Κριός
(21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου)

via GIPHY

Oι Κριοί, το 2018 θα έχουν ένα πολυτάραχο έτος. Καθώς πλησιάζουμε στο νέο έτος, τα όνειρα που είχατε θα παραγματοποιηθούν με μεγάλο τρόπο. Θα έρθουν σε πλήρη κύκλο, αρκεί να εργάζεστε ακούραστα για να τα πετύχετε. Οι Κριός είναι συχνά επιρρεπής στο να σαμποτάρει το πεπρωμένο του χάνοντας την εστίαση τους ή αφήνοντας την ανυπόμονη φύση τους να λειτουργεί αρνητικά. Αλλά αυτή τη φορά, αυτό το έτος, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Κριαράκια, τελικά θα εκδηλώσετε αυτά τα όνειρα. Το αποτέλεσμα θα είναι όλα όσα έχετε προβλέψει και πολλά άλλα.

Ταύρος
(20 Απριλίου έως 21 Μαΐου)

via GIPHY

Για τους Ταύρους, το 2018 θα είναι ένα έτος αυτοανακάλυψης, γεμάτο με αρκετές δόσεις αυτογνωσίας. Είναι πιθανό να παρατηρήσετε πολλές αλλαγές στην εσωτερική σας ύπαρξη, καθώς και στην εξωτερική ύπαρξή σας. Αυτές οι αλλαγές θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το ποιοι είστε πραγματικά, κάτι που έχετε αμφισβητήσει εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Όλη η αβεβαιότητα για το ποιοί είστε φτάνει σχεδόν στο τέλος της. Η μακρά, εξόχως μάταιη μάχη για την εξεύρεση της θέσης σας σε αυτόν τον κόσμο πρόκειται να αποπληρωθεί. Και θα είστε ευγνώμονες ότι επιτέλους το καταλάβετε.

Δίδυμοι
(22 Μαΐου έως 21 Ιουνίου)

via GIPHY

Στους Διδύμους, φέτος θα σας προτείνουμε να κρατάτε σφιχτά και να προετοιμαστείτε για κάποιες δραστικές αλλαγές. Τόσο η σωματική όσο και η ψυχική αλλαγή θα πραγματοποιηθούν στο νέο έτος. Νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες είναι έτοιμες να έρθουν ακριβώς μπροστά στα μάτια σας, έτσι αρπάξτε αυτές τις ευκαιρίες, ενώ μπορείτε. Πιέστε προς τα εμπρός με πλήρη ταχύτητα. Θα δείτε τα οφέλη από αυτές τις ευκαιρίες πολύ σύντομα, είναι πολύ κοντά. Ο Δίδυμος, το 2018 πρέπει αναλάβει κινδύνους και να κάνει αλλαγές προς το καλύτερο.

Καρκίνος
(22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου)

via GIPHY

Για τους Καρκίνους, το 2018 θα αποτελέσει σημαντική εξέλιξη για εσάς. Θα είναι ένα έτος γεμάτο με ελπίδα και καλή τύχη, κάτι που έχετε χάσει πρόσφατα. Θα είστε ευλογημένοι με ένα νέο επίπεδο αισιοδοξίας και θετικότητας. στην καθημερινή σας ζωή. Η εμπιστοσύνη σας αρχίζει να τελειώνει τελικά. Τώρα βλέπετε όλα τα απίστευτα πράγματα που πρέπει να προσφέρετε σε αυτόν τον κόσμο. Το 2018 είναι ο χρόνος σας για να λάμψετε. Αγκαλιάστε το άτομο που είστε, επειδή έχετε καιρό να το κάνετε.  Μόνο καλά πράγματα που έρχονται στο δρόμο σας.

Λέων
(23 Ιουλίου έως 22 Αυγούστου)

via GIPHY

Για τον Λέων, το 2018 θα είναι οτιδήποτε αλλά βαρετό ή συνηθισμένο. Στην πραγματικότητα, θα είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό. Θα γεμίσετε με πολλές θετικές, αναζωογονητικές ενέργειες – τόσο πολύ που θα αρχίσετε να ρωτάτε από πού προήλθε.  Το Ωροσκόπιο του 2018 για τον Λέοντα προβλέπει ότι αυτό το έτος θα χρησιμεύσει ως μια καθαρή πλάκα για εσάς και για τους προηγούμενους αγώνες σχέσης σας. Τελικά θα απαλλαγείτε από την αρνητικότητα που σας ταλαιπωρεί. Θα είναι ένα έτος γεμάτο χαλάρωση, συναρπαστικές περιπέτειες και νέες συνδέσεις. Θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το εγώ σας προς όφελός σας, αντί να το αφήσετε να εμποδίσει την ανάπτυξή σας, όπως κάνατε στο παρελθόν.

Παρθένος
(23 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου)

via GIPHY

Στους Παρθένους, το 2018 πρόκειται να σας φέρει τις απαραίτητες αλλαγές. Αλλαγές που έχετε αναβάλει μέχρι στιγμής. Θα είναι ένα έτος προσωπικής ανάπτυξης και οι σκέψεις σας θα γίνουν πιο ορθολογικές και θετικές. Θα παρουσιάσετε ένα νέο μήκος κύματος εμπιστοσύνης που δεν είχατε ποτέ πριν. Και άλλοι θα παρατηρήσουν ότι με σημαντικό τρόπο. Θα σιωπάς εκείνη τη μικρή φωνή αμφιβολίας που έχει παραμείνει στο κεφάλι σου για τόσο πολύ καιρό τώρα. Θα το αντικαταστήσετε με αυτοπεποίθηση.

Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου)

via GIPHY

Για τους Ζυγούς, το 2018 θα είναι για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας και να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας. Θα βρείτε τελικά την ενέργεια για να φροντίσετε τον εαυτό σας αντί να τροφοδοτείστε από τους άλλους γύρω σας. Η αστρολογία για τον Ζυγό το 2018 προειδοποιεί ότι μαθαίνετε σιγά-σιγά να κατευθύνετε την ενέργειά σας σε εκείνα τα μέρη που σας προσφέρουν μακροπρόθεσμη ευτυχία και όχι γρήγορη αποκατάσταση. Εσείς εστιάζετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Και αυτό θα σημαίνει να εστιάζετε στον εαυτό σας για μια φορά. Το 2018 θα είναι ένα έτος γεμάτο με τεράστια ανάπτυξη τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, ετοιμαστείτε για τα μεγάλα πράγματα που πρόκειται να συμβούν!

Σκορπιός
(23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου)

via GIPHY

Ως Σκορπιός, το 2018 θα είναι ένα έτος γεμάτο με αυτο-προβληματισμό. Στο παρελθόν, είχατε τη συνήθεια να κολλάτε στα λάθη. Επιτρέπετε αυτά τα λάθη να σας φάνε ζωντανό και έχετε έναν δυσκολεύεστε να προχωρήσετε εντελώς από αυτά. Αυτό το έτος θα είναι πολύ διαφορετικό. Θα φτάσετε τελικά σε ένα σημείο όπου θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτά τα λάθη σας κάνουν ανθρώπινο. Σας έδωσαν πολύτιμα μαθήματα ζωής που τελικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλά.

Τοξότης
(23 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)

via GIPHY

Σαν Τοξότης, το 2018, θα είστε εξίσου δραστήριοι. Κανείς και τίποτα δεν θα μπορεί να σας επιβραδύνει ή να σας κρατήσει πίσω. Είσαι σε μια αποστολή, ό,τι και αν είναι αυτή η αποστολή. Και δεν πρόκειται να σταματήσετε μέχρι να επιτύχετε αυτή την αποστολή. Το 2018 θα είναι ο χρόνος σας για να προχωρήσετε σε πολλά μέρη της ζωής σας. Σχέση, φιλία, οικογένεια, καριέρα. Είστε μπροστά στο παιχνίδι χωρίς να το γνωρίζετε. Θα συνειδητοποιήσετε τελικά πόσο δυναμικοί έχετε παραμείνει στην επιφάνεια. Ακριβώς όπως λέει και η παλιά παροιμία, “νέο έτος, νέος εσύ.” Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα “νέο εγώ” και βελτιώστε το ευατό σας.

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου έως 20 Ιανουαρίου)

via GIPHY

Για τον Αιγόκερω, το 2018 θα είναι η χρονιά που τα ταλέντα και οι δεξιότητές σας θα λάμψουν πιο λαμπρά. Θα μείνετε ήρεμοι και θα επικεντρωθείτε στην δουλειά σας, και αυτό θα σας οδηγήσει σε μια τεράστια αποπληρωμή.  Η σκληρή δουλειά σας έχει περάσει απαρατήρητη στο παρελθόν, ή έτσι νομίζετε. Αυτή είναι η χρονία που όλοι θα σας αναγνωρίσουν. Είστε έτοιμοι να αναδείξετε τα ταλέντα σας σε σημαντικό βαθμό και οι ανταμοιβές θα είναι  απίστευτες.

Υδροχόος
(21 Ιανουαρίου έως 18 Φεβρουαρίου)

via GIPHY

Για τον Υδροχόο, το 2018 διαμορφώνεται ως έτος μεγάλων αλλαγών. Στο παρελθόν, έχετε δυσκολευτεί να πάρετε τον εαυτό σας αρκετά σοβαρά για να κάνετε αυτές τις αλλαγές. Η αμφιβολία υπήρξε ο καλύτερος φίλος σας εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Αλλά, το νέο έτος, θα αρχίσετε να κάνετε αλλαγές μέσα σας. Αλλαγές προς το καλύτερο. Θα δείτε πρόοδο και θα αποτελέσει κίνητρο για να συνεχίσετε σε αυτό το νέο μονοπάτι. Τελικά θα αρχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας. Το “πάθος”, “δύναμη” και “δημιουργηκότητα” είναι λέξεις-κλειδιά για εσάς φέτος.

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου)

via GIPHY

Ιχθείς, ετοιμαστείτε για ένα χρόνο γεμάτο δημιουργική ενέργεια. Το Ωροσκόπιο 2018 των Ιχθύων προειδοποιεί ότι τελικά θα βρείτε τον χρόνο για να ολοκληρώσετε υποχρεώσεις που μέχρι τώρα δεν είχατε χρόνο.  Αυτό το νέο κύμα δημιουργικότητας μπορεί να σας εμπνεύσει ακόμη και να δοκιμάσετε νέα πράγματα ή να κάνετε αλλαγές σε άλλα μέρη της ζωής σας. Το 2018 θα γεμίσει με εμπνευσμένες προσπάθειες και η δημιουργικότητά σας θα λάμψει φωτεινότερα από ποτέ. Είστε μοναδικοί και έχετε πολλά χαρίσματα που οι άλλοι πρόκειτε να παρατηρήσουν φέτος.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles