ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ 

Από αμνημόνευτους χρόνους κάθε ζώδιο έχει μια ειδική σχέση με μια ορισμένη περιοχή του ανθρώπινου σώματος, αρχίζοντας από τον Κριό (στο κεφάλι) και φθάνοντας στους Ιχθύες (στα πόδια). Οι συσχετισμοί αυτοί γίνονται συνήθως με πολικότητα. Ένας Κριός δηλαδή, μπορεί να επηρεάζεται από τις ασθένειες που προσβάλλουν τα μέρη του σώματος που ελέγχονται από το αντίθετο ζώδιο του Ζυγού. Οι πονοκέφαλοι ίσως σχετίζονται με την λειτουργία των νεφρών, που υπάγονται στην επιρροή του Ζυγού.

ΚΡΙΟΣ  

Ο Κριός ελέγχει το κεφάλι, γι’αυτό και συχνά οι Κριοί υποφέρουν από πονοκεφάλους. Οι αδένες που έχουν ιδιαίτερη σημασία για έναν Κριό είναι τα επινεφρίδια: σε περίπτωση οργής, κινδύνου κ.τλ. εκκρίνουν στο αίμα άφθονη αδρεναλίνη. Σε αυτό οφείλουν οι Κριοί τον παρορμητισμό τους.

ΤΑΥΡΟΣ  

Ο Ταύρος ελέγχει τον λαιμό και τον αυχένα. Οι Ταύροι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στα κρυολογήματα. Ο αδένας που έχει ιδιαίτερη σημασία για έναν Ταύρο είναι ο Θυρεοειδής: κάθε διαταραχή της λειτουργίας του δημιουργεί σοβαρά προβλήματα με την αυξομείωση του βάρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ  

Οι Δίδυμοι ελέγχουν τα νεύρα, τους βραχίονες και τους ώμους. Οι Δίδυμοι έχουν ροπή προς τα κατάγματα στις κλειδώσεις και τους βραχίονες. Το ζώδιο αυτό ελέγχει επίσης τους πνεύμονες και συχνά ένα κρυολόγημα εξελίσσεται σε βρογχίτιδα. Τα άτομα αυτά είναι ανήσυχα και συνεχώς νευρικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  

Το ζώδιο του Καρκίνου ελέγχει το στομάχι και τις τροφοδοτικές οδούς. Οι Καρκίνοι με την τάση τους να αναστατώνονται και να ανησυχούν υπερβολικά, ρέπουν προς τις δυσπεψίες και το έλκος, γι’αυτό και έχουν πάντα ευαίσθητοι υγεία. Οι μαστικοί αδένες συνδέονται στενά με τον Καρκίνο το Ζώδιο της μητρότητας.

ΛΕΩΝ  

Ο Λέων ελέγχει την καρδιά, τη σπονδυλική στήλη, και τα νώτα. Οι Λέοντες με την τάση τους να ζήσουν ολοκληρωμένα τη ζωή, πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα και να φρενάρουν κατά τη μέση ηλικία, αλλιώς κινδυνεύουν από καρδιακή προσβολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Η Παρθένος ελέγχει το νευρικό σύστημα και τα έντερα. Οι Παρθένοι υποφέρουν από εντερικές και στομαχικές παθήσεις, το ίδιο όπως και οι Καρκίνοι. Είναι επίσης το ίδιο ανήσυχοι και αγχώδεις, αλλά η τάση αυτή σχετίζεται άμεσα με νευρική ένταση. Είναι απαραίτητη γι’αυτούς μια μετρημένη δίαιτα και συνήθως είναι χορτοφάγοι.

ΖΥΓΟΣ  

Ο Ζυγός ελέγχει τους νεφρούς. Κάθε διαταραχή στη συνήθως ευπαθή και αυστηρά ισορροπημένη ζωή των ζυγών, είτε από ατύχημα είτε από ένταση έχει σαν άμεση επίπτωση σοβαρή διαταραχή στους νεφρούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  

Οι Σκορπιός ελέγχει τα γεννητικά όργανα. Οι Σκορπιοί έχουν την πιο έντονη σεξουαλικότητα από όλα τα ζώδια και με την τάση τους να αφήνουν το κάθε τι στη μέση, κάθε διάψευση ή καταπίεση της σεξουαλικής τους επιθυμίας μπορεί να τους οδηγήσει σε μη ομαλή συμπεριφορά. Στις ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να είναι σκληροί και βίαιοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ  

Ο Τοξότης ελέγχει το συκώτι, τους γοφούς και τους μηρούς. Δραστήρια άτομα, από τη φύση τους, οι Τοξότες βαραίνουν αν δεν έχουν αρκετή πνευματική και σωματική άσκηση. Οι γυναίκες ειδικότερα παχαίνουν στους γοφούς και τους μηρούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Ο Αιγόκερως ελέγχει τα γόνατα, τα οστά και τα δόντια. Είναι συνηθισμένα τα ορθοπεδικά προβλήματα, αλλά και κάθε τι που περιορίζει την κινητικότητα, όπως οι ρευματισμοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο Υδροχόος ελέγχει την κυκλοφορία του αίματος. Άτομα με ισχυρή θέση του Υδροχόου στο ωροσκόπιο τους, υποφέρουν από κιρσούς και αρτηριοσκλήρυνση, και το κρύο τα πειράζει πολύ. Το ζώδιο αυτό ελέγχει επίσης τα οστά της κνήμης και τα σφυρά.

ΙΧΘΥΣ  

Οι Ιχθύες ελέγχουν τα πέλματα. Όταν τα πόδια ενός Ιχθύ υποφέρουν, έστω και από κάτι ασήμαντο όπως το στενό παπούτσι, υποφέρει και όλη του η ύπαρξη. Συχνά οι Ιχθύες δεν αντιδρούν ευνοϊκά στα φάρμακα, γι’αυτό και πρέπει να τα παίρνουν με προσοχή, επειδή και το πιο απλό φάρμακο μπορεί να έχει αρνητική επίδραση.

 

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles