Πανσέληνος της Δεκαετίας. Στις 10 Ιανουαρίου στις 2:23 μ.μ. EST, θα νιώσουμε ότι η Πανσέληνος ακτινοβολεί δυνατά στο ζώδιο του Καρκίνου. Δεδομένου ότι δεν υπήρχε πλήρης Σελήνη του Καρκίνου σε όλο το 2019, αυτή θα είναι εξαιρετικά ισχυρή καθώς το Σύμπαν έχει πολύ ανάγκη την ενέργεια του Καρκίνου. Αυτή η Σελήνη συμπίπτει επίσης με μια απίστευτα ισχυρή σεληνιακή έκλειψη η οποία ενισχύει περαιτέρω αυτή την ενέργεια και θα γίνει αισθητή για αρκετό καιρό. Ανεξάρτητα από το ζώδιο σας η ενέργεια του Καρκίνου που βράζει κατά τη διάρκεια αυτής της πανσέληνος θα σας επηράσει έντονα.

Πανσέληνος της Δεκαετίας – Στόχοι, νέες αρχές και τελείες! 

Οι σεληνιακές εκλείψεις βοηθούν να ευθυγραμμιστούμε με τα βάθη του Κόσμου και τις υψηλότερες διαστάσεις που εκτείνονται γύρω μας. Αυτή η ευθυγράμμιση θα ανοίξει μια πύλη επιταχυνόμενης ενέργειας που θα σας βοηθήσει να μετακινήσετε και να μεταφέρετε τα πράγματα από τη ζωή μας. Θα χρησιμεύσει για να φέρει νέους στόχους και τελειώματα σε εκείνα τα πράγματα που έχουμε ξεπεράσει καθώς η συνείδησή μας έχει αυξηθεί.

Οι σεληνιακές εκλείψεις μπορεί μερικές φορές να μας είναι σκληρές καθώς μας ζητείται να αφήσουμε τα πράγματα εκείνα που δεν είμαστε σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι να αφήσουμε πίσω. Ωστόσο, απελευθερώνοντας αυτά τα πράγματα από τη ζωή μας και φωτίζοντας την αλήθεια, το Σύμπαν προσπαθεί να καθαρίσει ένα μονοπάτι προς τα εμπρός για μας και να συμβάλει στην επιτάχυνση του ταξιδιού της ψυχής μας. Μας δίνεται πρόσβαση σε απίστευτα ισχυρές ενέργειες που θα μας βοηθήσουν μέσα σε αυτό το επόμενο έτος και τη δεκαετία καθώς βυθίζουμε σε σοφία και σαφήνεια.

Αυτή η έκλειψη συνδέεται με την έκλειψη που βιώσαμε τον Ιούλιο του 2019, ώστε οποιαδήποτε θέματα ακόμα δεν έχει επιλυθεί από αυτή τη στιγμή μπορεί να επανέλθει στην επιφάνεια. Δουλεύουμε για να επαναφέρουμε τα συναισθήματά μας καθώς ξεκαθαρίζουμε τις συναισθηματικές αποσκευές των προηγούμενων έξι μηνών.

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles