Ήλιος: Το Εγώ

via GIPHY

Ο ήλιος είναι το βασικό ζώδιο σας που συσχετίζεται με την ημερομηνία γέννησής σας. Ο ήλιος αντιπροσωπεύει το εγώ, τον εσωτερικό εαυτό, τη δύναμη της θέλησης και τη δύναμη της ζωής. Είναι σαν μια ευρεία γενικευμένη κατανόηση της προσωπικότητάς σας που έχει τις ρίζες της στις ενέργειες και τις απαντήσεις μας. Ο ήλιος είναι ο κυβερνώντος πλανήτης πάνω από τον Λέοντα.

Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό

Σελήνη: Τα συναισθήματα

via GIPHY

Η Σελήνη κινείται σε ένα νέο ζώδιο κάθε δύο ή τρεις μέρες και αντιπροσωπεύει τη συναισθηματική σας φύση. Η Σελήνη διέπει το υποσυνείδητο και τις συναισθηματικές αντιδράσεις μας, έτσι έχει τεράστιο αντίκτυπο στον εαυτό μας.

Η Σελήνη επίσης λέγεται ότι επηρεάζει τη σχέση σας με την μητέρα σας και τις πληγές της παιδικής ηλικίας σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η γονιμότητα, η εγκυμοσύνη και ο τοκετός διέπονται επίσης από την Σελήνη. Η Σελήνη ελέγχει περισσότερο από κάθε άλλο πλανήτη! Η Σελήνη είναι ο κυβερνώντος πλανήτης πάνω από τον Καρκίνο.

Σελήνη – Χαρακτηριστικά & Ιδιότητες Στα Ζώδια

Ερμής: Νοημοσύνη & Επικοινωνία

Ο Ερμής είναι το αντίθετο της Σελήνης επειδή ελέγχει το λογικό μας μυαλό. Ο Ερμής κινείται σε ένα νέο ζώδιο κάθε τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Καθορίζει την ικανότητά μας να μοιραζόμαστε πληροφορίες με άλλους και να αναλύουμε καταστάσεις με λογικές προοπτικές. Ρυθμίζει τον τρόπο με τον οποίο ενεργείτε γρήγορα, το γρήγορο πνεύμα σας και την γρήγορη σκέψη.

Αυτός ο πλανήτης προωθεί τη μετακίνηση και σας δίνει ώθηση να ολοκληρώσετε τις καθημερινές σας εργασίες. Ο Ερμής κυβερνά τόσο τον Δίδυμο όσο και τον Παρθένο.

Ερμής – Πώς Επηρεάζει Το Κάθε Ζώδιο

Αφροδίτη: Αγάπη & Ομορφιά

via GIPHY

Αυτός ο πλανήτης έχει να κάνει με την ευχαρίστηση και την απόλαυση. Επηρεάζει την αγάπη, το ρομαντισμό, την ομορφιά και τα χρήματα. Αυτός ο πλανήτης επικεντρώνεται στην τρυφερότητα και στην αγάπη.

Η αίσθηση της αισθητικής και της ωραίας εμφάνισης προέρχεται επίσης από αυτό το πλανήτη. Οπότε αισθάνεστε πως σας λείπει κάτι από αυτά τότε να ξέρετε πως φταίει η Αφροδίτη. Η Αφροδίτη κυβερνάει τον Ταύρο και το Ζυγό.

Τι είναι η Ανάδρομη Αφροδίτη (και πότε συμβαίνει το 2018)

Άρης: Σύγκρουση & Επιθετικότητα

via GIPHY

Η Αφροδίτη μπορεί να είναι ο αγαπημένος πλανήτης, αλλά ο Άρης έχει να κάνει με τη σεξουαλικότητα, την πρωτοβουλία και το πάθος. Είναι τελικά ο «κόκκινος πλανήτης»! Ο Άρης είναι αυτός που επηρεάζει την εμπιστοσύνη και τη δύναμή σας στις κοινωνικές και σεξουαλικές αλληλεπιδράσεις.

Ο Άρης επίσης συμβάλλει στην ανταγωνιστική φύση που έχετε. Ο Άρης σας θέλει να παίρνετε ρίσκα και να είστε ατρόμητοι. Αλλά η ενέργεια του πλανήτη μπορεί να είναι είτε εποικοδομητική είτε καταστροφική ανάλογα με το τι κάνετε. Ο Ερμής είναι ο κυβερνώντος πλανήτης πάνω από τον Κριό και τον Σκορπιό.

Τεστ: Πόσο Ζηλιάρης Είσαι;

Δίας: Τύχη και Σοφία

via GIPHY

Εάν έχετε θέλει στόχο αυτό τον χρόνο να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, τότε πρέπει να αναλύσετε τον Δία σας. Ο πλανήτης αυτός ελέγχει την ανώτερη μάθηση και διερευνά αφηρημένες ιδέες. Μπορεί να ψάχνετε απαντήσεις σε ένα βιβλίο ή να ξοδεύετε ένα εξάμηνο στο εξωτερικό για να ζήσετε τον κόσμο.

Ο Δίας βοηθά και στις ηθικές σας αξίες. Ο Δίας έχει να κάνει με τις ιδέες και το πορτοφόλι σου. Αλλά μερικές φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παραγκωνισμό, οπότε προσέξτε. Ο Δίας κυβερνά τον Τοξότη και τους Ιχθείς.

Δίας, Ο Πατέρας των θεών και των ανθρώπων

Κρόνος: Κάρμα και Αλλαγή

via GIPHY

Ο Κρόνος είναι βασικά ο πλανήτης που προκαλεί όλα τα προβλήματά σας. Είναι ο πλανήτης που σας δίνει όλες τις δουλειές και φροντίζει να τις ολοκληρώσετε. Είναι υπεύθυνος για την πειθαρχία και την ευθύνη. Η διδασκαλία των μαθημάτων της ζωής είναι το κλειδί για αυτόν τον πλανήτη και την πειθαρχία σας.

Είναι ένας πολύ παραδοσιακός, μεγάλος και σοφός πλανήτης. Έτσι όταν βγείτε από τις γραμμές σας και δεν μαθαίνετε από τα λάθη σας, ετοιμαστείτε για τον Κρόνο να παραδώσει το κάρμα σας. Ο Κρόνος κυβερνά τον Αιγόκερω και τον Υδροχόο.

Κρόνος – Χαρακτηριστικά & Ιδιότητες Στα Ζώδια

Ουρανός: Αλλαγή & εξέγερση

via GIPHY

Ο ουρανός είναι ένας πλανήτης που κινέιται αργά. Η επιρρόη του Ουρανού δεν είναι ατομική, αλλά γενικότερη.

Ο ουρανός σας κάνει να κοιτάτε τα πράγματα διαφορετικά και σπάει την παράδοση. Η παράδοση από τις προηγούμενες γενιές δεν είναι ασφαλής όταν ο Ουρανός αλλάζει επειδή η επιρροή του θα κάνει φέρνει επαναστάσεις και αλλαγές. Αυτός ο πλανήτης δεν είναι διακριτικός και προτιμά την ελευθερία και τη δημιουργικότητα σε σχέση με την τάξη. Η ενέργεια του είναι απότομη και συγκλονιστική. Ο ουρανός κυβερνάει τον Υδροχόο.

Πολιτική Αστρολογία – Ο Ουρανός στον Ταύρο

Ποσειδώνας: Ψευδαισθήσεις & Θεραπεία

Ο Ποσειδώνας επικεντρώνεται στο να είναι ρευστός. Πολλά πράγματα διέπονται από τον Ποσειδώνα όπως όνειρα, ψευδαισθήσεις, αφηρημένη σκέψη και οποιοδήποτε μυστήριο. Ο Ποσειδώνας μπορεί να εξαπατήσει. Ο Ποσειδώνας μπορεί να δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση που είναι μαγευτική και δεν αποκαλύπτει τις πραγματικές του προθέσεις μέχρι αργότερα. Η ενέργεια αυτού του χρόνου επιτρέπει στους ανθρώπους να είναι ιδιαίτερα γοητευτικοί.

Ο Ποσειδώνας έχει να κάνει με τη διαφυγή και τη ρευστότητα στο μυαλό σας, γι ‘αυτό συνδέεται έντονα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Παίρνει στον Ποσειδώνα 14 χρόνια για να πάει από ζώδιο σε ζώδιο. Έτσι όταν μετακινείτε επιφέρει μεγάλες αλλαγές. Ο Ποσειδώνας κυβερνάει τους Ιχθείς.

Φεβρουάριος 2017 – Αστρολογικές Προβλέψεις

Πλούτωνας: Δύναμη & Αλλαγές

via GIPHY

Ο Πλούτωνας είναι μικρός αλλά ισχυρός. Η ενέργειά του είναι μικρή, αλλά επιζήμια. Ο Πλούτωνας σχετίζεται με τις νέες αρχές, τις μεταμορφώσεις, την αλλαγή και την αναγέννηση. Η αναγέννηση των πλανητών.

Οι αλλαγές του Πλούτωνα δεν περιμένουν το πότε θα είστε έτοιμοι για αυτούς. Θα συμβούν έτσι και αλλιώς. Αλλά με τις καινούριες αρχές υπάρχουν άκρα και ό, τι ήταν παλιό πρέπει να καταστραφεί στα μάτια του Πλούτωνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πλανήτης συνδέεται επίσης με το θάνατο και την καταστροφή, γεγονός που οδηγεί σε έντονη δύναμη.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Πλούτωνας προωθεί μια μεγάλη αναταραχή που μπορεί να είναι θετική ή αρνητική. Ο Πλούτωνας κυβερνάει τον Σκορπιό.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: 22/01/18 – 28/01/2018

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles