O Άρης Κάππα πιστεύει ότι το ζώδιο σας υπαγορεύει πόσο επιτυχημένοι θα είστε στη δουλειά σας το 2018.

Ενώ οι Υδροχόοι είναι βέβαιο ότι θα προωθηθούν φέτος, δυστυχώς για τον Κριό, θα μπορούσε να είναι ένας χρόνος δοκιμής στο χώρο εργασίας.

Ο Άρης μοιράζετε τον απόλυτο οδηγό στο ωροσκόπιο σας και πώς θα επηρεάσει την καριέρα σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου):

Ο Άρης πιστεύει ότι οι Αιγόκεροι πρέπει να επικεντρωθούν στις σχέσεις που έχουν δημιουργήσει στο χώρο εργασίας για να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες. Υποστηρίζει ότι νέες θέσεις εργασίας ή προσφορές στο χώρο εργασίας θα προέρθουν από το δίκτυο επαφών σας. Παρά το γεγονός ότι αυτό το ζώδιο είναι συνήθως πολύ ανεξάρτητο, πιστεύει ότι θα χρειαστεί βοήθεια από φίλους για να προχωρήσει φέτος.

Ζώδιο Αιγόκερος Μαθήματα Αστρολογίας 

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου):

Σύμφωνα με τον Άρη, οι Υδροχόοι είναι βέβαιο ότι θα προωθηθούν φέτος. Σημειώνει ότι αυτό το ζώδιο θα λάμψει πραγματικά στην εργασία του αυτό το έτος. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με μια προαγωγή είτε με την λήψη κάποιου είδους βραβείου.

Ζώδιο Υδροχόος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου):

Έρχονται κάλα νέα ​για κάθε Ιχθύ που μπορεί να αγωνίστηκε με τα οικονομικά του φέτος. Ο Άρης πιστεύει ότι θα έρθει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στους Ιχθείς. Αν ψάχνετε για μια αλλαγή κατεύθυνσης καριέρας, ο Άρης σας συμβουλεύει να ψάξετε για μια δουλειά στον τομέα της διαφήμισης, το γράψιμο ή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ζώδιο Ιχθύς Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου):

Δυστυχώς για τον Κριό, θα μπορούσε να είναι ένας χρόνος δοκιμής στο χώρο εργασίας. Για να αποφύγουν τον κίνδυνο απολύσης, ο Άρης συμβουλεύει να δεσμευτείτε πραγματικά σε οποιαδήποτε σχέδια ή δεσμεύσεις που ξεκινήσατε να εργάζεστε. «Αυτή είναι μια εποχή για τον Κριό να σκάψει, να εργαστεί σκληρά και να αποδείξει τον εαυτό του».

Ζώδιο Κριός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου):

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που τείνει να κρατάει πράγματα που δεν χρειάζεται. Θα μπορούσαν να αμφισβητηθούν στη δουλειά τους και να προωθήσουν σε νέες προκλήσεις, αλλά πρέπει να το θεωρήσουν αυτό το χρόνο ως ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα πρόκληση, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να αναγκαστεί να στραφεί σε μια νέα κατεύθυνση.

Ζώδιο Ταύρος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου):

Φέτος είναι η ώρα των Διδύμων να αναζητήσουν ευκαιρίες με βάση τα συναισθήματά τους. Ο Άρης λέει ότι είναι σημαντικό να αναζητήσουν μια νέα δουλειά που τους εκπληρώνει σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Σημειώνει επίσης να παραμείνουν επικεντρωμένοι εάν θέλουν να αποκομίσουν τα οικονομικά οφέλη.

Ζώδιο Δίδυμος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου):

Είναι ένα τεράστιο έτος για τον Καρκίνο, αποκαλύπτει ο Άρης. Παρά το γεγονός πως το ζώδιο αυτό ήταν ασταθές για μερικά χρόνια, ήρθε η ώρα να αποστασιοποιηθεί η παλιά ενέργεια και να αγκαλιάσετε μια νέα πρόκληση. Ο Άρης συμβουλεύει να αναζητήσετε έναν ρόλο που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τη θέση σας και να αφήσετε πίσω σας οποιαδήποτε αβεβαιότητα.

Ζώδιο Καρκίνος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου):

Μια έκλειψη προσγειώνεται στον Λέοντα, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Ένας Λέων μπορεί να γίνει ηγέτης στον τομέα της επιλογής τους και θα μπορούσε να αφήσει μια σταθερή δουλειά πίσω για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση.

Ζώδιο Λέων Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου):

Ο Άρης λέει ότι αυτή είναι η χρονιά για τους Παρθένους να έρθουν σε επαφή με τη δημιουργική πλευρά τους. Είτε πρόκειται για μουσική είτε για γράψιμο, λέει ότι οι Πάρθενοι πρέπει να ακονίσουν τα πραγματικά ταλέντα τους και να τα μοιραστούν με τον κόσμο.

Ζώδιο Παρθένος Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου):

Μια επερχόμενη έκλειψη σημαίνει ότι οι Ζυγοί είναι πιθανό να πάρουν κάποια προαγωγή ή δουν μια αύξηση του μισθού τους. Εάν εργάζεστε σκληρά στο γραφείο, θα λάβετε τελικά την αναγνώριση που αναζητάτε.

Ζώδιο Ζυγός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου):

Ο Άρης λέει ότι το 2018 θα είναι ένα τεράστιο έτος για κάθε Σκορπιό που θέλει να αναλάβει τον κίνδυνο. Πιστεύει ότι θα έχετε μεγάλη προσοχή στο χώρο εργασίας, αλλά θα πρέπει να μάθετε να αγκαλιάζετε την αλλαγή εάν θέλετε να προχωρήσετε.

Ζώδιο Σκορπιός Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου):

Οι Τοξότες πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά τους, σύμφωνα με τον Άρη. Είναι επίσης απαραίτητο να καθορίσετε ένα πρόγραμμα εργασίας που μπορείτε να επιμείνετε και να εξασφαλίσετε ότι είστε οικονομικά επιβραβευμένοι για τις προσπάθειές σας.

Ζώδιο Τοξότης Μαθήματα Αστρολογίας

Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Αναλυτικός και Πλήρης

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles