Μειώστε τη ροή ενέργειας

“Όταν υπάρχει μια άμεση οπτική επαφή μεταξύ της μπροστινής πόρτας και της πίσω πόρτας, σημαίνει ότι το τσι (ή η ενέργεια) γυρνάει μέσα στο σπίτι πολύ γρήγορα”, λέει ο Άρης. Αντί να αφήνεις την ενέργεια να φεύγει κατευθείαν από την πίσω πόρτα, “θέλεις να κινείται με ένα χαλαρό κυματιστό τρόπο και να περνά από όλο το σπίτι σου“, προτείνει.

Η λύση: Κάνε την ενέργεια να κινείται πιο αργά με ένα χαλί με διάφορα μοτίβα στο πάτωμα, έργα τέχνης στους τοίχους ή ακόμα και ένα στρογγυλό τραπέζι εισόδου.

Γίνε Ακαταμάχητη στους Άντρες

Κρατήστε το σπίτι σας καθαρό από ακαταστασία

Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα προφανές πρόβλημα, είμαστε όλοι πολύ ένοχοι για τη συσσώρευση αντικειμένων που δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη λειτουργία στο σπίτι. Σύμφωνα με τον Άρη, η ακαταστασία είναι κάτι περισσότερο από απλώς οπτική: «Είναι μια ενεργητική άγκυρα που εμποδίζει τα καλύτερα πράγματα να ξεδιπλώνονται στη ζωή μας», λέει. “Μια υπερβολική ποσότητα ακαταστασίας μας εμποδίζει να έχουμε σαφήνεια σκέψης και μπορεί να μας ρίξει συναισθηματικά.” Το Feng shui είναι δεν αφορά το να έχεις ένα τέλειο στυλ στο σπίτι αλλά περισσότερο για τη δημιουργία ενός ευτυχισμένου και υγιούς περιβάλλοντος.

Τεστ Αυτογνωσίας 

Η λύση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε οργανωθεί σωστά σε όλα τα πράγματα στη ζωή σας: από την πληρωμή λογαριασμών, έως την ανακύκλωση, μέχρι να έχετε ένα καθορισμένο σημείο για τα κλειδιά σας. Θα νιώσετε ελαφρύτερα, λιγότερο μπερδεμένοι και πιο αποτελεσματικοί.

Κρατήστε τη διαδρομή προς την μπροστινή πόρτα καθαρή

“Η μπροστινή πόρτα είναι πολύ σημαντική στο φενγκ σούι”, λέει ο Άρης. Μην ξεχνάτε πως είναι η κύρια πύλη μέσω της οποίας εισέρχεται ενέργεια στο σπίτι σας. Από έξω, προτείνει “σκεφτείτε το chi ως κάποιον που σας επισκέπτεται για πρώτη φορά και προσπαθεί να βρει το σπίτι σας – θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι καλώς φωτισμένο, και η διεύθυνση είναι ορατή”. Στο εσωτερικό, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν πέφτετε κατευθείαν σε έναν τοίχο – “μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε σαν να είστε καθηλωμένοι κάθε μέρα”, λέει.

Η λύση: Εγκαταστήστε έναν καθρέφτη. Όταν κρεμάτε τον καθρέφτη, ο Άρης συμβουλεύει να συνδέσετε μια πρόθεση με αυτόν, όπως να επεκτείνετε τις ευκαιρίες στη ζωή σας και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να αισθάνεται περιορισμένος.

Τεστ : Φρύδια και Προσωπικότητα

Δώστε στους επισκέπτες έναν λόγο να κάνουν μια παύση

Δεδομένου ότι η ενέργεια εισέρχεται μέσω της κύριας πύλης, δηλαδή την μπροστινή πόρτα σας, δεν θέλετε να την τραβήξετε κατευθείαν προς τα πάνω, λέει ο εμπειρογνώμονας του feng shui. Θυμηθείτε πώς πρέπει να οραματίζεστε το chi ως επισκέπτη; Όταν προσκαλείτε έναν επισκέπτη στο σπίτι σας, θα ήταν παράξενο για αυτούς να κατευθύνονται κατευθείαν στο ψυγείο ή στην κρεβατοκάμαρα, σωστά; Αντίθετα, θέλετε να μένουν στον κοινόχρηστο χώρο.

Η λύση: Μειώστε την ενέργεια που ρέει στο σπίτι σας προσθέτοντας ένα δρομέα σκαλοπατιών ή ένα έργο τέχνης που σας αναγκάζει να κάνετε παύση και να προβληματιστείτε. Μια άλλη λύση φενγκ σούι τοποθετεί ένα στοιχείο γείωσης που συμβολίζει τη βαρύτητα στην κορυφή των σκαλοπατιών, για να αγκυροβολήσει το τσι και να το αναγκάσει να επιβραδύνει.

Ισορροπίστε τα πέντε στοιχεία

Τα πέντε στοιχεία – γη, ξύλο, φωτιά, νερό και μέταλλο – μπορούν να υπάρχουν στο σπίτι σας είτε φυσικά είτε συμβολικά. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να φέρετε το στοιχείο φωτιάς με ζεστούς τόνους, όπως το κόκκινο και το πορτοκαλί, ή θα μπορούσατε να έχετε πραγματική φωτιά με τζάκι ή καίγοντας ένα κερί.

Η ιδέα, λέει ο Άρης, είναι να επιτευχθεί ισορροπία μεταξύ όλων των στοιχείων. “Πολλές φορές, οι άνθρωποι έλκονται από στοιχεία που είτε χρειάζονται περισσότερο είτε είναι μεγάλη αιτία ανισορροπίας στη ζωή τους“. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα με την επιθετικότητα θα πρέπει να προσέχουν να μην έχουν πάρα πολλά στοιχεία φωτιάς ως μέρος του ντεκόρ τους, όπως για παράδειγμα ένας κόκκινος φωτεινός τοίχος. Αντίστροφα, οι τύποι προσωπικότητας που δεν διαθέτουν κίνητρο θα πρέπει να εισάγουν περισσότερο από το στοιχείο φωτιάς στα σπίτια τους για να τους δώσουν ώθηση.

Η λύση: Κοιτάξτε προσεκτικά τα κυριολεκτικά και συμβολικά στοιχεία που εμφανίζονται στο σπίτι σας, καθώς μπορεί να είναι αιτία ανισορροπίας στη συναισθηματική ζωή σας. Η ιδέα είναι να επιτευχθεί μια ωραία ισορροπία μεταξύ των πέντε.

Αφαιρέστε τον αρνητικό συμβολισμό

Αν το αναζητήσετε, λέει ο Άρης , «ο συμβολισμός μας βομβαρδίζει συνεχώς σε καθημερινή βάση». Συχνά, ενισχύουμε άθελά τις προκλήσεις στις ζωές μας, έχοντας τα σύμβολά τους στο χώρο μας.

Ο Άρης λέει ότι υπάρχουν πολλά συναισθηματικά ζητήματα που εμφανίζονται συνεχώς στα σπίτια των πελατών του. “Μήπως έχετε πρόβλημα με την σαφήνεια; Ελέγξτε εάν έχετε πράγματα σε όλες τις επιφάνειες σας. Έχετε προβλήματα αυτοεκτίμησης; Βεβαιωθείτε ότι οι καθρέφτες σας είναι κρεμασμένοι πολύ ψηλά, ώστε να μην μπορείτε ποτέ να μετρήσετε. Είστε χωρίς σχέση για πολύ καιρό; Αξιολογήστε αν έχετε φορτώσει το σπίτι σας με μεμονωμένες εικόνες – ένα μονό βάζο, μία καρέκλα, ένα άτομο σε μια φωτογραφία. ”

Η λύση: Αξιολογήστε ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζετε στη ζωή και προσπαθήστε να προσδιορίσετε αν εμφανίζονται συμβολικά στο χώρο σας. Αφαιρέστε τα σύμβολα και αντικαταστήστε τα με τα αντικείμενα που θέλετε να προσελκύσετε.

Μεγιστοποιήστε το φυσικό φως

Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το φυσικό φως μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε πιο ευτυχισμένοι και πιο θετικοί. “Οι καθρέφτες στο φενγκ σούι είναι σαν την ασπιρίνη” “Συντάσσονται συχνά για τη θεραπεία πολλών παθήσεων. Πρόκειται για μια γρήγορη προσαρμογή όταν θέλετε να επεκτείνετε ένα διάστημα και να φέρετε περισσότερο φως. ” Το κλειδί εδώ είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό που αντικατοπτρίζουν οι καθρέφτες. Είναι μια στοίβα λογαριασμών (δηλαδή περισσότερη ακαταστασία) ή μια όμορφη θέα;

Η λύση: Όταν κρεμάτε έναν καθρέφτη, βεβαιωθείτε ότι αντανακλά περισσότερο φως, γαλήνια θέα ή ένα εκτατικό μέρος του δωματίου.

Ονειροκρίτης Ταρωτώ. Πλήρης και Αναλυτικός.

Ξέρεις ότι……

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles