Πώς θα τον κάνω να με ερωτευτεί;
Πώς θα τον κάνω να με ερωτευτεί;

Πώς θα τον κάνω να με ερωτευτεί;

Πώς θα τον κάνω να με ερωτευτεί; Ένα ερώτημα που απασχολεί σχεδόν όλες τις single του κόσμου! Σίγουρα έχεις περάσει και εσύ αρκετά βράδια με το παράπονο αυτό ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου.

Τα συμβούλια με τις κολλητές έχουν λάβει μέρος παντού. Από το σπίτι σου δηλαδή μέχρι και το αγαπημένο σας στέκι! Για να καταστρώσετε το δαιμόνιο γυναικείο σας σχέδιο.

Η επιστήμη, όμως ,έβγαλε τα συμπεράσματά της! Μέσα από το Business Insider διαβάσαμε τα 3 απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Για να τον κάνεις δικό σου.

Να είσαι ειλικρινής και «ανοιχτή» σαν άνθρωπος

Ένας άντρας πάντα κολακεύεται και προσέχει μία γυναίκα η οποία είναι ειλικρινής, μιλά ανοιχτά για τη ζωή της και δεν προσπαθεί να κρύψει κάποια πτυχή της ζωής της. Το 79% των ανθρώπων που πήραν μέρος σε μία έρευνα του Harvard Business School εξομολογήθηκαν πως θέλουν το ταίρι τους να είναι «αποκαλυπτικό» και όχι μυστικοπαθές.

Απιστία στη Σχέση

Ζήλια στη Σχέση

Για κοίτα με στα μάτια… 

Τι πιο σέξι από ένα eye contact; Όποτε του μιλάς κοίτα τον στα μάτια και αυτό να ξέρεις πως θα σας φέρει πολύ κοντά χωρίς καν να το καταλάβεις.

«Σε ευχαριστώ»

Για όσα μου έχεις χαρίσει, λέει ένα άσμα των εφηβικών μας χρόνων και εσύ για αυτή τη στιγμή κράτα μόνο τα ευχαριστήρια. Μία τόσο ευγενική έκφραση μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο ζεστό κλίμα μεταξύ σας. Ακόμα πιο αποδοτική θα είναι μία κίνηση εκ μέρους σου για να του δείξεις πόσο εκτιμάς κάτι που έκανε για εσένα. Όλο και κάτι θα βρεις, δε σε φοβάμαι.

Ερμιόνη Σαρρή

Γίνε Ακαταμάχητη στους Άντρες

Θέλεις να σε ερωτευτεί…..”μαγικά”; Ξόρκι Αγάπης Ψυχή & Έρωτας