Προβλέψεις Ιουλίου 2018

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Γενικές Προβλέψεις

Προβλέψεις Ιουλίου 2018

Προβλέψεις Ιουλίου 2018. Ο Ιούλιος ξεκινάει με τις δύο εκλείψεις. Στις 13/07/2018 πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου GTM 2:49 20° Καρκίνου 41′ και στις 27/07/2018 η έκλειψη Σελήνης GTM 20:21 4°Υδροχόου 45′. Οι εκλείψεις αυτές θα ενεργοποιήσουν γεγονότα και καταστάσεις εκρηκτικές σε παγκόσμιο επίπεδο. Ξαφνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και γεγονότα στην Μέση Ανατολή κυρίως. Θέματα δημόσιας ασφάλειας στις Η.Π.Α. κυρίως, αλλά και σε Ευρωπαϊκό έδαφος. Έξαρση σεισμικής δραστηριότητας και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τώρα, σε προσωπικό επίπεδο, η έκλειψη Ηλίου στις 13/07/2018 κυρίως μία εβδομάδα πριν και μια εβδομάδα μετά, θα επηρεάσει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του  δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Θα νιώθουν μια υπερένταση και απαιτητικές καταστάσεις. Καθυστερήσεις και αναβολές σε πολλές υποθέσεις τους. Η έκλειψη Σελήνης στις 27/07/2018, μία εβδομάδα κυρίως πριν και μια εβδομάδα μετά, θα επηρεάσει κυρίως το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο Ταύρου, Λέων, Σκορπιού και Υδροχόου. Θα επικρατεί ένας εκνευρισμός και μια ανησυχία. Θα πρέπει να είστε  πιο συγκεντρωμένοι και να μην είστε βιαστικοί. Προσοχή μην οδηγείτε αφηρημένοι! Ίσως κάποια ζητήματα πάνε πίσω, αλλά θα επανέλθουν στην συνέχεια. Δίδυμοι, Παρθένοι,Τοξότες και Ιχθείς, θα επηρεαστείτε λιγότερο. Δεν σημαίνει ότι μπορείτε αβίαστα να προχωράτε σε μεγάλες αλλαγές, στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας. Αφήστε να περάσει η περίοδος των εκλείψεων.

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Ζώδιο Κριός
Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Ο Ιούλιος ξεκινάει με τον Ερμή και την Αφροδίτη σας στον Λέων, αγαπημένα Κριαράκια. Θα τονιστεί ο τομέας των κοινωνικών σχέσεων και τα αισθηματικά σας. Ο κοινωνικός τομέας, θα σας προσφέρει νέες γνωριμίες και επαφές. Με αυτές, μπορεί να ταυτιστείτε ιδεολογικά και φιλοσοφικά. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα έως τις 10/07/2018, όπου η Αφροδίτη θα σας ευνοεί με έντονες συγκινήσεις. Μπορεί να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο και να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση σχέσεως. Γενικώς είναι κατάλληλες μέρες για να δημιουργήσετε για το πρόσωπο σας μια πολύ καλή κοινωνική εικόνα. 

Η έκλειψη Ηλίου στις 13/07/2018 στον Καρκίνο, συνδυάζεται με μία έντονη φάση και περίοδο γεμάτη κούραση και υποχρεώσεις. Θα βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις και αποκαλύψεις. Είτε από εσάς είτε από άλλους και ίσως βρεθείτε σε δύσκολη θέση! Η έκλειψη Σελήνης στις 27/07/2018 στον Υδροχόο, θα σας δημιουργήσει ίσως κάποιες δυσκολίες και ένταση σε ζητήματα καθημερινότητας. Προσοχή χρειάζεται σε θέματα μετακίνησης. Ίσως προκύψουν προβλήματα με συγγενείς και γείτονες.

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Ζώδιο Ταύρος
Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Με Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο, ο Ταύρος θα επηρεάζεται στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Θα επικρατεί μια ένταση σε αυτόν τον τομέα. Θα υπάρχουν επίσης αυξημένες υποχρεώσεις. Ίσως θα πρέπει για κάποιο διάστημα να δείξετε κατανόηση και διπλωματία έως τις 13/08/2018 τουλάχιστον.

Η έκλειψη Ηλίου στις 13/07/2018 στον Καρκίνο, θα επηρεάσει τις κοινωνικές σας σχέσεις και τις φιλίες σας. Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις για κάποιες γνωριμίες που έχετε κάνει στον παρελθόν. Μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα και να σας φέρουν σε μπελά. Αυτό το διάστημα θα λέτε κάποιες αλήθειες που μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση κάποια κοντινά σας πρόσωπα. Με την έκλειψη στις 27/07/2018 στον Υδροχόο θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια. Θα ανέβουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή.

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Ζώδιο Δίδυμος
Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο, αγαπημένοι Δίδυμοι, θα σας δημιουργηθεί έως τις 22/07/2018, ένα άγχος με την οικονομική σας κατάσταση. Η πορεία των οικονομικών σας χρειάζεται περικοπές στις υπερβολικές δαπάνες. Ο Ερμής στον Λέοντα από την άλλη θα σας δώσει έναν τόνο δυναμικότητας και αποφασιστικότητας στον τομέα της καθημερινότητας σας. Θα βρείτε τον δρόμο σας, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες σε ότι αφορά θέματα επικοινωνίας και συναλλαγών. Είναι περίοδο ιδανική για συζητήσεις! Υπογραφές συμβολαίων, εκδρομές και μετακινήσεις.

Στις 13/07/2018, η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, θα σας θέτει, όπως ανέφερα παραπάνω, ζήτημα με τα οικονομικά σας. Θα πρέπει να  αναθεωρήσετε μερικά πράγματα. Μην σπαταλάτε και αυτόν τον μήνα, υπάρχουν ελάχιστες ευχάριστες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Η έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο στις 27/07./2018, θα επιφέρει κάποιες ανακατατάξεις στον αισθηματικό τομέα. Μη βασίζεστε σε καινούργιες γνωριμίες! Συνήθως τα φλερτ και η ερωτικές γνωριμίες την περίοδο των εκλείψεων δεν έχουν διάρκεια και διακόπτονται.

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Ζώδιο Καρκίνος
Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Ο Ιούλιος ξεκινάει για εσάς τα Καρκινάκια με Ερμή και Αφροδίτη στον Λέοντα. Θα κυριαρχεί το ζήτημα των οικονομικών σας! Ο πλανήτης της επικοινωνίας εγείρει ζητήματα και προκαλεί έντονες συζητήσεις πάνω σε οικονομικά θέματα. Εκφράζεστε με γενναιοδωρία και απλώνετε χείρα βοηθείας σε αρκετό κόσμο σχετικά με τα οικονομικά σας. Αλλά θα πρέπει να προσέχετε να μην ζημιωθείτε και μην το παρακάνετε. Δεν πρέπει να είστε υπερβολικοί! Διότι, μπορεί να γίνετε θύμα εκμετάλλευσης και να βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Στο ερωτικό πεδίο, δηλαδή πιο προσωπικό επίπεδο, βλέπετε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Δεν εκφράζεστε συναισθηματικά είστε πιο κλειστοί. Ίσως νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν καλύπτει τις ανάγκες σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 13/07/2018 στον Καρκίνο, θα σας προκαλέσει για ένα διάστημα, ένα αίσθημα απομόνωσης και ψυχικής κατάπτωσης. Θα αισθάνεστε καλύτερα μόνοι σας πάρα με συντροφιά. Η έκλειψη Σελήνης στις 27/07/2018 στον Υδροχόο ίσως σας προκαλέσει κάποια παροδικά προβλήματα υγείας. Ίσως να σας είναι γνωστά εδώ και χρόνια! Καλό θα να προχωρήσετε σε ένα τσεκ απ!

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Ζώδιο Λέων
Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Αγαπημένα Λιονταράκια, με την είσοδο του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόου, η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο στόχαστρο. Πρόκειται για μια περίπλοκη κατάσταση που θα έχει διάρκεια. Ο σύντροφος σας και εσείς θα νιώθετε ότι βρίσκεστε σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί και να πάρει ένα οδυνηρό τέλος, αν δεν επικρατήσει η ψυχραιμία και η διπλωματία. Σε αυτό θα βοηθήσει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας έως τις 10/08/2018. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα. 

Η έκλειψη Ηλίου στις 13/07/2018 στον Καρκίνο, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σας βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα σχετικά με το παρελθόν. Πρόκειται για κάποιες αδικίες που σας είχαν συμβεί στο παρελθόν. Προσοχή, υπάρχει περίπτωση να ξεσπάσετε σε άτομα που δεν σχετίζονται με αυτό. Η έκλειψη Σελήνης στις 27/07/2018 στον Υδροχόο θα σας δημιουργήσει θέμα σε όλες τις μορφές των διαπροσωπικών σχέσεων, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο.

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Ζώδιο Παρθένος
Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Ο Ιούλιος αγαπημένα Παρθενάκια, ξεκινάει με Άρη στον Υδροχόο ανάδρομο. Ίσως στον εργασιακό σας χώρο ζοριστείτε αγαπημένα παρθενάκια. Θα υπάρξει μάλλον φόρτο εργασίας και ο χρόνος θα είναι λίγο περιορισμένος. Όμως ο Κρόνος στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στον Ταύρο από την άλλη σας ανταμείβει και εξισορροπεί αργά αλλά σταθερά την ζωή σας προς το καλύτερο, όσον αφορά την ποιότητα της ζωής σας! Τόσο στον οικονομικό τομέα όσο στο ερωτικό πεδίο. Σας επιτρέπει να κτίζετε γερές βάσεις και να είστε οι ευνοούμενοι του ζωδιακού. Επίσης σας ενθαρρύνει την κοινωνικότητα σας.

Η έκλειψη Ηλίου στις 13/07/2018 στον Καρκίνο ίσως σας φέρει σε πρόσκαιρες δυσκολίες όσον αφορά ζητήματα καθημερινότητας και επικοινωνίας. Δεν θα επιτρέπεται στους άλλους να σας καταπιέζουν και να συμβιβάζεστε όπως σας θέλει το συγγενικό περιβάλλον. Η έκλειψη Σελήνης στις 27/07/2018 στον Υδροχόο, ίσως επιφέρει στην επιφάνεια πρόσκαιρα ζητήματα υγείας. Όχι κάτι ιδιαίτερο! Αλλά θα αφορά κάποιο άτομο του στενού φιλικού ή οικογενειακού σας περιβάλλον.

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Ζώδιο Ζυγός
Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Ο Ιούλιος ξεκινάει με τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο, όπου θα μείνει για αρκετό διάστημα, αγαπημένοι Ζυγοί. Θα είστε ιδιαιτέρως δυναμικοί. Θα παίρνετε πρωτοβουλίες θα συμμετέχετε σε συζητήσεις και διαλόγους για πολλά ζητήματα. Θα είστε οι φιλόσοφοι της παρέας αυτό το μήνα! Θα έχετε αρκετές πνευματικές ανησυχίες και θα ενδιαφέρεστε για μεταφυσικά θέματα. Θα είστε πιο εκδηλωτικοί αλλά και πιο ενθουσιώδεις στην συμπεριφορά σε συνδυασμό με τον Ερμή στον Λέοντα.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα έως τις 10/07/2018 θα σας κάνει ιδιαιτέρως λαμπερούς και πιο ελκυστικούς. Θα εκφράζετε ανοιχτά τα αισθήματα σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 13/07/2018 στον Καρκίνο, μπορεί να σας δημιουργήσει, πρόσκαιρα, διάφορα μέτωπα. Να καταπολεμήσετε ανθρώπους και ζητήματα που σας καταπιέζουν. Αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Η έκλειψη Σελήνης στις 27/07/2018 στον Υδροχόο, θα σας φέρει ίσως αντιμέτωπους με αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις. Μπορεί να περιορίσει την δυναμικότητα στα επαγγελματικά σας σχέδια ή κάποιο επαγγελματικό  ταξίδι.

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Ζώδιο Σκορπιός
Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Με την ορθοδρόμηση του Δία στις 10/07/2018, αγαπημένοι Σκορπίοι, επανέρχεται η εύνοια σε εσάς. Τα επεκτατικά σας σχέδια βαίνουν καλώς. Ξεκινάει μια περίοδος ευημερίας και θετικής ενέργειας. Είναι μια ευνοϊκή περίοδο για προγραμματισμένα ταξίδια στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα, μπορείτε να βάλετε σε μια τάξη τις υποθέσεις σας που ήταν σε εκκρεμότητα, κατά την διάρκεια της ανάδρομης φοράς του Δία στο ζώδιο σας. Όμως, εσείς οι Σκορπίοι του πρώτου δεκαημέρου, θα πρέπει να κάνετε υπομονή με τον Άρη στον Υδροχόο και ανάδρομο έως τις 13/08/2018. Το περιβάλλον γύρω σας είναι αρκετά απαιτητικό και πιεστικό. Θα υπάρξουν αρκετές καθυστερήσεις σε ζητήματα επαγγελματικού τομέα και σε ζητήματα συνεργασίας.

Η έκλειψη Ηλίου στις 13/07/2018 στον Καρκίνο, θα σας δημιουργήσει πρόσκαιρα ζητήματα με τα αισθηματικά σας. Θα υπάρξει μια αστάθεια σε γνωριμίες και φλερτ που θα κάνετε. Να προσέχετε τις γνωριμίες που θα κάνετε. Πιθανότητα μεγάλων ανατροπών στην προσωπική σας ζωή! Η έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο στις 27/07/2018, θα δημιουργήσει ζήτημα σε θέματα οικογενειακά. Κάποιο μέλος της οικογένειας να δημιουργεί προβλήματα και ζητήματα που αφορούν την συντήρηση της οικίας σας.

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Ζώδιο Τοξότης
Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Με Ερμή και Αφροδίτη στον Λέοντα, μεταξύ άλλων ξεκινάει ο Ιούλιος για τα Τοξοτάκια. Η ατμόσφαιρα για εσάς γίνετε αρκετά ερωτική. Τα φλερτ και ο έρωτας θα είναι στο επίκεντρο. Ο Ερμής θα σας κάνει ιδιαιτέρως επικοινωνιακούς και αυθόρμητους. Η Αφροδίτη ιδιαιτέρως ελκυστικούς και θα μαγνητίζετε το περιβάλλον. Θα έρθουν αρκετές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Θα προτιμάτε να βρίσκεστε με ανθρώπους που θα σας ανεβάζουν την διάθεση και όχι με καταθλιπτικούς ανθρώπους.

Ο Άρης στον  Υδροχόο, σε ανάδρομη φορά έως τις 13/08/2018, θα σας εξαντλεί τον ελεύθερο χρόνο, όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η έκλειψη Ηλίου στις 13/08/2018 στον Καρκίνο, θα σας περιορίσει στον εργασιακό σας τομέα. Το φόρτο εργασίας θα είναι αυξημένο και θα περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος. Ίσως προκύψει κάποιος εκνευρισμός εξαιτίας αυτού. Η έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο στις 27/07/2018 δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για καταναλωτικές σπατάλες. Θα υπάρξουν πρόσκαιρα περιορισμοί. Τα πολυδάπανα σχέδια μεταφέρονται χρονικά.

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Ζώδιο Αιγόκερως
Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Ο Ιούλιος για τον Αιγόκερω, αρχίζει μεταξύ άλλων, με την πορεία του ανάδρομου Κρόνου στο ζώδιο σας. Επιβάλλει αυτοσυγκράτηση από υπερβολές.Ο Ερμής στον Λέοντα σας κάνει ιδιαιτέρως ευέλικτους στον εργασιακό σας τομέα. Η δημιουργικότητα και εφευρετικότητα θα είναι το ατού σας. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας θα είναι άριστες και θα υπάρχει εύνοια. Δεν αποκλείεται και κάποιο φλερτ και ερωτική επαφή να έλθει στο προσκήνιο, μέσα στον εργασιακό σας χώρο έως στις 10/07/2018. Και αυτό λόγω της Αφροδίτης στον Λέοντα.

Η έκλειψη Ηλίου στις 13/07/2018 στον Καρκίνο, θα σας φέρει ίσως αντιμέτωπους με μια κρίση στον προσωπικό σας τομέα. Ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε ορισμένες καταστάσεις! Να προχωρήσετε προς μια ανανέωση της σχέσης με τον σύντροφο σας. Η έκλειψη Σελήνης στις 27/07/2018 στον Υδροχόο, ίσως φέρει στο φως ορισμένες κρυφές πτυχές της ζωής σας. Προσέχετε που μιλάτε και που αποκαλύπτετε τα μυστικά σας!

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Ζώδιο Υδροχόος
Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Ο Άρης ανάδρομος υποδέχεται τον Υδροχόο τον Ιούλιο. Θα σας κάνει ιδιαιτέρως δραστήριους και δυναμικούς αυτό το διάστημα έως τις 13/08/2018.Θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και θα ανεβάζεται ιδιαιτέρως τους τόνους στο περιβάλλον που σας περιτριγυρίζει. Θα πρέπει όμως να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μην είστε βιαστικοί! Υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Ο Ήλιος στον Καρκίνο έως τις 22/07/2018 σας αναδεικνύει ένα πρόβλημα στην εργασία και βγαίνει στην επιφάνεια.

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Αιγόκερω, στο πρώτο δεκαήμερο, προκαλεί για αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Θα πρέπει να διακόψετε κάποιες συνήθειες που ίσως κάνουν κακό στην υγεία σας. Η έκλειψη του Ηλίου στις 13/07/2018 στον Καρκίνο, θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν θέματα κληρονομιάς και πατρικής περιουσίας. Θέματα που έχουν εδώ και καιρό μπλοκάρει. Να προσέχετε τις κρυφές σχέσεις. Η έκλειψη Σελήνης στις 27/07/2018 στο ζώδιο σας, δημιουργεί ένταση και πίεση. Δεν δέχεστε κουβέντα σε θέματα καταπίεσης της προσωπικής σας ζωής από κανέναν! Ιδιαίτερα από το οικογενειακό και συγγενικό περιβάλλον.

Προβλέψεις Ιουλίου 2018 | Ζώδιο Ιχθύς
Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Με Ερμή και Αφροδίτη στον Λέοντα, αρχίζει ο Ιούλιος για εσάς τα ψαράκια. Αυτό το διάστημα θα είστε πιο αποδοτικοί στον τομέα της εργασίας. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές για εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα σας. Επίσης στον τομέα των κοινωνικών σας σχέσεων, ο Ερμής στον Λέοντα, θα σας κάνει ιδιαιτέρως επικοινωνιακούς και εύστοχους στη χρήση του λόγου. Η Αφροδίτη, ίσως θα σας οδηγήσει στον πειρασμό για μια κρυφή σχέση. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην αποκαλυφθούν ορισμένα πράγματα. Θα σας διακατέχει ένας πρωτόγνωρος ενθουσιασμός για έντονη σεξουαλική δραστηριότητα αυτό το διάστημα.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, καθιστά ιδιαιτέρως το πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων, την καθημερινότητα σας ενδιαφέρουσα. Η έκλειψη Ηλίου στις 13/07/2018 στον Καρκίνο, θα σας οδηγήσει σε υπαρξιακές ανησυχίες και φόβους. Αν έχετε κάποια δικαστικά θέματα θα επιλυθούν αυτό το διάστημα. Προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις. Η έκλειψη Σελήνης στις 27/07/2018 στον Υδροχόο, θα σας οδηγήσει σε οικονομικά ξεκαθαρίσματα που αναμένετε εδώ και μεγάλο διάστημα. Αυτό το μήνα θα έρθετε σε μια ισορροπία!

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles