ταρωτώ μαντικές τέχνες

H Πανσέληνος του Μαρτίου φέρνει αναγέννηση

Η πανσέληνος στον Παρθένο είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει να λάμψετε μέσα από το σκοτάδι χρησιμοποιώντας τις δυνατότητές σας.

Με την πρώτη πανσέληνο τους τελευταίους 2 μήνες, όλα τα ζώδια έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν κάποια διορατικότητα στο τι χρειάζεται για να ξεφορτωθούν από αυτά που δεν χρειάζονται και να βρουν την ενέργεια που χρειάζονται και αξίζουν με τόσους πολλούς τρόπους.

Σήμερα, η Νέα Σελήνη στον Παρθένο είναι θα είναι ο βοηθός σας. Όταν η Σελήνη είναι πλήρης φωτίζει την επιφάνεια του κόσμου σαν φακός στο σκοτάδι και κατά μία έννοια φωτίζει και το νου μας.

Θα καταφέρετε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε για να φέρετε καθαρότητα στο υποσυνείδητο σας. Ακόμα κι αν η ιδέα ή η έννοια είναι ομιχλώδης, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο. Απλά σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι, όπου πρέπει να αναλάβετε δράση, ώστε τα πράγματα να αρχίσουν να κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο Παρθένος συμβολικά είναι ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει πολλά πράγματα που όλοι χρειαζόμαστε περισσότερο στη ζωή μας. Ο Παρθένος συμβολίζει την τάξη των πραγμάτων. Είναι η νοσοκόμα του ζωδιακού κύκλου που φέρνει την προσοχή μας στην καλή υγεία. Είναι υγιές και σωστό να είσαι το άτομο που προορίζεσαι να είσαι.

Υπάρχει συμβολισμός σε κάθε κάρτα Ταρώ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε πληροφορίες όταν τα πράγματα είναι ασαφή.

Σχετικό Άρθρο: Έχουμε μια Υγιή Σχέση;

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Κάρτα Ταρώ: Η Κρίση

Κριέ, η κρίση σας μπορεί να σας πρόδωσε στο παρελθόν, αλλά μαθαίνοντας να ακούτε την εσωτερική φωνή σας αρχίζεται να παίρνεται σωστές αποφάσεις.

Σήμερα, ίσως περνώντας χρόνο με τους φίλους σας θα σας φέρει εκείνη την υποστηρικτική ενέργεια που χρειάζεστε. Πρέπει να μην ξεχνάτε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Επειδή πέσατε δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνετε στο πάτωμα.

Σχετικό Άρθρο: Ανεκπλήρωτες Έρωτες

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Κάρτα Ταρώ: Οι Εραστές

Ένας Ταύρος, νιώθει πολλά.

Να είστε ευγνώμονες για όλα τα καλά πράγματα στη ζωή σας πριν λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Μπροστά σας θα συναντήσετε ένα σταυροδρόμι και εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε το μονοπάτι που είστε προορισμένοι να ακολουθήσετε. Ακούστε την καλύτερη πλευρά της συνείδησης σας και θα επιλέξετε με αγάπη και φως.

Σχετικό Άρθρο: Η Καπάτσα Γυναίκα που ξελογιάζει……

A post shared by l a u r a (@lauhrtm) on

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Κάρτα Ταρώ: Ο Πύργος

Για τους Διδύμους είναι καιρός να αντιμετωπίσουν ανοιχτά τα προβλήματα τους.

Τώρα τα πράγματα είναι αρκετά σαφή για να δώσετε λύσεις. Προσέξετε τις ψευδαισθήσεις που παρουσιάζονται ως αλήθεια. Στην πραγματικότητα είναι οι φόβοι σας μεταμφιεσμένοι.

Σχετικό Άρθρο: Ο Τέλειος Άντρας για Γάμο

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Κάρτα Ταρώ: Ο Αυτοκράτορας

Οι Καρκίνοι πρέπει να θυμούνται πως μια ήσυχη δύναμη είναι καλύτερη από μια έντονη αδυναμία.

Μην ξεχνάτε την εσωτερική σας δύναμη και τις δυνατότητές σας. Θα έχετε την ευκαιρία να οικοδομήσετε και να ενισχύσετε ένα χώρο στην ζωή σας είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά σας που δημιουργεί ασφάλεια, ενισχύει τη δύναμή σας και σας δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο. Σκεφτείτε χωρίς φόβο.

Σχετικό Άρθρο: Τα οφέλη του σεξ

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Κάρτα Ταρώ: Τροχός της τύχης

Λέων, οι επιλογές είναι δικές σου.

Θα δείτε ένα θετικό αποτέλεσμα των πράξεων σας που κάνατε στο παρελθόν. Μια απόφαση έχει τη δύναμη να μετατρέψει τα πράγματα γύρω σας και να αλλάξει την τύχη σας. Τα πράγματα θα γίνουν πιο φωτεινά σύντομα.

Δείτε και αυτό: Βιβλίο Μαγείας Ταρωτώ

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Κάρτα Ταρώ: Η Αυτοκράτειρα

Ένας Παρθένος μαθαίνει και παρατηρεί τα πάντα.

Αυτές τις μέρες απολαύστε λίγο περισσότερο από αυτή την δύναμη της παρατηρητικότητας σας. Μέσα από την ευαισθητοποίηση σας, μπορεί να διαπιστώσετε βοηθάτε τους άλλους με ένα μοναδικό τρόπο. Όλη αυτή η καλή διάθεση επιστρέφει πίσω σε εσάς με πολύ ωφέλιμο τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Γάμος ή καριέρα: Ποια είναι πιο σημαντικό για το ζώδιο σας;

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Κάρτα Ταρώ: Η Κρίση

Ο Ζυγός πρέπει πρώτα να σκέφτεται πριν πράξει.

Η ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι, θα ενισχυθεί αυτές τις μέρες. Αν κάποιος ρωτήσει την γνώμη σας, δώστε μια ειλικρινή εκτίμηση και χρησιμοποιήστε τη δύναμη της κριτικής σκέψης σας για να βοηθήσετε έναν άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Σεξ από το πρώτο ραντεβού;

 

Σκορπίος (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Κάρτα Ταρώ: Ο Ήλιος

Σκορπιέ, ο κόσμος έχει και καλά πράγματα μέσα του, και εσύ τυχαίνει να είσαι ένα από αυτά.

Αυτές τις μέρες, αφήστε τον ενθουσιασμό σας να επηρεάσει τους άλλους γύρω σας. Μπορείτε να αισθάνεστε πιο δυνατοί όσο περισσότερο μοιράζεστε την αγάπη και τη χαρά σας με τους άλλους. Η χαρά είναι μεταδοτική.

ΣΧΕΤΙΚΟ: 3 ζώδια που είναι οι ιδανικές γυναίκες για να ερωτευτείς

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Κάρτα Ταρώ: Θάνατος

Τοξότη, όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει.

Αυτές οι μέρες σας δίνουν σημάδια πως πρέπει να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να απομακρύνετε τις παλιές κακιές συνήθειες και να συγκεντρωθείτε στο να γίνεται το πρόσωπο που πραγματικά θέλετε να γίνεται.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ωροσκόπος για τον Κριό

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Κάρτα Ταρώ: Τροχός της τύχης

Αιγόκερε, θα έρθουν πιο πολλές ευκαιρίες για να φροντίσετε το εαυτό σας.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι νέες εξελίξεις στα έργα που έχετε αναλάβει και στις καταστάσεις κάνουν τα πράγματα να συμβούν νωρίτερα από ό,τι ίσως να περιμένατε. Αυτή είναι μια ευκαιρία να περάσετε σε ένα νέο επίπεδο ή να αλλάξετε τις κατευθύνσεις σας έναν πιο θετικό και παραγωγικό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Τι σκέφτονται οι άνθρωποι όταν σας συναντήσουν για πρώτη φορά, σύμφωνα με το ζώδιο σας

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Κάρτα Ταρώ: Ο Ανόητος

Υδροχόε, αγκαλιάστε την παρούσα στιγμή.

Είστε αυτός ο άνθρωπος που επηρεάζει που δίνει νέες προοπτικές και θετική αύρα με αυτά που ασχολείστε. Η παρουσία σας και η εμπλοκή σας σε διάφορες καταστάσεις κάνουν τα πράγματα πιο ευχάριστα για τους άλλους και τον εαυτό σας. Μια νέα ευκαιρία που θα απαιτήσει να σκεφτείτε εναλλακτικά είναι πολύ πιθανό να έρθει.

Σας ενδιαφέρει: Η Σημασία Της Θετικής Σκέψης

Σας ενδιαφέρει: Ερωτικό Δέσιμο Αγάπης

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Κάρτα Ταρώ: Ο Πύργος

Ιχθύ, είστε ευλογημένοι με εκπληκτικά ταλέντα και δεξιότητες, αλλά μερικές φορές απαιτείται ένα εμπόδιο για να αποκαλύψει αυτές τις δυνατότητες σας.

Να είστε σε αρμονία με την εσωτερική φωνή σας. Να είστε ταπεινοί και να παρατηρείτε πώς το πνεύμα σας σας ανυψώνει στο ύψος που θέλετε να ζήσετε.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Πώς η ζωή κάθε ζωδίου θα αλλάξει μέχρι το τέλος του 2018, με βάση την αστρολογία

Bonus: Ένα κομμάτι για διαλογισμό σε αυτή την Πανσέληνο

About the Author

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗΣ

Το Μέντιουμ Άρης αναγνωρίζεται ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέντιουμ που δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν όλοι οι άλλοι πουλάμε απλά την ελπίδα! Τόσο οι ιδιαίτερες και ξεχωριστές ψυχικές δυνάμεις του όσο και η εντιμότητα που τον διέπει τον κατατάσσουν ως την Νο 1 επιλογή μέσα σε έναν χώρο που βρίθει από τυχοδιώκτες! Στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, καθημερινά, παρέχει άρτιες μελλοντικές προβλέψεις, χωρίς γενικότητες και αποτελεσματικές πνευματιστικές υπηρεσίες.

View All Articles