Πως ερωτευόμαστε βάσει της θέσης της Αφροδίτης

Πως ερωτευόμαστε βάσει της θέσης της Αφροδίτης | Όσον αφορά την αγάπη, όλοι έχουμε κάποιες συνήθειες για τις οποίες δεν είμαστε υπερήφανοι – είτε πρόκειται για ζήλια είτε προχωράμε πολύ γρήγορα σε οποιαδήποτε σχέση. Αν και πολλοί από εμάς πιστεύουν ότι τα ζώδιά μας ευθύνονται για τις τοξικές συμπεριφορές μας στην αγάπη, όταν πρόκειται για σχέσεις, η Αφροδίτη είναι αυτή που κυβερνά.

Αυτός ο πλανήτης κυβερνά την αγάπη, την ομορφιά, τις σχέσεις (ρομαντικές και πλατωνικές), τις συναισθηματικές προσκολλήσεις, την έλξη, καθώς και τις πιο ευχάριστες πλευρές μας. Όπου κυβερνά η Αφροδίτης υπαγορεύει και το  πώς εκφράζουμε την αγάπη και πώς θέλουμε να μας αγαπούν. Στην ουσία, η θέση της Αφροδίτης σας υποδηλώνει το πως φέρεστε σε μια σχέση – και αυτό μπορεί να διαφέρει έντονα από το ζώδιό σας.

Για παράδειγμα, αν είστε Υδροχόος — υποδηλώνοντας ότι συνήθως δεν είστε συναισθηματικοί ή πως σας αρέσουν οι δεσμεύσεις. Αλλά αν η Αφροδίτη σας είναι στον Καρκίνο, μπορεί να είστε πολύ πιο συναισθηματικός (και ευαίσθητος) από έναν τυπικό Υδροχόο.

Γενικά, μπορείτε να δείτε την Αφροδίτης να λειτουργεί στους έρωτες που έχετε, στην προσωπική σας αίσθηση του στυλ και στις τοξικές σας συνήθειες στον έρωτα.

Η θέση της Αφροδίτης σας και τι σημαίνει στην αγάπη

Κριός: ο υπερβολικά ρομαντικός

Ζώδιο Κριός 2020

Με την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο της φωτιάς, είστε φλογεροί σε όλες σας τις σχέσεις. Ο Κριός σε αυτήν την θέση σημαίνει ότι δεσμεύεστε αμέσως τη στιγμή που αισθάνεστε μια συναισθηματική σύνδεση. Θέλετε να δίνετε στον σύντροφό σας όλη την αγάπη σας όλη την ώρα και γίνεστε σπάνια ψυχροί. Είστε επίσης παρορμητικοί, κάνοντας εύκολα κράτηση για ένα ταξίδι για σαββατοκύριακο σε μια ξένη χώρα με κάποιον που μόλις γνωρίσατε. Ωστόσο, τόσο παρορμητικά όσο ερωτεύεστε, άλλο τόσο σταματάτε να είστε ερωτευμένοι. Ηρεμήστε.

Ταύρος: Ο κτητικός εραστής

Ζώδιο Ταύρος 2020

Σας αρέσουν τα ποιοτικά πράγματα, οπότε είστε επιλεκτικοί όταν διαλέγετε ένα ταίρι. Όταν συναντάτε επιτέλους κάποιον, δεν θέλετε να τον έχει κάποιος άλλος. Είστε πεισματάρηδες και δεν θα λυγίσετε στη θέληση κανενός. Τα πράγματα πρέπει να γίνουν με τον τρόπο σας ή καθόλου. Αν λοιπόν αλλάξει η στάση του εραστή σας, θα το καταλάβετε πολύ γρήγορα και θα γίνετε αμέσως ύποπτοι και ζηλιάρηδες. Θυμηθείτε, Ταύροι, μπορείτε να έχετε στην κατοχή σας πράγματα, όχι ανθρώπους.

Δίδυμοι: Το φλερτ χωρίς δεσμεύσεις

Ζώδιο Δίδυμος 2020

Λατρεύετε το καλό φλερτ, Δίδυμοι. Είναι μια ευκαιρία να επιδείξετε την εξυπνάδα και τη γοητεία σας. Θα προτιμούσατε να φλερτάρετε με πολλούς ανθρώπους σε μια εφαρμογή γνωριμιών ταυτόχρονα και μετά να κάνετε μια πραγματική γνωριμία με ένα άτομο. Βαριέστε εύκολα και εξαφανίζεστε αν η συνομιλία δεν τραβάει πλέον την προσοχή σας. Η επιφανειακή σας προσοχή μπορεί να τραβάει τους ανθρώπους. Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε.

προβλεψη χαρτομαντείας με εκκρεμες

Καρκίνος: Όλα τα συναισθήματα

Ζώδιο Καρκίνος 2020

Σας αρέσει να είστε ερωτευμένοι. Στην πραγματικότητα, το να φροντίζετε τον άλλο και να φέρεστε τρυφερά σας κάνει ένα υπέροχο ταίρι. Ωστόσο, η υπερβολική σας ευαισθησία μπορεί να είναι και το λάθος σας. Εάν ο σύντροφός σας πληγώσει τα συναισθήματά σας, είστε επιρρεπείς σε μελοδραματικές εκρήξεις που ακολουθούνται από μια τιμωρία σιωπής. Δεν συγχωρείτε εύκολα και θα φέρετε ζητήματα στην επιφάνεια από το παρελθόν. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τα δάκρυα ως όπλο.

Λέοντας: Ο βασιλιάς / βασίλισσα του Δράματος

Ζώδιο Λέων 2020

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, λατρεύετε να τραβάτε την προσοχή. Είτε βρίσκεστε στη σκηνή είτε σε ραντεβού, ο φυσικός μαγνητισμός σας μπορεί να προσελκύσει το βλέμμα κάποιου. Ωστόσο, τη στιγμή που θα νιώσετε την προσοχή του συντρόφου σας να περισπάται, θα έρθουν στο προσκήνιο και οι  ανασφάλειες σας. Το να ψάχνεστε για καβγάδες, να προκαλείτε σκηνές στο δρόμο, να κατηγορείτε το ταίρι σας, είναι απλά πράγματα που κάνετε για να ενισχύσετε τη σχέση σας. Θα προτιμούσατε να τσακωθείτε και να διακινδυνεύσετε τη σχέση σας παρά να γίνει βαρετή και να μπει σε ρουτίνα. Η ζωή δεν είναι ταινία – οι πράξεις σας έχουν συνέπειες.

Παρθένος: Ο τελειομανής

Ζώδιο Παρθένος 2020

Έχοντας Αφροδίτη στον Παρθένο, έχετε στο μυαλό σας μια λίστα ελέγχου του «τέλειου συνεργάτη» και κρατάτε κάθε εραστή σε αυτήν τη λίστα. Παίρνετε μικρά ελαττώματα και τα μετατρέπετε σε μεγάλα ελαττώματα χαρακτήρα. Αποφεύγετε την εμπλοκή με εκείνους που δεν πληρούν τα απίστευτα υψηλά σας πρότυπα για φόβο τραυματισμού. Θέλετε ο εραστής σας να σας δει ως ξεχωριστό. Είστε παθητικοί επιθετικοί εάν ο σύντροφός σας δεν σας δείξει την εκτίμησή του σωστά. Πετάξτε τη λίστα ελέγχου.

Ζυγός: Το πειραχτήρι 

Ζώδιο Ζυγός 2020

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό, είστε ερωτευμένοι με την ιδέα του έρωτα. Σας αρέσει να φλερτάρετε με υπέροχα ραντεβού και γλυκές λέξεις, αλλά δεν ενδιαφέρεστε πολύ να δεσμευτείτε με έναν μόνο σύντροφο. Εκπέμπετε μπερδεμένα σήματα επειδή δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε. Σας αρέσει να σας κυνηγούν, όχι όμως και να σας πιάνουν. Γίνεστε πολύ κρύοι και απόμακροι για όποιον πιστεύει ότι σας κέρδισε εύκολα.

Σκορπιός: Ο εμμονικός εραστής

Ζώδιο Σκορπιός 2020

Δεν σας αρέσουν τα ημίμετρα, Σκορπιοί, όλα ή τίποτα. Έτσι, όταν ερωτεύεστε, είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο ταίρι σας. Ωστόσο, η συνεχής προσοχή σας μπορεί να είναι πιεστική και ο σύντροφός σας μπορεί να χρειαστεί λίγο χώρο. Εάν αισθάνεστε ότι η προσοχή του συντρόφου σας ελαττώνεται, γίνεστε ζηλιάρηδες. Έχετε την τάση να ελέγχετε τα μέσα κοινωνικής διστύωσης, να διαβάζετε τα μηνύματα του και αν είστε πραγματικά τρελοί μπορεί του σκάσετε και τα λάστιχα. Τα όρια πρέπει να υπάρχουν.

Τοξότης: Ο εξαφανισμένος 

Ζώδιο Τοξότης 2020

Το καλύτερο κομμάτι της σχέσης για εσάς είναι η αρχή, όταν ξεκινάτε να μαθαίνετε ένα νέο σύντροφο είναι μια συναρπαστική περιπέτεια. Ωστόσο, όταν ο ενθουσιασμός ξεθωριάσει και η η έξαψη της αρχής εξαφανιστεί, “πουφ”! Φύγατε. Χωρίς κλήσεις, χωρίς μηνύματα – τίποτα. Με τον Τοξότη στην Αφροδίτη, ξεκινάτε την επόμενη σχέση σας, αφήνοντας τους συντρόφους σας να αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη. Μέχρι να εμφανιστείτε ξανά μήνες ή χρόνια αργότερα για να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά. Τουλάχιστον στείλτε ένα κείμενο “δεν φταις εσύ, φταίω εγώ” την επόμενη φορά.

Αιγόκερως: Ο εργασιομανής

Ζώδιο Αιγόκερως 2020

Εάν είχατε την επιλογή να δουλέψετε υπερωρίες ή να βγείτε ραντεβού με την αγάπη της ζωής σας, πιθανότατα θα επιλέγατε τη δουλειά. Είστε αφοσιωμένος άνθρωπος, αλλά αυτή η αφοσίωση σπάνια εμφανίζεται με πράξεις αγάπης ή με μεγάλες ρομαντικές χειρονομίες. Αντ ‘αυτού, θέλετε να χτίσετε μια ωραία ζωή για τον σύντροφό σας. Ωστόσο, με το να εστιάζετε μόνο στην εργασία μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μη ρομαντικοί και χωρίς διάθεση για δεσμεύσεις. Βγείτε έξω από το γραφείο, Αιγόκεροι.

Υδροχόος: Η καρδιά του ρομπότ

Ζώδιο Υδροχόος 2020

“Σε αγαπώ?” Το ξεχνάμε. Είστε το τελευταίο άτομο που θα πετούσε αυτή τη βόμβα. Το να τα λέτε όλα δεν είναι το στυλ σας. Για εσάς, ο ρομαντισμός δεν υπολογίζεται. Δεν δείχνετε την αγάπη και την τρυφερότητά σας με συμβατικό τρόπο: Θα στείλατε στον σύντροφό σας ένα επιστημονικό άρθρο και όχι ένα σημείωμα αγάπης. Μερικές φορές θα αγνοήσετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας εάν είστε απορροφημένοι με κάτι δικό σας. Εκτιμάτε την ελευθερία πάνω απ ‘όλα και θα φύγετε εάν ο σύντροφός σας είναι προσκολλημένος ή συναισθηματικός. Ρωτήστε το ταίρι σας τι χρειάζεται από εσάς.

τηλεφωνικές προβλέψεις
τηλεφωνικές προβλέψεις

Ιχθείς: ρομαντική αυτοθυσία

Ιχθύς προβλεψεις 2020

Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, τείνετε να βλέπετε το καλύτερο σε όλους, κάτι που είναι υπέροχο, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει κακές συνήθειες. Σας αρέσει να είστε ερωτευμένοι και θα κάνετε τα πάντα για το άτομο με το οποίο είστε μαζί. Εάν σας ζήτησαν να εγκαταλείψετε τα πάντα και να τον ακολουθήσετε, θα το κάνατε αμέσως. Ωστόσο, επειδή βλέπετε το καλό σε όλους, αγνοείτε τις προειδοποιήσεις. Διαλέγετε συντρόφους που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και την ανιδιοτελή φύση σας – ελπίζοντας βαθιά μέσα σας ότι μπορείτε να τους «αλλάξετε». Μην δίνετε την καρδιά σας τόσο γρήγορα.

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles