Πως βγαίνει ραντεβού το κάθε ζώδιο

Πως βγαίνει ραντεβού το κάθε ζώδιο | Βγαίνετε μαζικά ραντεβού, είστε ενεργός χρήστης εφαρμογών γνωριμιών, ή κάποιος που προτιμάει να φλερτάρει; Είστε άτομο που εκτιμά την αφοσίωση σε ένα σύντροφο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ή είστε πιο ανοιχτοί στο φλερτ με περισσότερους ανθρώπους; Οι απαντήσεις σε αυτές και άλλες κοινές ερωτήσεις βρίσκονται εδώ, οπότε ετοιμαστείτε για κάποια μυστικά που μπορεί να αποκαλύψει το σύμπαν. Αυτός είναι ο τρόπος που βγαίνετε ραντεβού, βάσει του ζωδίου σας:

Μέντιουμ Άρης - Το καλύτερο μέντιουμ της Αθήνας
Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους. Συμβουλεύονται την ισχυρή του ενόραση. Δίνει λύσεις σε προσωπικά θέματα.

Κριός |  Σας αρέσει να μιλάτε με παραπάνω από ένα άτομο

Ως Κριός, τροφοδοτείστε από το πάθος, το οποίο σημαίνει πως η προσοχή σας σε ένα άτομο δεν διαρκεί πολύ. Ο αυθορμητισμός σας συχνά σας νικάει, ειδικά όταν βγαίνετε ραντεβού. Αν κάποιος αργήσει να σας απαντήσει σε μια εφαρμογή γνωριμιών, προχωράτε στον επόμενο ταίρι. Οι φίλοι σας σας πειράζουν γιατί πάντα μπλέκετε με πολλούς συντρόφους, αλλά δεν σας πειράζει. Δεν σας αρέσει να βαριέστε, γι’ αυτό προχωράτε συνεχώς σε κάποιο καινούριο πρόσωπο. Η συγκίνηση του κυνηγιού είναι συναρπαστική, αλλά κρυφά έχετε ένα αγαπημένο ταίρι ανάμεσα στα φλερτ σας.

Ταύρος |  Είστε αυστηρά μονογαμικοί

Ο Πρακτικός Ταύρος τείνει να πηγαίνει τις σχέσεις του αργά και σταθερά. Επειδή δεν είστε οπαδός της αλλαγής, εστιάζετε την ενέργειά σας στο να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση με τον/την σύντροφό σας. Είστε πολύ πιστοί και ιδιαίτερα συνεπής απέναντι στο ταίρι σας. Επειδή χτίσατε τη σχέση σας από το μηδέν, η σχέση με το άλλο σας μισό είναι ισχυρή και πιθανόν να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτός ο τρόπος ζωής λειτουργεί για εσάς, επειδή πιστεύετε ότι παραμένετε αληθινός σε ένα μόνο άτομο τη φορά.

Δίδυμος |  Σας αρέσουν τα περιστασιακά ραντεβού

 Προτιμάτε να συναντάτε συχνά νέους ανθρώπους και να μείνετε μακριά από τις δεσμεύσεις με ένα άτομο μακροπρόθεσμα. Παίζετε συχνά με πολλαπλά περιστασιακά ραντεβού ή σταθερούς “φίλους με προνόμια”. Δεν σας αρέσει η πιθανότητα να “αράξετε” σε έναν άνθρωπο, εκτός αν συναντήσετε κάποιον που μπορεί πραγματικά να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περνάτε συχνά από συνομιλία σε συνομιλία, αλλά μόνο επειδή υποσυνείδητα ψάχνετε για κάποιον που πραγματικά ξεχωρίζει από το πλήθος.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

Καρκίνος |  Περιμένετε οι υποψήφιοι σύντροφοι να σας προσεγγίσουν

Το να ανοίγεται σε νέους ανθρώπους δεν είναι το δυνατό σημείο του Καρκίνου. Έχετε την τάση να κλείνεστε στο καβούκι σας όταν αισθάνεστε ακόμη και λίγο πρόκληση, έτσι οι συναισθηματικές σχέσεις σας λειτουργούν καλύτερα όταν το άλλο πρόσωπο σας προσεγγίζει. Μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσετε κάποιον να έρθει πιο κοντά στην αρχή, αλλά αξίζει πολύ η αναμονή. Εφόσον το ταίρι σας είναι υπομονετικό, τελικά θα μπορέσετε νιώσετε αρκετά άνετα γύρω του ώστε να χαλαρώσετε τις άμυνες σας. Μόλις καταφέρουν να σπάσουν τον τοίχο σας, θα βρείτε τον εαυτό να έχει εγκατασταθεί σε μια ασφαλή ρουτίνα.

Λέων |  Δεν σας τρομάζει να δείξετε δημόσια τα συναισθήματά σας στον/στην σύντροφό σας

Ο πιστός Λέοντας λατρεύει να δίνει και να παίρνει στοργή στις σχέσεις. Έχετε την έντονη επιθυμία να αγαπάτε και να θαυμάζετε, και μερικές φορές γίνεστε λίγο κτητικοί με το ταίρι σας. Οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης τροφοδοτούν την φλόγα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Είτε με το να φιληθείτε με κάποιον όμορφο άγνωστο χορεύοντας σε ένα club είτε αγκαλιάζοντας το άλλο σας μισό στο μετρό, δεν σας ενοχλεί να εκδηλώνετε δημόσια το ερωτικό ενδιαφέρον σας. Στην πραγματικότητα στο βάθος σας αρέσει.

Παρθένος |  Σας έλκουν άτομα τα οποία θεωρείτε πως χρειάζονται “βοήθεια”

Σας αρέσουν οι καταστάσεις “φτιάξτο μόνος σου”, Παρθένοι, και αυτό ισχύει και στην ερωτική σας ζωή. Πάντα θέλετε να κάνετε τα πάντα καλύτερα – ακόμα και τις σχέσεις σας. Ενώ ο στόχος σας να βοηθήσετε όλους να εξελιχθούν, πρέπει να είστε προσεκτικοί για μην “κυνηγάτε” ανθρώπους που πιστεύετε ότι χρειάζονται “βοήθεια”. Βοηθώντας το άλλο σας μισό να γίνει η καλύτερη δυνατή έκδοση του εαυτού του είναι άλλο πράγμα και άλλο πράγμα εντελώς το να παρατηρείτε το παραμικρό ελάττωμα του συντρόφου σας. Σκεφτείτε να συνεργαστείτε με το ταίρι σας προς ένα κοινό σκοπό που σας επηρεάζει εξίσου, όπως ο εθελοντισμός κ.α.

Ζυγός |  Πιστεύετε σε έναν έρωτα βγαλμένο από ρομαντική ταινία

Ζείτε για τις κλασικές ρομαντικές κομεντί, πιστεύετε στον ιππότη με το λευκό άλογο και στο φλερτ της “παλιάς σχολής”. Αρνείστε να πιστέψετε στις εφαρμογές γνωριμιών, επειδή πιστεύετε ακράδαντα ότι θα συναντηθούν οι ματιές σας με το μελλοντικό σας σύντροφο μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο. Οι Ζυγοί λαχταρούν την ισορροπία. Δεν θα σταματήσετε να ψάχνετε κάθε αυτοκίνητο, τρένο και άδειο μπαρ μέχρι να βρείτε το yin στο γιανγκ σας.

Σκορπιός |  Συνηθίζετε να δοκιμάζετε το σύντροφο σας

Οι συνειδητοί Σκορπιοί είναι αρκετά προσεκτικοί όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς. Εκτιμάτε τη συναισθηματική σας ιδιωτικότητα, οπότε όταν ένα πιθανό ταίρι προσπαθεί να έχει μια σοβαρή συζήτηση, μπορεί να γίνετε παρανοϊκοί σχετικά με το ποιες είναι οι αληθινές προθέσεις του. Να προσέχετε να μην δημιουργείτε συγκρούσεις μόνο και μόνο για να δοκιμάσετε πόσο αφοσιωμένο είναι αυτό το πρόσωπο προς εσάς. Το να νιώθετε τρωτοί δεν είναι το δυνατό σας σημείο, αλλά μόλις νιώσετε κοντά με κάποιον, τότε δίνεστε ολοκληρωτικά. Για κάποιον τόσο κλειστό όσο εσείς, είναι να ξαφνιάζεσαι από το συναισθηματικό βάθος που μπορείτε να βγάλετε στους άλλους.

Τοξότης |  Ορμάτε σε κάθε νέα ευκαιρία

Είσαι παιχνιδιάρηδες, Τοξότες. Η περίεργη και ανεξάρτητη φύση σας σημαίνει ότι μπορείτε να κυνηγήσετε νέες συγκινήσεις και πιστεύετε ότι η περιπέτεια είναι γύρω από κάθε γωνιά. Τείνετε να προτιμάτε τον συνεχή ενθουσιασμό από την ασφάλεια της μονογαμίας και χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον για την ιδέα να δουλέψετε πάνω σε μια σχέση ώστε να διατηρήσετε τη δέσμευση. Βρείτε έναν σύντροφο που να μπορεί να συμβαδίσει με τους πνευματικούς σας τρόπους και μαζί οι δυο σας θα κατακτήσετε τον κόσμο.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Αιγόκερως |  Σας αρέσει να είστε εσείς το αφεντικό

Δεν είστε τυχαίοι σε καμία από τις επιδιώξεις σας, Αιγόκεροι. Όταν πρόκειται για την αγάπη, την εργασία και τη διασκέδαση, όλα έχουν να κάνουν με το σχεδιασμό, την στρατηγική και τις προτεραιότητες. Όταν βρίσκεστε σε μια σοβαρή σχέση, παίρνετε σοβαρά το ρόλο σας ως σύντροφος. Περιμένετε από τον σύντροφό σας να κάνει το ίδιο, μερικές φορές με ένα λάθος. Μπορεί να είστε το αφεντικό, αλλά θεωρείτε σημαντικό οι άλλοι να είναι ισάξιοι σε όλα. Όταν αρχίσετε να τους αντιμετωπίζετε σαν βοηθούς σας, ο ρομαντισμός φεύγει από το παράθυρο.

Υδροχόοι |  Μπαίνετε αργά σε δεσμεύσεις

Ο πεισματάρης Υδροχόος δεν δεσμεύεται εύκολα. Ξέρετε ότι αξίζετε να επενδύσετε χρόνο και προσπάθεια, και είστε εντάξει με το να είστε μόνοι σας. Έχετε πολλούς φίλους και εκτιμάτε τις πλατωνικές σχέσεις, που σας βοηθούν να αισθάνεστε γεμάτοι καθημερινά. Δεν βιάζεστε να δεσμευτείτε με κανέναν, αλλά όταν τελικά το κάνετε, σκοπεύετε να είστε πιστός για τη ζωή.

Ιχθύες |  Ψάχνετε το “Έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα”

Ο ονειροπόλος ιχθύς είναι ευγενής, ευαίσθητος και καλός. Αυτό που θέλετε, ιχθύες, είναι μια πραγματική σύνδεση. Θέλετε να νιώσετε τρελά, βαθιά ερωτευμένοι. Γοητεύεστε εύκολα και η παραμυθένια φαντασία σας σημαίνει ότι δεν θα συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από το να “ζήσετε εσείς καλά κι αυτοί καλύτερα”

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles