Μερικές φορές, τα πάντα απλώς δείχνουν να λειτουργούν.

Στις 17 Φεβρουαρίου, θα γευτούμε την συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή. Αυτό το γεγονός θα μας διευκολύνει να εκφράσουμε τον εαυτό μας και να κατανοήσουμε την αγάπη. Αλλά τι μπορεί να περιμένει το ζώδιο σας όταν ο Ήλιος συγκαλεί τον Ερμή και πώς θα επηρεάσει τον συναισθηματικό σας τομέα;

via GIPHY

Κοίτα και αυτό: Ονειροκρίτης Ταρωτώ! Πλήρης και Αναλυτικός!

Τι είναι η συνάντηση δυο πλανητών;

Η συνάντηση είναι όταν δύο πλανήτες βρίσκονται σε απόσταση 8 μοιρών ο ένας από τον άλλο. Ως αποτέλεσμα, βρίσκονται σε τροχία μαζί κοντά. Ο λόγος που είναι σημαντική αυτή η ένωση είναι ότι οι ενέργειές τους θεωρούνται ενωμένες. Ουσιαστικά δρουν μαζί.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τι σκέφτονται οι άνθρωποι όταν σας συναντήσουν για πρώτη φορά, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Σας ενδιαφέρει: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Για Κάθε Θέμα Που Σας Απασχολεί

Πως μας επηρεάζει ο Ήλιος;

Έχουμε τον Ήλιο, που αντιπροσωπεύει την αίσθηση του εαυτού μας και τον τρόπο λειτουργίας του στον κόσμο. Μπορεί επίσης να ελένξει τον γενικό μας σκοπό και τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας.
Καθώς συμβαίνει αυτή η συσχέτιση, ο Ήλιος θα μετακομίζει στο ρομαντικό και διαισθητικό ζώδιο των Ιχθύων. Ως αποτέλεσμα, μας φωτίζει όχι μόνο για το ποιοι είμαστε στον κόσμο αλλά και για το πώς αγαπάμε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πώς η ζωή κάθε ζωδίου θα αλλάξει μέχρι το τέλος του 2018, με βάση την αστρολογία

Σας ενδιαφέρει: Αναζητώντας Αυθεντικές Υπηρεσίες Μαγείας

Πως μας επηρεάζει ο Ερμής;

Ο Ερμής διαχειρίζεται τις καθημερινές μας επικοινωνίες – όχι μόνο πώς μιλάμε ή πως ακουγόμαστε όταν γράφουμε ένα email ή όταν τηλεφωνούμε, αλλά και πώς μας καταλαβαίνουν όσοι βρίσκονται γύρω μας. Αυτός ο πλανήτης ονομάζεται επίσης φτερωτός αγγελιοφόρος. Διαχειρίζεται όλες τις πτυχές του τρόπου με τον οποίο φαινόμαστε στους άλλους, γι ‘αυτό όταν αυτός ο πλανήτης είναι ανάδρομος, μας αναστατώνει όλους τόσο πολύ.

Αυτός ο πλανήτης όχι μόνο επηρεάζει την αίσθηση επικοινωνίας μας, αλλά επίσης διέπει τον τρόπο με τον οποίο μιλάμε για τον εαυτό μας και πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε όλες τις σκέψεις μας σε ολοκληρωμένη δράση.

via GIPHY

ΣΧΕΤΙΚΟ: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 12/02/2018 – 18/02/2018

Σας ενδιαφέρει: Η Σημασία Της Θετικής Σκέψης

Η συνάντηση Ήλιου και Ερμή

Αυτή η μίξη των δύο πλανητών συμβαίνει κάποιες μέρες μετά την μεγάλη έκλειψη της Σελήνης που είχαμε πρόσφατα. Αυτή η έκλειψη έφερε στην επιφάνεια πολλά θέματα αφοσίωσης. Σε όλες μας τις ζωές έχουμε τομείς, πιο συγκεκριμένα στις ρομαντικές σχέσεις μας, που μας κάνουν να θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Αλλά για πολλούς από εμάς, θα βρεθούμε να είμαστε κολλημένοι σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο συμπεριφοράς που δεν μπορούμε να αλλάξουμε, ακόμα κι αν το θέλουμε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Γάμος ή καριέρα: Ποια είναι πιο σημαντικό για το ζώδιο σας;

Σας ενδιαφέρει: Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

Η δυσκολία στην αλλαγή

Όταν πιστεύουμε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί μια αλλαγή, αυτό που πραγματικά λέμε είναι ότι τα λογικά μας μυαλά δεν μπορούν να βρουν λύση, έτσι αντ ‘αυτού συνήθως τα παρατάτε λέγοντας πως δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Πριν από οποιαδήποτε μεγάλη αλλαγή στη ζωή, πρέπει πρώτα να το επεξεργαστείς στο μυαλό σου. Πρέπει να έχουμε δίκιο για κάτι πριν μπορέσουμε να καταλάβουμε πώς θα κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να δημιουργήσουμε αυτό που μπορούμε να το αντιληφθούμε.

Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα μας, υπάρχει κάτι που έχουμε σκεφτεί όλοι από την αρχή του νέου έτους. Ίσως είμαστε έτοιμοι για μια νέα σχέση, ίσως να είμαστε έτοιμοι να επισκεφθούμε το γραφείο του δικηγόρου ή ακόμα και να είμαστε έτοιμοι να κάνετε την μεγάλη ερώτηση.

via GIPHY

ΣΧΕΤΙΚΟ: 6 συνδυασμοί ζευγαριών που είναι ασυμβίβαστα, αλλά έχουν πραγματική χημεία στο κρεβάτι

Σας ενδιαφέρει: Παρανοήσεις Σχετικά Με Τα Μαγικά Ξόρκια Αγάπης

Ο Ερμής και ο Ήλιος στους Ιχθείς

Στους Ιχθείς, εκεί που βρίσκεται ο Ερμής, τα πράγματα μπορεί να είναι πιο δύσκολα. Ωστόσο, εξαρτάται και από το πώς βλέπουμε την κατάσταση. Στον Ερμή αρέσουν οι λεπτομέρειες και η λογική. Οι Ιχθείς έχουν να κάνουν με την ολοκλήρωση, τη μεγάλη εικόνα και τις πιο ισχυρές παγκόσμιες αλήθειες που όλοι αναζητούμε.

Λόγω της συνάντησης, δεν θα είναι μόνο είναι ο Ερμής στους Ιχθείς αλλά και ο Ήλιος. Αυτό σημαίνει ότι το θέμα εδώ δεν είναι απλώς η επικοινωνία και η αλήθεια αλλά το πώς αυτά σχετίζονται με την αίσθηση του εαυτού μας και τις ερωτικές σχέσεις στις οποίες επιλέγουμε να συμμετάσχουμε.

Ο Ερμής στους Ιχθείς μας κάνει να πρέπει να δουλέψουμε λίγο σκληρότερα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως απαραίτητα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Αυτό που συμβαίνει είναι πώς παίρνουμε απόφασεις από μια πιο εγκεφαλική διαδικασία σε μια πιο ενστικτώδη και συναισθηματική. Ο Ήλιος, ενώ δεν βρίσκεται στο σπίτι του στους Ιχθείς, εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα σε ένα ζώδιο που μπορεί να λειτουργήσει καλά, κυρίως λόγω του βάθους και της πνευματικής έντασης αυτού του ζώδιου.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Που θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Σας ενδιαφέρει: Λειτουργούν Πραγματικά Τα Μαγικά Ξόρκια;

Τα οφέλη της συνάντησης

Ό,τι και αν θέλατε να κάνετε, τις πρώτες 6 εβδομάδες του χρόνου δεν είχε τόσο νόημα, αλλά σταδιακά καθώς οι πλανήτες μετακινούνται από τον Αιγόκερω, τον Υδροχόο και τώρα στους Ιχθείς, αποκομίζουμε όχι μόνο περισσότερη καθαρότητα για τις σκέψεις μας, αλλά βλέπουμε επίσης πώς μπορούμε να ενσωματώσουμε αυτές τις σκέψεις στην ανάληψη δράσης.

Οι ιδέες που έχουμε τώρα δεν είναι μικρές. Ίσως είναι ακόμη μεγαλύτερες από ό,τι μπορούμε να το αντιληφθούμε.

Υπήρχαν πιθανότατα προβλήματα που μας ξεφεύγαν για πάρα πολύ καιρό όταν η απάντηση ήταν απλή και σωστή κάτω από τις μύτες μας. Απλώς, δεν ήμασταν σε θέση να το αντιληφθούμε μέχρι τώρα.

Μέχρι αυτή την μέρα του συνδυασμού στις 17, είναι πιθανό ότι θα υπάρξουν, αν όχι αρκετές, στιγμές “ah-ha”, στις οποίες θα κοιτάξουμε ξαφνικά γύρω μας και θα δούμε ότι τα πράγματα έχουν τελικά καταλήξει καλύτερα από ότι προβλέψαμε. Μερικές φορές μπορεί να μας κάνει μεγάλη εντύπωση που ξαφνικά αισθάνομαστε πως λειτουργεί η ζωή μας έτσι όπως το θέλουμε.

Έχουμε επιλέξει να κάνουμε δύσκολες συζητήσεις, να αφιερώσουμε χρόνο, να επικοινωνήσουμε ακόμα και όταν δεν ήταν εύκολο και γι ‘αυτό βλέπουμε τελικά τη μεγαλύτερη εικόνα και μπορούμε πραγματικά να μεταδώσουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας στους συντρόφους μας.

Αυτό σημαίνει ότι στα μέσα του τρέχοντος μηνός θα μπορούσαμε να δούμε κυριολεκτικά μια γιορτή αγάπης γύρω από εμάς.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles