Υπάρχει για όλα ένα τίμημα

Από τις 23 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου, ο Ερμής θα ξεκινήσει την πρώτη του οπισθοδρόμιση της χρονιάς στο ζώδιο του Κριού. Το ζώδιο σας ίσως να δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στην δύσκολη αυτή συγκυρία.
Κατά τη διάρκεια μιας οπισθοδρόμισης στην αστρολογία, ο πλανήτης φαίνεται να κινείται προς τα πίσω στον ουρανό. Παρόλο που απλά επιβραδύνει για σύντομο χρονικό διάστημα. Οι περισσότερες μετακινήσεις από αυτόν τον πλανήτη ολοκληρώνονται σε περίπου τρεις εβδομάδες, αλλά πάντα εξυπηρετούν ένα σκοπό.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 19/03/2018 – 25/03/2018

Ονειροκρίτης – Καζαμίας Αλφαβητικά

Πως λειτουργεί ο Ερμής;

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, το συντονισμό, τα ταξίδια και τον τρόπο με τον οποίο εκφραζόμαστε καθημερινά. Στον Κριό, ο Ερμής θέλει να κινηθεί γρήγορα και χωρίς δισταγμό. Έχει ένα σημείο να φτάσει και ξέρει ακριβώς πώς να το κάνει. Είναι σίγουρος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.
Ο Ερμής είναι σίγουρος για το τι χρειάζεται να εκφράσει χωρίς χρόνο για δεύτερη σκέψη ή και αμφιβολία. Αλλά αυτό δεν είναι όταν δεν είμαστε σε ανάδρομη φάση.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Προβλέψεις Ταρώ Μαρτίου 2018

Η Σημασία Της Θετικής Σκέψης

Τι συμβαίνει όταν είναι Ανάδρομος ο Ερμής;

Όταν βρίσκεται σε ανάδρομη φάση, όλα επιβραδύνουν. Κανονικά αυτός είναι ένας πλανήτης που κινείται γρήγορα. Με αυτόν τον τρόπο του αρέσει να κρατά τον τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεών μας, να κινείται ομαλά. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα πάντα θα διαρκέσουν περισσότερο. Όλα θα φαίνονται λες και είναι σε παύση ή τουλάχιστον θα μπουν σε αργή λειτουργία.
Κατά τη διάρκεια αυτού του Ανάδρομου Ερμή, είναι εύκολο να απογοητευτούμε και να ενοχληθούμε γιατί τα πράγματα δεν πρόκειται να γίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά μας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβούν ακριβώς όπως είχαν σκοπό.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Προβλέψεις Απριλίου 2018

Αναζητώντας Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας

Πως να λειτουργήσουμε κατά τον Ανάδρομο Ερμή;

Κατά τη διάρκεια αυτών των φάσεων οπισθοδρόμησης είναι σημαντικό να παραμείνουμε ευέλικτοι σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Αναμείνετε ότι τα πράγματα δεν θα πάνε στον τρόπο που είχαμε οραματιστεί. Να αφήσουμε επιπλέον χώρο και χρόνο για να αντιμετωπίσουμε το απροσδόκητο. Δεν είναι ότι αυτή η οπισθοδρόμηση θα μας χτυπήσει εντελώς εκτός βάσης. Σημαίνει ότι πρόκειται να μας ζητήσει να κάνουμε υπομονή καθώς κινούμαστε μέσω αυτής της διέλευσης.

Θα αισθανθούμε λίγο πολύ λες και περιμένουμε σε ένα φανάρι. Γύρω από το νέο φεγγάρι των Ιχθύων, νιώθουμε ότι τα ίχνη μιας νέας ιδέας ή κατεύθυνσης να αρχίζει να  ανθίζει και με την αρχή της άνοιξης και της εποχής του Κριού λίγες μέρες αργότερα. Θα νιώσουμε λίγο πολύ σαν να ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε με ταχύτητα μπροστά.

Αλλά τότε, ο Ερμής γίνεται Ανάδρομος και αυτό το συναίσθημα ενθουσιασμού μπορεί να φανεί σαν να είναι ξαφνικά μάταιο.

Αυτό που είναι σημαντικό να θυμόμαστε είναι ότι παρόλο που η αρχική φλόγα μπορεί να φαίνεται λες και έχει υποχωρήσει, είναι μόνο μια ψευδαίσθηση. Εξακολουθούμε να προχωρούμε πολύ, και εργαζόμαστε για την οικοδόμηση των νέων πτυχών της ζωής μας. Αυτό που κάνει αυτός ο ανάδρομος πραγματικά να είναι να μας δώσει λίγο περισσότερο χρόνο για να το καταφέρουμε σωστά. Όμως αυτό δεν σημαίνει αυτό που κάνουμε τώρα είναι λάθος. Σημαίνει απλά ότι μερικές φορές πρέπει να προγραμματίσουμε τα πράγματα περισσότερο πριν ενεργήσουμε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι σύζυγοι για να παντρευτείς

Η Σημασία Της Θετικής Σκέψης

Πως μας επηρέασε η έκλειψη του Μαρτίου;

Μόλις το πέπλο της έκλειψης άρχισε στις αρχές Μαρτίου, ο καθένας επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη που ήταν τώρα εφικτή. Αλλά, μόνο λόγω του γεγονότος που εκκαθαρίστηκε και τις τελευταίες εβδομάδες.
Αυτή ήταν η δύναμη της εποχής των Ιχθύων, στην οποία βρισκόμασταν εως τώρα. Αν και θέλουμε να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε στους στόχους μας, τώρα μας ζητάει να το πάμε λίγο πιο αργά.
Δεν είναι ότι κάνουμε λάθη, αλλά μάλλον θέλουμε να πάρουμε το χρόνο μας με αυτή τη διαδικασία. Ίσως είναι η δημιουργία μιας νέας θέσης εργασίας ή μια αλλαγή στην ζωή μας ή ακόμα και η έναρξη μιας νέας σχέσης. Όπου και αν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή στη διαδικασία της αλλαγής είναι ακριβώς όπου θα έπρεπε να είστε.
Αλλά μερικές φορές, βιαζόμαστε στην αρχή των πραγμάτων. Νομίζουμε πως αυτό που πρόκειται να έρθει είναι καλύτερο ή πιο επιθυμητό, ​​και με τον Κριό στο μίγμα, είναι βέβαιο ότι το καλύτερο πρόκειται να έρθει. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, αυτός ο Ανάδρομος Ερμής είναι εδώ μόνο για να μας επιβραδύνει λίγο ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε καλύτερα το τοπίο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Οι καλύτερες μέρες σύμφωνα με την Αριθμολογία για να παντρευτείτε το 2018

Οι Μαγικές Ιδιότητες Των Κεριών

Τι μας ζητάει αυτός ο Ανάδρομος Ερμής;

Μας ζητάει να πάρουμε το χρόνο μας, να προχωρήσουμε ακόμα, να σχεδιάσουμε, να κάνουμε ακόμα αλλαγές και να εξελιχθούμε. Όλα αυτά απολαμβάνοντας τα βήματα στην πορεία. Μερικές φορές, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η ζωή δεν είναι για να φτάσουμε κάπου γρήγορα και να απολαύσουμε τις στιγμές που περιμένουν εκεί (είτε είναι μια δουλειά, ένα ραντεβού, ή κάποιες διακοπές). Στην ζωή έχει σημασία, κάθε στιγμή – όχι επειδή είναι απαραιτήτως εκεί που θέλουμε να είμαστε, αλλά επειδή είναι αυτό που θέλουμε να βιώσουμε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι σύζυγοι για να παντρευτείς

Παρανοήσεις Σχετικά Με Τα Μαγικά Ξόρκια Αγάπης

Τα αρνητικά σημεία του Ανάδρομου Ερμή

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για το ότι η ευερέθιστη ιδιοσυγκρασία του Κριού μπαίνει στο παιχνίδι αν τα τα χρονοδιαγράμματα μας δεν πάνε όπως τα είχαμε προβλέψει. Ενδεχομένως, να έχουμε περισσότερους τσακωμούς καθώς αυτά που θέλουμε να πούμε δεν τα καταλαβαίνουν οι άλλοι με τον τρόπο που τα λέμε.
Η άνοδος όλων αυτών είναι ότι με όλη αυτή την υπερβολική ενέργεια της φωτιάς, θα αισθανόμαστε πιο σεξουαλικά συναισθηματικά. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια εποχή που βιώνουμε και φανταστικό σεξ συμφιλίωσης μετά τον τσακωμό.

Αυτή τη στιγμή μας ρωτάνε τι αξίζουν τα όνειρά μας και τι είμαστε πρόθυμοι να να υπομείνουμε για να τα απολαύσουμε πραγματικά. Δεν πρόκειται να θυσιάσουμε ποιοι είμαστε ή τις ανάγκες μας, αλλά αντ ‘αυτού, κατανοώντας ότι τα πράγματα δεν συμβαίνουν όπως τα θέλουμε.
Επειδή όλα στη ζωή έχουν την τιμή τους, μερικές φορές είναι απλώς αρκεί να είμαστε υπομονετικοί για αυτά που θέλουμε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τεστ: Πόσο Ζηλιάρης Είσαι;

Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles