκύριακο αυτό  θα νιώσετε λίγο απομονωμένοι. Μη βιαστείτε καθόλου να πάρετε αποφάσεις για εσάς και την σχέση σας. Σε αυτό το διήμερο θα έχετε ανάγκη να μείνετε με τον εαυτό σας και να δείτε ποιο είναι το καλύτερο για τον εσωτερικό σας κόσμο και τα δικά σας θέλω. Φροντίστε να δείξετε κατανόηση στο ταίρι σας και αποφύγετε εντάσεις που στην συγκεκριμένη στιγμή δεν θα βοηθήσουν καθόλου. Την Κυριακή να ξέρετε ότι θα έχετε ελπίδες να πάρετε αγάπη από το ταίρι σας μοιραστείτε τα συναισθήματα σας και αποφύγετε εγωισμούς που μόνο λύπη θα μπορούσαν να φέρουν. Το ταίρι σας θα είναι ανοιχτό σε οπουδήποτε προσέγγιση δική σας δεχτείτε το και προχωρήστε θετικά με αγάπη. Οι αδέσμευτοι σε αυτό το διήμερο έχετε πολλές πιθανότητες να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με ποιότητα. 

Τυχερή ημέρα : Σάββατο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Αγαπημένοι Αιγόκεροι αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν έντονα τα αισθηματικά σας και η σχέση σας με το ταίρι σας. Τ διήμερο αυτό θα είναι πολύ καλό και για τους δύο σας. Η ζωή αρχίζει να σας φέρνει θετικές στιγμές και εσείς επιτέλους θα ανακουφιστείτε.  Προσοχή μόνο στην ανάγκη σας για κυριαρχία. Οι δυσκολίες που είχατε θα περάσουν σύντομα. Ελευθερωθείτε από τις αρνητικές σκέψεις του παρελθόντος για να προχωρήσετε σε αληθινά μονοπάτια. Αύριο Κυριακή ο έρωτας σας θα είναι ρομαντικός και εσείς θα τα αντιμετωπίζεται όλα καλύτερα. Ο έρωτας το πάθος θα φουντώσει ξανά η διάθεση σας θα ανέβει και όλα δείχνουν ότι θα ζήσετε έντονες στιγμές. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε τις αλλαγές η σκέψη σας θα αναστατωθεί  από μια νέα γνωριμία που θα προκύψει.

Τυχερή ημέρα : Δευτέρα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζώδιο Υδροχόος 2020

Αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπημένοι Υδροχόοι η σχέση σας θα είναι έντονη με το συντροφικό σας ταίρι και ο αισθησιασμό σας να φτάνει στα ύψη και εσείς να ζείτε την κάθε στιγμή γεμάτη αληθινά συναισθήματα και αγάπη.  Σε αυτό το διήμερο αρχίζετε να βλέπετε ποιο θετικά το ταίρι σας και φόβοι που είχατε από το παρελθόν εκμηδενίζονται. Την Κυριακή το ταίρι σας θα κάνει πολλά για εσάς  Ο έρωτας σας είναι ρομαντικός, η αισιοδοξία και η χαρά φέρνουν πολύ θετικά αποτελέσματα στην σχέση σας. Μέσα από ένα διάλογο που θα κάνετε με το ταίρι σας θα διαπιστώσετε ότι είναι διαθέσιμο να σας προσφέρει μια καλύτερη ζωή με αγάπη. Οι αδέσμευτοι φροντίστε μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο να μην μπλέξετε συναισθηματικά.  Αυτό το διήμερο δεν σας ευνοεί. 

Τυχερή ημέρα : Τρίτη

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Φίλοι Ιχθύς αυτό το Σαββατοκύριακο οι προσπάθειες σας διευκολύνονται θαυμάσια και όλα δείχνουν ότι το Σάββατο θα είναι πολύ θετικό για εσάς και το ταίρι σας. Αυτό το διήμερο θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς, έντονα συναισθήματα σας πλημμυρίζουν και η σχέση σας είναι προστατευμένη είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρετε με τον ερωτισμό σας να βρίσκεται στα ύψη κάτι που σας γεμίζει ασφάλεια. Προβλήματα που είχατε περάσει θα εξασθενίσουν.  Αναρωτηθείτε αν οι άνθρωποι που είναι γύρω σας επηρεάζουν τη σχέση σας και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Κρατήστε τους σε απόσταση.  Το αγαπημένο σας πρόσωπο σας λατρεύει και σας το δείχνει έμπρακτα κάθε στιγμή.   Όλα τα όνειρα σας γίνονται πραγματικότητα. Σε αυτό το διήμερο μια  νέα αισθηματική γνωριμία για τους ελεύθερους  έρχεται σαν απάντηση στις προσευχές σας. 

Τυχερή ημέρα : Παρασκευή

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles