Πώς μια σχέση από απόσταση μπορεί να λειτουργήσει?

Πώς μια σχέση από απόσταση μπορεί να λειτουργήσει? Αν μιλήσουμε σε γενικό βαθμό για τις σχέσεις, ισχύει ότι είναι αρκετά περίπλοκες και δύσκολες.Αυτό συμβαίνει γι’ αρκετούς και διάφορους λόγους, είναι που τα ζευγάρια βρίσκουν πάντα κάτι στον άλλον και τσακώνονται.Και γι΄αυτό συνήθως φταίει η υπερβολική ζήλια ή και απιστία.Πού το συναντάμε όμως αυτό πιο συχνά;

Χαρτομαντεία μέσω email
Το Taroto Spells σου δίνει την δυνατότητα εύκολα και απλά να έχεις μια μελλοντική πρόβλεψη από το Μέντιουμ Άρη και την ομάδα του.

Φυσικά στις σχέσεις εξ’ αποστάσεως! Διότι εκεί ο μόνος τρόπος επικοινωνίας είναι το τηλέφωνο ή το internet και δεν υπάρχει καμιά είδους επαφή… Υπάρχει βέβαια η λύση του να συναντιούνται μια φορά την εβδομάδα ή και τον μήνα. Όμως όλη αυτή η ταλαιπωρία «σκοτώνει» τον έρωτα. Πόσο μάλλον όταν μένεις εσύ ή το αγόρι σου σε δικό σας σπίτι και ζείτε γενικότερα μόνοι σας. Συναντάτε κάθε μέρα καινούργιο κόσμο και όλο και κάποιος ενδιαφέρων τύπος θα σε πλησιάσει ή αντίστοιχα αυτόν.

Πώς μια σχέση από απόσταση μπορεί να λειτουργήσει?

Αυτό όμως που θα σε κάνει να μην αντέξεις και να τον απατήσεις είναι η έλλειψη χαδιών και φιλιών και του να έχεις κάποιον δίπλα σου να περνάτε την ώρα σας. Ειδικά για το αγόρι η δυσκολία του να μην κάνει τίποτα με μια άλλη κοπέλα είναι μεγαλύτερη, καθώς σαν άντρας και αυτός αποζητάει και σκέφτεται πιο πολύ το σεξ. Επομένως, αν έρθει μια γυναίκα και του κάνει «χαδάκια» θα του είναι πολύ δύσκολο ν’ αντισταθεί μετά από τόσο καιρό χωρίς να έχει κάποια κοπέλα δίπλα του και πάνω απ’ όλα χωρίς να κάνει σεξ.

Όλη αυτή η «έλλειψη»  είναι λογικό να σου δημιουργεί μια ανασφάλεια, γιατί δε μπορείς να ξέρεις τι κάνει στην πραγματικότητα. Αν δηλαδή σου λέει αλήθεια ότι βγήκε μια απλή βόλτα με τους φίλους ή είναι με κάποια άλλη. Προφανώς το να ζηλεύει ή να απατήσει κάποιος σε μια τέτοια σχέση είναι αναμενόμενο και δε μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό. Παρόλαυτά επιτυχημένες σχέσεις από απόσταση υπάρχουν και μπορούν να «επιβιώσουν» όσο θα υπάρχει η θέληση στο να μείνετε μαζί. Εκτός από την μεγάλη εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια που θα πρέπει να υπάρχει και από τους δύο, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κάνετε μια σχέση να «δουλέψει»

1. Μιλήστε για το μέλλον της σχέσης σας. |Σχέση από απόσταση

Είναι σημαντικό να βάζετε στόχους για το μέλλον της σχέσης.Πρέπει να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε από τον σύντροφό σας;Θέλετε η σχέση αυτή να «σοβαρέψει»;Αν ναι, ένας από τους δύο πρέπει να θυσιαστεί. Αν για παράδειγμα η διαμονή του εκεί θα είναι μόνιμη, θα πρέπει να μετακομίσεις. Οι περισσότεροι απλά ελπίζουν ότι η σχέση τους θα πετύχει και το αφήνουν στη τύχη, καταλήγοντας να χωρίσουν.

2. Προσπαθείστε να συναντιέστε όσο πιο συχνά γίνεται. |Σχέση από απόσταση

Όσο πιο πολύ βλέπεστε ή βρισκόσαστε τόσο πιο αυξάνεται η επιθυμία να τον ξαναδείτε και συνηδητοποιείται αν τον θέλετε πραγματικά. Αν σας ευχαριστεί η παρουσία του και είστε πιο ευτυχισμένη από ποτέ που τον είδατε, τότε αυτό είναι ένα καλό σημάσι για την σχέση σας. Το ίδιο και αν αυτός ανυπομονεί να σας δει. Δοκιμάστε να κάνετε διάφορες δραστηριότητες μαζί (που σας αρέσουν) τουλάχιστον μια φορά το μήνα, αν αυτό είναι δυνατό φυσικά.

Τι σημαινει τι ονομα σου
Τι σημαίνει το όνομα σου ξέρεις; Μάθε εδώ!

3. Επικοινωνήστε και με άλλους τρόπους.. |Σχέση από απόσταση

Το τηλέφωνο δεν είναι ο μόνος τρόπος για να μιλήσεις με κάποιον. Εκμεταλλευτείτε» την τεχνολογία και μιλήστε μέσω e-mail ή κάμερας. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να βλεπόσαστε και θα νιώθετε σαν να είστε μαζί και παράλληλα θα μπορέσετε να μιλήσετε ανοιχτά γι’ αυτά που νιώθετε (μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

4. Δώστε στον εαυτό σας μια ελεύθερη μέρα. |Σχέση από απόσταση

Όσο δύσκολο και αν ακούγεται για σας να το κάνετε θα σας βοηθήσει.Το να μην μιλήσετε για μια μέρα ή δύο θα σας αυξήσει την επιθυμία του να δείτε και βρίσκετε τον εαυτό σας σε  διαφορετικό «επίπεδο» από πριν. Μπορεί και να μην ενθουσιαστείτε καθόλου και να μην σας λείψει. Είναι ένας τρόπος για να κάνετε ένα μικρό test στην σχέση σας, για να δείτε που «βαδίζετε».

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles