Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Ζώδιο Κριός

Ζώδιο Κριός

Να έχετε ένα καλοσχεδιασμένο πλάνο για αυτή την εμβομάδα και μην αφήσετε διάφορες παρεμβολές να σας βγάλουν εκτός σχεδίου. Η σχέση σας με τους συναδέλφους σας ή η δημιουργία σχέσεων συνεργασίας θα είναι δύσκολη εάν αφήσετε τα συναισθήματα να σας επηρεάσουν. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιον που αγαπάτε στις 11, 12 και 13 και θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε ένα πιθανό πρόβλημα πριν προχωρήσετε με τα σχέδιά σας. Στις 14 και 15 του μήνα ασχοληθείτε με τα εργασιακά θέματα που έχετε με έναν συνάδελφο ή ένα αφεντικό. Προσφέρετε μοναδικές λύσεις και κίνητρα για να αντισταθμίσετε οποιαδήποτε αντίδραση. Οι αγορές, η συναναστροφή με τους φίλους και η ασχολία με το τι θα κάνετε στις γιορτές θα πρέπει να αποτελούν μέρος της agenda σας στις 16. Ο ρομαντισμός είναι στην ατμόσφαιρα αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στην κατηγορία Ζώδια εδώ.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Ζώδιο Ταύρος

Ζώδιο Ταύρος

Η γνώση είναι δύναμη. Στις 10 του μήνα, προσπαθήστε να μάθετε όσες πληροφορίες μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι θα αντιμετωπίσετε κάποιο άτομο που έχει επιθετική συμπεριφορά προς το πρόσωπο σας. Οι κοινοπραξίες μπορεί να σας δελεάσουν στις 11, 12 και 13, αλλά να είστε προσεκτικοί με το τι κρύβουν για το μέλλον. Να είστε εξίσου προσεκτικοί με τα οικονομικά. Είναι εντάξει να είσαι διαφορετικός στις 14 και 15. Προσφέροντας πιθανές λύσεις σε προβλήματα που προβλέπετε πως θα προκύψουν θα σας βοηθήσει αρκετά. Να είστε έτοιμοι να προσφέρετε διορατικότητα και να σχεδιάσετε όλες τις λεπτομέρειες για να εξασφαλίσετε την επιτυχία. Τα συναισθήματα και τα χρήματα δεν θα αναμειχθούν στις 16.

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία Έρωτας και Ζώδια εδώ. 

Δίδυμοι (21Μαΐου-20 Ιουνίου)

Ζώδιο Δίδυμος

Ζώδιο Δίδυμος

Προβλήματα στις σχέσεις θα προκύψουν στις 11 εάν εσείς ή κάποιος άλλος έχει κάνει μια μη ρεαλιστική υπόσχεση. Μην λέτε αυτά που νομίζετε πως κάποιος θέλει να ακούσει. Η ειλικρίνεια είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τις αρνητικές επιπτώσεις. Κάντε προσωπικές αλλαγές στις 11, 12 και 13 που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε σεβασμό. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και τα μελλοντικά σας σχέδια, και έτσι θα ξεκαθαρίσετε τυχόν αμφιβολίες σχετικά με το εάν εμπλέκεστε με τα σωστά άτομα. Κρατήστε τα χρήματά σας στο πορτοφόλι σας στις 14 και 15 και αποφύγετε να αγοράσετε πράγματα που δεν τα έχετε πραγματικά ανάγκη. Κάντε μια δημιουργική προσέγγιση τόσο στην εργασία όσο και στις επενδύσεις. Κάντε χρόνο για κάποιον που αγαπάτε στις 16. Μια ρομαντική χειρονομία ενθαρρύνεται.

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία Μαθήματα Αστρολογίας εδώ.

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Ζώδιο Καρκίνος

Ζώδιο Καρκίνος

Θα ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες στις 11 σχετικά με κάποιον που θα μεταμορφώσει τον τρόπο που αισθάνεστε γι ‘αυτόν ή αυτήν. Το σπίτι, οι προσωπικές βελτιώσεις και οι βελτιώσεις σχέσεων πρέπει να είναι στο μικροσκόπιο σας αυτή την εβδομάδα. Ένα συναισθηματικό ζήτημα θα κλιμακωθεί στις 11, 12 και 13, εάν ενεργήσετε με βιασύνη. Μην κάνετε καμία κίνηση μέχρι να ανακαλύψετε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Η ανάληψη δράσης με βάση μια υπόθεση θα οδηγήσει σε προβλήματα. Στις 14 και 15, ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μια συνάντηση με κάποιον με τον οποίο συνεργαζόσασταν στο παρελθόν θα οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Η δικτύωση ευνοείται. Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε στις 16. Κάποιος θα χρησιμοποιήσει συναισθηματικές τακτικές για να σας ξεγελάσει να κάνετε κάτι που δεν σας αρέσει να κάνετε.

Διαβάστε περισσότερα Εβδομαδιαίες Πρόβλεψεις εδώ. 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου 22)

Ζώδιο Λέων

Ζώδιο Λέων

Μείνετε επικεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να φροντίσετε στις 11 του μήνα. Μην αφήνετε συναισθηματικά ζητήματα που αφορούν έναν φίλο, έναν συγγενή ή έναν γείτονα να σας εμποδίζουν να φτάσετε στο στόχο σας. Οι συναισθηματικές αγορές πρέπει να αποφεύγονται. Μια απροσδόκητη κίνηση στις 11, 12 και 13 θα σας κατευθύνει προς μια νέα και συναρπαστική κατεύθυνση. Μια εκδήλωση δικτύωσης ή συμμετοχή σε ένα συνέδριο θα ανοίξει ένα πέρασμα στις επαγγελματικές ευκαιρίες. Να είστε προσεκτικοί για το πώς χειρίζεστε προσωπικά θέματα και οικιακά προβλήματα στις 14 και 15. Οι καταστάσεις θα ξεφύγουν από τον έλεγχο εάν αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας επηρεάσουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στην κατηγορία Ζώδια εδώ.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιο Παρθένος

Ζώδιο Παρθένος

Να είστε προσεκτικοί όταν χειρίζεστε οικογενειακά και οικιακά θέματα στις 11. Να θυμάστε πως δεν είναι όλοι τόσο υπεύθυνοι όσο εσείς. Να είστε προσεκτικοί από που ζητάτε βοήθεια. Χρησιμοποιήστε τη νοημοσύνη σας στις 11, 12 και 13 για να κάνετε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σας, τα έξοδα και τα χρέη σας. Μην είστε κακόκεφοι. Η προετοιμασία για τις επερχόμενες γιορτές θα φέρει την οικογένειά σας πιο κοντά. Φροντίστε τα πράγματα στις 14 και 15 τα οποία θα σας διευκολύνουν να απολαύσετε τις τελευταίες δύο εβδομάδες του έτους χωρίς να είστε μπουχτισμένοι από πάρα πολλές ευθύνες. Η διατήρηση των μυστικών θα είναι δύσκολα στις 16.

Διαβαστε περισσότερα από την κατηγορία Αριθμόλογία εδώ.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23 – 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιο Ζυγός

Ζώδιο Ζυγός

Προσέξτε τι μοιράζεστε με άλλους αυτή την εβδομάδα. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει προσωπικές πληροφορίες εναντίον σας. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να πείσετε τους άλλους να κάνουν πράγματα με τον τρόπο σας στις 11, 12 και 13. Σχεδιάστε μια έκπληξη για κάποιον που αγαπάτε. Θα μπείτε στον πειρασμό να επανασυνδεθείτε με κάποιον που ίσως δεν ήταν η καλύτερη επιρροή στο παρελθόν. Σκεφτείτε την συνέπεια των ενεργειών σας πριν κάνετε κάτι που θα μετανιώσετε.

Διαβάστε Μηνιαίες Προβλέψεις εδώ.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ζώδιο Σκορπιός

Ζώδιο Σκορπιός

Η εμπιστοσύνη θα χαθεί στις 12 αν αφήσεις κάποιον από το παρελθόν σου πίσω στη ζωή σου. Αναρωτηθείτε τι συμβαίνει την τελευταία φορά που πιστέψατε ότι σας είπαν. Βοηθήστε αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί στις 11, 12 και 13. Με την σωστή προσέγγιση, θα κάνετε τη διαφορά. Ένα μοναδικό σχέδιο για τη βελτίωση όχι μόνο του τρόπου ζωής σας, αλλά και εκείνων που ζουν κοντά σας, θα προσθέσει στη δημοτικότητά σας. Εκφράστε το εαυτό σας και τις ιδέες σας. Κάντε αλλαγές στο σπίτι στις 14 και 15 του μήνα. Οι προετοιμασίες για τις γιορτές θα σας φέρουν στο πνεύμα της εποχής. Ένα μυστικό που κρατάτε στις 16 θα κάνει κάποιον που αγαπάτε να σας υποπτεύεται.

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Ελληνική Μυθολογία εδώ. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιο Τοξότης

Ζώδιο Τοξότης

Να είστε προσεκτικοί με τους άλλους όταν μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες. Κάντε αλλαγές στις 11, 12 και 13 οι οποίες θα σας δώσουν περισσότερο χρόνο για να περάσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Το να απολαμβάνεται την ζωή είναι αυτό που θα σας κάνει επιτυχημένο. Η ευτυχία είναι ο απώτερος σκοπός σας. Να είστε δημιουργικοί στις 14 και 15 όταν ασχολείστε με ανθρώπους που έχουν ανάγκη ή είναι λιγότερο τυχεροί. Δεν έχουν όλοι την ίδια γνώση ή νοοτροπία που έχετε. Προσφέρετε ελπίδα και πρακτική βοήθεια στους γύρω σας. Μπαίνετε στο εορταστικό πνεύμα μετά τις 16. Φτιάξτε την ημέρα κάποιου κάνοντας μια ευγενική χειρονομία.

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Ταρώ εδώ.

Αιγόκερως (Δεκέμβριος 22- 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιο Αιγόκερος

Ζώδιο Αιγόκερος

Ολοκληρώστε τις ημιτελείς δουλειές που έχετε αφήσει στο σπίτι τις 10 πριν κάποιος παραπονεθεί. Σχεδιάστε και οργανώστε από τώρα για να χαρείτε τους εορτασμούς που έρχονται. Μην το παρακάνετε στην δουλειά στις 11, 12 και 13. Εάν χρειάζεται να φροντίσετε ένα θέμα υγείας, να το κάνετε γρήγορα και αποτελεσματικά και χωρίς να το διατυμπανίζετε. Εργαστείτε μόνοι σας αν σημαίνει ότι θα είστε πιο παραγωγικοί. Η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά θα αποπληρωθούν στις 14 και 15. Αυτό που επιτυγχάνετε όταν προσθέτετε το μοναδικό άγγιγμα σας θα σας κάνει να φανείτε άξιοι και θα σας επαινέσουν. Οι ενέργειες κάποιου θα αλλάξουν τη ζωή σας στις 16. Κοιτάξτε πέρα ​​από την αρχική σύγχυση και θα δείτε τα οφέλη.

Συμβούλευτείτε τον μεγάλο μας Ονειροκρίτη.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ζώδιο Υδροχόος

Ζώδιο Υδροχόος

Να είστε συγκεκριμένοι όταν ασχολείστε με θέματα που αφορούν άλλους στις 11. Μην αφήνετε χώρο για σφάλματα. Μια συναισθηματική έξαρση θα οδηγήσει σε λυπηρές δηλώσεις. Στις 11, 12 και 13, σκεφτείτε τι θα θέλατε όταν προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να εκπλήξετε κάποιον. Μια αλλαγή στον τρόπο που χειρίζεστε τα χρήματα θα διευκολύνει το άγχος. Τα συναισθήματα σας θα σας επηρεάσουν στις 14 και 15, αφήνοντας σας με πολλές εξηγήσεις που πρέπει να κάνετε. Σχεδιάστε μια έξοδο στις 16 για να επισκεφθείτε έναν παλιό φίλο, συγγενή ή κάποιον που εργάζεστε μαζί.

Μάθε τι σημαίνει το όνομα σου.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Ζώδιο Ιχθύς

Ζώδιο Ιχθύς

Τα συναισθήματα θα χρησιμοποιηθούν ως πυρομαχικά, που θα σας κόψουν βαθιά και θα σας κάνουν να σκεφτείτε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας, στις 11. Κοιτάξτε τα γεγονότα και κάντε προσαρμογές. Καλλιεργήστε σημαντικές σχέσεις στις 11, 12 και 13. Είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς τώρα που τελειώνει αυτό το έτος. Προσωπικά κέρδη μπορούν να γίνουν στις 14 και 15. Επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας ή να αναβιώσετε τα παλιά. Προστατεύστε τις προσωπικές σας πληροφορίες καθώς και τα συναισθήματά σας.

 

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία Έρωτας και Ζώδια εδώ. 

Διαβάστε περισσότερα από την κατηγορία Μαθήματα Αστρολογίας εδώ.

Ετήσιες Προβλέψεις για το 2108

Αληθινές Προβλέψεις Χαρτομαντείας Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles