Πως να Αναγνωρίσεις έναν Άγγελο

Πως να Αναγνωρίσεις έναν Άγγελο Στην βιβλιογραφία, οι Άγγελοι σπάνια εμφανίζονται στους ανθρώπους στην πλήρη τους δύναμη και δόξα. Ένας Άγγελος σπανίως ανοίγει τα φτερά του μπροστά στους ανθρώπους. Τους αρέσει να μεταμφιέζονται σε καθημερινούς ανθρώπους. Όμως γιατί το κάνουν αυτό; Για να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση θα πρέπει να πάμε λίγο πίσω.

Πως να Αναγνωρίσεις έναν Άγγελο | Ποιος είναι ο Άγγελος;

Οι Άγγελοι είναι ουράνιες οντότητες, καταγόμενες από εντελώς διαφορετική δημιουργία από τη δική μας. ωστόσο πολλοί αποκρυφιστές πιστεύουν πως ένας άγγελος μπορεί να είναι ένας ενσαρκωμένος φωτισμένος άνθρωπος, συνήθως η προέλευση τους είναι διαφορετική. Ως εκ τούτου δεν είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε πλήρως αυτά τα θαυμάσια πλάσματα.

Πως να Αναγνωρίσεις έναν Άγγελο | Γιατί οι Άγγελοι επικοινωνούν μαζί μας;

Συνηθέστερα μας παραδίδουν κάποιο μήνυμα. Αυτό το μήνυμα προέρχεται από τη θεϊκή πηγή (Θεούς ή Θεές).

ολοκληρωμένες προβλέψεις

Πως να Αναγνωρίσεις έναν Άγγελο | Προέρχονται οι Άγγελοι από τη Χριστιανική Πίστη;

Όχι. Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, οι Άγγελοι είναι κάτι κοινό ανάμεσα σε πολλές αρχαίες θρησκείες. Η απεικόνιση τους προέρχεται από την αρχαία Ελληνική θρησκεία. Η Θεά Ίριδα είναι μια φτερωτή θεότητα – αγγελιαφόρος η οποία παραδίδει σημαντικά μηνύματα στους ανθρώπους από τους Ολύμπιους Θεούς. Άλλες ενδιαφέρουσες φτερωτές θεότητες – άγγελοι είναι ο Ύπνος (Θεός του ύπνου) ο Όνειρος (ο Θεός των ονείρων) και ο Θάνατος (ο Θεός του Θανάτου). Οπότε, όχι, οι Άγγελοι δεν προέρχονται αποκλειστικά από την Χριστιανική ή Ιουδαϊκή θρησκεία. Αν και μαθαίνουμε πολλά για τους Αγγέλους από αυτές τις θρησκείες. 

Πως να Αναγνωρίσεις έναν Άγγελο | Εμφανίζονται οι Άγγελοι στους Ανθρώπους;

Ναι! Μεταμφιέζονται σε ανθρώπους ή ακόμα και ζώα προκειμένου να μας παραδώσουν κάποια μηνύματα. 

Γιατί; Φανταστείτε ένα φτερωτό Άγγελο να εμφανίζεται μπροστά σας και να σας λέει κάτι. Θα μένατε έκθαμβοι, κατάπληκτοι και θα ήσασταν αναγκασμένοι να υπακούσετε στο μήνυμα. Οι Άγγελοι δεν προσπαθούν να μας υποχρεώσουν να κάνουμε κάτι. Και αυτός είναι ο λόγος που έρχονται σε εμάς με άλλη μορφή. Με αυτό τον τρόπο οι Άγγελοι δεν επηρεάζουν την ελεύθερη βούληση. Επιπλέον, δεν χρειάζεται καν να εμφανιστούν με σάρκα και οστά. Μπορούν να μας επηρεάσουν με πολλούς τρόπους ούτως η άλλως. 

Πως να Αναγνωρίσεις έναν Άγγελο | Έχω Φύλακα Άγγελο;

Ναι, έχεις φύλακα Άγγελο. Αυτός ο Άγγελος είναι πάντα εκεί για να σε προστατεύει και να σε συμβουλεύει διαρκώς. Μπορείς να τον δεις με διάφορες μορφές καθώς προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου. 

Πως να Αναγνωρίσεις έναν Άγγελο | Σημάδια που δείχνουν πως κάποιος που γνώρισες είναι Άγγελος

ΣΗΜΑΔΙ 1: Αλλαγή συναισθημάτων

Αισθάνεστε παγιδευμένος μέσα σε σκοτεινά συναισθήματα και σκέψεις απελπισίας. Ίσως περνάτε μία ήπια περίοδο κατάθλιψης ή ακόμα και χειρότερα. Αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Ξαφνικά, κάποιος ξένος σας ρωτάει πληροφορίες για το πως να πάει κάπου. Γυρίζετε το κεφάλι σας και προσπαθείτε να βοηθήσετε. Ακόμα και η παρουσία του είναι αρκετή για να επηρεάσει τα συναισθήματά σας και αναπνέετε έναν αέρα ελευθερίας και ευτυχίας. Η Αγγελική αύρα λάμπει τόσο δυνατά, επηρεάζοντας όλους και όλα τριγύρω της. 

ΣΗΜΑΔΙ 2: Αφύπνιση

Ήταν άλλη μια δύσκολη βραδινή βάρδια και γυρίζεις σπίτι. Ήταν μια από αυτές τις μέρες.. Δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτε άλλο πέρα από τις υποχρεώσεις σου. Όμως κάτι περίεργο συνέβη εχθές στο μετρό καθ΄ οδών προς το σπίτι. Κάτι διαφορετικό. Μία κυρία στεκόταν απέναντί σου. Ξαφνικά σε κοίταξε. Ένιωσες κάτι που δεν θα έπρεπε (τουλάχιστον όχι μετά τις δέκα ώρες δουλειάς). Ένα παράξενο συναίσθημα. το μεγαλείο της αθωότητας στα μάτια της σε επηρέασε. Οπότε αν το άτομο που γνώρισες κατάφερε να αφυπνίσει ένα κομμάτι του εαυτού σου απλά χαμογελώντας σου.. μάλλον θα έπρεπε να αναλογιστείς αυτή την πιθανότητα. Οι άγγελοι έχουν την ικανότητα να μας κάνουν να αντιλαμβανόμαστε την θεϊκή μας καταγωγή. Μας θυμίζουν το σκοπό μας στη ζωή.

ΣΗΜΑΔΙ 3: Ενεργές Αισθήσεις

Επιστρέφεις από το γυμναστήριο και το σώμα σου πονάει σαν να είχες τροχαίο. Δουλεύεις σκληρά, σχεδόν ποτέ δεν νιώθεις κάτι παραπάνω από όσα σου επιτρέπει το ημερήσιό σου πρόγραμμα. Καθώς γυρίζεις σπίτι βλέπεις ένα ζητιάνο στο δρόμο. Ψάχνεις τις τσέπες σου και του δίνεις μερικά ψιλά. Ξαφνικά η μύτη σου αρχίζει να “πιάνει” περισσότερες μυρωδιές από ότι συνήθως. Μπορείς να νιώσεις τη μυρωδιά της βροχής μετά από πολλά χρόνια. Επιπλέον ένα τραγούδι έχει “κολλήσει” στο μυαλό σου. Ένα χαρούμενο τραγούδι το οποίο σου ανεβάζει την ψυχολογία. Οι Άγγελοι ενεργοποιούν όλες μας τις αισθήσεις. Γνωρίζουν το ανθρώπινο σώμα και ακόμα γνωρίζουν πως για να επικοινωνήσουμε με αυτό τον κόσμο πρέπει πρώτα να ανακαλύψουμε εξαρχής τι είναι αυτό που μας κάνει ανθρώπους. Το να ακούμε, το να μυρίζουμε, το να γευόμαστε.. όλες μας οι αισθήσεις είναι ενισχυμένες. Δεν είναι υπερδυνάμεις.. είναι κάτι παραπάνω..

ΣΗΜΑΔΙ 4: Νιώθεις πάλι νέος

Μπορεί να νιώθεις γερασμένος εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα. Το να επικεντρώνεσαι μόνο σε βαρετές δουλειές και αγγαρείες του σπιτιού σε έκαναν να τα ξεχάσεις όλα. Ωστόσο βγήκες να αγοράσεις ένα πακέτο ρύζι από το σούπερ μάρκετ. Ψάχνοντας γι΄ αυτό που θέλεις ίσως σου πήρε λίγο παραπάνω χρόνο από ότι συνήθως. Έτσι ζήτησες να σε βοηθήσουν. Ένας ψηλός, όμορφος άντρας σου είπε πως μπορεί να σε βοηθήσει να το βρεις. Ψάχνετε μαζί για το ρύζι. Ξαφνικά όλο αυτό γίνεται διασκεδαστικό. Οι Άγγελοι μας κάνουν να νιώθουμε σαν παιδιά. Ανοιχτοί σε κάθε είδους περιπέτεια. Να διασκεδάζουμε και να δεχόμαστε έμπνευση και ικανοποίηση σχεδόν από τα πάντα. Ακριβώς έτσι ήμασταν όταν ήμασταν νεότεροι. Το να είσαι νέος δεν είναι μόνο μία βιολογική κατάσταση. Είναι τρόπος σκέψης. 

ΣΗΜΑΔΙ 5: Εξομολόγηση

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη  τους τελευταίους μήνες. Όμως εσύ ακόμα δεν μπορείς να το ξεπεράσεις. Κάποιος που γνώριζες πέθανε. Ωστόσο λίγες βδομάδες πριν πεθάνει είχατε ένα τσακωμό μαζί του. Υπάρχουν ακόμα άσχημα συναισθήματα γι΄ αυτό το άτομο μέσα στην καρδιά σου. Θυμός γι΄ αυτόν, θυμός για σένα. Δυστυχώς δεν μπορείς να ξεφορτωθείς αυτό το θυμό που κρατάς. Αυτό σε κάνει να νιώθεις ενοχές καθώς αυτό το άτομο έχει πεθάνει. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να κάνεις. Νιώθεις πολύ κακός άνθρωπος. Ένας πελάτης μπαίνει στο μαγαζί σου και διαλέγει κάτι που άρεσε στο άτομο που πέθανε. Ξαφνικά θέλεις να συζητήσεις γι΄ αυτό. Αυτός ο ξένος φαίνεται να ενδιαφέρεται για την ιστορία σου. Του ανοίγεσαι. Εξομολογείσαι. Οι Άγγελοι είναι οι υπέρτατοι εξομολόγοι. Έχουν τη δύναμη να μας βοηθούν να αποκαλύπτουμε αυτά που κρύβουμε στην καρδιά μας. Αυτό είναι πόνος; Αυτό είναι οργή; Ο Άγγελός σου θα είναι εκεί για να ακούσει τα προβλήματά σου, να σε βοηθήσει να τα αποβάλεις. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την…

Beautiful angel in heaven

ΣΗΜΑΔΙ 6: Θεραπεία

Το σώμα σου ταλαιπωρείται από μια πάθηση εδώ και αρκετούς μήνες, ή ακόμα και χρόνια. Έχεις επισκεφτεί πολλούς γιατρούς αλλά ακόμα δεν έχεις ελευθερωθεί από αυτή την προβληματική κατάσταση. Κάποιο βράδυ, ακούς κατά λάθος έναν ξένο να μιλάει στο τηλέφωνο. Κάτι που είπε φάνηκε πολύ καλή ιδέα σχετικά με το πρόβλημά σου. Με κάποιο τρόπο σε ενέπνευσε. “Γιατί δεν το είχα σκεφτεί ήδη όλο αυτό το διάστημα”; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Οι Άγγελοι είναι εξαιρετικοί θεραπευτές. Η παρουσία τους φέρνει σωματική, συναισθηματική, διανοητική και πνευματική θεραπεία. Κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε μας δίνει την ευκαιρία να καταλάβουμε κάτι μεγαλύτερο. Μόλις το συνειδητοποιήσουμε ελευθερωνόμαστε. Θεραπεύουμε και θεραπευόμαστε. Οι Άγγελοι είναι εξαιρετικοί θεραπευτές. Η παρουσία τους φέρνει σωματική, συναισθηματική, διανοητική και πνευματική θεραπεία. Κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε μας δίνει την ευκαιρία να καταλάβουμε κάτι μεγαλύτερο. Μόλις το συνειδητοποιήσουμε ελευθερωνόμαστε. Θεραπεύουμε και θεραπευόμαστε. 

ΣΗΜΑΔΙ 7: Αποδοχή

Είσαι ομοφυλόφιλος και όλη σου τη ζωή προσπαθείς να το κρύψεις. Από τότε που ήσουν μικρός δέχτηκες τραμπουκισμούς εξαιτίας του ποιος γεννήθηκες να είσαι. Προσπάθησες να αλλάξεις τη σεξουαλικότητά σου, αλλά απέτυχες. Ζήτησες συμβουλή από έναν ιερέα. Προσπάθησε να σε πείσει πως είναι αμαρτία. Εύχεσαι να μην είχες γεννηθεί ποτέ. Μέχρι τότε είχες προσπαθήσει σκληρά να κρύψεις τον εαυτό σου από τους άλλους. Οι Άγγελοι μπορούν να χειραγωγήσουν το χρόνο και το χώρο. μπορούν να φέρουν αυτό που επιθυμούν να δεις. Εξάλλου, η παρουσία ενός Αγγέλου μπορεί να σε κάνει να αποδεχτείς το 100% του εαυτού σου. Οι Άγγελοι δεν σε κρίνουν. Είναι αρκετά υπομονετικοί ώστε να σου δείξουν τον σωστό δρόμο ξανά και ξανά. Θα σε βοηθήσουν να αποδεχτείς εντελώς τον εαυτό σου και τους άλλους. Η Αγάπη είναι το κλειδί για τη Θεϊκή Δύναμη. 

Εσείς είχατε αντίστοιχες εμπειρίες;..

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles